1/ Νέος εννοώ νέο μέλος.Καλοκαίρι έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:471. Δεν είμαι τόσο νέος. Ακόμα και ηλικιακά κι συτό έχει τη σημασία του. Καταλαβαίνω τι προσπαθεί να κάνει ο καθένας όταν παρουσιάζεται ως κριτής. Βλέπω κι το ηθικό μέρος αλλά και το περιεχόμενο.Nandros έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:36 Είσαι νέος και δεν γνωρίζεις τί εστί μπούμπης. Από τα γραφικότερα και νεοκομμουνιστικότερα μέλη, σκέτη επανάστα!![]()
Εδώ είναι τα νήματα προπαγάνδας που έχει ξεκινήσει: search.php?author_id=370&sr=topics&sf=firstpost
Κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά και δεν θα το κάνω εγώ. Μόνο για κοροϊδία και τρολλάρισμα αξίζει.
Όσο για τις πολιτικές απόψεις των φανατικών ή κομματόσκυλων δεν υπάρχει ΕΝΑΣ που να άλλαξε εδώ μέσα, πλην κάποιων ελαφρόμυαλων.
Το νήμα είναι ανάξιο σχολιασμού. Αν ο καθένας που βγαίνει να διασκεδάσει δεν νοιάζεται για την υγεία του και των δικών του, γιατί να νοιαστώ εγώ;
Αν και λόγω ηλικίας υπάρχει κίνδυνος - παρά τις προφυλάξεις μου - να την αρπάξω από τον ανεγκέφαλο που θέλει να διασκεδάσει. Ευτυχώς ο κύκλος μου δεν έχει τέτοιους.
.
2. Όχι κανένας δεν είναι άξιος χλευασμού. αυτή η δήλωση είναι χαρακτηριστική της ακροδεξιάς. Η επίσημη δεξιά τουλάχιστον αναφέρεται σε αξίες, 'εχει ασπαστεί τον τρόπο σκέψης που έφεραν τες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Κακό αυτό που είπες. Και μάλιστα κρύβεσαι μέσα σε ένα πλήθος όταν λες ότι το κάνουν κι άλλοι και γιατί να κρυφτείς εσύ.
3. Εδώ δεν μιλάμε για την άποψη και τη στάση του καθενός μας σε σχέση με τον κορονοϊο. Μιλάμε για πολιτική θέση κυβερνόντος μιας χώρας. Ότι φταίει το παιδί που κόλλησε που το τραβήξανε οι γονείς του; ή ο νεαρός που παρασύρθηκε από την παρέα του; Αυτά αφήνονται σε αρχές με υπευθυνότητα όχι στην προσωπική επιλογή.
2/ Άλλος ένας που πάει να μου κολλήσει ταμπέλα, χωρίς καν να με ξέρει. Πήγαινε πίσω στην ουρά και να περιμένεις την σειρά σου!
3/ Η πολιτική είναι δεδομένη. Οι ίδιοι που έσκουζαν για την καραντίνα, σκούζουν τώρα με την άρση της.
Ταυτόχρονα σκούζουν για την ανεργία, για το ότι έρχονται τουρίστες και θα μας κολλήσουν ή ότι δεν έρχονται τουρίστες.
Επίσης σκούζουν για την κυβέρνηση που βάζει κανόνες.
Το σκούξιμο είναι καθαρά αντιπολιτευτικό.
Προσωπικά δεν περιμένω από καμία κυβέρνηση να μου δώσει εντολή πότε θα κάνω εισπνοή και πότε εκπνοή για να μην πάθω ασφυξία.
Αν κάποιοι τα περιμένουν όλα από την κυβέρνηση, πρόβλημα τους.
.