!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο περίεργο είναι αυτό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Πόσο περίεργο είναι αυτό;
Το θέμα είναι η υπερπροσφορά εργασίας. Από τη στιγμή που η οικονομία δεν επεκτείνεται αρκετά για να τους απορροφήσει όλους, το να αρχίσει να σκέφτεται ο εργοδότης επιπλέον κριτηρία είναι λογικό, τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να αποφασίσει.
Πρόσεξε τώρα:Prepon έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 20:24Για το θέμα της προϋπηρεσίας, τι γνώμη έχεις;Otto Weininger έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 20:21Ναι προφανώς. Αλλά λέω για τις παράλογες απαιτήσεις που έχει η κάθε εταιρία και ο κάθε λεχρίτης.enterprise-psi έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 20:20 Ρε μπρο Ελλάδα ζητάνε προϋπηρεσία γιατί δεν θα βάζεις μόνο βενζίνη, θα αλλάζεις και λάδια , θα πλένεις , θα κοιτας τα τιμολόγια στον ανεφοδιασμό , θα κρατάς το μαγαζί , θα κλείνεις ταμείο , θα πλένεις κλπ..
Τι νόμιζες ;![]()
Θα έπαιρνες εσύ υπάλληλο που
- δούλεψε στον Χ τρεις μήνες
- δούλεψε στον Ψ έξι ημέρες
- δούλεψε στον Ζ δύο εβδομάδες
και είναι 33 ετών;
2002 αποφασίζω να αλλάξω τομέα δουλειάς, γιατί θεωρώ ότι κάτι δεν πάει καλά - ήμουν σε τεχνικά γραφεία.
2003 Φεβρουάριος - βρίσκω δουλειά. 2003 Σεπτέμβριος κλείνει η επιχείρηση!!!
2003 Νοέμβριος - βρίσκω αλλού δουλειά. 2009 Μάιος φεύγω γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά - σήμερα η επιχείρηση αυτή φυτοζωεί με 3 υπάλληλους (βοηθητικοί όλοι), όταν την Άνοιξη του 2008 είχε 45 (εκ των οποίων οι 40 ειδικευμένοι)...
2009 Μάιος πάω στην νέα επιχείρηση. 2010 Δεκέμβριος φεύγω γιατί το περιβάλλον ήταν απαίσιο...
2011 - 2013 άνεργος...
2014 Ιανουάριος σε νέα εταιρεία - Ιούνιος 2018 φεύγω γιατί πάει κατά διαόλου...
2018 Ιούνιος μέχρι σήμερα σε νέα εταιρεία...
Θα με καλούσες για συνέντευξη;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Αν όλο αυτό δεν είναι σχεδιασμός για φτωχοποίηση της κοινωνίας, τότε τί είναι;
Όσοι είχαμε την ατυχία να πρωτοβγούμε στην αγορά εργασίας με τις απαρχές τις κρίσης (λίγο πριν την επιβολή των μνημονίων),
ειλικρινά, καταδικαστήκαμε σε αιώνια φτώχεια και ανέχεια. Και δεν προερχόμαστε όλοι από οικογένειες δημοσίων υπαλλήλων.
Πλέον, κοντεύουμε τα 40, και ξανα μανά, με την λήξη των μνημονίων (ας πούμε τρόπον τινά) βρίσκουμε μπροστά μας την αρχή
μιας μακράς περιόδου παγκόσμιων ανακατατάξεων και μιας νέας απ' ότι φαίνεται μακροχρόνιας ύφεσης, κυρίως λόγω covid19, που απ' ότι φαίνεται
αυτή η κρίση θα διαρκέσει παραπάνω απ' όσο νομίζουμε.
Ζήσε Μάη μου.
Μπορεί σε καμιά τριανταριά χρόνια, όταν θα έχουμε φτάσει τα 70 να μπορέσουμε να ζήσουμε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι...
Ντάξει, θα μου πεις, εδώ ολόκληρες γενιές τα παλιότερα χρόνια χανόντουσαν στον πόλεμο.
Δεν ξέρω τί είναι χειρότερο, να πεθαίνεις στον πόλεμο ή να φυτοζωείς;
Ξέρω, ξέρω, ας διαβάζαμε να γινόμασταν καρδιοχειρούργοι...

