!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν »

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:52Υπαρχουν και κατωτερες κατηγοριες.
Δεν υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες. Παραμύθια της Χαλιμάς είναι που το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν κάποιους άνδρες να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους.

Οι κατηγορίες άλφα και βήτα αρσενικό προέρχονται από μια μελέτη λύκων σε αιχμαλωσία την οποία αργότερα ο ίδιος ο συγγραφέας της αποκύρηξε καθώς συνέχισε τη μελέτη του θέματος. Δεν έχει καμία σχέση με τους ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:52
Φινγκόλφιν έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:12 Ελπίζω να ξέρετε πως ο διαχωρισμός των ανδρών σε άλφα και μπέτα είναι ό,τι να 'ναι, τελείως αβάσιμος και να τον χρησιμοποιείτε ειρωνικά.
Υπαρχουν και κατωτερες κατηγοριες.
Και ανώτερες... όπως οι οικιακές συσκευές, Α+,Α++.Α+++ μέχρι 5 σταυρούς.
the end
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Φινγκόλφιν έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:57
Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 22:52Υπαρχουν και κατωτερες κατηγοριες.
Δεν υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες. Παραμύθια της Χαλιμάς είναι που το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν κάποιους άνδρες να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους.

Οι κατηγορίες άλφα και βήτα αρσενικό προέρχονται από μια μελέτη λύκων σε αιχμαλωσία την οποία αργότερα ο ίδιος ο συγγραφέας της αποκύρηξε καθώς συνέχισε τη μελέτη του θέματος. Δεν έχει καμία σχέση με τους ανθρώπους.
Η κοινωνια των λυκων ειναι καλυτερη.

Πολυ καλυτερη!
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

Φινγκόλφιν έγραψε: 29 Μάιος 2018, 19:12 Ελπίζω να ξέρετε πως ο διαχωρισμός των ανδρών σε άλφα και μπέτα είναι ό,τι να 'ναι, τελείως αβάσιμος και να τον χρησιμοποιείτε ειρωνικά.
Γιατί το λες αυτό; Πηγή έχεις; Και λινκ σε παρακαλώ!
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Isomnia έγραψε: 01 Ιουν 2018, 07:11
Γιατί το λες αυτό; Πηγή έχεις; Και λινκ σε παρακαλώ!
:003: :003:
Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος »

Εδώ υπάρχει έρωτας μεγάλος
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν »

Isomnia έγραψε: 01 Ιουν 2018, 07:11Γιατί το λες αυτό; Πηγή έχεις; Και λινκ σε παρακαλώ!
https://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_(et ... ontroversy

Ορέστης 35

Μπηκα σε ενα καταστημα στην Ερμου να δω γυαλια ηλιου. Η πωλητρια με τη ρομπα με ρωτησε αν χρειαζομαι βοηθεια και με στραβοκοιταξε εντονα. Μετα πηγε και σταθηκε μπροστα απο τα rayban σαν τερματοφυλακας και με κοιταζε.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Προς τον τύπο με το GSXR600 που είχες μια κοπέλα συνοδηγό που φόραγε κολάν 2 νούμερα μικρότερο, και είχε γίνει σαν καλσόν και φαινόταν το στρινγκ απο μέσα. Μου έκανες χώρο να προσπεράσω, αλλά δεν προσπερνούσα. Είχα πάθει target lock :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Έφαγα μια kiss.
Νιώθω μπόμπηρας ο μεγαλοπρεπής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ορέστης 35

Περασα απι Γκαζι. Μια ακτινα λεηζερ απο το απεναντι κλαμπ επεσε στο ματι μου. Τωρα με ενοχλει. Αυρα τα λεηζερ ειναι επικινδυνα και ομως τα τρως στη μαπα θες δε θες.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/3644358.stm

Μετα περασα απι Θησειο. Τα ταμταμ ξεπερνουσαν τα 100db σε ενταση, υπεραρκετη για να βλαψει την ακοη.

