!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζαμί η Αγία Σοφία

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Τζαμί η Αγία Σοφία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

elchav έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:29
Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 02:15
elchav έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 02:07

Μπορείς και να φας, ενώ γλείφεις τα παπάρια του Ερντογάν εδώ και 30 σελίδες, και μάλιστα μεγάλη μπουκιά;

Μπράβο γιουσουφακι με εξειδίκευση στο γκαγκινγκ
Δε σου κρατώ κακία. Ξέρω ότι έχεις οργιστεί από την προσβολή του οικουμενικού χαρακτήρα του μνημείου. Ηρέμησε. Μην κάνεις κάποια τρέλα. Δες τον Γαλήνιο Κερκυραίο Τιτάνα Δενδια πως δαμαζει αυτά του τα συναισθήματα κάνοντας επίδειξη της αυτοκυριαρχίας και της εσωτερικής του Δυνάμεως.
Βάζει ο Ερντογάν πούδρα στα παπάρια του ή σε αφήνει με την ιδρωτιλα;
:smt005:
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Είχα πάει στην Αγία Σοφία όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν είμαι της εκκλησίας γενικότερα (καλά αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο) αλλά θυμάμαι που άκουγα τον ξεναγό, κοιτούσα τριγύρω (υπήρχαν και κάποια ψηφιδωτά) και είχα συγκινηθεί πάρα πολύ. Πολύ κρίμα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

τα είπε όλα η μεγάλη Αρβελερ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

omg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:58
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:57
omg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:50

που ειναι ο Πολυδωρας; ο Ζωης; ο Τατουλης; ο γεροντας η ευχη; που θα εκαναν λαικοδεξια ανεξαρτητα κομματα;

τους εφαγε ο νεοφιλελευθερισμος και ο αντικομμουνισμος / αντιμπαχαλακισμος που εν ετει 2020 ακομα πουλανε ως σανο οι επικοινωνιολογοι του κουλη
και αποτι φαινεται λειτουργει ως το τελειο αντανακλαστικο

οι τουρκοι ειναι μακρια.. οι κομμουνιστες με τα κονσερβοκουτια που θα τους παρουν τις περιουσιες και τα σπιτια ειναι πιο κοντα

:003:
Οι κομμουνιστές και λοιπά ζόμπις του απολιθωμένου δάσους, δεν έχουν καν πάρει χαμπάρι ότι τα κονσερβοκούτια έχουν αντικατασταθεί με ανακυκλώσιμες συσκευασίες. :lol:

και παρολαυτα καποιοι εξακολουθουν να τους κυνηγανε! :D

:102:
Ποιους μωρέ;
Τα αγάλματα της πλατείας που κανονίζουν τις μεγαλειώδεις πορείες και απεργίες ένα εξάμηνο πριν;

Το αν αυτοί έχουν ακόμη σύνδρομο καταδίωξης, γιατί δεν τους έμεινε και κάτι άλλο, είναι δικό τους πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

- Casper - έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:08 Είχα πάει στην Αγία Σοφία όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν είμαι της εκκλησίας γενικότερα (καλά αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο) αλλά θυμάμαι που άκουγα τον ξεναγό, κοιτούσα τριγύρω (υπήρχαν και κάποια ψηφιδωτά) και είχα συγκινηθεί πάρα πολύ. Πολύ κρίμα.
Κι εγώ είχα πάει στα 18, το μακρινό 2012. Γι'αυτό η αλήθεια είναι δεν τρελαίνομαι που δεν είναι πλέον μουσείο, αφού πρόλαβα και μπήκα :oops:

