!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσο περίεργο είναι αυτό;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
BlastFromThePast

Re: Πόσο περίεργο είναι αυτό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:46
BlastFromThePast έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:34
Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:31

Απλες παρατηρησεις κανω . δεν εχω δουλεψει ποτε μου παρκαδορος . αν ξερεις κατι παραπανω απο αυτα που γραφω εκ πειρας η εστω θεωρητικα διορθωσε με . Ποσταρες 2 αγγελιες παρακαδορων που ζητανε εμπειρια . εξηγησα τι μπορει να ειναι αυτο . Αν ειναι και καποιο χαι κλασ μαγαζι η ξενοδοχειο λογικο να θελουν και καποιον που χειριζεται τη ελλ γλωσσα - και για αγγλικα δε θα μου εκανε εντυπωση . Τι σε μπερδεψε τοσο δηλαδη ?
Φαντάζομαι σε κάνα δυο χρόνια θ' αρχίσουν να ζητάνε ielts για να προσλάβουν παρκαδόρους.

Είστε παρανοϊκοί. Άγριος κομμουνισμός χτες.
Δε χρειαζεται να παμε απ τη μια ακρη στην αλλη για να γραψεις τις πολιτικες φαντασιωσεις σου . Ειπα απο την αρχη ειναι δυσκολοι καιροι γενικοτερα . Σιγουρα δε χρειαζεται και ουτε θα χρειαστει πτυχιο πυρηνικης φυσικης καποιος για παρκαδορος απ την αλλη οπως δειχνουν οι περισσοτεροι θελουν ατομο που εχει ξανακανει τη δουλεια γιατι μπορει να βιαζονται και για αλλους λογους .
Για εκείνον που προσλαμβάνει παρκαδόρο με προϋπηρεσία, αγγλικά και γνώσεις σαβουάρ βιβρ και πληρώνει όσο πληρώνει δεν είναι τόσο δύσκολοι καιροί φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:49
Ζαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:35

Το απολυτήριο Λυκείου τι χρειάζεται ; :smt017 Θα με βάλουν να κάνω πράξεις με ολοκληρώματα ; :lol:
οχι, αλλα αποκλειεις ετσι ενα σωρο καφρους που ουτε το λυκειο δεν καταφεραν να βγαλουν
Ναι! Αλλα μπορεί να είναι πολύ καλοί οδηγοί.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

BlastFromThePast έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:51
Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:46
BlastFromThePast έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:34
Φαντάζομαι σε κάνα δυο χρόνια θ' αρχίσουν να ζητάνε ielts για να προσλάβουν παρκαδόρους.

Είστε παρανοϊκοί. Άγριος κομμουνισμός χτες.
Δε χρειαζεται να παμε απ τη μια ακρη στην αλλη για να γραψεις τις πολιτικες φαντασιωσεις σου . Ειπα απο την αρχη ειναι δυσκολοι καιροι γενικοτερα . Σιγουρα δε χρειαζεται και ουτε θα χρειαστει πτυχιο πυρηνικης φυσικης καποιος για παρκαδορος απ την αλλη οπως δειχνουν οι περισσοτεροι θελουν ατομο που εχει ξανακανει τη δουλεια γιατι μπορει να βιαζονται και για αλλους λογους .
Για εκείνον που προσλαμβάνει παρκαδόρο με προϋπηρεσία, αγγλικά και γνώσεις σαβουάρ βιβρ και πληρώνει όσο πληρώνει δεν είναι τόσο δύσκολοι καιροί φαίνεται.
Δεν τους δικαιολογω . τον τροπο που λειτουργουν προσπαθησα να εξηγησω . Ειπα απ την αρχη . προσφορα ζητηση .
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:51
Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:50 Χρυσή εποχή για έμπειρους παρκαδόρους, πρέπει να βγάζουν πολλά λεφτά στο σημείο που δεν θα χρειάζονται τα τιπς.
:lol:
Και πόσο να τους πληρώσουν οι τίμιοι επιχειρηματίες; Αυτοκίνητα πέρα δώθε πάνε, δεν λύνουν και διαφορικές εξισώσεις.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Νon4me

taliban έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:51
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:43
taliban έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:41
Στο βενζινάδικο τι προϋπηρεσία ζητάνε αν δουλεύεις στις αντλίες ?

Πως να το βάζεις στην τρύπα? :D
Δουλειές που κάποτε σε παρακαλούσαν να πας να τις κάνεις. Σε προσλάμβαναν αμέσως και μην σου πω ότι σε προπλήρωναν κιόλας.

Την αγγελία δες παραπάνω για πλυντή αυτοκινήτου με προϋπηρεσία...
Δούλευα σε πρατήριο υγρών καυσίμων το 2004-2008 στην Αθήνα.
Πήρα τηλ που είχα δει στην αγγελία πήγα με είδαν και με πήραν δοκιμαστικα στην αρχή και μετά με κράτησαν.

