Η τραπεζα ομως δεν πληρωνει εμφια, εγω το πληρωνω.
Αν πιστεύεις ότι είναι οικονομικά ασύμφορο το να αγοράσεις σπίτι μη πάρεις δάνειο.
Ασχετη απαντηση, εγω μιλησα πανω στο οτι 'εφοσον πληρωνεις δανειο ειναι σαν να νοικιαζεις'. Εμ δεν ειναι σαν να νοικιαζεις, οι ενοικιαστες δεν πληρωνουν εμφια.
E, ας μην πληρώνουν ενφια και όσοι πήραν δάνειο από τράπεζα.
Ή όσοι δεν έχουν πάρει δάνειο αλλά έχουν σπίτι.
Το κράτος δεν είναι ανάλγητο όπως οι τράπεζες, έτσι δεν είναι;
Στην έξωση προχώρησε τράπεζα, η οποία είχε κατασχέσει το σπίτι - Δύο προσαγωγές περιοίκων που έσπευσαν στο σημείο
Έξωση ηλικιωμένων με τη συνοδεία αστυνομικών που έσπασαν την πόρτα του σπιτιού τους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Πετράλωνα.
Αστυνομικοί με κλητήρα έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι.
αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα
ντροπή σε όλους όσους είναι υπεύθυνοι γι'αυτό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Εδώ που τα λέμε, θα μπορούσαν να είχαν κάνει ένα ταμείο υποστήριξης για όσους αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους, ώστε να μην βλέπαμε τέτοιες θλιβερές εικόνες.... Αλλά είπαμε, λεφτά για τις ΜΚΟ και τους λαθρομεταναστες υπάρχουν...
Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 16:02
Αν πιστεύεις ότι είναι οικονομικά ασύμφορο το να αγοράσεις σπίτι μη πάρεις δάνειο.
Ασχετη απαντηση, εγω μιλησα πανω στο οτι 'εφοσον πληρωνεις δανειο ειναι σαν να νοικιαζεις'. Εμ δεν ειναι σαν να νοικιαζεις, οι ενοικιαστες δεν πληρωνουν εμφια.
E, ας μην πληρώνουν ενφια και όσοι πήραν δάνειο από τράπεζα.
Ή όσοι δεν έχουν πάρει δάνειο αλλά έχουν σπίτι.
Το κράτος δεν είναι ανάλγητο όπως οι τράπεζες, έτσι δεν είναι;
Προσωπικα πιστευω οτι ο ενφια ειναι αντισυνταγματικος.
Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 16:02
Οι ενοικιάσεις επίσης δεν σε αφήνουν το σπίτι μετά από 25 χρονια και δεν σε δίνουν το δικαίωμα να πουλήσεις το σπίτι
Οι ενοικιάσεις επίσης δεν σε αφήνουν το σπίτι μετά από 25 χρονια και δεν σε δίνουν το δικαίωμα να πουλήσεις το σπίτι
Φυσικα και μπορεις να το πουλησεις.
Μπορείς να πουλήσεις το σπίτι που νοικιάζεις;
Για οες