Αυτός παίζει να έχει γίνει πιο μαύρος και απο τον Γκανέζο του φορουμ μας.Τόσο μαύρος δεν ήταν ούτε ο Τζωρτζ Φλουντ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 14:54 Δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερο υποκριτή... Δεν γράφω ηθοποιός που εμπεριέχει την λέξη ήθος. Ήθος και Άδωνις Γεωργιάδης, όπως λέμε, καμία σχέση. Όπου φτύνει, την επόμενη στιγμή μπορεί να γλείψει... και τούμπαλιν.
Αλλά νομίζω πως απευθύνεται στο αντίστοιχο ακροατήριο...
Δυστυχώς κάποτε βλέπαμε τα ψώνια της τηλεόρασης και γελούσαμε. Ποιος θα πίστευε πως δεν υπάρχει τηλεοπτικό ψώνιο πλέον που να μην το έχει στείλει το αντίστοιχο ακροατήριο στα έδρανα της βουλής, να ορίζει τις τύχες μας.
Μετά το "είμαι φτωχός, το σπίτι μου είναι γεμάτο υγρασία", όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο της Novartis, με το όνομα του να ελέγχεται μέχρι τον συμβιβασμο...Εκτος απο την κεκαλυμενη καλυψη που εδωσε στον παιδεραστη υπουργο της ΝΔ ,ο σιχαμενος θατσερικος παίζει το "έχω κάνει ένα μόνο μπάνιο, έχω μαυρίσει δουλεύοντας στο εργοτάξιο του Ελληνικού, ανοίγοντας δρόμο στις μπουλντόζες"...
Ξεφτιλες νεοφιλελερες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Ιδιωτικά θέματα, έστω και παράνομα" είναι για τον Άδωνι Γεωργιάδη το να παραγγέλνει ανήλικα ένας πρώην υπουργός της ΝΔ
Re: "Ιδιωτικά θέματα, έστω και παράνομα" είναι για τον Άδωνι Γεωργιάδη το να παραγγέλνει ανήλικα ένας πρώην υπουργός της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marios την 09 Ιούλ 2020, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: "Ιδιωτικά θέματα, έστω και παράνομα" είναι για τον Άδωνι Γεωργιάδη το να παραγγέλνει ανήλικα ένας πρώην υπουργός της
Και πιο πριν έτσι ήταν.Aprilianos έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 16:28Από τότε που έφυγε από το Λάος τον πήρε ο κατήφοροςMarios έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 16:27 Αν όντως τον υπερασπίστηκε τον νύν βουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ που θέλει να δέρνει ανήλικες κοπέλες τότε μιλάμε για απίστευτη ξεφτύλα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
BlastFromThePast
Με μόνη συντροφιά ένα ξεκούρδιστο μπουζούκι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 14:54 "έχω κάνει ένα μόνο μπάνιο, έχω μαυρίσει δουλεύοντας στο εργοτάξιο του Ελληνικού, ανοίγοντας δρόμο στις μπουλντόζες"...
-
Δημοκράτης
Παίζει κάποιο ρόλο ότι είναι και φωτοσοπMarios έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 16:31Αυτός παίζει να έχει γίνει πιο μαύρος και απο τον Γκανέζο του φορουμ μας.Τόσο μαύρος δεν ήταν ούτε ο Τζωρτζ Φλουντ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 14:54 Δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερο υποκριτή... Δεν γράφω ηθοποιός που εμπεριέχει την λέξη ήθος. Ήθος και Άδωνις Γεωργιάδης, όπως λέμε, καμία σχέση. Όπου φτύνει, την επόμενη στιγμή μπορεί να γλείψει... και τούμπαλιν.
Αλλά νομίζω πως απευθύνεται στο αντίστοιχο ακροατήριο...
Δυστυχώς κάποτε βλέπαμε τα ψώνια της τηλεόρασης και γελούσαμε. Ποιος θα πίστευε πως δεν υπάρχει τηλεοπτικό ψώνιο πλέον που να μην το έχει στείλει το αντίστοιχο ακροατήριο στα έδρανα της βουλής, να ορίζει τις τύχες μας.
Μετά το "είμαι φτωχός, το σπίτι μου είναι γεμάτο υγρασία", όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο της Novartis, με το όνομα του να ελέγχεται μέχρι τον συμβιβασμο...Εκτος απο την κεκαλυμενη καλυψη που εδωσε στον παιδεραστη υπουργο της ΝΔ ,ο σιχαμενος θατσερικος παίζει το "έχω κάνει ένα μόνο μπάνιο, έχω μαυρίσει δουλεύοντας στο εργοτάξιο του Ελληνικού, ανοίγοντας δρόμο στις μπουλντόζες"...
Ξεφτιλες νεοφιλελερες.
- ΜπλεΜπουμπυς
Όταν ένας καθηγητής πάει με 14χρονη είναι αποπλάνηση ανηλίκου.
Όταν ένας υπουργός πάει με 17χρονη είναι ‘ιδιωτικό του θέμα’ (Αδωνις Γεωργιάδης)
Όταν ο Νίκος Γεωργιάδης πληρωνει ανήλικους για σεξ είναι ‘αυστηρά ιδιωτική υπόθεση’ (ανακοίνωση ΝΔ).
Επειδή μπερδεύεστε
Ε.Ακριτα

Απαράδεκτη αντιμετώπιση για το πιό φρικτό έγκλημα !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Obi Wan Iakobi
Σενέκας έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 17:12 Spiros252 Θα γίνει κάτι με τον χρήστη ΜπλεΜπουμπυς; Θυμάμαι ότι στο παλιό απαγορεύονταν οι παραπλανητικοί τίτλοι και το νήμα πήγαινε στον κάδο. Ο συγκεκριμένος χρήστης το κάνει τακτικά αλλά δε βλέπω να τον ενοχλεί κανείς
και αφού εμφανίστηκε, οφείλω να πω ότι και ο Kauldron είναι συχνά ένοχος για το ίδιο παράπτωμα, αν και όχι τόσο συχνά όσο ο μπουμπυ....
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-