!!! DEVELOPMENT MODE !!!

THINGS THAT ARE RACIST

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: THINGS THAT ARE RACIST

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Χάλι Μπέρι: Ζήτησε συγγνώμη, δεν θα υποδυθεί τελικά trans άτομο ---- η Glaad, η ομάδα υποστήριξης της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, εξέφρασε ικανοποίηση μετά την απολογία της ηθοποιού :smt038 https://www.lifo.gr/now/people/288970/x ... -ta-sxolia

Η Χάλι Μπέρι απολογήθηκε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά της για ρόλο trans ατόμου που επρόκειτο να υποδυθεί :011: και ανακοίνωσε ότι δεν θα το κάνει τελικά. :smt023

Η ηθοποιός μίλησε για αυτό τον ρόλο για τον οποίο προετοιμαζόταν, σε Instagram Live το σαββατοκύριακο. Όμως οι δηλώσεις της, όπως και η προοπτική να υποδυθεί αυτό τον ρόλο, προκάλεσαν αντιδράσεις. :102:

Έτσι, σε ανάρτηση στο Τwitter η Χάλι Μπέρι ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλιά της, ενώ ανακοίνωσε ότι δεν θα την δούμε τελικά σε αυτό τον ρόλο. «Ως cis γυναίκα (σ.σ. άτομο που νιώθει οικεία με το φύλο που του αποδόθηκε όταν γεννήθηκε), τώρα καταλαβαίνω ότι δεν θα έπρεπε να σκεφτώ αυτόν τον ρόλο :g030: και ότι η τρανς κοινότητα θα πρέπει αναμφισβήτητα να έχει την ευκαιρία να πει τις δικές της ιστορίες», έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.

Η Μπέρι εξέφρασε ευγνωμοσύνη για «τις συμβουλές :g030: και την κριτική συζήτηση» των τελευταίων ημερών και συμπλήρωσε ότι «θα συνεχίσω να ακούω, να ενημερώνομαι και να μαθαίνω από αυτό το λάθος». Ακόμη, δεσμεύθηκε ότι θα είναι σύμμαχος, χρησιμοποιώντας τη φωνή της για την «προώθηση της καλύτερης εκπροσώπησης στον κινηματογράφο, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες».

Στις επίμαχες δηλώσεις της, η Χάλι Μπέρι είχε πει ότι προετοιμάζεται να υποδυθεί ένα τρανς άτομο, σε ταινία για την οποία δεν έχει γίνει επίσημα το κάστινγκ. «Πρόκειται για μία γυναίκα που είναι μια τρανς ηρωίδα, οπότε είναι μια γυναίκα που έκανε αλλαγή φύλου και έγινε άνδρας. Είναι μία ηρωίδα σε ένα πρότζεκτ που αγαπώ και μπορεί να κάνω», είπε η ηθοποιός. «Το ποια ήταν αυτή η γυναίκα έχει τόσο ενδιαφέρον για εμένα που πιθανότατα θα είναι το επόμενο πρότζεκτ μου», ανέφερε ακόμη και μεταξύ άλλων σημείωσε ότι θέλει να «βουτήξει βαθιά» σε «αυτό τον κόσμο».

Όμως οι δηλώσεις της προκάλεσαν αντιδράσεις. Κάποιοι ανέφεραν ότι τρανς ηθοποιοί θα πρέπει να υποδύονται αυτούς τους ρόλους, άλλοι επέκριναν την Μπέρι σημειώνοντας ότι χρησιμοποίησε λάθος γένος (γραμματικά) :011: αναφερόμενη στον ρόλο.