Δούλευα στις αντλίες. Έπλενα αυτοκίνητα . Έκοβα τιμολόγια.
Καμία προϋπηρεσία.

Δεν ξέρουν τι ζητάνε σήμερα.
Παλι τυπε μιλας για 16 χρονια πισω . αν παμε αλλα 16 φτανουμε στο 1990 που βαζαν οι βουλευτες στο δημοσιο ατομα του δημοτικου .
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Το απολυτήριο Λυκείου τι χρειάζεται ; :smt017 Θα με βάλουν να κάνω πράξεις με ολοκληρώματα ; :lol:
οχι, αλλα αποκλειεις ετσι ενα σωρο καφρους που ουτε το λυκειο δεν καταφεραν να βγαλουν
Καλά , ο κάφρος δεν θα εκδιωχθεί έτσι κι αλλιώς απ' την δουλειά αν κάνει μαλακίες ; :102:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:53
Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:50 Χρυσή εποχή για έμπειρους παρκαδόρους, πρέπει να βγάζουν πολλά λεφτά στο σημείο που δεν θα χρειάζονται τα τιπς.
Και πόσο να τους πληρώσουν οι τίμιοι επιχειρηματίες; Αυτοκίνητα πέρα δώθε πάνε, δεν λύνουν και διαφορικές εξισώσεις.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Ζαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:54

Καλά , ο κάφρος δεν θα εκδιωχθεί έτσι κι αλλιώς απ' την δουλειά αν κάνει μαλακίες ; :102:
Ειναι μια κουβεντα το να εκδιωχθει . ( ψαξεις βρεις αντικαταστατη συντομα κλπ κλπ )
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Ναι, αλλά πρέπει να έχουν προϋπηρεσία και συστάσεις. Να μην το ξεχνάμε.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:56

Ειναι μια κουβεντα το να εκδιωχθει . ( ψαξεις βρεις αντικαταστατη συντομα κλπ κλπ )
Σιγά την δουλειά. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς ο προπάππος μου και ο παππούς μου βρήκαν πανεύκολα δουλειά σε εργοστάσια στην Αθήνα όταν έφυγαν απ' το χωριό - και μάλιστα ο προπάππος μεγάλος σε ηλικία ( 45 ετών - απ' την δουλειά αυτή πήρε σύνταξη ) - χωρίς να έχουν βγάλει καν το δημοτικό και εγώ έχω κάνει τόσες αιτήσεις και δεν μου έχουν απαντήσει καν ! :102:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Ζαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:00
Σιγά την δουλειά. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς ο προπάππος μου και ο παππούς μου βρήκαν πανεύκολα δουλειά σε εργοστάσια στην Αθήνα όταν έφυγαν απ' το χωριό - και μάλιστα ο προπάππος μεγάλος σε ηλικία ( 45 ετών - απ' την δουλειά αυτή πήρε σύνταξη ) - χωρίς να έχουν βγάλει καν το δημοτικό και εγώ έχω κάνει τόσες αιτήσεις και δεν μου έχουν απαντήσει καν ! :102:
Δεν έχεις συστάσεις ότι παρκάρεις καλά. Γνώμημου!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Στο μέλλον, οι αγγελίες δεν θα ζητούν προϋπηρεσία κλπ.
Για την ακρίβεια, δεν υπάρχουν καν αγγελίες..
Όλα θα τα κάνουν τα ρομποτ και το a.i.
Το μέλλον της νέας τάξης διαγράφεται πολύ ζοφερό..
:wave:
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Εχάχ, σου εύχομαι ειλικρινά κάποια στιγμή στη ζωή σου να κάνεις κάποια δική σου δουλειά. Κάποια, οποιαδήποτε. Αρκεί να έχεις τουλάχιστον έναν εργαζόμενο να δουλεύει για σένα. Μπορεί τότε να επανεξετάσεις την άποψή σου για κάποια πράματα.

Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:02

Δεν έχεις συστάσεις ότι παρκάρεις καλά. Γνώμημου!
Πλέον η θέση που περιγράφεται στο παρακάτω άζζζμα είναι περιζήτητη ! :blm:

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Δε χρειαζοταν να φτασεις τοσο πισω . Στις καλυτερες εποχες που θυμαμαι ( ειμαι 39 ) Δηλαδη λιγο πριν τους ολυμπιακους και λιγο μετα ( 2002 -2007 ) εβρισκες δουλεια πωλητης για πλακα με πανω απο 8 κατοσταρικα χωρις προυπηρεσια . Και ενα καφε να εκανες οποδηποτε και ησουν λιγο ξυπνιος θα δουλευες . και θα ησουν και αφεντικο .

προφανως εχουν αλλαξει πολλα ?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”