Nero, βγες έξω μια βόλτα. Να σε δει ο ήλιος, να μιλήσεις σε άνθρωπο. Μπορεί να σου αρέσει τελικά.Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:16εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς;
Και κάνε μας τη χάρη, που θα μας πει αριστεράτζες ο άνθρωπος που ψήφισε Βαρουφάκη![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμί η Αγία Σοφία
Re: Τζαμί η Αγία Σοφία
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Λεγεών έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:28Πριν ενάμιση χρόνο: https://en.wikipedia.org/wiki/Christchu ... _shootingsGreen Dragon έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:25
Βλέπεις σήμερα φανατικούς χριστιανούς να πατάνε πεζούς με βανάκια ή να ζώνονται με εκρηκτικά και ν' ανατινάζονται μέσα σε εμπορικά κέντρα για να πάνε στον παράδεισο;
Και έχουν υπάρξει και άλλα κατά καιρούς.
Όπως και από την αντίθετη πλευρά βέβαια, ειδικά τα τελευταία χρόνια λόγω ISIS.
Μπραβο, εκπληκτική εξίσωση και απ' τους 2 σας χριστιανικής βίας με μουσουλμανικη, να σας πω και γω ένα τρανταχτό παράδειγμα....Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:27
Είδα έναν τύπο να πυροβολεί ανθρώπους μέσα σε τζαμί.
Αν μιλάμε για υποτιθέμενη εγγενως βίαια θρησκεία που πρέπει να απαγορευτεί αυτό δεν εξαρτάται από το πόσους φανατικούς έχει αυτή τη στιγμή.
... Ένας τύπος μπήκε σε ένα τζάμι και σκότωσε κόσμο στη Ν. Ζηλανδία
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
τι σου έχω κάνει, μου λες;Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:17Nero, βγες έξω μια βόλτα. Να σε δει ο ήλιος, να μιλήσεις σε άνθρωπο. Μπορεί να σου αρέσει τελικά.
Γράφεις ανθελληνικές βλακείες. Και άσε αυτά τα ατενσιονχορίστικα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Εμπεδοκλής
Ναι, ρώτα τα παπάκια σου.Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:13Όχι, δε σου είπα.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:01Ναι μου είπες, ρώτα και τα παπάκια σου.Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:58
Όχι, δε σου ειπα.
Άμα σε ενδιαφέρουν χριστιανισμού και βυζαντια εσύ πρέπει να πας στο γιατρό.
Και τι να το κάνει ο μέσος Ινδός ότι η χώρα του έχει πυρηνικά και μερικούς δισεκατομμυριούχους;![]()
Πέρα από γαστρεντερολόγο θα πρέπει να πας και σε ψυχίατρο. Η Βυζαντινολογία και η Θεολογία είναι επιστήμες...
Ο μέσος Ινδός είναι αδιάφορος. Όπως και ο μέσος Ελβετός. Την ιστορία και τον πολιτισμό δεν τον αναπτύσουν οι μέσοι αλλά οι μέγιστοι...![]()
![]()
Δε με ενδιαφέρουν η θεολογία και η βυζαντινολογία ιδιαίτερα, αλλά αυτές είναι επιστήμες που εξετάζουν τα γεγονότα από αντικειμενική μάτια, μην τις μπερδευεις με τον δικό σου ταλιμπανικο γουορσιπ του χριστιανοβυζαντινισμου. Άλλο ο μελετητης, άλλο ο πιστός...
Ο μέσος Ινδός και ο μέσος Ελβετός δεν είναι καθόλου αδιάφοροι. Με τη λογική σου θα είχαμε μείνει ακόμα στον μεσαίωνα. Ευτυχώς που στο ενδιάμεσο υπήρξε και καβας διαφωτισμός και καμιά γαλλική επανάσταση και καμιά κομμουνα. Εσύ που είσαι τέτοιων αντιλήψεων και δεν πιστεύεις στην αξία του μέσου ανθρώπου πήγαινε να ζήσεις σε κάποια ινδική επαρχία να ξεπλενεσαι στον Γάγγη και να δουλεύεις δεκαεξαωρο σε εργοστάσιο.