>>>>viewtopic.php?f=24&t=20236
Όσοι είχαμε την ατυχία να πρωτοβγούμε στην αγορά εργασίας με τις απαρχές τις κρίσης (λίγο πριν την επιβολή των μνημονίων),
ειλικρινά, καταδικαστήκαμε σε αιώνια φτώχεια και ανέχεια. Και δεν προερχόμαστε όλοι από οικογένειες δημοσίων υπαλλήλων.
Πλέον, κοντεύουμε τα 40, και ξανα μανά, με την λήξη των μνημονίων (ας πούμε τρόπον τινά) βρίσκουμε μπροστά μας την αρχή
μιας μακράς περιόδου παγκόσμιων ανακατατάξεων και μιας νέας απ' ότι φαίνεται μακροχρόνιας ύφεσης, κυρίως λόγω covid19, που απ' ότι φαίνεται
αυτή η κρίση θα διαρκέσει παραπάνω απ' όσο νομίζουμε.
Ζήσε Μάη μου.
Μπορεί σε καμιά τριανταριά χρόνια, όταν θα έχουμε φτάσει τα 70 να μπορέσουμε να ζήσουμε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι...
Ντάξει, θα μου πεις, εδώ ολόκληρες γενιές τα παλιότερα χρόνια χανόντουσαν στον πόλεμο.
Δεν ξέρω τί είναι χειρότερο, να πεθαίνεις στον πόλεμο ή να φυτοζωείς;
Ξέρω, ξέρω, ας διαβάζαμε να γινόμασταν καρδιοχειρούργοι...
>>>>viewtopic.php?f=24&t=20236
-
BlastFromThePast
Το θέμα της εμπειρίας και των τρελών απαιτήσεων πχ για προγραμματισμό δεν το συναντάς μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.
- Otto Weininger
Αν ήθελα φαρμακοποιό απλά, δεν θα έβαζα προαπαιτούμενο την προϋπηρεσία. Και θα ζυγιζα πολλά πράγματα πριν επιλέξω αυτόν με την προϋπηρεσία.Prepon έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 20:24Για το θέμα της προϋπηρεσίας, τι γνώμη έχεις;Otto Weininger έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 20:21Ναι προφανώς. Αλλά λέω για τις παράλογες απαιτήσεις που έχει η κάθε εταιρία και ο κάθε λεχρίτης.enterprise-psi έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 20:20 Ρε μπρο Ελλάδα ζητάνε προϋπηρεσία γιατί δεν θα βάζεις μόνο βενζίνη, θα αλλάζεις και λάδια , θα πλένεις , θα κοιτας τα τιμολόγια στον ανεφοδιασμό , θα κρατάς το μαγαζί , θα κλείνεις ταμείο , θα πλένεις κλπ..
Τι νόμιζες ;![]()
και είναι 33 ετών;
Απο κει και μετά, εξαρτάται τι θες και γιατί το θες. Αλλά ρε φίλε ζητάνε προϋπηρεσία στα βενζινάδικα και την βρίσκουν μόνο στους πακιστανούς;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Στο παράδειγμα που έδωσες είναι ιδαίτερα τα πράγματα. Στις αγγελίες μπορείς να δεις γραμμένα τα πάντα, στην πραγματικότητα αν έχεις σφυγμό σε παίρνουν. Το οποίο για μένα επιβεβαιώνει ότι η προσφορά-ζήτηση είναι πάνω απ' όλα. Δηλαδή σκέψου το και μόνος σου, αν ο άλλος δεν είχε κόσμο να λειτουργήσει την επιχείρηση του θα καθόταν να περάσει τον υποψήφιο από ψιλό κόσκινο;BlastFromThePast έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:32Το θέμα της εμπειρίας και των τρελών απαιτήσεων πχ για προγραμματισμό δεν το συναντάς μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.
Δε σου λέω ότι δεν υπάρχουν θέματα νοοτροπίας αλλά δεν είναι το κύριο.