επίσης, δεν ξέρω πως το παθαίνετε αυτό που συγκινείστε με τέτοια πράγματα. Όταν με ρώτηξε ο καθηγητής μετά την επίσκεψη τη ένοιωσαμ του είπα δέος, αλλά είπα ψέματα. Δε ένοιωσα τίποτα ιδιαίτερο. Δε νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι που είσαι εκείνη τη στιγμή. Θέλει τον χρόνο του :102:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:03
Yochanan έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:57 Η φαση θελω διεθνη κοινοτητα μονο οποτε με συμφερει αλλιως τομπουλο ειναι αδυνατο να δουλεψει.
Και η φάση να θεωρείται η διεθνής κοινότητα ως μια αγαπημένη οικογένεια που φροντίζει για την ισότης και αδελφότης της ανθρωπότης, δεν δουλεύει αλλά το κακοπαιγμένο θεατρικό συνεχίζει τις παραστάσεις.
πιθανον αλλα οπως βλεπεις στην ελλαδα εχει βολεψει πολυ κοσμο. οπως η νοοτροπια ατομικα ειναι το κρατος εχει υποχρεωση να φροντισει (νοσοκομεια, δρομους, υπηρεσιες) αλλα ταυτοχρονα εγω δε θελω να πληρωνω φορους (και δεν το κανω κιολας) γιατι πανε σε διαφθορα (μια οποια βολικη δικαιολογια για να κρατησω το ηθικο πλεονεκτημα) ετσι και σε συλλογικο επιπεδο η διεθνης κοινοτητα εχει υποχρεωση να φροντισει (τα συνορα, την οικονομια) αλλα ταυτοχρονα εμεις δεν θελουμε ευρωπαικες ντιρεκτιβες και μνημονια για ειναι αντιδημοκρατικη επιβολη και επιβουλη. γενικως το να εχεις μονο δικαιωματα και οχι υποχρεωσεις οδηγει σε συγκεκριμενο αποτελεσμα παντα, τοσο ατομικα οσο και συλλογικα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Βορίδης: Να κάνουμε το μουσείο Κεμάλ μουσείο μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού
https://www.protothema.gr/politics/arti ... llinismou/
αρχιζουν και πεφτουν οι ιδεες στην παρεα. χεστηκανε απο το κραξιμο και πανε για ακροδεξια ρελανς; η θελουν να δειξουν πως υπαρχουν και τετοιες φωνες στη νουδου, αρα μεινε στο κομμα και ψηφισε τους "πιο πατριωτες"; να δουμε
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Σενέκας έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:11
- Casper - έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:08 Είχα πάει στην Αγία Σοφία όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν είμαι της εκκλησίας γενικότερα (καλά αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο) αλλά θυμάμαι που άκουγα τον ξεναγό, κοιτούσα τριγύρω (υπήρχαν και κάποια ψηφιδωτά) και είχα συγκινηθεί πάρα πολύ. Πολύ κρίμα.
Κι εγώ είχα πάει στα 18, το μακρινό 2012. Γι'αυτό η αλήθεια είναι δεν τρελαίνομαι που δεν είναι πλέον μουσείο, αφού πρόλαβα και μπήκα :oops:

επίσης, δεν ξέρω πως το παθαίνετε αυτό που συγκινείστε με τέτοια πράγματα. Όταν με ρώτηξε ο καθηγητής μετά την επίσκεψη τη ένοιωσαμ του είπα δέος, αλλά είπα ψέματα. Δε ένοιωσα τίποτα ιδιαίτερο. Δε νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι που είσαι εκείνη τη στιγμή. Θέλει τον χρόνο του :102:
Δεν ξέρω γιατί. Έχω περπατήσει στους δρόμους της παλιάς πόλης στην Ιερουσαλήμ και δεν ένιωσα καμιά ανατριχίλα και συγκίνηση, όπως συνήθως περιγράφεται από τους επισκέπτες. Στην Αγιά Σοφιά συγκινήθηκα πολύ. Ίσως το επιβλητικό θέαμα, η ιστορία από πίσω και ο τρόπος που μιλούσε ο ξεναγός. Ήθελα να βγάλω και φωτογραφίες αλλά δεν μας άφηναν. Έβγαλα κάποια βίντεο, ούτε ξέρω πού βρίσκονται αυτή την στιγμή. Θα τα ψάξω. :)
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Όταν υπηρετούσα ως καθηγητής στον Έβρο, μου πρότειναν συνάδελφοι να πάμε ένα Σαββατοκύριακο Τουρκία. "Γω, λέω ,ούτε σεντ δεν αφήνω στους Τουρκ"
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Yochanan έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:12
Yochanan έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:57 Η φαση θελω διεθνη κοινοτητα μονο οποτε με συμφερει αλλιως τομπουλο ειναι αδυνατο να δουλεψει.
Και η φάση να θεωρείται η διεθνής κοινότητα ως μια αγαπημένη οικογένεια που φροντίζει για την ισότης και αδελφότης της ανθρωπότης, δεν δουλεύει αλλά το κακοπαιγμένο θεατρικό συνεχίζει τις παραστάσεις.
πιθανον αλλα οπως βλεπεις στην ελλαδα εχει βολεψει πολυ κοσμο. οπως η νοοτροπια ατομικα ειναι το κρατος εχει υποχρεωση να φροντισει (νοσοκομεια, δρομους, υπηρεσιες) αλλα ταυτοχρονα εγω δε θελω να πληρωνω φορους (και δεν το κανω κιολας) γιατι πανε σε διαφθορα (μια οποια βολικη δικαιολογια για να κρατησω το ηθικο πλεονεκτημα) ετσι και σε συλλογικο επιπεδο η διεθνης κοινοτητα εχει υποχρεωση να φροντισει (τα συνορα, την οικονομια) αλλα ταυτοχρονα εμεις δεν θελουμε ευρωπαικες ντιρεκτιβες και μνημονια για ειναι αντιδημοκρατικη επιβολη και επιβουλη. γενικως το να εχεις μονο δικαιωματα και οχι υποχρεωσεις οδηγει σε συγκεκριμενο αποτελεσμα παντα, τοσο ατομικα οσο και συλλογικα
Μα, αυτό λέμε δεν ισχύει.
Η Ελλάδα μια χαρά αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις της.
Τα δικαιώματα της αγνοεί.