Ασχέτως αν σε ενδιαφέρουν, κάποιος που ασχολείται με αυτές δεν χρειάζεται γιατρό. Εσύ όμως χρειάζεσαι. Και πίστεψε με κανένας άρρωστος δεν το καταλαβαίνει.
Ναι είναι. Και εικοσιτετρώρο να δουλεύει στο εργοστάσιο αυτό που μετρά είναι το κέρδος που θα έχει η άρχουσα τάξη της Ινδίας. Αυτή παράγει πολιτισμό, τεχνολογία και επιστήμες. Οι άλλοι είναι αναλώσιμοι. Κανένα δεν ενδιαφέρει αν οι δούλοι που έχτισαν το αριστούργημα Ταζ Μαχάλ έπιναν τα ούρα τους για να δροσιστούν. Το ίδιο ισχύει και για το Μπουρτζ Καλίφα, και για τον Παρθενώνα και για την Αγία Σοφία και για ττο Σινικό τείχος και για το Μπίγκ Μπεν. Όσο και να βρίσκεσαι σε άρνηση έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα...
δε γράφω ανθελληνικές βλακείες
- Highlander
Εγβ δε θέλω να είμαι αναλώσιμος, ούτε θέλω να θεωρείται ο μέσος άνθρωπος αναλώσιμος.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:21Ναι, ρώτα τα παπάκια σου.Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:13Όχι, δε σου είπα.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:01
Ναι μου είπες, ρώτα και τα παπάκια σου.
Πέρα από γαστρεντερολόγο θα πρέπει να πας και σε ψυχίατρο. Η Βυζαντινολογία και η Θεολογία είναι επιστήμες...
Ο μέσος Ινδός είναι αδιάφορος. Όπως και ο μέσος Ελβετός. Την ιστορία και τον πολιτισμό δεν τον αναπτύσουν οι μέσοι αλλά οι μέγιστοι...![]()
![]()
Δε με ενδιαφέρουν η θεολογία και η βυζαντινολογία ιδιαίτερα, αλλά αυτές είναι επιστήμες που εξετάζουν τα γεγονότα από αντικειμενική μάτια, μην τις μπερδευεις με τον δικό σου ταλιμπανικο γουορσιπ του χριστιανοβυζαντινισμου. Άλλο ο μελετητης, άλλο ο πιστός...
Ο μέσος Ινδός και ο μέσος Ελβετός δεν είναι καθόλου αδιάφοροι. Με τη λογική σου θα είχαμε μείνει ακόμα στον μεσαίωνα. Ευτυχώς που στο ενδιάμεσο υπήρξε και καβας διαφωτισμός και καμιά γαλλική επανάσταση και καμιά κομμουνα. Εσύ που είσαι τέτοιων αντιλήψεων και δεν πιστεύεις στην αξία του μέσου ανθρώπου πήγαινε να ζήσεις σε κάποια ινδική επαρχία να ξεπλενεσαι στον Γάγγη και να δουλεύεις δεκαεξαωρο σε εργοστάσιο.
Ασχέτως αν σε ενδιαφέρουν, κάποιος που ασχολείται με αυτές δεν χρειάζεται γιατρό. Εσύ όμως χρειάζεσαι. Και πίστεψε με κανένας άρρωστος δεν το καταλαβαίνει.
Ναι είναι. Και εικοσιτετρώρο να δουλεύει στο εργοστάσιο αυτό που μετρά είναι το κέρδος που θα έχει η άρχουσα τάξη της Ινδίας. Αυτή παράγει πολιτισμό, τεχνολογία και επιστήμες. Οι άλλοι είναι αναλώσιμοι. Κανένα δεν ενδιαφέρει αν οι δούλοι που έχτισαν το αριστούργημα Ταζ Μαχάλ έπιναν τα ούρα τους για να δροσιστούν. Το ίδιο ισχύει και για το Μπουρτζ Καλίφα, και για τον Παρθενώνα και για την Αγία Σοφία και για ττο Σινικό τείχος και για το Μπίγκ Μπεν. Όσο και να βρίσκεσαι σε άρνηση έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα...