Ξέρεις όμως, δεν τους λυπάμαι. Έχω διαβάσει και συμμετάσχει σε πολλά τέτοια νήματα σε ξένα φόρουμ, έχω βρεθεί και δύο φορές απέναντι και το έχω δει με τα μάτια μου. Θεωρώ αυτό που κάνουν ταξική προδοσία, να περιμένουν δηλαδή από εμένα, που είμαι επίσης εργαζόμενος και μπορεί να βγάζω και λιγότερα από αυτούς (χωρίς πλάκα), να ξοδέψω ένα εξτρά 20% του λογαριασμού μου ενώ έχω ήδη φορολογηθεί για τα χρήματα μου, ώστε αυτοί να έχουν ένα living wage που δεν τους δίνει το εστιατόριο που τους έχει για σερβιτόρους.The Age of Aquarius έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:07Τρομερό πράγμα. Ακόμη και σε μέτρια εστιατόρια μαζικής κατανάλωσης όπως τα Red Lobster, οι σερβιτόροι/ες αναγκάζονται να κάνουν τους καραγκιόζηδες προκειμένου να πάρουν κάτι παραπάνω από το 10%Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 18:05 στην πλέον βασική δουλειά του σερβιτόρου οι υπάλληλοι επαφίονται στα σχεδόν υποχρεωτικά προφορολογημένα φιλοδωρήματα των πελατών
Καταλαβαίνω πως στις ΗΠΑ το να είναι κάποιος σερβιτόρος δεν είναι ακριβώς δουλειά στα πλαίσια του εστιατορίου το οποίο πρέπει να πληρώσει τον εργαζόμενο του (2.13$ την ώρα τους δίνουν), αλλά είναι κάτι σαν ελεύθερος επαγγελματίας που εργάζεται στον χώρο του εστιατορίου, σε καλωσορίζει, σε φροντίζει, σου φέρνει το φαγητό από την κουζίνα για να μην πας να το πάρεις εσύ, κάπως έτσι περίεργα το έχουν στο μυαλό τους, waiting tables το λένε και είναι και πολύ επικερδές γιατί δεν πληρώνουν φόρο στο φιλοδωρημένο εισόδημα τους. Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια στην OKC να συζητάμε με συναδέλφους και να δίνουμε 15% τιπ, δηλαδή κάπου στα 35$. Η κοπέλα τα τσέπωσε, και φεύγοντας την είδαμε να μπαίνει σε ένα ωραίο muscle car που είχε καθώς σχόλαγε, και να φεύγει.
Και όταν τους το λες αυτό, ότι δηλαδή ζητάνε την ελεημοσύνη του πελάτη αντί να ζητάνε από τους εργοδότες τους να τους πληρώνουν περισσότερο, αντί να ζητάνε minimum wage, να ζητήσουν τέλος πάντων κάτι, απαντάνε με παπαριές του τύπου "αφού έτσι είναι το σύστημα ρε φίλε, φιλοδώρησε τον εργαζόμενο αλλιώς μόνο αυτός χάνει αν δεν αφήσεις τιπ, αν δεν θέλεις να φιλοδωρήσεις τότε να μην πηγαίνεις να φας έξω", δηλαδή σου ζητάνε να διαιωνίσεις το ήδη υπάρχον σύστημα γιατί δεν θέλουν να αλλάξει κάτι ή να ζητήσουν από τα αφεντικά τους το οτιδήποτε. Μόνοι τους όμως παραδέχονται ότι βγάζουν καλά λεφτά, ειδικά οι πιο καλοί και έμπειροι από αυτούς, και ακριβώς γι' αυτό δεν θέλουν να αλλάξει κάτι.
Πριν χρόνια κάποια εστιατόρια τόλμησαν να αυξήσουν τις τιμές τους για να μην αναγκάζεται ο πελάτης να φιλοδωρεί, απλά να πληρώνει τον λογαριασμό του, και έπεσαν έξω επειδή οι σερβιτόροι έφευγαν, έβλεπαν πως δεν έβγαζαν καλά λεφτά και πήγαιναν αλλού.
Αυτό το περίεργο, τρελό και εχθρικό προς τον πελάτη πράγμα μόνο στις ΗΠΑ ισχύει, όλος ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος πληρώνει κανονικά τους σερβιτόρους του και έχει το τιπ σαν κάτι που μπορεί να δώσει ο πελάτης αν το θελήσει, εκτός και αν πας σε high end εστιατόρια όπου ΟΚ, ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα πρέπει να το δώσεις.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Τι λες ρε τύπε; Να μού κλείσεις την εταιρεία; Όπου δουλεύεις, βαράνε διάλυση μετά.OANNHSEA έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:16Πρόσεξε τώρα:Prepon έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 20:24Για το θέμα της προϋπηρεσίας, τι γνώμη έχεις;Otto Weininger έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 20:21
Ναι προφανώς. Αλλά λέω για τις παράλογες απαιτήσεις που έχει η κάθε εταιρία και ο κάθε λεχρίτης.
