!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δημόσιες εκτελέσεις

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Δημόσιες εκτελέσεις

Είμαι υπέρ
10
45%
Είμαι κατά
8
36%
Είμαι κατά της θανατικής ποινής γενικότερα, παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα του δράστη
4
18%

Σύνολο ψήφων: 22

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Δημόσιες εκτελέσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Είμαι υπέρ της δημοσίας εκτελέσεως και κατά της θανατικής ποινής.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Είμαι κατά γενικά της ποινής αυτής, όχι για λόγους ηθικής αλλά πρακτικά στο ένα αλλά και λίαν σοβαρό μειονέκτημα της ποινής αυτής.

Συγκεκριμένα σε περίπτωση δικαστικού λάθους που θα "οδηγήσει"τον κατηγορούμενο στην εν λόγω ποινή άρα στην αφαίρεση ανθρώπινης ζωής, δεν υπάρχει δυνατότητα επανόρθωσης όπως πχ στην περίπτωση φυλάκισης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 09 Ιούλ 2020, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπεκρής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπεκρής »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 13:43 Είμαι κατά της δημόσιας εκτέλεσης, υπερ της θανατικής ποινής σε περιπτώσεις 1000% αποδεδειγμενων στυγερων εγκλημάτων (βλ εγκλημα στη Ροδο, το αλλο σκουπίδι ο Πακιστανός με τη Μυρτω, παιδεραστες κλπ). Επισης υπερ της οπλοκατοχης και της νόμιμης αυτοαμυνας εντος της οικίας. Μπαίνεις σε σπιτι να κλέψεις; ο ιδιοκτήτης δικαιούται να στη φυτέψει. Δε θα εχω εγω το παιδι μου να κοιμαται στο διπλα δωματιο να ρισκαρω τον καθε ψυχανωμαλο αλβανό με καλασνικοφ. Σφαίρα αναμεσα στα ματια σε τέτοιες περιπτώσεις
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Είμαι κατά, μια χαρά μπορούν να εκτελούνται στις φυλακές.
Οι δημόσιες εκτελέσεις είναι αντιτουριστικες.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 13:43 Είμαι κατά της δημόσιας εκτέλεσης, υπερ της θανατικής ποινής σε περιπτώσεις 1000% αποδεδειγμενων στυγερων εγκλημάτων (βλ εγκλημα στη Ροδο, το αλλο σκουπίδι ο Πακιστανός με τη Μυρτω, παιδεραστες κλπ). Επισης υπερ της οπλοκατοχης και της νόμιμης αυτοαμυνας εντος της οικίας. Μπαίνεις σε σπιτι να κλέψεις; ο ιδιοκτήτης δικαιούται να στη φυτέψει. Δε θα εχω εγω το παιδι μου να κοιμαται στο διπλα δωματιο να ρισκαρω τον καθε ψυχανωμαλο αλβανό με καλασνικοφ. Σφαίρα αναμεσα στα ματια σε τέτοιες περιπτώσεις
ρε καταπληκτικε τι είναι αυτά που λες ωρε

σου την πεσανε και αλλαξες??
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

λεω πολλα χρονια πως στα ειδεχθή εγκληματα να εφαρμόζεται η θανατικη ποινη ή ισοβια εφ ορου ζωης

εκτελεσεις δημοσια ΟΧΙ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Feindflug έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 16:19 Είμαι υπέρ της δημοσίας εκτελέσεως και κατά της θανατικής ποινής.
Πώς γκένεν ατό;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Νομίζω οτι οι ηλίθιοι προηγούνται των εγκληματιών...σκεφτείτε πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς τους ηλιθιους
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Νταρνάκας έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 17:02
Feindflug έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 16:19 Είμαι υπέρ της δημοσίας εκτελέσεως και κατά της θανατικής ποινής.
Πώς γκένεν ατό;
Think outside the box, δικέ μου!
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Feindflug έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 17:10
Πώς γκένεν ατό;
Eίσαι υπέρ της μαζικής αυτοδικίας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Λοιπόν μπορεί να αστειεύσαι αλλά περιέργως μου θύμισες πάλι μια μικρή ιστορία, του Κάφκα αυτή τη φορά. Ήταν από τις τελευταίες του και πήγαινε κάπως έτσι.

Ένας τύπος έμπαινε μέσα σε ένα κλουβί σε κεντρικές πλατείες κι έμενε εκεί χωρίς φαγητό για μήνες.