Δεν γεμίσαμε λάθρο;
Δεν ξοδεύουμε τα περισσότερα για το ΝΑΤΟ;
Δεν υπακουσαμε τους Ευρωπαίους, δεν εφαρμόσαμε τα μνημόνια;

Ε, τι στο διάολο; Ποια είναι η ανταπόδοση σε αυτα;
Να χαϊδεύουν οι Γερμανοί τον Ερντογάν;

Ας φρόντιζε η διεθνής κοινότητα για το δίκαιο, κι αν η Ελλάδα δεν σπαταλάγε περιουσίες για το ΝΑΤΟ ή δεν εφαρομζε τα μνημόνια να μας κατηγορούσαν .

Το να μας αφήνουν στο έλεος του Θεού, ενώ είμαστε τα καλύτερα πουτανακια τους, ε μετά θα είναι τρελλο να είμαστε υπέρ μιας τέτοιας διεθνούς κοινότητας.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Yochanan έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:12
Ε, δεν διαφωνώ, το οτιδήποτε δημιουργεί προϋποθέσεις για οργανικές θέσεις κρατικών φορέων, θεωρείται ως ο κινητήριος μοχλός της ελληνικής ανάμπτυγκξης.

Λειτουργεί και ως μονόδρομος για την πλήρη απαξίωση των κρατικών και διεθνών θεσμών αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Yochanan έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:57
Prepon έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:40 Μα εδώ δεν έχουμε αυτή την περίπτωση.

Εδώ έχουμε την περίπτωση που ο Τούρκος κάνει ο,τι γουστάρει στο έδαφος του χωρίς διεθνή έλεγχο και εμείς κάνουμε ο,τι πρέπει στο έδαφος μας.

Επειδή ο Σενεκας δεν τα πιάνει, μη παρασύρεσαι και εσύ
Αν καποιος εχει μια εσωτερικα συνεπη σταση ειναι σεβαστο - ειτε συμφωνεις είτε διαφωνεις μαζι του. Αυτο που εξηγησε ωραια ο πατησιωτης ειναι απολυτα σεβαστο και λογικο - δε συμφωνω απολυτα αλλα ειναι μια λογικη και εσωτερικα συνεπης σταση. Αυτο που ηθελα να δειξω ειναι η εσωτερικη ασυνεπεια αυτων που λενε για την κακη παγκοσμιοποιηση και παραλληλα παραπονιουντε οταν η διεθνης κοιντητα εχει χλιαρες αντιδρασεις. Θα πεις ειναι αχυρανθρωπος. Δεν λεω οτι ισχυει για ολους οσους ειναι κατα της παγκοσμιοποιησης -πχ αυτο που λεει ο πατη ειναι απολυτα σεβαστο (δε θες ουτε για σενα και δεν περιμενεις κατι ουτε απο τους αλλους).