Πάντως η Glaad, η ομάδα υποστήριξης της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας :g094: , εξέφρασε ικανοποίηση μετά την απολογία της ηθοποιού. «Είμαστε ικανοποιημένοι που η Χάλι Μπέρι άκουσε τις ανησυχίες των transgender ανθρώπων και έμαθε από αυτούς. Άλλοι ισχυροί άνθρωποι θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο», :g030: ανέφερε σε ανάρτηση η Glaad και συμπλήρωσε ότι μια καλή αρχή είναι το ντοκιμαντέρ «Disclosure», για να μάθει κάποιος για την εκπροσώπηση των τρανς στα media.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 18:58 Αν ημουνα εργοδοτης, δε θα θελα να χρηματοδοτω καποιον για να κανει τετοιας μορφης προπαγανδα σε ενα δημοσιο φορουμ, οπως δε θα θελα να ειχα στη δουλεια κανα αυγο που στον ελευθερο του χρονο εκπαιδευεται στη σφαγη μεταναστων και στα πογκρομ.
Αν ήσουνα εργοδότης, δεν θα είχες καμμιά δουλειά να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι υπάλληλοί σου εκτός εργασίας, εκτός αν αυτό που κάνουν το κάνουν δημόσια και θεωρείς ότι μπορεί να βλάψει οικονομικά την επιχείρησή σου.

Εργοδότης δεν σημαίνει ότι σου ανήκει ο υπάλληλος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 21:06
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 21:15
hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 21:06 Η απόσυρση ταινιών και βιβλίων α λα ναζί και μεσαίωνας, δεν είναι οργουελική πραγματικότητα;
Εταιρικό PR είναι. Γι αυτό μια παμπάλαια ταινία μπορεί να αποσυρθεί, ενώ για μια νέα ταινία ενός μεγάλου στούντιο μπορεί να γραφτούν 200 άρθρα κατηγορώντας τη για προβληματικά σημεία, μη diverse casting κλπ αλλά φυσικά και δεν θα αποσυρθεί.
Κάνεις λάθος. Δεν πρόκειται μόνο για παλιά σόου και ταινίες. Και απολύτως σύγχρονα αποσύρονται ή δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Και δεν νομίζεις ότι είναι λίγο αφελές και κοντόφθαλμο να λες «ε, τι έγινε που αποσύρεται μια παλιά ταινία; Παλιά ήταν, δεν πειράζει που λογοκρίνεται»;
Αυτό που λέω είναι ότι οι εταιρίες δεν τα αποσύρουν στη βάση "είναι ηθικό ή ανήθικο να προβάλλω αυτή την ταινία;".
Τα αποσύρουν στη βάση "πόσα θα εισπράξω από την αυτή την ταινία VS πόσα μπορεί να χάσω αν τους γράψω;".
Το αν είναι αφελές και κοντόφθαλμο δεν αφορά εμένα αλλά τη λογική του κέρδους. Λογοκρισία πάντως δεν είναι στην κυριολεκτική της μορφή.
Από εκεί και πέρα άμα θέλω μπορώ να πω κι εγώ ότι δε νιώθω άνετα να γράφω στο πχόρουμ και αυτό θα είναι λογοκρισία από αυτούς που με έκαναν να μη νιώθω άνετα, αν επεκτείνεις την έννοια πέρα από την κυριολεκτική της.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 19:27
πατησιωτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 19:08
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 18:34 Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα νικήσουν οι αντιδραστικοί που θεωρούν ότι πάνω απ' όλες τις αξίες του σύμπαντος είναι το δικαίωμα τους να λένε τα φυστίκια αράπικα.
Η ελευθερία του λόγου είναι αντιδραστική μόνο για τους οπαδούς του ολοκληρωτισμού.Ετσι ήταν,είναι και θα είναι.Ο φορέας του ολοκληρωτισμού μόνο αλλάζει.
Πες το και φασισμό, εγώ με σημειολογικά δε μπλέκω, δεν είναι για μένα.
Η ελευθερία του λόγου όπως την εννοείς εσύ είναι η υποχρεώση των άλλων να μην σου ασκούν κριτική και να συναλλάσσονται μαζί σου στην ελεύθερη αγορά ενώ έχουν κι άλλες επιλογές.
Θα πρέπει όμως να αποφασίσεις αν θέλεις ελεύθερη αγορά με την έννοια της ελευθερίας επιλογής, οπότε μπορώ να επιλέγω να μην προσλαμβάνω Γερμανούς, ή Πασόκους ή χοντρούς ή οτιδήποτε άλλο μού καπνίσει ή θέλεις προστατευόμενη αγορά, όπου το κράτος να απαγορεύει να μπορείς ελεύθερα και νόμιμα να αποφασίζεις αν θα έχεις στην δούλεψή σου κάποιον με βάση τι πιστεύει και τι λέει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:21
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 19:27
πατησιωτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 19:08