Σκέψου μια παρόμοια κατάσταση με σιδερένια κλουβιά στην Ομόνοια και Αριστοτέλους. Τα καλά εκείνα παιδιά από τη Ρόδο, κλειδωμένα μέσα στο κλουβί, χωρίς φαγητό, να αργοπεθαίνουν, να εξαφανίζονται λίγο λίγο, χωρίς όμως να φταίει κανείς. Δεν υπάρχει δήμιος. Πεθαίνουν από ασιτία.
Δεν υπάρχει υπεύθυνος. Δεν υπάρχει αρμόδιος. Αφήνουμε τη φύση να επιτελέσει το έργο της.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 17:12
Feindflug έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 17:10

Πώς γκένεν ατό;
Eίσαι υπέρ της μαζικής αυτοδικίας;
Ο κόσμος έχει ανάγκη από εκδικητές - υπερήρωες, δικιά μου.

Ακραίοι πολιτικοί κύκλοι θέλουν να διεκδικήσουν αυτόν τον ρόλο στην κοινωνία, αλλά είναι εμφανείς οι ψηφοθηρικοί λόγοι για τους οποίους το κάνουν, όσο κι αν διατείνονται ότι μισούν την σύγχρονη δημοκρατία. Συνήθως δε, είναι και περιορισμένες κοινωνικό-πολιτικά οι κινήσεις τους.

Εφόσον δεν υπάρχουν αυτοί οι χαρακτήρες λοιπόν, θα μπορούσε να γίνει ο καθένας ένας τέτοιος, πρωταγωνιστώντας ως ο ήρωας του προσωπικού του δράματος πλέον και όχι ως το θύμα.

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 17:24
Λοιπόν μπορεί να αστειεύσαι αλλά περιέργως μου θύμισες πάλι μια μικρή ιστορία, του Κάφκα αυτή τη φορά. Ήταν από τις τελευταίες του και πήγαινε κάπως έτσι.

Ένας τύπος έμπαινε μέσα σε ένα κλουβί σε κεντρικές πλατείες κι έμενε εκεί χωρίς φαγητό για μήνες.

Σκέψου μια παρόμοια κατάσταση με σιδερένια κλουβιά στην Ομόνοια και Αριστοτέλους. Τα καλά εκείνα παιδιά από τη Ρόδο, κλειδωμένα μέσα στο κλουβί, χωρίς φαγητό, να αργοπεθαίνουν, να εξαφανίζονται λίγο λίγο, χωρίς όμως να φταίει κανείς. Δεν υπάρχει δήμιος. Πεθαίνουν από ασιτία.
Δεν υπάρχει υπεύθυνος. Δεν υπάρχει αρμόδιος. Αφήνουμε τη φύση να επιτελέσει το έργο της.
Ωραίο κι αυτό, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Αποκαίδια ίδια..
Ξεπεράσαμε τη θανατική ποινή και δεν ξέρουμε αν πρέπει να γίνει δημόσια ή ιδιωτικά.
Όχι ρε,δημόσια να γίνει και να πηγαίνετε με τα παιδιά σας κάθε Κυριακή να ζητωκραυγάζετε όταν βλέπετε ανθρώπους στην αγχόνη και να τον παίζετε αν σας πάρει καμιά στάλα αίμα απ`τον αποκεφαλισμό.
Δημόσια να γίνει,αλλά να είστε όλοι εκεί μόλις αρχίσει να μπλαβιάζει ο εγκληματίας και να λέτε και στο παιδί σας "μην ξαναφάς παγωτό απ`την κατάψυξη,γιατί εκεί θα καταλήξεις".
Μαλακίες λέω.Να μην είναι απλά μιά δημόσια εκτέλεση,να είναι λαϊκή εκτέλεση!Με λιθοβολισμό,με ανασκολοπισμό,με ό,τι θέλει ο καθένας.Αρκεί να υπάρχει λαϊκή συμμετοχή στο event.
Ναί είμαι σίγουρα υπέρ των δημοσίων εκτελέσεων.
Κατεβάστε πρόταση και θα την στηρίξω.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ήδη πολύ άνθρωποι υφίστανται διάφορα τύπου ΣΤΑΖΙ (σήμερα υπάρχουν και τα εμφυτεύματα). Για όσους πιστεύουν ότι υπάρχουν. Δεν ξέρω τώρα αν τα κάνουν αυτά σε στυγερούς εγκληματίες αφού αποφυλακισθούν, αλλά και η ΣΤΑΖΙ δεν τα έκανε απαραίτητα σε στυγερούς εγκληματίες. Οπότε δημόσιες εκτελέσεις, κλουβιά κλπ. φαίνονται παρωχημένα.
Είναι μελετημένα πράγματα, δηλαδή μπορεί ο αποφυλακισμένος να ζει κανονικά και να τον έχουν τσιπάρει, να τον δηλητηριάζουν σιγά σιγά, να του δημιουργούν ατυχήματα κλπ.
Βέβαια δεν ξέρουμε αν θα μας βρει και εμάς για κάποιο λόγο η ίδια τύχη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”