!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τούρκος ήρωας που ύψωσε πρώτος τη σημαία στο Ράιχστακ
- wooded glade
Re: Ο Τούρκος ήρωας που ύψωσε πρώτος τη σημαία στο Ράιχστακ
Η Τουρκία μην βγαίνοντας στον πόλεμο υπέρ της Αγγλίας έχασε Κύπρο (ολόκληρη), Δωδεκάνησα και πιθανόν και τη Θράκη.
Οι Τούρκοι ψιλοήταν υπέρ των Γερμανών μέχρι το 1943 ενώ μετά φοβόντουσαν.
Μετά την απόβαση στη Σικελία που απορρίφθηκε η ιδέα να γίνει απόβαση στην Ελλάδα, αν υπήρχε Τουρκία θα μπορούσε να είχε αναλάβει αυτή.
Τα μεχμετζίκ θα νίκαγαν τους αδύναμους πλέον Γερμανούς -με τη βοήθεια και των Σπιτφάϊρς που θα τους έδιναν οι Άγγλοι. Αλλά μετά θα έκαναν αυτοί κατοχή της Ελλάδος βέβαια.
Οι Τούρκοι ψιλοήταν υπέρ των Γερμανών μέχρι το 1943 ενώ μετά φοβόντουσαν.
Μετά την απόβαση στη Σικελία που απορρίφθηκε η ιδέα να γίνει απόβαση στην Ελλάδα, αν υπήρχε Τουρκία θα μπορούσε να είχε αναλάβει αυτή.
Τα μεχμετζίκ θα νίκαγαν τους αδύναμους πλέον Γερμανούς -με τη βοήθεια και των Σπιτφάϊρς που θα τους έδιναν οι Άγγλοι. Αλλά μετά θα έκαναν αυτοί κατοχή της Ελλάδος βέβαια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Φίλε αντιγκάιστ, το να βαυτίζεις Τούρκο τον Καζάκο επειδή και οι δυο ανήκουν στην Τουρανική γλωσσική ομάδα είναι σαν να λες ο σπουδαίος Πολωνός συγγραφέας Ντοστογιέφσκι, ο μεγάλος Ρουμάνος στρατηγός Ναπολέων ή ο πρόεδρος της Αυστραλίας, Ντοναλντ Τραμπ. Βέβαια δεν περιμένω και πολλά δεδομένου και των διαπιστευτηρίων IQ μας έχεις δώσει με τα υπέροχα νήματα που ανοίγεις το ένα πίσω απ' τ'άλλο σε τούτο δω το ταπεινό φόρουμ, απλά λέω.
υγ: εκείνη η χανούμισσα ο Νόρθερν Σπιριτ μα που να χάθηκε άραγε;
-
Antigeist
Οι ουραλικές δεν είναι ίδια οικογένεια με τις τουρκικές ούτε "συγγενείς".Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 11:41τα φινλανδικά όπως και τα ουγκρικά ανήκουν στις ουραλικές γλώσσες οι οποίες είναι συγγενείς με τις τουρανικές, O αγγλικός όρος είναι uralic καιTuranian και ο νηματοθέτης κλαικα΄δεν ξέρει τι λέει. Ενας τούρκους θα καταλάβει λέξεις από το τι λέει ένας φινλανδός ή ένας Ούγκρος αλλά με έναν Καζάκο, Ουζμπέκο ή Μογγόλο θα μπορέσει να κάνει διάλογο μιλόντας ο καθένας στην γλώσσα τουπατησιωτης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 11:22 Eιχαμε όμως και "Τουρκους" που ήσαν σύμμαχοι των Γερμανών όπως οι Φινλανδοί και οι Οϋγγροι.Οσο Τούρκοι είναι οι Καζάκοι αλλά τόσο είναι και οι Φινλανδοί.Υπάρχει και πόλη Τούρκου στη Φινλανδία.
Όπως μπορεί να μιλήσει ένας Πορτογάλλος με έναν Ισπανό ή ένας Ουκρανός με έναν Τσέχο
-
Δημοκράτης
Ναι εισια ειδικός μας έπεισες
-
Antigeist
Για τον Ντοστογιέφσκι θα μπορούσα να πω ο μεγάλος Σλάβος συγγραφέας. Οι Καζάκοι ανήκουν στους λεγόμενους Turkic λαούς που προφανώς δεν είναι μόνο γλωσσική αλλά και φυλετική κατηγορία.ζιτανιτα έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 11:51 Φίλε αντιγκάιστ, το να βαυτίζεις Τούρκο τον Καζάκο επειδή και οι δυο ανήκουν στην Τουρανική γλωσσική ομάδα είναι σαν να λες ο σπουδαίος Πολωνός συγγραφέας Ντοστογιέφσκι, ο μεγάλος Ρουμάνος στρατηγός Ναπολέων ή ο πρόεδρος της Αυστραλίας, Ντοναλντ Τραμπ. Βέβαια δεν περιμένω και πολλά δεδομένου και των διαπιστευτηρίων IQ μας έχεις δώσει με τα υπέροχα νήματα που ανοίγεις το ένα πίσω απ' τ'άλλο σε τούτο δω το ταπεινό φόρουμ, απλά λέω.