Η ελευθερία του λόγου είναι αντιδραστική μόνο για τους οπαδούς του ολοκληρωτισμού.Ετσι ήταν,είναι και θα είναι.Ο φορέας του ολοκληρωτισμού μόνο αλλάζει.
Πες το και φασισμό, εγώ με σημειολογικά δε μπλέκω, δεν είναι για μένα.
Η ελευθερία του λόγου όπως την εννοείς εσύ είναι η υποχρεώση των άλλων να μην σου ασκούν κριτική και να συναλλάσσονται μαζί σου στην ελεύθερη αγορά ενώ έχουν κι άλλες επιλογές.
Θα πρέπει όμως να αποφασίσεις αν θέλεις ελεύθερη αγορά με την έννοια της ελευθερίας επιλογής, οπότε μπορώ να επιλέγω να μην προσλαμβάνω Γερμανούς, ή Πασόκους ή χοντρούς ή οτιδήποτε άλλο μού καπνίσει ή θέλεις προστατευόμενη αγορά, όπου το κράτος να απαγορεύει να μπορείς ελεύθερα και νόμιμα να αποφασίζεις αν θα έχεις στην δούλεψή σου κάποιον με βάση τι πιστεύει και τι λέει.
Προστατευόμενη προτιμώ προσωπικά, κι ας τη γλιτώσουν κάποιοι. Σε κανένα επίπεδο προστασίας της αγοράς όμως δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να πηγαίνει κάθε Σάββατο στο ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:19 Αυτό που λέω είναι ότι οι εταιρίες δεν τα αποσύρουν στη βάση "είναι ηθικό ή ανήθικο να προβάλλω αυτή την ταινία;".
Τα αποσύρουν στη βάση "πόσα θα εισπράξω από την αυτή την ταινία VS πόσα μπορεί να χάσω αν τους γράψω;".
Το αν είναι αφελές και κοντόφθαλμο δεν αφορά εμένα αλλά τη λογική του κέρδους. Λογοκρισία πάντως δεν είναι στην κυριολεκτική της μορφή.
Από εκεί και πέρα άμα θέλω μπορώ να πω κι εγώ ότι δε νιώθω άνετα να γράφω στο πχόρουμ και αυτό θα είναι λογοκρισία από αυτούς που με έκαναν να μη νιώθω άνετα, αν επεκτείνεις την έννοια πέρα από την κυριολεκτική της.
Ναι, είναι λάθος αυτό που λες και δεν ισχύει. Πρώτα απ' όλα δεν έχει σημασία ο λόγος που επιλέγεται να λογοκριθεί κάτι. Μπορεί να είναι πολιτικός, οικονομικός ή οτιδήποτε άλλο. Σημασία έχει ότι γίνεται επιτρεπτό και αποδεκτό να καίμε έργα γιατί δεν αρέσουν σε κάποιους.

Πρόσεξε, δεν μιλάμε εδώ για διακοπή συνεργασίας με κάποιον, μιλάμε για ΑΠΟΣΥΡΣΗ έργων από την κυκλοφορία, που άνετα παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας και αποσύρονται από παντού, με αποτέλεσμα να χάνεις στην ουσία την πρόσβαση σ' αυτά και άρα να «καίγονται».

Αυτό είναι κυριολεκτικότατη λογοκρισία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χρυσολωράς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χρυσολωράς »

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 21:59στον υπολοιπο ομως ανεπτυγμενο κοσμο της εποχης, η δουλεια ειχε καταργηθει αιωνες πριν. Και στην Αμερικη, εκτος του οτι απο το 1800 υπαρχει δυνατο κινημα καταργησης, το οποιο φτανει ως τον ενοπλο αγωνα (εξ ου και η αποδοση τιμης στον ηρωα του αβαταρ μου) η απολυτη πλειοψηφια, εαν υπολογισουμε και τους σκλαβους, ηταν καθετα εναντια σε αυτην.
Αρχικά, όταν μιλάνε για δουλεία εδώ, μιλάμε για το αποτέλεσμα του βορειοατλαντικού εμπορίου και τις χώρες που αναμείχθηκαν. Διαφορετικά, και οι Μαμελούκοι σκλάβοι ήταν, άσχετα που κατάφεραν να γίνουν σουλτάνοι ταυτόχρονα στην Αίγυπτο. Μιλάμε λοιπόν για τον συγκεκριμένο τύπο δουλείας μαζί με την οικονομία που αναπτύχθηκε πάνω του.

