!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι αλήτες του Χρυσαυγοιδη χτύπησαν διαδήλωση χιλιάδων –KAMIA χουντα δεν σωθηκε με χημικα και νομους !
Re: Οι αλήτες του Χρυσαυγοιδη χτύπησαν διαδήλωση χιλιάδων –KAMIA χουντα δεν σωθηκε με χημικα και νομους !
Μούγκα για τις ασφαλίτικες μεθόδους. Μόνο τάβλι.
Re: Οι αλήτες του Χρυσαυγοιδη χτύπησαν διαδήλωση χιλιάδων –KAMIA χουντα δεν σωθηκε με χημικα και νομους !
https://www.facebook.com/41507147191562 ... 045921936/ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:57 Δεν υπαρχει συνδικατο,επιστημονικος φορεας, συλλογικοτητα κλπ που να μην εχει καταδικασει το χουντονομοσχεδιο και εβγαλαν τον ανηψιο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΣΗΜΟ στην ζωη του να το υποστηριξει.
https://twitter.com/ThePressProject/sta ... 0538195970
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
αφρούς έχει βγάλει ο μπούμπης. Πάρτε του το πληκτρολόγιο, δώστε του τα χάπια του
Ελπίζουμε όλοι να εφαρμοστεί κατά γράμμα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 23:22 Ο χουντονομος του κουλη της φωφης του τελεπον του χρυσαυγοιδη θα μεινει γραμμένος στο βούρκο που κολυμπάνε παρέα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Hector Buas
Έτσι μπράβο Μπούμπη. Δείξτους πόσο σκληρός καριόλης είσαι...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 23:35 Χαίρεστε, ρε, που περνάνε τον νόμο, για να έρθουμε μετά στα πράγματα και να τον εφαρμόσουμε εμείς;
Απαγορεύουν τις πορείες παραγνωρίζοντας πως θα τους απαγορευτεί ακόμα και ο προαυλισμός στα Γκούλαγκ.![]()
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:31 Ωραίος ο κ. Χρυσοχοιδης. Αυτός και ο κ πιερακακης είμαι τα διαμάντια της κυβέρνησης
Θα τρώτε ξύλο μέχρι να γίνετε άνθρωποι
Εμ δεν θέλω να σε στεναχωρησω, αλλά τους κλασανε τα αρχιδια. Η συγκέντρωση έγινε και τελείωσε κανονικά το βράδυ. Χωρίς οργανωτή. Χωρίς άδεια από την αστυνομια. Φιλιά πολλά
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:54 Η αστυνομία των Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη έκλεισε τους σταθμούς του Μετρό Πανεπιστήμιο-Σύνταγμα-δεν είναι η πρώτη φορά-για να εμποδίσει/δυσκολέψει την πρόσβαση του κόσμου στις διαδηλώσεις ενάντια στο κατάπτυστο χουντονομοσχέδιο.
Ο εχθρός τους είναι τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού.
Εχεις μεινει λιγο στον συμμοριτοπολεμο...
Μονο στη Β. Κορεα κολλας. Και η Κουβα ακομα εχει γινει καπιταλιστικη. Καλο ταξιδι.
