Για εκείνον που προσλαμβάνει παρκαδόρο με προϋπηρεσία, αγγλικά και γνώσεις σαβουάρ βιβρ και πληρώνει όσο πληρώνει δεν είναι τόσο δύσκολοι καιροί φαίνεται.Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:46Δε χρειαζεται να παμε απ τη μια ακρη στην αλλη για να γραψεις τις πολιτικες φαντασιωσεις σου . Ειπα απο την αρχη ειναι δυσκολοι καιροι γενικοτερα . Σιγουρα δε χρειαζεται και ουτε θα χρειαστει πτυχιο πυρηνικης φυσικης καποιος για παρκαδορος απ την αλλη οπως δειχνουν οι περισσοτεροι θελουν ατομο που εχει ξανακανει τη δουλεια γιατι μπορει να βιαζονται και για αλλους λογους .BlastFromThePast έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:34Φαντάζομαι σε κάνα δυο χρόνια θ' αρχίσουν να ζητάνε ielts για να προσλάβουν παρκαδόρους.Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:31
Απλες παρατηρησεις κανω . δεν εχω δουλεψει ποτε μου παρκαδορος . αν ξερεις κατι παραπανω απο αυτα που γραφω εκ πειρας η εστω θεωρητικα διορθωσε με . Ποσταρες 2 αγγελιες παρακαδορων που ζητανε εμπειρια . εξηγησα τι μπορει να ειναι αυτο . Αν ειναι και καποιο χαι κλασ μαγαζι η ξενοδοχειο λογικο να θελουν και καποιον που χειριζεται τη ελλ γλωσσα - και για αγγλικα δε θα μου εκανε εντυπωση . Τι σε μπερδεψε τοσο δηλαδη ?
Είστε παρανοϊκοί. Άγριος κομμουνισμός χτες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο περίεργο είναι αυτό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
BlastFromThePast
Re: Πόσο περίεργο είναι αυτό;
Ναι! Αλλα μπορεί να είναι πολύ καλοί οδηγοί.talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:49οχι, αλλα αποκλειεις ετσι ενα σωρο καφρους που ουτε το λυκειο δεν καταφεραν να βγαλουνΖαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:35
Το απολυτήριο Λυκείου τι χρειάζεται ;Θα με βάλουν να κάνω πράξεις με ολοκληρώματα ;
![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Δεν τους δικαιολογω . τον τροπο που λειτουργουν προσπαθησα να εξηγησω . Ειπα απ την αρχη . προσφορα ζητηση .BlastFromThePast έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:51Για εκείνον που προσλαμβάνει παρκαδόρο με προϋπηρεσία, αγγλικά και γνώσεις σαβουάρ βιβρ και πληρώνει όσο πληρώνει δεν είναι τόσο δύσκολοι καιροί φαίνεται.Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:46Δε χρειαζεται να παμε απ τη μια ακρη στην αλλη για να γραψεις τις πολιτικες φαντασιωσεις σου . Ειπα απο την αρχη ειναι δυσκολοι καιροι γενικοτερα . Σιγουρα δε χρειαζεται και ουτε θα χρειαστει πτυχιο πυρηνικης φυσικης καποιος για παρκαδορος απ την αλλη οπως δειχνουν οι περισσοτεροι θελουν ατομο που εχει ξανακανει τη δουλεια γιατι μπορει να βιαζονται και για αλλους λογους .BlastFromThePast έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:34
Φαντάζομαι σε κάνα δυο χρόνια θ' αρχίσουν να ζητάνε ielts για να προσλάβουν παρκαδόρους.
Είστε παρανοϊκοί. Άγριος κομμουνισμός χτες.
Και πόσο να τους πληρώσουν οι τίμιοι επιχειρηματίες; Αυτοκίνητα πέρα δώθε πάνε, δεν λύνουν και διαφορικές εξισώσεις.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Παλι τυπε μιλας για 16 χρονια πισω . αν παμε αλλα 16 φτανουμε στο 1990 που βαζαν οι βουλευτες στο δημοσιο ατομα του δημοτικου .taliban έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:51Δούλευα σε πρατήριο υγρών καυσίμων το 2004-2008 στην Αθήνα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:43Δουλειές που κάποτε σε παρακαλούσαν να πας να τις κάνεις. Σε προσλάμβαναν αμέσως και μην σου πω ότι σε προπλήρωναν κιόλας.taliban έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:41
Στο βενζινάδικο τι προϋπηρεσία ζητάνε αν δουλεύεις στις αντλίες ?
Πως να το βάζεις στην τρύπα?![]()
Την αγγελία δες παραπάνω για πλυντή αυτοκινήτου με προϋπηρεσία...
Πήρα τηλ που είχα δει στην αγγελία πήγα με είδαν και με πήραν δοκιμαστικα στην αρχή και μετά με κράτησαν.
Δούλευα στις αντλίες. Έπλενα αυτοκίνητα . Έκοβα τιμολόγια.
Καμία προϋπηρεσία.
Δεν ξέρουν τι ζητάνε σήμερα.
Καλά , ο κάφρος δεν θα εκδιωχθεί έτσι κι αλλιώς απ' την δουλειά αν κάνει μαλακίες ;talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:49οχι, αλλα αποκλειεις ετσι ενα σωρο καφρους που ουτε το λυκειο δεν καταφεραν να βγαλουνΖαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:35
Το απολυτήριο Λυκείου τι χρειάζεται ;Θα με βάλουν να κάνω πράξεις με ολοκληρώματα ;
![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
-
BlastFromThePast
Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:53Και πόσο να τους πληρώσουν οι τίμιοι επιχειρηματίες; Αυτοκίνητα πέρα δώθε πάνε, δεν λύνουν και διαφορικές εξισώσεις.