Άραγε γράφουμε σε ένα ιστορικό νήμα ;ζιτανιτα έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 11:51 Βέβαια δεν περιμένω και πολλά δεδομένου και των διαπιστευτηρίων IQ μας έχεις δώσει με τα υπέροχα νήματα ...
Δύσκολα το βλακώδες του θέματος θα τραβήξει σε πολλές σελίδες, αλλά είναι ατόφιας βλακείας, αυθεντικής.
Ως άνθρωποι όμως να θλιβόμαστε, ο Γκέοργκ ήξερε πως γράφει σαχλαμάρες (και πάλι, ανησυχούσαμε γιά την υγεία του) ετούτος νομίζει πως γράφει εξυπνάδες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μπαινω να διαβασω για τουρκο
διαβαζω για σοβιετικο κοζακο!
για καποιο λογο θεωρει ο νηματοθετης πως το νημα ειναι καρφος στα ματια των ελληνωνε,ειναι χρησιμο στην εκστρατεια εναντιον του ελληνοεθνικιτετοιου που ταλανιζει αλλωστε την χωρα δεκαετιες τωρα οπως ολοι γνωριζουμε (ιδιως απο την εποχη σημιτη εχει παραγινει το κακο
) κ τον πλανητη οχι λιγοτερο
διαβαζω για σοβιετικο κοζακο!
για καποιο λογο θεωρει ο νηματοθετης πως το νημα ειναι καρφος στα ματια των ελληνωνε,ειναι χρησιμο στην εκστρατεια εναντιον του ελληνοεθνικιτετοιου που ταλανιζει αλλωστε την χωρα δεκαετιες τωρα οπως ολοι γνωριζουμε (ιδιως απο την εποχη σημιτη εχει παραγινει το κακο
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Τα νούμερα πάντως και οι αναλογίες άλλα λενε.
Λένε ότι έδινες τρία κορμιά για να πάρεις ένα.
Χαχαχαχ δε σε χάλασε μπολσεβικε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Antigeist
Για πες μου εσύ έξυπνε ποιοι είναι οι αληθινοί Τούρκοι για σένα στην ιστορία; Πότε πρωτοεμφανίζονται;Μπίστης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:21Άραγε γράφουμε σε ένα ιστορικό νήμα ;ζιτανιτα έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 11:51 Βέβαια δεν περιμένω και πολλά δεδομένου και των διαπιστευτηρίων IQ μας έχεις δώσει με τα υπέροχα νήματα ...
Δύσκολα το βλακώδες του θέματος θα τραβήξει σε πολλές σελίδες, αλλά είναι ατόφιας βλακείας, αυθεντικής.
Ως άνθρωποι όμως να θλιβόμαστε, ο Γκέοργκ ήξερε πως γράφει σαχλαμάρες (και πάλι, ανησυχούσαμε γιά την υγεία του) ετούτος νομίζει πως γράφει εξυπνάδες![]()
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
θα σου πει ότι αυτά ήταν μόνο μεταξύ Αρίων (Γερμανοί με Ρώσους) και ότι οι μογγολικές μονάδες του ΚΣ είχαν kill ratio 10.000 Γερμανούς για 1 Μογγόλο*.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:27Τα νούμερα πάντως και οι αναλογίες άλλα λενε.
*σόρρυ, Τούρκο.
-
Antigeist
Μπολσεβίκο να πεις τον μπαμπά σου. Σημασία έχει ότι ο τουρκομογγόλος κένταγε ενώ εσένα μόνο σε κεντάγανε. Οι καλύτεροι στρατιώτες του σοβιετικού στρατού ήταν ακριβώς οι στεπαίοι Τούρκοι που μπορούσαν να επιβιώνουν με ελάχιστη επιμελητεία. Πες ευχαριστώ τώρα στους τουρκομογγόλους που δεν είσαι σκλαβάκι.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:27Τα νούμερα πάντως και οι αναλογίες άλλα λενε.
- Πτολεμαίος
Τι εννοείς με κενταγανε μπολσεβικο; Αφού ένας αντάρτης σε μια μάχη κάπου στην αιτωλοακαρνανια ειχε σκοτώσει 500 Γερμανούς μόνος του. Οι δικοί σου σου τα λένε αυτά, δεν τα λέω εγώ.Antigeist έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:34Μπολσεβίκο να πεις τον μπαμπά σου. Σημασία έχει ότι ο τουρκομογγόλος κένταγε ενώ εσένα μόνο σε κεντάγανε. Οι καλύτεροι στρατιώτες του σοβιετικού στρατού ήταν ακριβώς οι στεπαίοι Τούρκοι που μπορούσαν να επιβιώνουν με ελάχιστη επιμελητεία. Πες ευχαριστώ τώρα στους τουρκομογγόλους που δεν είσαι σκλαβάκι.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:27Τα νούμερα πάντως και οι αναλογίες άλλα λενε.
