jey_pap έγραψε: 29 Ιουν 2018, 21:56
Να σας θυμίσω το «επιχείρημά» σας;
βολέ και η μπάλα στην εξέδρα ... Το επιχειρημά μας, που όταν σου ζητείται να το αντικρούσεις γίνεσαι λούης, ήταν περί ταυτοποίησης του αίματος (δηλ. σε ποιον ανήκει το αίμα) και ΟΧΙ περί της ταυτοποίησης της ουσίας (δηλ. το αν η ουσία είναι αίμα ή αραιωμένη μπογιά ή χρωματιστή μαγιονέζα ...). μια χαρά ΕΣΥ πετας την μπαλα στην εξεδρα εδώ, σου λέει ο τζέυ, οτι σου απάντησε στο επιχείρημά σας παραθέτοντας παράδειγμα που η Εκκλησία έχει προβεί σε διενεργεια για κάποιο θαύμα ή "θαυμα". Αλλά δεν σε βολεύει και πας την συζήτηση δεκα σελιδες πισω
Κατά τ'άλλα τα "θαύματα" σας επιδιώκετε να έχουν τέτοια διαφάνεια και εντιμότητα, που συγκρίνεται ΜΟΝΟ με την διαφάνεια και την τιμιότητα των πολιτικών και των μιζαδόρων, και ο αντίλογος σας για αυτό είναι τρελίτσα ... Κατηγορείς για απατεώνες, για μιζαδόρους, για ανεντιμόητες και αδιαφάνειες τόσο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ την ώρα που ο συνομιλητής σου σου μιλάει για ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΝ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΘΑΥΜΑΤΟΣ.
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ????
- Όταν είπα ότι τα θαύματα είναι απάτη γιατί κρατούν την έρευνα και την κριτική μακριά ο "έντιμος αντίλογος" ήταν "γιατί δεν πάτε εσείς οι επιστήμονες να τα εξετάσετε από κοντά"
- Αλλά και όταν οι επιστήμονες πάνε να τα εξετάσουν από κοντά και τα μουσουλμανοειδή τους εμποδίζουν, τότε ο αντίλογος είναι τσιχλόφουσκες μπιγκ μπαμπλ ...
Πάντα τέτοια ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΚΟΜΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ όταν σου έχει ποστάρει απόδειξη του πώς δρα η Εκκλησία και μάλιστα με παράδειγμα που βρίσκει και τον μπελα της γιατί πάει να κάνει την δουλειά που πρέπει και συνεχίζεις με χαρακτηρισμούς και ύβρεις να ψεύδεσαι, να συκοφαντείς και να κατηγορείς?????
Πού λοιπόν ισχυρίστηκε ο jpap οτι την ίδια τακτική που εφαρμόζουμε στην αιμορροούσα εικόνα εφαρμόζουμε και στο φαινόμενο της θεραπείας?????????????????/
Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 20:02 Εννοείς ότι το παιδί θα εξεταστεί από ιατρούς μετά το θαύμα; Τι ακριβώς εννοείς;
Aπ΄ όσα διαβάζω, τακτική της Εκκλησίας είναι να συστήνει επιτροπές για πιστοποίηση συμβάντων που κινουνται δυσδιάκριτα μεταξύ φυσικού και μεταφυσικού.Βλέπω κάπου ένα παράδειγμα: «Ο Μητροπολίτης κορίνθου υπογράμμισεπως το γεγονός αποτελεί αντικείμενο έρυνας από ειδικούς επιστήμονες ...» για υγρό που εκχέεται από το σώμα του Χριστού, από 25 Ιανουαρίου...» περισσότερα... http://fanpage.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE ... %8C%CF%81/
Σουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 02:03
......με ένα παιδί που κλαίει, για το οποίο ΟΙ ΙΔΙΟΙ δεν είναι σε θέση να δώσουν ΚΑΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Νομίζω οτι έχω γίνει εξτρα καταονητή μέχρι εδώ.