Ειναι μια κουβεντα το να εκδιωχθει . ( ψαξεις βρεις αντικαταστατη συντομα κλπ κλπ )Ζαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:54Καλά , ο κάφρος δεν θα εκδιωχθεί έτσι κι αλλιώς απ' την δουλειά αν κάνει μαλακίες ;talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:49οχι, αλλα αποκλειεις ετσι ενα σωρο καφρους που ουτε το λυκειο δεν καταφεραν να βγαλουνΖαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:35
![]()
![]()
Ναι, αλλά πρέπει να έχουν προϋπηρεσία και συστάσεις. Να μην το ξεχνάμε.Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:53Και πόσο να τους πληρώσουν οι τίμιοι επιχειρηματίες; Αυτοκίνητα πέρα δώθε πάνε, δεν λύνουν και διαφορικές εξισώσεις.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Σιγά την δουλειά. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς ο προπάππος μου και ο παππούς μου βρήκαν πανεύκολα δουλειά σε εργοστάσια στην Αθήνα όταν έφυγαν απ' το χωριό - και μάλιστα ο προπάππος μεγάλος σε ηλικία ( 45 ετών - απ' την δουλειά αυτή πήρε σύνταξη ) - χωρίς να έχουν βγάλει καν το δημοτικό και εγώ έχω κάνει τόσες αιτήσεις και δεν μου έχουν απαντήσει καν !Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:56Ειναι μια κουβεντα το να εκδιωχθει . ( ψαξεις βρεις αντικαταστατη συντομα κλπ κλπ )Ζαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:54Καλά , ο κάφρος δεν θα εκδιωχθεί έτσι κι αλλιώς απ' την δουλειά αν κάνει μαλακίες ;talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:49
οχι, αλλα αποκλειεις ετσι ενα σωρο καφρους που ουτε το λυκειο δεν καταφεραν να βγαλουν![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Δεν έχεις συστάσεις ότι παρκάρεις καλά. Γνώμημου!Ζαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:00Σιγά την δουλειά. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς ο προπάππος μου και ο παππούς μου βρήκαν πανεύκολα δουλειά σε εργοστάσια στην Αθήνα όταν έφυγαν απ' το χωριό - και μάλιστα ο προπάππος μεγάλος σε ηλικία ( 45 ετών - απ' την δουλειά αυτή πήρε σύνταξη ) - χωρίς να έχουν βγάλει καν το δημοτικό και εγώ έχω κάνει τόσες αιτήσεις και δεν μου έχουν απαντήσει καν !![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Στο μέλλον, οι αγγελίες δεν θα ζητούν προϋπηρεσία κλπ.
Για την ακρίβεια, δεν υπάρχουν καν αγγελίες..
Όλα θα τα κάνουν τα ρομποτ και το a.i.
Το μέλλον της νέας τάξης διαγράφεται πολύ ζοφερό..

Για την ακρίβεια, δεν υπάρχουν καν αγγελίες..
Όλα θα τα κάνουν τα ρομποτ και το a.i.
Το μέλλον της νέας τάξης διαγράφεται πολύ ζοφερό..
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εχάχ, σου εύχομαι ειλικρινά κάποια στιγμή στη ζωή σου να κάνεις κάποια δική σου δουλειά. Κάποια, οποιαδήποτε. Αρκεί να έχεις τουλάχιστον έναν εργαζόμενο να δουλεύει για σένα. Μπορεί τότε να επανεξετάσεις την άποψή σου για κάποια πράματα.Λεγεών έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:53Και πόσο να τους πληρώσουν οι τίμιοι επιχειρηματίες; Αυτοκίνητα πέρα δώθε πάνε, δεν λύνουν και διαφορικές εξισώσεις.
Πλέον η θέση που περιγράφεται στο παρακάτω άζζζμα είναι περιζήτητη !ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:02Δεν έχεις συστάσεις ότι παρκάρεις καλά. Γνώμημου!Ζαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:00Σιγά την δουλειά. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς ο προπάππος μου και ο παππούς μου βρήκαν πανεύκολα δουλειά σε εργοστάσια στην Αθήνα όταν έφυγαν απ' το χωριό - και μάλιστα ο προπάππος μεγάλος σε ηλικία ( 45 ετών - απ' την δουλειά αυτή πήρε σύνταξη ) - χωρίς να έχουν βγάλει καν το δημοτικό και εγώ έχω κάνει τόσες αιτήσεις και δεν μου έχουν απαντήσει καν !Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 14:56
Ειναι μια κουβεντα το να εκδιωχθει . ( ψαξεις βρεις αντικαταστατη συντομα κλπ κλπ )![]()
Δε χρειαζοταν να φτασεις τοσο πισω . Στις καλυτερες εποχες που θυμαμαι ( ειμαι 39 ) Δηλαδη λιγο πριν τους ολυμπιακους και λιγο μετα ( 2002 -2007 ) εβρισκες δουλεια πωλητης για πλακα με πανω απο 8 κατοσταρικα χωρις προυπηρεσια . Και ενα καφε να εκανες οποδηποτε και ησουν λιγο ξυπνιος θα δουλευες . και θα ησουν και αφεντικο .Ζαποτέκος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:00Σιγά την δουλειά. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς ο προπάππος μου και ο παππούς μου βρήκαν πανεύκολα δουλειά σε εργοστάσια στην Αθήνα όταν έφυγαν απ' το χωριό - και μάλιστα ο προπάππος μεγάλος σε ηλικία ( 45 ετών - απ' την δουλειά αυτή πήρε σύνταξη ) - χωρίς να έχουν βγάλει καν το δημοτικό και εγώ έχω κάνει τόσες αιτήσεις και δεν μου έχουν απαντήσει καν !![]()
προφανως εχουν αλλαξει πολλα ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-