Σαφώς. Πως να είμαστε ίδιοι όταν εσύ είσαι στα τέσσερα;Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 00:59Δεν είμαι σαν εσενα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμί η Αγία Σοφία
Re: Τζαμί η Αγία Σοφία

Με αυτόν, δε με σκιάζει τίποτε
Τούρκοι, το νου σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 11 Ιούλ 2020, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δημοκράτης
Γιατί οι αδελφές είστε στα τέσσερα όχι οι αντρεςMaspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 01:00Σαφώς. Πως να είμαστε ίδιοι όταν εσύ είσαι στα τέσσερα;
Μόνον και μόνο που βάζεις στην ίδια αρχιτεκτονική/πολιτισμική/ιστορική ζυγαριά τη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης με την Αγία Σοφία, αρκεί.Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 00:59Εγώ μια φορά δε λέω να ισχύουν άλλα για τη Ροτοντα και άλλα για την Αγιά Σοφιά.
Κατά τα άλλα, το ότι πιάνει όλους τους αριστεροκομμουνίζοντες γκαϊμός για τις διώξεις των εθνικών από τους χριστιανούς αλλά όταν δεν παίζουν χριστιανοί στο πλαίσιο προβάλλουν τους αρχαίους Έλληνες ως ιμπεριαλιστές σφαγείς, είναι ένα ακόμη από τα ανέκδοτα της συσκοτισμένης προόδου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ώστε τελικά υπάρχουν μνημεία της UNESCO για τα οποία δε μετράει ότι είναι μνημεία της UNESCO. Ηθικό και καθόλου παρακμιακό επιχείρημαΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 01:07Μόνον και μόνο που βάζεις στην ίδια αρχιτεκτονική/πολιτισμική/ιστορική ζυγαριά τη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης με την Αγία Σοφία, αρκεί.
Κατά τα άλλα, το ότι πιάνει όλους τους αριστεροκομμουνίζοντες γκαϊμός για τις διώξεις των εθνικών από τους χριστιανούς αλλά όταν δεν παίζουν χριστιανοί στο πλαίσιο προβάλλουν τους αρχαίους Έλληνες ως ιμπεριαλιστές σφαγείς, είναι ένα ακόμη από τα ανέκδοτα της συσκοτισμένης προόδου.![]()
καλο μας εκανε η κινηση του Ερντογαν ... ο τυπος απογυμνωνει την Ελληνικη ελιτ απο καθε επιχειρημα που θα προεβαλε ...αναφερομαι στα σχετκα περι εξαγωγης των προβληματων της Τουρκιας και τις υπολοιπες γνωστες αηδιες ... αντε ισως εχουμε κανενα 2μηνο περιθωριο μπροστα μας ... καλο ειναι οσοι δεν ετοιμαστηκανε ψυχολογικα να το κανουνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 11 Ιούλ 2020, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στους χειριστές των μαχητικών, είχα πάντα εμπιστοσύνη.
Στην ηγεσία τους, δεν έχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω".
Καλό μου παιδί, για να χρησιμοποιείς τον χαρακτηρισμό "παρακμή" θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσεις τι αποδέχεσαι ως "ακμή".Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 01:09Ώστε τελικά υπάρχουν μνημεία της UNESCO για τα οποία δε μετράει ότι είναι μνημεία της UNESCO. Ηθικό και καθόλου παρακμιακό επιχείρημαΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 01:07Μόνον και μόνο που βάζεις στην ίδια αρχιτεκτονική/πολιτισμική/ιστορική ζυγαριά τη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης με την Αγία Σοφία, αρκεί.Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 00:59
Εγώ μια φορά δε λέω να ισχύουν άλλα για τη Ροτοντα και άλλα για την Αγιά Σοφιά.
Κατά τα άλλα, το ότι πιάνει όλους τους αριστεροκομμουνίζοντες γκαϊμός για τις διώξεις των εθνικών από τους χριστιανούς αλλά όταν δεν παίζουν χριστιανοί στο πλαίσιο προβάλλουν τους αρχαίους Έλληνες ως ιμπεριαλιστές σφαγείς, είναι ένα ακόμη από τα ανέκδοτα της συσκοτισμένης προόδου.![]()
Και δυστυχώς, είναι τελείως ευτελές ως υπαρκτό δεδομένο, αυτό που μπορείς να προβάλλεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Εσύ βασικά νομίζεις ότι ο Ερντογάν θα κατατροπώσει τις ΗΠΑ και θα φέρει την..."ταξική επανάσταση".Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 00:59Εγώ μια φορά δε λέω να ισχύουν άλλα για τη Ροτοντα και άλλα για την Αγιά Σοφιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 19 Απαντήσεις