Αν εσύ θες, πήγαινε να γίνεις δούλος της άρχουσας ινδικής τάξης δε σε εμπόδισε και κανείς :10μπορεις οποτε θες να ζήσεις το ινδικό όνειρο, άλλωστε σε λίγο η Ινδία θα ανήκει στους g10.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 12 Ιούλ 2020, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- John Brown Gun Club
ησουνα η μοναδικη μου ελπιδαJuno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:08Δεν ισχύει η περιγραφή που κάνεις: δεν θύμωσα.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:58τι δεν ισχυει; ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ;Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:54
Όπως φανταζόσουν εκείνο το ροτβάιλερ ή όπως άκουγες συζήτηση από τον στρατιωτικό ασύρματο χωρίς να πατάς το κουμπί;
Γενικώς φαντάζεσαι πολλά που δεν ισχύουν.![]()
Μην ανησυχεις, μπορω να σε κανω καλα![]()
![]()
Σε άλλα νέα, ο βλακπέην παίρνει μία απάντηση ότι δεν είμαι αυτό που λέει αυτή τη στιγμή "σε φανταζομαι ξαναμενη και τσαντισμενη να σπας κιμπορντ" ,κρατά το ξαναμμένη, το ανάγει σε κάθε στιγμή "τι δεν ισχυει; ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ;" υπονοώντας σεξ για να κάνει πέσιμο.![]()
ΤΟΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Χτυπά εκεί που θα έτρωγε πόρτα ακόμα και αν ήταν ο μοναδικός άντρας στη γη.
Αυτά που λέγαμε ότι είσαι παθολογικός ψεύτης γιατί δεν έχεις ζωή τελικά φαίνεται να ισχύουν.
Spoiler
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Juno μπορώ να σου εκμυστηρευτώ κάτι;
- Highlander
Έχω γράψει σε σχετικό τοπικ το πολιτικό μου προγραμμα μη με βάζεις τώρα να το ξαναγράφωnyxtovios έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:14 Αν ο χαι έβγαινε αύριο κυβέρνηση, θα έλυνε τα πιο βασικά προβληματα της κοινωνίας άμεσα. Πχ υποχρεωτικά το 80% των αντρών πρέπει να τον παίρνει από πίσω. Απαγορεύονται αναφορές εμεσα η άμεσα σε θέματα εθνικής ταυτότητας. Δινουμε στους Τούρκους ότι θέλουνε αδιαπραγματευτα γιατί τους σφαξαμε στην Τριπολιτσά. Έκτακτη φορολογία 300% υπέρ λαθρομεταναστών γιατί κάποτε κάποιοι ψήφισαν χρυσή αυγη και πρέπει να ντρέπονται οι υπόλοιποι. Οι εκκλησίες αντικαθιστώνται με τζάμια γιατί στην Τουρκία είναι προοδευτικοί και υπέρ LGBT και πάει λέγοντας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 12 Ιούλ 2020, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενώ έχουμε τσακωθεί τόσες φορές και έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις στα πάντα. Αυτό είναι στα όρια της απελπισίας.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:29ησουνα η μοναδικη μου ελπιδαJuno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:08Δεν ισχύει η περιγραφή που κάνεις: δεν θύμωσα.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:58
τι δεν ισχυει; ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ;
Μην ανησυχεις, μπορω να σε κανω καλα![]()
![]()
Σε άλλα νέα, ο βλακπέην παίρνει μία απάντηση ότι δεν είμαι αυτό που λέει αυτή τη στιγμή "σε φανταζομαι ξαναμενη και τσαντισμενη να σπας κιμπορντ" ,κρατά το ξαναμμένη, το ανάγει σε κάθε στιγμή "τι δεν ισχυει; ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ;" υπονοώντας σεξ για να κάνει πέσιμο.![]()
ΤΟΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Χτυπά εκεί που θα έτρωγε πόρτα ακόμα και αν ήταν ο μοναδικός άντρας στη γη.