Σε ποια αλλη πρωτευουσα αφηνονται ανεξελεγκτοι τοσοι κινδυνοι;

Θα σας διηγηθω και ενα χτεσινο περιστατικο. Ημουν στο τραμ επιστρεφοντας απο Φλοισβο. Μεσα ηταν μια ξενη, ψιλολιγνη νοστιμουλα. Μου εριξε κατι κλεφτες ματιες. Εκατσα απεναντι της. Μαζι της ηταν μια αντρολεσβια με γεροντικο στυλ. Βαμμενα μαλλια με ασπρους κροταφους, ρυτιδες απο υπερεκθεση στον ηλιο, σορτσακι μαυρο κουμπωμενο πανω απ τον αφαλο και αντρικο πουκαμισο. Αυτη οπως καθοταν πιαστηκε με τα δυο χερια απι τις χειρολαβες και κρεμαστηκε. Οταν φτασαμε στη σταση βγηκε μετακινουμενη με αιωρησεις απο τις χειρολαβες σαν μαιμου. Μου θυμισε πιθηκο που υπερασπιζεται την περιοχη του απο αλλα αρσενικα. Σουζα την εχει τη γκομενα σκεφτηκα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 02:35 Περασα απι Γκαζι. Μια ακτινα λεηζερ απο το απεναντι κλαμπ επεσε στο ματι μου. Τωρα με ενοχλει. Αυρα τα λεηζερ ειναι επικινδυνα και ομως τα τρως στη μαπα θες δε θες.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/3644358.stm

Μετα περασα απι Θησειο. Τα ταμταμ ξεπερνουσαν τα 100db σε ενταση, υπεραρκετη για να βλαψει την ακοη.

Σε ποια αλλη πρωτευουσα αφηνονται ανεξελεγκτοι τοσοι κινδυνοι;

Θα σας διηγηθω και ενα χτεσινο περιστατικο. Ημουν στο τραμ επιστρεφοντας απο Φλοισβο. Μεσα ηταν μια ξενη, ψιλολιγνη νοστιμουλα. Μου εριξε κατι κλεφτες ματιες. Εκατσα απεναντι της. Μαζι της ηταν μια αντρολεσβια με γεροντικο στυλ. Βαμμενα μαλλια με ασπρους κροταφους, ρυτιδες απο υπερεκθεση στον ηλιο, σορτσακι μαυρο κουμπωμενο πανω απ τον αφαλο και αντρικο πουκαμισο. Αυτη οπως καθοταν πιαστηκε με τα δυο χερια απι τις χειρολαβες και κρεμαστηκε. Οταν φτασαμε στη σταση βγηκε μετακινουμενη με αιωρησεις απο τις χειρολαβες σαν μαιμου. Μου θυμισε πιθηκο που υπερασπιζεται την περιοχη του απο αλλα αρσενικα. Σουζα την εχει τη γκομενα σκεφτηκα.
Το μηνυμα αναφέρθηκε σαν προσβλητικό - ομοφοβικό - ρατσιστικό - σεξιστικό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Κι εσύ να κοζάρεις τη γκόμενα της κοπέλας! Άμα ήμουν εγώ στη θέση της και σε παιρνα χαμπάρι θα παιζόταν τσαμπουκάς.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ορέστης 35

Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 02:38 Κι εσύ να κοζάρεις τη γκόμενα της κοπέλας! Άμα ήμουν εγώ στη θέση της και σε παιρνα χαμπάρι θα παιζόταν τσαμπουκάς.
Τι θσ πει κοζαρω; Που επρεπε να κοιταω σε εναν περιορισμενο χωρο; Αν ειναι ετσι κι εμενα με κοζαρουν. Μια ισπανιδα φιλαγε το γκομενο της στο λαιμο και κοιταγε εμενα που στεκομουν πισω του. :)
Ορέστης 35

Ηθελα παω στην πλαζ σημερα. Ετοιμασα μια τσαντα. Πετσετα μπανανες αντηλιακο. Στο δρομο για τη σταση του μετρο αισθανθηκα μεγαλη απογοητευση και γυρισα πισω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”