Ισπανία: Άρχισε η δίκη της δικτατορίας Φράνκο για τα «κλεμμένα μωρά»
Οι φασίστες αξιωματικοί άρπαζαν τα παιδιά από αριστερές και κομμουνίστριες με τη συνεργασία της Καθολικής Εκκλησίας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρχισε η δίκη για τα «κλεμμένα μωρά»
- ΜπλεΜπουμπυς
Άρχισε η δίκη για τα «κλεμμένα μωρά»
Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει... Κάτι αντίστοιχα των δικών μας εδώ με επικεφαλής τη Φρειδερίκη...
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Άρχισε η δίκη για τα «κλεμμένα μωρά»
'
Και μένα μου θύμισε αυτά:

.
Και μένα μου θύμισε αυτά:

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- ΜπλεΜπουμπυς
- ΜπλεΜπουμπυς
Τα παιδιά απομακρύνονταν από τους γονείς τους μετά τον τοκετό, δηλώνονταν νεκρά, χωρίς να δοθεί κάποια απόδειξη για αυτό στους γονείς, και υιοθετούνταν από στείρα ζευγάρια, κατά προτίμηση προσκείμενα στο «εθνικο-ρωμαιοκαθολικό» καθεστώς.
Μετά τον εμφύλιο πόλεμο (1936-1939), ο στόχος ήταν να τιμωρηθούν αντικαθεστωτικές γυναίκες που κατηγορούνταν ότι... μετέδιδαν το «κόκκινο γονίδιο» του μαρξισμού
, υποστηρίζει η Σολεδάδ Λούκε, πρόεδρος της ένωσης «Oλα τα κλεμμένα παιδιά είναι και δικά μου παιδιά».
Μετά τον εμφύλιο πόλεμο (1936-1939), ο στόχος ήταν να τιμωρηθούν αντικαθεστωτικές γυναίκες που κατηγορούνταν ότι... μετέδιδαν το «κόκκινο γονίδιο» του μαρξισμού
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Golden Age
Εδώ στην Ελλάδα οι κομμουνιστές το υπηρηφανεύονται και σαν "επίτευγμα" ("έγιναν επιστήμονες στο Ανατολικό Μπλοκ" κλπ). Στην Ισπανία κάθε τόσο κάνουν σώου, επινοόντας ένα σκασμό κατηγορώ για τον Φράγκο, προκειμένου να κρατούν αποχαυνωμένο τον κόσμο στο σάπιο καθεστώς τους. Τώρα βέβαια που θα γεμίσοουν λάθρο ας βγάλουν και στημένους ιστορικούς να λένε ότι ο Φράνκο ήταν "βρυκόλακας". Άδικος κόπος. Όσο και να παριστάνουν τα θύματα είναι θύτες. Και ο Στάλιν κάποτε επι Τσάρου είχε κάνει εξορία στη Σιβηρία (όπου εξορία = περιοορισμός των κινήσεών του σε κάποια πόλη της). Αυτό δεν τον καθιστούσε και θύμα.
- wooded glade
Τα κουμούνια λένε ψέμματα.
Ήταν μιά εκπομπή στην τηλεόραση και βγαίνει μία στο τηλέφωνο και λέει "εγώ έγινα επιστημόνισσα στο σοσιαλιστικό καθεστώς της Ρουμανίας".
Μπράβο αγάπη μου της λέει το κουμούνι παρουσιαστής, έτσι για να μαθαίνουν.
Βγαίνει και ένας άλλος μετά και λέει "εμένα με απήγαγαν με το ζόρι στη Βουλγαρία". Ουουουου, αίσχος, χαφιές-παρακρατικός λέει ο παρουσιαστής !
Δηλ. ρε λεβέντες ότι και οι δύο αυτές ιστορίες μπορεί να είναι αληθινές και έχουν πιθανότητες να είναι αληθινές αποκλείεται ε ; Μόνο της Ρουμάνας !
Ήταν μιά εκπομπή στην τηλεόραση και βγαίνει μία στο τηλέφωνο και λέει "εγώ έγινα επιστημόνισσα στο σοσιαλιστικό καθεστώς της Ρουμανίας".
Μπράβο αγάπη μου της λέει το κουμούνι παρουσιαστής, έτσι για να μαθαίνουν.
Βγαίνει και ένας άλλος μετά και λέει "εμένα με απήγαγαν με το ζόρι στη Βουλγαρία". Ουουουου, αίσχος, χαφιές-παρακρατικός λέει ο παρουσιαστής !
Δηλ. ρε λεβέντες ότι και οι δύο αυτές ιστορίες μπορεί να είναι αληθινές και έχουν πιθανότητες να είναι αληθινές αποκλείεται ε ; Μόνο της Ρουμάνας !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν είμαι και πολύ φιλική στον θεσμό της βασιλείας.
Ειδικά για τους δικούς μας εδώ, είμαι εντελώς αρνητική γιατί πρώτα από όλα δεν είναι Έλληνες (ήταν κοινό μυστικό πως η Σοφία δεν χάρηκε για τη θέση που πήρε η Ελλάδα στον Α'ΠΠ εναντίον της πατρίδας της και τις "ευγενικές" προσπάθειες που έκανε για να το αλλάξει αυτό).
Aλλά αν ήταν να με πάρει κάποιος από την οικογένειά μου και να με δώσει για υιοθεσία αλλού, σαφώς θα ήθελα να ήταν η Φρειδερίκη και με τίποτα ο Βελουχιώτης.
Και ειδικά οι κόρες των "επιστημόνων του Ανατολικού Μπλοκ", αν χόρευαν στην μπάρα μόνον με το βρακί, ήταν και ευνοημένες γιατί υπήρχαν και άλλα χειρότερα. Καριέρα, όχι αστεία!
Ειδικά για τους δικούς μας εδώ, είμαι εντελώς αρνητική γιατί πρώτα από όλα δεν είναι Έλληνες (ήταν κοινό μυστικό πως η Σοφία δεν χάρηκε για τη θέση που πήρε η Ελλάδα στον Α'ΠΠ εναντίον της πατρίδας της και τις "ευγενικές" προσπάθειες που έκανε για να το αλλάξει αυτό).
Aλλά αν ήταν να με πάρει κάποιος από την οικογένειά μου και να με δώσει για υιοθεσία αλλού, σαφώς θα ήθελα να ήταν η Φρειδερίκη και με τίποτα ο Βελουχιώτης.
Ναι και μετά τα παιδιά τους από επιστήμονες εκεί, ήρθαν στον καπιταλισμό να εργάζονται σαν ανειδίκευτοι για ψίχουλα.Golden Age έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:22 Εδώ στην Ελλάδα οι κομμουνιστές το υπηρηφανεύονται και σαν "επίτευγμα" ("έγιναν επιστήμονες στο Ανατολικό Μπλοκ" κλπ)....
Και ειδικά οι κόρες των "επιστημόνων του Ανατολικού Μπλοκ", αν χόρευαν στην μπάρα μόνον με το βρακί, ήταν και ευνοημένες γιατί υπήρχαν και άλλα χειρότερα. Καριέρα, όχι αστεία!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 6 Απαντήσεις