Αυτά που λέγαμε ότι είσαι παθολογικός ψεύτης γιατί δεν έχεις ζωή τελικά φαίνεται να ισχύουν.
Spoiler
![]()
Δεν απορώ. Για να γράφεις τόσα παθολογικά ψέματα και να χάνεις τον έλεγχο όταν κοκορεύεσαι, πρέπει να έχεις φάει πολλές χυλόπιτες στη ζωή σου.
- John Brown Gun Club
γιατι εισαι τοσο σκληρη;Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:31Ενώ έχουμε τσακωθεί τόσες φορές και έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις στα πάντα. Αυτό είναι στα όρια της απελπισίας.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:29ησουνα η μοναδικη μου ελπιδαJuno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:08
Δεν ισχύει η περιγραφή που κάνεις: δεν θύμωσα.
Spoiler
![]()
![]()
Δεν απορώ. Για να γράφεις τόσα παθολογικά ψέματα και να χάνεις τον έλεγχο όταν κοκορεύεσαι, πρέπει να έχεις φάει πολλές χυλόπιτες στη ζωή σου.
ειναι επειδη ειμαι ανθελληνας;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- NewModelArmy
90 σελιδες ανυποφορης κλαψας.Η αγαπημενη συνηθεια του Ελληνακου.Αχ ατιμε Ερντογαν.Αχ κακουργοι Τουρκοι.Αχ καταραμενοι ξενοι που δεν κηρυσσετε τον Γ Παγκοσμιο πολεμο για ενα κτιριο του 6ου αιωνα.Βαλτε και τραγουδια του Καζαντζιδη να συμπληρωθει το σκηνικο.
Re: Μήνυμα Καρόλου στην Ελλάδα
Οι Έλληνες δεν κατέκτησαν τους Ρωμαίους. Τους επηρέασαν γιατί ο πολιτισμός και η κουλτούρα τους είχε κάποια συγκεκριμένα στιβαρά στοιχεία, ικανά να στηρίξουν τις βάσεις του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και του Δυτικού κόσμου γενικότερα.omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:06ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:50Ε, όταν ο διαφωτισμός καταλήγει σε δυτικό συσκοτισμό αδράνειας και ανεκτικότητας, είναι απολύτως φυσικό να υπερισχύσουν οι πιο δυναμικές μονάδες.omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:32
και αυτος ο ισλαμιστης μεσαιωνικος μινωταυρος πιστευεις οτι θα νικησει στο τελος τελος το φως του διαφωτισμου;
και θα γυρισει η ανθρωποτητα στο μεσαιωνικο σκοτος;
η ανθρωποτητα παντα πηγαινει μπροστα,
μπορει να κοντοστεκεται και να κανει μισο βημα πισω που και που αλλα παντα ξαναπαιρνει δυναμη και πηγαινει μπροστα!
Και ναι, είμαστε στη φάση που για να στηριχθεί η προσπάθεια κατανόησης των "άλλων" ήδη έχουν γίνει πολλά -και όχι μισό- βήματα πίσω.
Προσωπικώς πάντως, δεν προτίθεμαι να υπακούω στις εντολές του κάθε παπάρα που θεωρεί την ανθρωπότητα κάτι σαν άγημα παρέλασης, που πρέπει να συντονίζεται με τον βηματισμό του κάθε αλκοολικού μέχρι να -και αν- ολοκληρωθεί το πρόγραμμα απεξάρτησης του.![]()
μπορει ετσι να σου φαινεται προς στιγμη, μερικες κρισιμες ωρες δεν ειναι τιποτα μπροστα στον ρου της ιστοριας
και οι ελληνες κατεκτησαν τους ρωμαιους με το πολιτισμο τους οταν ηδη ειχαν ηττηθει με τη βια
στη προκειμενη περιπτωση η μονη λυση ειναι η εξημερωση/αποταξη του μινωταυρου οπως ακριβως εγινε και στον αποσυμβολισμο του μυθου
εννοειται πως αυτο δε θα γινει με μια συρραξη ουτε μεσα σε μια δεκαετια οπως νομιζεις
Η συγκεκριμένη στιβαρότητα, δεν υφίσταται πλέον σ' αυτό που αναφέρουμε ως δυτική κουλτούρα.
