κοιτα δημο, εαν στο παρτυ ειχε φαι, αρα και μπεργκερ, και η κοπελια διαλεξε εσενα απ ολους τους μπεργκεροφαγους για να στην πει, τοτε ειναι σιγουρο πως στην επεφτε.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 02:04Εσύ είναι δισκολο να σκέφτηκες το οτιδήποτε. Για αρχή α τι να υποθέσεις το προφανές ότι στο πάρτυ υπήρχε φαΐ υπέθεσε ότι πήγα στο πάρτυ με δικό μου φαΐ. Εισια τέρμα για τερμαJohn Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:49το πρωτο που σκεφτηκα κι εγωvantono έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:44
Σιγά μην κάνω δεύτερες φωνές στους παπάρες μωρέ παπάρα![]()
Απλώς έτσι μου ηρθε αυτο τωρα με τους βίγκαν σαν γενικότερος προβληματισμός και ειπα να το γράψω, ανεξαρτητα απ' το περιστατικό του άλλου με το μπεργκερ. Σχετικά με αυτο, εγω χωρις να τον πολυδιαβασω καταλαβα οτι ηταν σε παρτυ που ειχαν παραγγείλει μπεργκερς, και η τυπισσα τον πετυχε την ωρα του φαγητου και απλα θελησε να του την πει για δικους της λογους. Μπορει και να τον γουσταρε κιολας, τι να πω.
Αυτό απο τα ελαχιστα γραφόμενά του που επιασε το μάτι μου. Γενικά δεν καθομαι να τον διαβάσω πολυ τον συγκεκριμενο, τον εχω σε ανεπίσημο ιγκνορ (aka σκρολάρισμα/σκιπάρισμα). Δεν ειναι ο μοναδικός φυσικά, αλλά ενας εκ των πολλων δεκάδων πχορουμιτών του στυλ του. Οχι οτι εχω κατι προσωπικο.
Κατσε τωρα και διαλογισου ποσο μαλακας ησουνα που εχασες αυτη τη σπανια ευκαιρια να βυθιστεις σε τοση σαρκα, γιατι ειναι αληθεια αυτα που λενε για την υπερσεξουαλικοτητα των παχουλων γυναικων.