Γενικότερα, έχουν υπάρξει πολλές απελευθερώσεις σκλάβων στην ιστορία, όπως και καταργησεις δουλείας. Δεν ξέρω τι σημαίνει ανεπτυγμένος κόσμος, η Δύση πάντως, τα κράτη της Αμερικής, της Βρετανίας,
της Ολλανδίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, οι αποικιοκρατικές δυνάμεις με άλλα λόγια, όλες είχαν δουλεία. Μαζί με αυτήν, ακόμα υπήρχε και ο θεσμός του δουλοπάροικου στην δυτικοκεντρική Ευρώπη, ενώ δούλοι, άλλων τύπων, υπήρχαν φυσικά και στην ανατολική Ευρώπη, όπως και στον μουσουλμανικό κόσμο.

Το πρώτο κράτος που απαγόρευσε την δουλεία στην Νεότερη Εποχή ήταν η Βρετανία το 1833. Μπορεί κάποιος να πει πως η Γαλλία λόγω Αϊτής το έκανε νωρίτερα, το 1794, ξανανομιμοποιήθηκε όμως δέκα χρόνια μετά με τον Ναπολέοντα. Θα μπορούσε να αναφέρει και τις Πολιτείες της Αμερικής το 1807. Δεν εχουν όμως αυτές οι πράξεις την ίδια ισχύ. Μετά την Βρετανία ακολούθησαν και οι υπόλοιπες χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η δουλεία δεν ήταν κοινωνικά καταδικαστέα στα κράτη του βορειοατλαντικού εμπορίου. Επίσης, η ελευθερία δεν ήταν κάτι που δόθηκε στους μαύρους σκλάβους από τους ίδιους ανθρώπους που τους σκλάβωσαν και τους κατέστρεψαν την πολιτισμική τους ταυτότητα. Οι σκλάβοι αγωνίστηκαν πολύ σκληρά για να το πετύχουν αυτό, με την υποστήριξη που είχαν από την μερίδα των ελεύθερων ανθρώπων αυτών των κοινωνιών οι οποίοι αντιλαμβάνονταν την βαρβαρότητα. Η όλη οστορία βέβαια δεν έχει τελειώσει ακόμα, η αποικιοκρατία δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα, και όχι μόνο στην Αμερική φυσικά, σε όλον τον πλανήτη. Μια αντίδραση σε αυτά τα προβλήματα βλεπουμε τώρα στην Αμερική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χρυσολωράς την 09 Ιούλ 2020, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Χρυσολωράς έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 21:50 Καλά, στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος της Αμερικανικής Επανάστασης. Υπήρχαν μεμονωμένες φωνές στην αυτοκρατορία για την κατάργηση της δουλείας, σημαντικός καταλύτης ήταν όμως η εξέγερση της Αϊτής εναντίον της Γαλλίας. Άλλωστε, η δουλεία καταργήθηκε στην Βρετανία 60 χρόνια αργότερα και μετά από τρεις δεκαετίες ακολούθησε και η Αμερική. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι σταμάτησε ο ρατσισμός ή η εκμετάλλευση.
Κάθε φορά λένε αυτό που βολεύει την περίπτωση.Στην εποχή μου έλεγαν και ότι τον εμφύλιο πόλεμο το έκαναν οι καπιταλιστές για να έχουν εργατικό δυναμικό τους μαύρους.Τότε βέβαια το έπαιζαν πιο "οικονομικοί" μαρξιστές.Τώρα αυτό δεν πολυακούγεται γιατί δεν ταιριάζει με την αντιρατσιστική υστερία.
Εχω αναφέρει σε άλλο ποστ ότι στο πολυτεχνείο προβλήθηκε τη δεκαετία του 70 το όντως ρατσιστικό έργο,για την ακρίβεια η ναυαρχίδα του ρατσισμού Birth of a Nation και όταν εγώ ρώτησα απορώντας μα καλά δεν βλέπετε εσεις αριστεροί φοιτητές τι δείχνει το φιλμ,μου απάντησαν εντάξει είναι προβληματικό το περιεχόμενο αλλά έχει μεγάλη καλλιτεχνική αξία και κοίτα μη νομίζεις ότι και οι Βόρειοι ενδιαφέρονταν για τους μαύρους ,απλά ήσαν καπιταλιστές και ήθελαν να μπορούν να τους απολύουν όποτε δεν είχαν δουλειά και όχι να τους τρέφουν ανεξαρτήτως συγκυρίας.Κατά σύμπτωση αυτό ήταν και το επιχείρημα των Νοτίων της εποχής. :D