το παιδί είναι εύκολο θύμα. τελεί υπό πίεση, έχει πείστει πως αν δεν το βοηθήσει μια υπέρτατη δύναμη, θα μείνει για πάντα κουλαμένο άσχετα αν πατάει γερά τα πόδια κάτω, όπως φαίνεται στο βίντεο. δεν είναι θαύμα ν' αφήσεις τα δεκανίκια όταν δεν τα χρειάζεσαι.
Αυτό είναι μια δική σου , σεβαστή και λογική εν πολλοίς κατα τα άλλα, ερμηνεία η οποία όμως δεν λαμβάνει υποψιν της πολλές παραμέτρους (δνε ξέρεις το ιστορικό του παιδιού, δεν ξέρεις από τί έπασχε, πόσο καιρό κτλ κτλ κτλ)
Αυτό όλο, βέβαια, δεν σου δίνει κανένα ηθικό δικαίωμα να ειρωνεύεσαι και να χλευάζεις
η παράμετρος είναι μία, το ιστορικό του παιδιού το οποίο δεν γνωρίζεις ούτε εσύ. το πιθανότερο είναι πως δεν έπασχε από τίποτα, τις πατερίτσες δεν τις χρειαζόταν, ξεκάθαρο. αν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα τα κέντρα αποκατάστασης θα ήταν χωρίς ασθενείς. διαπίστωση, όχι ειρωνεία.
καλημέρες- καληνύχτες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θαύμα είναι η ίδια μας η ύπαρξη παιδιά, τα άλλα θαύματα που λέτε απλά δεν υπάρχουν, όχι έτσι όπως νομίζετε τουλάχιστον, δεν είναι κακό να πιστεύετε, καλό είναι, απλά δεν υπάρχουν.
Γκερ, εγώ δεν ισχυρίστηκα πουθενά οτι γνωρίζω το ιστορικό του παιδιού...μην κάνεις τέτοια λάθη
Επίσης,μην κάνεις λάθη να μιλάς για "εύκολα πράγματα", τουλάχιστον οκ,, πες δεν πιστεύω και μην κάνεις αξιολόγηση τί ειναι εύκολο και τι δύσκολο με τα της θρησκείας (με τα του Θεού εννοω)
Συς, εγώ θέλω να μου πεις εσύ,σαν μυαλωμένο και τίμιο παιδι, ποιός από τους συνομιλητές είναι ο απατεώνας εν προκειμένω?
Μην μου πεις ΔΞ/ΔΑ ούτε να μου το παίξεις ΓΓ του ΟΗΕ οπως ο ...Ειρηναίος γιατί θα σου πω, σε λάθος νήμα και λάθος ώρα θυμήθηκες να ποστάρεις....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 30 Ιουν 2018, 02:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εισαι εντελώς μα εντελώς ψεύτης συνειδητός και συκοφάντης
Ο j του απάντησε οτι "εγώ σου απάντησα βάσει του επιχειρήματός σου"
τα υπόλοιπα είναι σάλτσες που επινοείτε για να καλύψετε τα χνώτα σας που βρωμάνε και το ανέλυσα και σας το υπέδειξα σε παραπάνω από ένα και δυο ποστ...
Αντε καληνύχτα τώρα, ό,τι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε και όποιος έχει μάτια να διαβάζει και μυαλό να καταλάβει, βλέπει και καταλαβαίνει
βολέ και η μπάλα στην εξέδρα ... Το επιχειρημά μας, που όταν σου ζητείται να το αντικρούσεις γίνεσαι λούης, ήταν περί ταυτοποίησης του αίματος (δηλ. σε ποιον ανήκει το αίμα) και ΟΧΙ περί της ταυτοποίησης της ουσίας (δηλ. το αν η ουσία είναι αίμα ή αραιωμένη μπογιά ή χρωματιστή μαγιονέζα ...).
σοβαρα τωρα, θα μπορουσε να ασχοληθει καποιος με την προσπαθεια αποδειξης οτι το αιμα ανηκει σε προσωπο που ΔΕΝ υπηρξε ποτε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιουν 2018, 08:31
σοβαρα τωρα, θα μπορουσε να ασχοληθει καποιος με την προσπαθεια αποδειξης οτι το αιμα ανηκει σε προσωπο που ΔΕΝ υπηρξε ποτε;
Για τους πιστούς, δεν απαιτείται καμία προσπάθεια για να "αποδείξουν" το οτιδήποτε, εφόσον είναι "αποδεδειγμένο" εξ ορισμού (άδηλοι αι βουλαί του Κυρίου, faith can move mountains etc).