Ουπς! Ξεχασα οτι στη Β. Κορεα απαγορευονται οι διαδηλωσεις με ποινη θανατου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alphabet την 10 Ιούλ 2020, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά για να ισχύσει ένας νόμος πρέπει να πάρει υπογραφή από τον ΠτΔ και να δημοσιευτεί στην Εφ. της Κυβέρνησης.Gewponos90 έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 23:57Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:31 Ωραίος ο κ. Χρυσοχοιδης. Αυτός και ο κ πιερακακης είμαι τα διαμάντια της κυβέρνησης
Εμ δεν θέλω να σε στεναχωρησω, αλλά τους κλασανε τα αρχιδια. Η συγκέντρωση έγινε και τελείωσε κανονικά το βράδυ. Χωρίς οργανωτή. Χωρίς άδεια από την αστυνομια. Φιλιά πολλά![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Δημοκράτης
Πες το στον μερα25 τον λουζερ που ανεβάζει τώρα τουιτς ότι είναι στην γαφα και προσπαθεί να απελευθέρωσε συντρωφουςGewponos90 έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 23:57Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:31 Ωραίος ο κ. Χρυσοχοιδης. Αυτός και ο κ πιερακακης είμαι τα διαμάντια της κυβέρνησης
Εμ δεν θέλω να σε στεναχωρησω, αλλά τους κλασανε τα αρχιδια. Η συγκέντρωση έγινε και τελείωσε κανονικά το βράδυ. Χωρίς οργανωτή. Χωρίς άδεια από την αστυνομια. Φιλιά πολλά![]()
- MasterofDope
Το άγριο ΞΥΛΟ και τα χημικά που φάγαμε το χειμώνα του 19 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ απο την "αριστερη" κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το ξεχάσω ποτε
Οι τυποι κατέβηκαν τοτε τα ΜΑΤ νομιζω υπουργός ηταν ο πρωην πασοκος Τοσκας ηταν με ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ διαθέσεις
Οι τυποι κατέβηκαν τοτε τα ΜΑΤ νομιζω υπουργός ηταν ο πρωην πασοκος Τοσκας ηταν με ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ διαθέσεις
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
-
Von Mackensen
Δείτε και κάτι καινούριο. Παραθέτω την ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών για τα σημερινά επεισόδια.
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ως μοναδικός παραστάτης των χαμηλόβαθμων κυρίως αστυνομικών εκφράζει την συμπαράσταση του στους Συναδέλφους που έδωσαν τη " μάχη" της υπεράσπισης της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας των πολιτών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζοντας παράλληλα ιδιαίτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες αστυνομικούς και τον τραυματία Διοικητή της Ομάδας ΔΡΑΣΗ.
Αντιπροσωπεία του ΣΕΦΕΑΑ μετέβη απο την πρώτη στιγμή στο 401 Στρ. Νοσοκομείο που διακομισθηκαν ευτυχώς εκτος κινδύνου οι συνάδελφοι.
Επίσης, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την καταδίκη μας για γεγονός που φέρεται αξιωματικός της αστυνομίας που συμμετείχε, εκτός υπηρεσίας, στην πορεία διαμαρτυρίας να απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου που είχε πριν επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης.![]()
![]()
![]()
Ήδη το Προεδρείο του Σ.Ε.Φ.ΕΑ.Α επικοινώνησε με τον συνάδελφο της Ομάδας ΔΡΑΣΗ εκφράζοντας την προσωπική και συνδικαλιστική του στήριξη, όπως επίσης δίνοντάς στη διάθεσή του το Νομικό του "οπλοστάσιό για την απόδοση τυχών ευθυνών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.
-
Gewponos90
Οκ. Από αύριο λοιπόν.Chainis έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 00:07Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά για να ισχύσει ένας νόμος πρέπει να πάρει υπογραφή από τον ΠτΔ και να δημοσιευτεί στην Εφ. της Κυβέρνησης.Gewponos90 έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 23:57Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:31 Ωραίος ο κ. Χρυσοχοιδης. Αυτός και ο κ πιερακακης είμαι τα διαμάντια της κυβέρνησης
-
Gewponos90
Ειπα αυτό που είπα. Για τον λουζερ και τους <<συντρωφους>> δεν με πολυνοιαζει. Εδώ ειμαστε και θα το δούμε αν θα εφαρμοστει. ( Κάπου εδώ να θυμίσω ότι τον λουζερ θα τον έστελναν διάφορα στελέχη της κυβέρνησης σε ειδικό δικαστήριο. Και δεν ντρεπεσαι να μου τον αναφερεις κιόλας, αντί να κάνεις τα πάντα να εξαφανιστεί για να μην θυμόμαστε τους λαϊκισμούς σας. Γαλάζιοι ζαιοιΔημοκράτης έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 00:08Πες το στον μερα25 τον λουζερ που ανεβάζει τώρα τουιτς ότι είναι στην γαφα και προσπαθεί να απελευθέρωσε συντρωφουςGewponos90 έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 23:57Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:31 Ωραίος ο κ. Χρυσοχοιδης. Αυτός και ο κ πιερακακης είμαι τα διαμάντια της κυβέρνησης
- wooded glade
Σε ότι αφορά το ΠΑΜΕ αν αντιγράψουμε τον αντίστοιχο νόμο της ΕΣΣΔ δεν το καλύπτουμε ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 2279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-