!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ιμάμογλου, η ελπίδα των ευρωλιγούρηδων

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ιμάμογλου, η ελπίδα των ευρωλιγούρηδων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

τεν τεν έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:17 Όποιος πιστεύει ότι αν πέσει ο Ερντογάν και έρθουν οι κεμαλιστες, ο ιμαμογλου ή δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος και θα αλλάξει η στάση της Τουρκίας απέναντι μας είναι το λιγότερο ηλίθιος. Ας αφήσει την εξωτερική πολιτική και ας ασχοληθεί με τη νέα τάση στη μόδα
Λάθος νήμα, εδώ δεν μιλάμε για τη στάση της Τουρκίας απέναντι μας αλλά για το αν έχουν διαφορές στα θέματα που άπτονται της θρησκείας οι ισλαμιστες από τους υπόλοιπους. Και η απάντηση είναι ευνόητη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:06
τεν τεν έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:17 Όποιος πιστεύει ότι αν πέσει ο Ερντογάν και έρθουν οι κεμαλιστες, ο ιμαμογλου ή δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος και θα αλλάξει η στάση της Τουρκίας απέναντι μας είναι το λιγότερο ηλίθιος. Ας αφήσει την εξωτερική πολιτική και ας ασχοληθεί με τη νέα τάση στη μόδα
Λάθος νήμα, εδώ δεν μιλάμε για τη στάση της Τουρκίας απέναντι μας αλλά για το αν έχουν διαφορές στα θέματα που άπτονται της θρησκείας οι ισλαμιστες από τους υπόλοιπους. Και η απάντηση είναι ευνόητη.
Σε θέματα θρησκείας είναι χαώδης η διαφορά.
Εμάς όμως τι μας ενδιαφέρει;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 13:51 Νομίζω ότι κάτι παίζει με τον ορισμό. Δηλαδή ο Ιμαμογλου μετράει ως Αγία Σοφία και τα περιφερειακά κτίσματα γι αυτό λέει ότι γίνονταν προσευχές εκεί αδιαλλειπτα. Κάτι που δεν θα ίσχυε αν εννοούσε το ίδιο που εννοεί ο Ερντογαν κι εμείς.

Το ότι είναι υπέρ το είπε ειρωνικά γιατί πρόσθεσε όρους και συνθήκες που δεν πιστεύει ότι ισχύουν.

Σε παλιότερη δήλωση είναι πιο ξεκάθαρος, λέει ότι ανήκει στην ανθρωπότητα.
Σε πόσο χρόνο σκάβει γουβα και βάζεις το κεφάλι σου μέσα;
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

τεν τεν έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:08
Καμία χαώδης διαφορά δεν υπάρχει. Απλά ο ερντογαν βασίζεται στο ισλάμ για να έχει επιρροή η Τουρκία και εκτός Τουρκίας ενώ για τους κεμαλιστες η θρησκεία είναι κομμάτι του έθνους και δεν θέλουν να δίνουν και πολύ λογαριασμό στους ιμαμηδες. Κατά τα άλλα οι κεμαλιστες χριστιανούς έσφαξαν όχι απλά μη τουρκους
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

τεν τεν έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:08
Το νήμα ειναι για την Αγία Σοφία. Όποιος συμμετέχει λογικά τον ενδιαφέρει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Maspoli έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 13:46
Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 13:44 ναι αλλά έριξε μπηχτές :lol:

https://www.iefimerida.gr/kosmos/imamog ... s-erntogan
:smt005:

Θεούληδες
ναι αλλά τους ειρωνεύονται οι γερμανοί :-?

https://www.iefimerida.gr/kosmos/o-ernt ... y-porthiti
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Beria έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 13:56
oldjedi έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 13:54 :)

Εγω παντως συνεχιζω να απορω ...
Ποτε θα καταλαβουμε πως η Τουρκια ειναι ενα εχθρικο προς την Ελλαδα κρατος που βλεπει την Ελλαδα σαν παρανομως αποσχισθεν εδαφος της ;;
Δεν εχει καμμια σημασια , Κεμαλιστες , η Ερντογανικοι ... Ολοι Τουρκοι ειναι ...

:wave:
Οι Νεοθωμανοί προφανώς βλέπουν την Ελλάδα ως αποσχισθέν έδαφος της Αυτοκρατορίας
Ο Κεμαλικός εθνικισμός, όμως, αυτό που επεδίωξε ήταν εθνική εκκαθάριση στα πλαίσια του τουρκικού κράτους
την ιδια επεκτατικη πολιτικη ειχαν και εχουν και οι κεμαλιστες

στην τουρκια η εξωτερικη πολιτικη δεν αλλαζει αναλογα με τον υπουργο όπως στην ελλαδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

ο ιμαμογλου είναι τουρκος και οι τουρκοι υπηρετουν τα εθνικα τους συμφεροντα

τα δικα μας τα κνώδαλα ακομη να το καταλαβουν

όπως δεν καταλαβαν πως οι χωρες εχουν εθνικα συμφεροντα τα οποια τα υπηρετουν και δεν περιμενουν τον δεινα ή τον αλλον να υπερασπιστεί τα ελληνικα συμφεροντα

αυτοι οι σαπιοι και αχρηστοι πρεπει να αμουριαστουν το γρηγοροτερο πριν κανουν μεγαλυτερο κακο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

Beria έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 13:56
oldjedi έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 13:54 :)

Εγω παντως συνεχιζω να απορω ...
Ποτε θα καταλαβουμε πως η Τουρκια ειναι ενα εχθρικο προς την Ελλαδα κρατος που βλεπει την Ελλαδα σαν παρανομως αποσχισθεν εδαφος της ;;
Δεν εχει καμμια σημασια , Κεμαλιστες , η Ερντογανικοι ... Ολοι Τουρκοι ειναι ...

Οι Νεοθωμανοί προφανώς βλέπουν την Ελλάδα ως αποσχισθέν έδαφος της Αυτοκρατορίας
Ο Κεμαλικός εθνικισμός, όμως, αυτό που επεδίωξε ήταν εθνική εκκαθάριση στα πλαίσια του τουρκικού κράτους
:)

Λαθος αντιληψη ...
ΑΝ ΔΕΝ το επιχειρουσαν οι Κεμαλιστες , θα το εκαναν οι οποιοι Τουρκοι θα υπηρχαν ...
Οι Τουρκοι , ως Τουρκοι , θεωρουν τον εαυτο τους ενα ειδος "Αρειου" , οπως οι ναζι τους Γερμανους ...
Και ΔΕΝ προκειται περι "εθνικισμου" ... προκειται περι σωβινισμου ... Αλλα ξερω , για σας ολα ειναι "εθνικισμος" ...δεν σας συμφερει να αποδεχτειτε οτι προκειται περι διαφορετικων θεωριων ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”