Όσο για πρόσωπα που δεν υπήρξαν ποτέ, αι Γραφαί βρίθωσιν τοιούτων.
(παρεμπιπτόντως, θα είχε πλάκα να χρησιμοποιούσαν, για το σκοπό τους, τεχνκές όμοιες μ' εκείνες που αποδεικνύουν την ηλικία της Γης ή την Εξέλιξη, ή που καταρρίπτουν μύθους όπως η Κιβωτός -δηλαδή μεθόδους που απορρίπτουν μετά βδελυγμίας!)
βολέ και η μπάλα στην εξέδρα ... Το επιχειρημά μας, που όταν σου ζητείται να το αντικρούσεις γίνεσαι λούης, ήταν περί ταυτοποίησης του αίματος (δηλ. σε ποιον ανήκει το αίμα) και ΟΧΙ περί της ταυτοποίησης της ουσίας (δηλ. το αν η ουσία είναι αίμα ή αραιωμένη μπογιά ή χρωματιστή μαγιονέζα ...).
jey_pap έγραψε: 29 Ιουν 2018, 20:29Aπ΄ όσα διαβάζω, τακτική της Εκκλησίας είναι να συστήνει επιτροπές για πιστοποίηση συμβάντων που κινουνται δυσδιάκριτα μεταξύ φυσικού και μεταφυσικού. Βλέπω κάπου ένα παράδειγμα: «Ο Μητροπολίτης κορίνθου υπογράμμισεπως το γεγονός αποτελεί αντικείμενο έρυνας από ειδικούς επιστήμονες ...» για υγρό που εκχέεται από το σώμα του Χριστού, από 25 Ιανουαρίου...» περισσότερα... http://fanpage.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE ... %8C%CF%81/
Και συνεχίζει το ρεπορτάζ της φυλλάδας: και πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι του χωριού, τους οποίους επισκέφθηκε και συνομίλησε μαζί τους δεν του επιτρέπουν να πάρει τον Εσταυρωμένο, ούτε επιτρέπουν σε κανένα να πάρει υγρό και να το αναλύσει στο χημείο.
Ρε απάτη σε τα μας τα κόλπα; Νόμισες ότι κανείς δεν θα ανοίξει την παραπομπή;
Αφού σε έχουμε μάθει βρε, από τότε που μας έφερες την απόδειξη του πνιγμένου στην Ερυθρά Θάλασσα στρατού του Φαραώ!
.
Ο πληθυντικος ευγενείας ΄που χρησιμοποίησα αφορούσε την παρέμβαση του Νάνδρος και μόνο, κι όχι τα λοιπά σχόλια και νικνέιμς περί αιμάτων κλπ. Στο παρακάτω σχόλιο ανέφερα το «περίφημο επιχείρημα» (στο παλιό πχόρουμ) του Νάνδρος που είχεε σχέση με την απόπειρα χαρακτηρισμού μιας ονλινε εφημερίδας ειδήσεων την WorldNewsDaily report, ως δήθεν «σατιρικής» εφημερίδας, με τη χρήση ενός κειμένου από DISCLAIMER page (disclaimer:αποποίηση ευθυνων) που χρησιμοποιεί κάθε online χώρος ειδήσεων για τη νομική του κάλυψη, έναντι του κάθε καταθέτη-σχολιαστή που βοηθά τηστον εμπλουτισμό περιεχομένων του ειδησεογραφικού φορέα.
Φαίνεται ότι χρειάζεται λίγο προσοχή με τη χρήση του πληθυντικού ευγενείας
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 30 Ιουν 2018, 00:04
Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε παιδιά. Συζήτηση σε ήρεμο τόνο είναι καλύτερα.
Δεν μαλώνουμε, κάνουμε διάλογο .