Απο την αλλη αν δεις φεης η τουη ειναι 100δες σχολια που λενε τι κανουν οι ευρωπαιοι συμμαχοι και η διεθνης κοινοτητα και οι αμερικανοι και η το ανατολικο τιμορ απο τους ιδιους που θελουν εξοδο απο εε, εξω οι βασεις του θαΝΑΤΟυ και το απεχθες χρεος κλπ. Ε αυτο ειναι ασυνεπες. Αν πεις οτι δε θελω να παρω τιπτ απο τη διεθνη κοινοτητα και δε δινω και τιπτ ΟΚ, αναλαμβανεις το κοστος και εισαι εσωτερικα συνεπης. Είναι κατι που μπορει στο τελος να δουλεψει - κανεις δε μπορει να δει το μελλον εστω κι αν προσωπικα δεν το πιστευω αυτο. Αλλα τελος παντων ειναι μια στρατηγικη. Η φαση θελω διεθνη κοινοτητα μονο οποτε με συμφερει αλλιως τομπουλο ειναι αδυνατο να δουλεψει.
Η φάση να σας αναδεικνύουμε τις αντιφάσεις σας δεν υπάρχει στην ερμηνευτική προσέγγιση σου;

Δηλαδή, φίλε μου καλέ, αν η Διεθνής κοινότητα, και δη η ΕΕ, δεν στηρίζει έμπρακτα τις ελληνικές θέσεις έναντι της Τουρκίας, αλλά ενδιαφέρεται μόνο για τις δεξιώσεις και τις Γερμανικές εξαγωγές, ποιος ο λόγος να κρεμόμαστε από τα αρχίδια τους;

Μπορεί να μου πεις ότι αν δεν κρεμόμαστε θα ήμαστε ήδη τουρκική επαρχία, αλλά, ακόμη και αν ισχύει κάτι τέτοιο, να βγείτε ευθαρσώς, εσείς και η ηγέτες της Δεξιάς και να το πείτε. Όχι αφηγήματα περί ισχυρής Ελλάδας και αποτρεπτικής ισχύος και σύμμαχοι και λοιπές φούσκες.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σενέκας έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:11

Ούτε εγώ συγκινήθηκα αλλά χαίρομαι πολύ που έχω πάει και στην παλιά και στη νέα Ρώμη. :D
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Prepon έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:18 Το να μας αφήνουν στο έλεος του Θεού, ενώ είμαστε τα καλύτερα πουτανακια τους, ε μετά θα είναι τρελλο να είμαστε υπέρ μιας τέτοιας διεθνούς κοινότητας.
Αν καταγραφείς ως πουτανάκι, έχεις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης ως γριά παρθένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Prepon έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:18 Μα, αυτό λέμε δεν ισχύει.
Η Ελλάδα μια χαρά αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις της.
Τα δικαιώματα της αγνοεί.

Δεν γεμίσαμε λάθρο;
Δεν ξοδεύουμε τα περισσότερα για το ΝΑΤΟ;
Δεν υπακουσαμε τους Ευρωπαίους, δεν εφαρμόσαμε τα μνημόνια;

Ε, τι στο διάολο; Ποια είναι η ανταπόδοση σε αυτα;
Να χαϊδεύουν οι Γερμανοί τον Ερντογάν;

Ας φρόντιζε η διεθνής κοινότητα για το δίκαιο, κι αν η Ελλάδα δεν σπαταλάγε περιουσίες για το ΝΑΤΟ ή δεν εφαρομζε τα μνημόνια να μας κατηγορούσαν .
Koίταξε από όλα αυτά μόνο τους λάθρο μπορούσες να αποφύγεις και αν (το αν θα το εξηγησω μετα).
Στρατιωτικές δαπάνες δεν κάνεις για το ΝΑΤΟ αλλά για τους Τούρκους.Εαν δεν υπήρχαν τα προβλήματα με την Τουρκια θα ήσουν σαν τις άλλες χώρες της Ευρώπης που τους βαζει τις φωνές ο Τραμπ ότι δεν ξοδεύουν και αυτοί κάνουν το κορόιδο.
Τα μνημόνια τα εφάρμοσες για να πάρεις λεφτά όταν δεν σε δάνειζε κανείς.Δηλαδή όλα αυτά ήσαν αναγκαστικά.
Πάμε στο αν των λάθρο.Οταν έχεις υπογεννητικότητα και φιλογραφείτιδα (θέλω μόνο δουλειά σε γραφείο) στον πληθυσμό κάποιους μετανάστες θα φέρεις.Το θέμα βέβαια είναι να διαλέγεις εσύ ποιούς θα φέρεις και όχι αυτοί.Αλλά και αυτό θέλει δουλειά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”