'Έχουσι γνώσιν οι φύλακες".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
A7E - CORSAIR
- John Brown Gun Club
Re: A7E - CORSAIR
ετσι μου ειχε πει συζυγος συγγενους μου, που αποστρατευτηκε ως ταξιαρχος. Ητανε στη μοιρα με τα Α7 και ειχε χασει παρα πολλους απο τη σειρα του.Στύγιος έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:35Κάνεις λάθος , πρώτα ήταν τα F-104G και μετά τα F-5A.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:31οντως ησουν πολυ κοντα στο θεο, γιατι ειναι τα α/φη της ΠΑ με τις περισσοτερες πτωσεις.Στύγιος έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:10
Eίχα την τιμή να πετάξω ως μπακσήτερ με Α7-Η το 1995. "Αγγέλιασμα" , μπορεί να πονούσαν όλα τα κόκκαλα μου τις επόμενες μέρες, αλλά ένιωσα ένα βήμα πιο κοντά στο Θεό.
Τα F-5 που ειδα εγω, ητανε ολο ρωγμες κολλημενες με σιλικονη και χανανε καυσιμα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Μένα στη πτήση με "τράβηξε" 5,5g . Ξέρασα μετά τα σωθικά μου.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 01:09ετσι μου ειχε πει συζυγος συγγενους μου, που αποστρατευτηκε ως ταξιαρχος. Ητανε στη μοιρα με τα Α7 και ειχε χασει παρα πολλους απο τη σειρα του.Στύγιος έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:35Κάνεις λάθος , πρώτα ήταν τα F-104G και μετά τα F-5A.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:31
οντως ησουν πολυ κοντα στο θεο, γιατι ειναι τα α/φη της ΠΑ με τις περισσοτερες πτωσεις.
Τα F-5 που ειδα εγω, ητανε ολο ρωγμες κολλημενες με σιλικονη και χανανε καυσιμα.
Μπαμ κάνει!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Γιάννης
Τυχερότατος.Στύγιος έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:10
Eίχα την τιμή να πετάξω ως μπακσήτερ με Α7-Η το 1995. "Αγγέλιασμα" , μπορεί να πονούσαν όλα τα κόκκαλα μου τις επόμενες μέρες, αλλά ένιωσα ένα βήμα πιο κοντά στο Θεό.
Ευχαριστώ ,θα αρχίσω κι ένα αφιέρωμα ( όχι δεν πέταξα) στα Mirage F-1CG κάποια στιγμή.
-
stergiosbik
Ο τυπος βγηκε για ψαρεμα!