(ο οποίος ξαφνικά και όλως παραδόξως εσήγησε)
Κατάλαβες εσύ μήπως να μας πεις, ποιός/ποιοί από τους παραπάνω ομιλητές που υποστηρίζουν τα ανάλογα είναι απατεώνας/ες και ποιός/ποιοί όχι?
Τί μας λες κυρά μου; Θα παρακολουθώ την παράνοια σου στις 01:00 μετά τα μεσάνυχτα και μου λες ότι σίγησα;
Ο J-Pap μας έφερε ΜΙΑ περίπτωση που τάχα μου η εκκλησία θέλει αλλά ο λαός δεν άφησε τους επιστήμονες να το ψάξουν.
Μόνο ένα θαύμα έγινε την τελευταία 10ετία;
Την Αγιά Θοδώρα στην Αρκαδία, που οι επιστήμονες απέδειξαν ότι ΔΕΝ είναι θαύμα, γιατί συνεχίζει να διαφημίζεται σαν θαύμα;
Γιατί δεν βγαίνει η εκκλησιά καθαρά και ξάστερα, να το δηλώσει αλλά κάνει την αδιάφορη;
Επειδή είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
Άντε μεσημεριάτικα με τον κάθε πικραμένο εδώ μέσα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 01:29
Για πες μας τώρα κιλδεμολ, ποιός / ποιοί είναι οι απατεώνες στο παραπάνω ερώτημά μου και άσε τις δικηγορίστικες υπεκφυγές
Εντος αυτού που συζητούσαμε και για το οποίο και εσύ και ο Νάνδρος κατηγορήσατε τον jpap
ΑΝ έχεις "ορχιδέες" (και όχι χάρτινες) που λέει και η Γκερ μας (που δεν είναι τρολίτσα)
Θα σου έλεγα κάτι για τις ορχιδέες μου, αλλά έχε χάρη που είσαι γυναίκα, αν και το ξέρω ότι εκμεταλλεύεσαι το φύλο σου!
Κατά τα λοιπά τολμάς και διαμαρτύρεσαι για βρισιές!
Και σταμάτα το κλαψομούνιασμα (που σου ταιριάζει σαν γυναίκα!)
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
jey_pap έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:52
Ο πληθυντικος ευγενείας ΄που χρησιμοποίησα αφορούσε την παρέμβαση του Νάνδρος και μόνο, κι όχι τα λοιπά σχόλια και νικνέιμς περί αιμάτων κλπ. Στο παρακάτω σχόλιο ανέφερα το «περίφημο επιχείρημα» (στο παλιό πχόρουμ) του Νάνδρος που είχεε σχέση με την απόπειρα χαρακτηρισμού μιας ονλινε εφημερίδας ειδήσεων την WorldNewsDaily report, ως δήθεν «σατιρικής» εφημερίδας, με τη χρήση ενός κειμένου από DISCLAIMER page (disclaimer:αποποίηση ευθυνων) που χρησιμοποιεί κάθε online χώρος ειδήσεων για τη νομική του κάλυψη, έναντι του κάθε καταθέτη-σχολιαστή που βοηθά τηστον εμπλουτισμό περιεχομένων του ειδησεογραφικού φορέα.
Φαίνεται ότι χρειάζεται λίγο προσοχή με τη χρήση του πληθυντικού ευγενείας
Τί θα πει ως δήθεν «σατιρικής»; Είναι και παραείναι σατιρική και σου έφερα δείγματα των "ειδήσεων". ΞΑΝΑ: Preacher performed oral sex on teenager’s ‘demonically possessed’ penis during exorcism session. Israel: Man claiming to be a time traveler turns himself in for the killing of Jesus Christ.
Catholic priest hospitalized to have a crucifix removed from his rectum.
Syrian Refugee Renounces Islam After Tasting Bacon for First Time.
Catholic Priest Who Died for 48 Minutes Claims That God Is A Woman.
Πες μας στον θεό που πιστεύεις, σου μοιάζουν για αυθεντικές ειδήσεις αυτές ή οποιαδήποτε άλλη του σάιτ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
.