και είναι 33 ετών;
2002 αποφασίζω να αλλάξω τομέα δουλειάς, γιατί θεωρώ ότι κάτι δεν πάει καλά - ήμουν σε τεχνικά γραφεία.
2003 Νοέμβριος - βρίσκω αλλού δουλειά. 2009 Μάιος φεύγω γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά - σήμερα η επιχείρηση αυτή φυτοζωεί με 3 υπάλληλους (βοηθητικοί όλοι), όταν την Άνοιξη του 2008 είχε 45 (εκ των οποίων οι 40 ειδικευμένοι)...
2009 Μάιος πάω στην νέα επιχείρηση. 2010 Δεκέμβριος φεύγω γιατί το περιβάλλον ήταν απαίσιο...
2011 - 2013 άνεργος...
.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Γιάννης
Αυτό το "χωρίς υποχρεώσεις", είναι νόμιμο να το ζητάνε; Γιατί σε άλλες, ελαφρώς πιο πολιτισμένες χώρες, δεν επιτρέπεται καν να ρωτήσουν την οικογενειακή κατάσταση του αιτούντος εργασίας, πόσο μάλλον να την έχουν φάτσα-κάρτα ως κριτήριο πρόσληψης η μη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:24Ευχαριστώ.talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:20αφ'ενος καλη επιτυχια στην αναζητηση δουλειαςΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:06 Το τελευταίο διάστημα στέλνω πυρετωδώς βιογραφικά μιας και αναζητώ τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου.
Παρατηρώ, όμως, το εξής. Ότι ακόμη και για δουλειές του "ποδαριού" (δεν το λέω υποτιμητικά), δουλειές ανειδίκευτου εργάτη, ζητούν προϋπηρεσία. Παραδείγματος χάριν, πρατήρια καυσίμων, ή αποθήκες η περίπτερα.
Και αναρωτιέμαι, πόσο περίεργο είναι αυτό; Αν και κοντεύω τα σαράντα και έχω μια κάποια επαγγελματική, δεν κατανοώ το συγκεκριμένο σκεπτικό. Τι φοβούνται οι εν λόγω εργοδότες; Ότι θα χάσουν πολύτιμο χρόνο σε εκπαίδευση του υπαλλήλου τους;![]()
Έχω παρατηρήσει και άλλα περίεργα, που αν το νήμα περπατήσει θα τα συζητήσουμε.
![]()
Αφ'ετέρου απο την μερια τους ειναι λογικο να ζητανε καποια προυπηρεσια αφου μπορουν να επιλεξουν.
Η παρανοια ειναι οταν ζητανε " Ατομα κατω των 25 με 7 χρονια προυπηρεσιας"ή κατι τετοιο
Έχω συναντήσει παρόμοιες αγγελίες του τύπου 35αρης με προϋπηρεσία χωρίς υποχρεώσεις με δυνατότητα εργασίας και εξ αποστάσεως.
Ή, όπως έγραψα, μεταφορική ζητούσε οδηγό με δικό του όχημα. Ή αποθηκάριο με δίπλωμα clark(To δίπλωμα Clark δεν λέω πως δεν χρειάζεται, αλλά θυμάμαι παλιότερα πως οι εταιρείες σε εκπαίδευαν σε κάτι τέτοια).
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Γιατί να τους λυπάσαι; Είναι στρατηγική τους επιλογή.Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:43Ξέρεις όμως, δεν τους λυπάμαι.The Age of Aquarius έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:07Τρομερό πράγμα. Ακόμη και σε μέτρια εστιατόρια μαζικής κατανάλωσης όπως τα Red Lobster, οι σερβιτόροι/ες αναγκάζονται να κάνουν τους καραγκιόζηδες προκειμένου να πάρουν κάτι παραπάνω από το 10%Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 18:05 στην πλέον βασική δουλειά του σερβιτόρου οι υπάλληλοι επαφίονται στα σχεδόν υποχρεωτικά προφορολογημένα φιλοδωρήματα των πελατών
Απλά παρατήρησα πως κάνουν τους καραγκιόζηδες που σημαίνει από το να φοράνε γελοίες στολές, να προσποιούνται τους υπερβολικά θερμούς σε σημείο που να ενοχλεί αφόρητα τον πελάτη, να πουλάνε ως commodity την ομοφυλοφιλία και διάφορα άλλα ευτράπελα. Αλλά και την ίδια στιγμή να σε στραβοκοιτάνε αν δε πέσει χαρτούρα.