Αλλά τότε είχαν περάσει μόνο δέκα χρόνια που το κόμμα που θεωρείται "προοδευτικό" είχε κάνει τη στροφή από τις φυλετικές διακρίσεις στα επιδόματα και ακόμη ήσαν νωπές οι παλιές αγάπες όπως έφθαναν στην ημετέρα περιφέρεια.Τώρα είναι αλλιώς. :D
Και για να απαντήσω στα προηγούμενα δεν υπάρχει τίποτε αντισυνταγματικό σε όσα έχει κάνει ο Τραμπ από τότε που εξελέγη και τίποτε ρατσιστικό.Ούτε ένα.Οι αντίπαλοί του προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών και όλα όσα γίνονται τώρα αφορούν τις επόμενες.
Και η δολοφονία και τα επεισόδια γίνονται σε πολιτείες που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς για δεκαετίες.Αυτοί διοικούν την αστυνομία για καλό ή για κακό και αυτοί είναι υπεύθυνοι για ότι έγινε και για όσα υποκινούν υπογείως και πλαγίως για να γίνουν.
Συστημικος ρατσισμός σήμερα δεν υπάρχει εκεί.Υπήρχε πριν 50 χρόνια και εκπορευόταν από το κόμμα που σήμερα παριστάνει το πολύ αντιρατσιστικό.Ξαναλέω ότι αυτό το κόμμα ζει παραχωρώντας ειδικά προνόμια στη μια ή την άλλη ομάδα με διάφορες αιτιολογίες και άρα μια ζωή ασχολείται με φυλές και ράτσες και τα παρόμοια για να μαζεύει κόσμο.
Η δική μου άποψη είναι αξιοκρατία με αχρωματοψια χρώματος δέρματος.Αυτό όμως θα χαλάσει τη δουλειά τους.Εν τέλει βέβαια όλα αυτά δεν αφορούν εμάς παρά έμμεσα αφού εδώ ο κόσμος κινείται σε άλλα μήκη κύματος.Αλλη χώρα,άλλος εμφύλιος και άλλες αριστερές μαλακίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:31 Προστατευόμενη προτιμώ προσωπικά, κι ας τη γλιτώσουν κάποιοι. Σε κανένα επίπεδο προστασίας της αγοράς όμως δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να πηγαίνει κάθε Σάββατο στο ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου.
Οι παραλληλισμοί σου είναι άκυροι. Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να είναι πιο άστοχοι. Μιλάμε για δικαιώματα και ελευθερία και κάνεις παραλληλισμό με εξαναγκασμό και υποχρέωση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:17
John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 18:58 Αν ημουνα εργοδοτης, δε θα θελα να χρηματοδοτω καποιον για να κανει τετοιας μορφης προπαγανδα σε ενα δημοσιο φορουμ, οπως δε θα θελα να ειχα στη δουλεια κανα αυγο που στον ελευθερο του χρονο εκπαιδευεται στη σφαγη μεταναστων και στα πογκρομ.
Αν ήσουνα εργοδότης, δεν θα είχες καμμιά δουλειά να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι υπάλληλοί σου εκτός εργασίας, εκτός αν αυτό που κάνουν το κάνουν δημόσια και θεωρείς ότι μπορεί να βλάψει οικονομικά την επιχείρησή σου.

Διαφωνω. Εαν ειχα υπαλληλο που εξεφραζε την περιφρονηση εναντιον των γυναικων που εκφραζει συστηματικα και μεθοδικα εδω ο φοσιλις, δεν θα ηθελα να τον ειχα σε μια μεικτη ομαδα με γυναικες και ατομα απο αλλα φυλα, που μπορεις να εισαι σιγουρος πως στην δικη μου επιχειρηση θα προσελαμβανα. Θα ηταν επικινδυνος και σιγουρα αντιπαραγωγικος.