Και είναι άλλο πράγμα η θετική ρευστότητα της εξέλιξης/συνέχειας των πραγμάτων από τη χαώδη ρευστότητα που χαρακτηρίζει σήμερα την κουλτούρα της δύσης.
Αυτό -κατά τη γνώμη μου- θα έχει ως νομοτελειακή συνέπεια την οριστική δύση της δύσης.
Ήδη συμβαίνει και πάω στοίχημα ότι το καταλαβαίνεις.
Απλώς εσύ ελπίζεις σε μια νέα ανατολή, εγώ όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
Re: Μήνυμα Καρόλου στην Ελλάδα
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:44Οι Έλληνες δεν κατέκτησαν τους Ρωμαίους. Τους επηρέασαν γιατί ο πολιτισμός και η κουλτούρα τους είχε κάποια συγκεκριμένα στιβαρά στοιχεία, ικανά να στηρίξουν τις βάσεις του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και του Δυτικού κόσμου γενικότερα.omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:06ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:50
Ε, όταν ο διαφωτισμός καταλήγει σε δυτικό συσκοτισμό αδράνειας και ανεκτικότητας, είναι απολύτως φυσικό να υπερισχύσουν οι πιο δυναμικές μονάδες.
Και ναι, είμαστε στη φάση που για να στηριχθεί η προσπάθεια κατανόησης των "άλλων" ήδη έχουν γίνει πολλά -και όχι μισό- βήματα πίσω.
Προσωπικώς πάντως, δεν προτίθεμαι να υπακούω στις εντολές του κάθε παπάρα που θεωρεί την ανθρωπότητα κάτι σαν άγημα παρέλασης, που πρέπει να συντονίζεται με τον βηματισμό του κάθε αλκοολικού μέχρι να -και αν- ολοκληρωθεί το πρόγραμμα απεξάρτησης του.![]()
μπορει ετσι να σου φαινεται προς στιγμη, μερικες κρισιμες ωρες δεν ειναι τιποτα μπροστα στον ρου της ιστοριας
και οι ελληνες κατεκτησαν τους ρωμαιους με το πολιτισμο τους οταν ηδη ειχαν ηττηθει με τη βια
στη προκειμενη περιπτωση η μονη λυση ειναι η εξημερωση/αποταξη του μινωταυρου οπως ακριβως εγινε και στον αποσυμβολισμο του μυθου
εννοειται πως αυτο δε θα γινει με μια συρραξη ουτε μεσα σε μια δεκαετια οπως νομιζεις
Η συγκεκριμένη στιβαρότητα, δεν υφίσταται πλέον σ' αυτό που αναφέρουμε ως δυτική κουλτούρα.
Και είναι άλλο πράγμα η θετική ρευστότητα της εξέλιξης/συνέχειας των πραγμάτων από τη χαώδη ρευστότητα που χαρακτηρίζει σήμερα την κουλτούρα της δύσης.
Αυτό -κατά τη γνώμη μου- θα έχει ως νομοτελειακή συνέπεια την οριστική δύση της δύσης.
Ήδη συμβαίνει και πάω στοίχημα ότι το καταλαβαίνεις.![]()
Απλώς εσύ ελπίζεις σε μια νέα ανατολή, εγώ όχι.
και θα ελπιζω εφοσον γνωριζω οτι ο μεγαλυτερος εχθρος και το μεγαλυτερο κακο στην ανθρωποτητα ειναι η αγνοια και το αντιδοτο σαυτο η γνωση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 19 Απαντήσεις