Και εννοείται θα μ' άρεσε να ήμουν "σκλαβακι".
Δεν θα χρειαζότανε να δίνω το πολύτιμο λαδάκι μου για να παίρνω τις περιουσίες σας. Θα τις έπαιρνα έτσι κι αλλιώς και το λάδι θα το έβαζα πάνω στο γιγάντιο πέος μου και θα ασελγούσα τα εκτελεσμένα σας κορμιά.
-
Antigeist
Οι περιουσίες θα ανήκαν στους Γερμανούς. Εσύ απλά θα ροφούσες στην καλύτερη περίπτωση.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:47Τι εννοείς με κενταγανε μπολσεβικο; Αφού ένας αντάρτης σε μια μάχη κάπου στην αιτωλοακαρνανια ειχε σκοτώσει 500 Γερμανούς μόνος του. Οι δικοί σου σου τα λένε αυτά, δεν τα λέω εγώ.Antigeist έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:34Μπολσεβίκο να πεις τον μπαμπά σου. Σημασία έχει ότι ο τουρκομογγόλος κένταγε ενώ εσένα μόνο σε κεντάγανε. Οι καλύτεροι στρατιώτες του σοβιετικού στρατού ήταν ακριβώς οι στεπαίοι Τούρκοι που μπορούσαν να επιβιώνουν με ελάχιστη επιμελητεία. Πες ευχαριστώ τώρα στους τουρκομογγόλους που δεν είσαι σκλαβάκι.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:27
Τα νούμερα πάντως και οι αναλογίες άλλα λενε.
Δεν θα χρειαζότανε να δίνω το πολύτιμο λαδάκι μου για να παίρνω τις περιουσίες σας. Θα τις έπαιρνα έτσι κι αλλιώς και το λάδι θα το έβαζα πάνω στο γιγάντιο πέος μου και θα ασελγούσα τα εκτελεσμένα σας κορμιά.
- Πτολεμαίος
Αυτό θα το είχατε κάνει από πριν εσείς όταν θα μυξοκλαιγατε για να σώσετε τις άθλιες υπάρξεις σας.Antigeist έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:09Οι περιουσίες θα ανήκαν στους Γερμανούς. Εσύ απλά θα ροφούσες στην καλύτερη περίπτωση.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:47Τι εννοείς με κενταγανε μπολσεβικο; Αφού ένας αντάρτης σε μια μάχη κάπου στην αιτωλοακαρνανια ειχε σκοτώσει 500 Γερμανούς μόνος του. Οι δικοί σου σου τα λένε αυτά, δεν τα λέω εγώ.Antigeist έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:34
Μπολσεβίκο να πεις τον μπαμπά σου. Σημασία έχει ότι ο τουρκομογγόλος κένταγε ενώ εσένα μόνο σε κεντάγανε. Οι καλύτεροι στρατιώτες του σοβιετικού στρατού ήταν ακριβώς οι στεπαίοι Τούρκοι που μπορούσαν να επιβιώνουν με ελάχιστη επιμελητεία. Πες ευχαριστώ τώρα στους τουρκομογγόλους που δεν είσαι σκλαβάκι.
Εγώ θα συνετρωγα με τους Γερμανούς φίλους μου γελώντας χωρίς να με νοιάζουν τα ψήγματα φαγητού που θα πετάγονταν από το κολασμενο γέλιο μου.
Στάση Ουστάσι.Antigeist έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:09Οι περιουσίες θα ανήκαν στους Γερμανούς. Εσύ απλά θα ροφούσες στην καλύτερη περίπτωση.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:47Τι εννοείς με κενταγανε μπολσεβικο; Αφού ένας αντάρτης σε μια μάχη κάπου στην αιτωλοακαρνανια ειχε σκοτώσει 500 Γερμανούς μόνος του. Οι δικοί σου σου τα λένε αυτά, δεν τα λέω εγώ.Antigeist έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:34
Μπολσεβίκο να πεις τον μπαμπά σου. Σημασία έχει ότι ο τουρκομογγόλος κένταγε ενώ εσένα μόνο σε κεντάγανε. Οι καλύτεροι στρατιώτες του σοβιετικού στρατού ήταν ακριβώς οι στεπαίοι Τούρκοι που μπορούσαν να επιβιώνουν με ελάχιστη επιμελητεία. Πες ευχαριστώ τώρα στους τουρκομογγόλους που δεν είσαι σκλαβάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-