Επισης θα μου φαινοταν πολυ ανωμαλο αυτο που κανει, να ξερναει μισος κατα μειονοτητων ανωνυμα στο ιντερνετ. Δε θα ρισκαρα να του ξεφυγει καμια βιδα καμια μερα και να κανει κατι πολυ ασχημο. Ο Φοσιλις ειναι σε φαση διαταραχης αυτη τη στιγμη.

Να σαι σιγουρος πως σε οποιαδηποτε ανεπτυγμενη χωρα, ο τρανσοφοβικος οχετος που ξερασε εδω μεσα ο φοσιλις και που ειχα την ατυχια να γινω μαρτυρας δεν θ αφηνε κανεναν εργοδοτη αδιαφορο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:35

Διαφωνω. Εαν ειχα υπαλληλο που εξεφραζε την περιφρονηση εναντιον των γυναικων που εκφραζει συστηματικα και μεθοδικα εδω ο φοσιλις, δεν θα ηθελα να τον ειχα σε μια μεικτη ομαδα με γυναικες και ατομα απο αλλα φυλα, που μπορεις να εισαι σιγουρος πως στην δικη μου επιχειρηση θα προσελαμβανα. Θα ηταν επικινδυνος και σιγουρα αντιπαραγωγικος.

Επισης θα μου φαινοταν πολυ ανωμαλο αυτο που κανει, να ξερναει μισος κατα μειονοτητων ανωνυμα στο ιντερνετ. Δε θα ρισκαρα να του ξεφυγει καμια βιδα καμια μερα και να κανει κατι πολυ ασχημο. Ο Φοσιλις ειναι σε φαση διαταραχης αυτη τη στιγμη.

Να σαι σιγουρος πως σε οποιαδηποτε ανεπτυγμενη χωρα, ο τρανσοφοβικος οχετος που ξερασε εδω μεσα ο φοσιλις και που ειχα την ατυχια να γινω μαρτυρας δεν θ αφηνε κανεναν εργοδοτη αδιαφορο.
Αυτή τη στιγμή; Μόνο; :lol:
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:33
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:31 Προστατευόμενη προτιμώ προσωπικά, κι ας τη γλιτώσουν κάποιοι. Σε κανένα επίπεδο προστασίας της αγοράς όμως δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να πηγαίνει κάθε Σάββατο στο ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου.
Οι παραλληλισμοί σου είναι άκυροι. Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να είναι πιο άστοχοι. Μιλάμε για δικαιώματα και ελευθερία και κάνεις παραλληλισμό με εξαναγκασμό και υποχρέωση;
Έχω μια απορία. Πραγματικά συζητάς με επιχειρήματα με τον βλακπαιντ?
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:35

.
:lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

Στον αγγελικά πλασμένο κόσμο μας; Ναι έτσι ακριβώς είναι :D
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 22:33
Καταρχάς δεν είναι παραλληλισμοί. Δεν παραλληλίζω τίποτα. Είναι πρακτικά παραδείγματα που δείχνουν την αντίφαση που λες κι εσύ παραπάνω. Ότι οποιαδήποτε προσπάθεια "αντιλογοκρισίας" μόνο το κράτος μπορεί να αφορά, διαφορά γίνεται υποχρεώση. Συνεχίζω.

Οκ δηλαδή εγώ θεωρώ μια ταινία ότι δοξάζει το ρατσισμό. Δεν θέλω να την αγοράσω, και δεν θέλω να δώσω λεφτά εκεί που την πουλάνε. Δε γουστάρω ρε παιδί μου.
Δηλαδή σώνει και καλά ΠΡΕΠΕΙ να σκάσω λεφτά εκεί για να μη γίνει αποδεκτή η λογοκρισία;

Και αν υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται έτσι και η εταιρεία αρχίσει να σκέφτεται να την αποσύρει, θα την υποχρεώσεις να συνεχίσει να πληρώνει για μια ταινία που της δημιουργεί χασούρα;

Σε ακούω. Πως λύνονται αυτές οι αντιφάσεις;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”