Παραταύτα, άνετα θα επέστρεφα στις ΗΠΑ αν τα έφερνε έτσι ο Γιαραμπής
Δεν το ξέρω αν το έχετε προσέξει και οι όσοι εργάζεστε ή ψάχνεστε έξω, αλλά πλέον οι ίδιες αγγελίες ανακυκλώνονται από τις ίδιες εταιρείες κάθε 2-3 μήνες. Υποψιάζομαι πως πολλές φορές είτε το HR ψωλαρμενίζει και θέλει να λέει ότι ψάχνει και κάνει συνεντεύξεις και κοιτάει βιογραφικά και γενικά υπάρχει, είτε απλά δεν παίρνουν κανέναν, η θέση καλύπτεται με τα ψέματα, και μετά την ξαναβγάζουν μήπως και τους κάτσει κάποιος άλλος υποψήφιος.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
-
Γιάννης
Μήπως είσαι λίγο γκαντέμης;OANNHSEA έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:16 2003 Φεβρουάριος - βρίσκω δουλειά. 2003 Σεπτέμβριος κλείνει η επιχείρηση!!!
Και εγώ το έχω προσέξει αυτό!!!Feindflug έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:51Τι λες ρε τύπε; Να μού κλείσεις την εταιρεία; Όπου δουλεύεις, βαράνε διάλυση μετά.OANNHSEA έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:16Πρόσεξε τώρα:Prepon έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 20:24
Για το θέμα της προϋπηρεσίας, τι γνώμη έχεις;
και είναι 33 ετών;
2011 - 2013 άνεργος...
.
.
Bellum omnium contra omnes
Εικάζω πως δεν είναι νόμιμο. Όπως και το "νέα, εμφανίσιμη".Γιάννης έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:52Αυτό το "χωρίς υποχρεώσεις", είναι νόμιμο να το ζητάνε; Γιατί σε άλλες, ελαφρώς πιο πολιτισμένες χώρες, δεν επιτρέπεται καν να ρωτήσουν την οικογενειακή κατάσταση του αιτούντος εργασίας, πόσο μάλλον να την έχουν φάτσα-κάρτα ως κριτήριο πρόσληψης η μη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:24Ευχαριστώ.talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:20
αφ'ενος καλη επιτυχια στην αναζητηση δουλειας
Αφ'ετέρου απο την μερια τους ειναι λογικο να ζητανε καποια προυπηρεσια αφου μπορουν να επιλεξουν.
Η παρανοια ειναι οταν ζητανε " Ατομα κατω των 25 με 7 χρονια προυπηρεσιας"ή κατι τετοιο
Έχω συναντήσει παρόμοιες αγγελίες του τύπου 35αρης με προϋπηρεσία χωρίς υποχρεώσεις με δυνατότητα εργασίας και εξ αποστάσεως.
Ή, όπως έγραψα, μεταφορική ζητούσε οδηγό με δικό του όχημα. Ή αποθηκάριο με δίπλωμα clark(To δίπλωμα Clark δεν λέω πως δεν χρειάζεται, αλλά θυμάμαι παλιότερα πως οι εταιρείες σε εκπαίδευαν σε κάτι τέτοια).
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Γιάννης
Κάποια στιγμή θα πρέπει να πέσει τρελλή νομική/διοικητική πούτσα στους λεχρίτες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 22:28Εικάζω πως δεν είναι νόμιμο. Όπως και το "νέα, εμφανίσιμη".Γιάννης έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 21:52Αυτό το "χωρίς υποχρεώσεις", είναι νόμιμο να το ζητάνε; Γιατί σε άλλες, ελαφρώς πιο πολιτισμένες χώρες, δεν επιτρέπεται καν να ρωτήσουν την οικογενειακή κατάσταση του αιτούντος εργασίας, πόσο μάλλον να την έχουν φάτσα-κάρτα ως κριτήριο πρόσληψης η μη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:24
Ευχαριστώ.
Ή, όπως έγραψα, μεταφορική ζητούσε οδηγό με δικό του όχημα. Ή αποθηκάριο με δίπλωμα clark(To δίπλωμα Clark δεν λέω πως δεν χρειάζεται, αλλά θυμάμαι παλιότερα πως οι εταιρείες σε εκπαίδευαν σε κάτι τέτοια).![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 13 Απαντήσεις