!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δημόσιες εκτελέσεις

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Δημόσιες εκτελέσεις

Είμαι υπέρ
10
45%
Είμαι κατά
8
36%
Είμαι κατά της θανατικής ποινής γενικότερα, παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα του δράστη
4
18%

Σύνολο ψήφων: 22

Άβαταρ μέλους
Parrot

Δημόσιες εκτελέσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Τάσσομαι υπέρ της θανατικής ποινής, για πολύ ειδικές περιπτώσεις και με συγκεκριμένο τρόπο και όρους.
Όμως, βλέποντας τους τίτλους των ειδήσεων τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώνει κανείς την βαθειά διαφθορά
και την σήψη που επικρατεί στην κοινωνία, σε κάθε βαθμίδα της ιεραρχίας.
Παιδεραστές δάσκαλοι και υπουργοί, εκβιαστές, μαφία, καθημερινή εγκληματικότητα, διεφθαρμένοι κρατικοί υπάλληλοι,
κυκλώματα πάσης φύσεως κλπ.
Θα βοηθούσε άραγε αν εκτός απ' την θανατική ποινή επαναφέραμε και τις δημόσιες εκτελέσεις με κρέμασμα από γερανό,
όπως κάνει το Ιράν;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Re: Δημόσιες εκτελέσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Δυστυχώς αυτά δεν γίνονται διότι η χώρα ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

διάβασε αυτό. Θα αγαλιάσει η ψυχούλα σου

Εικόνα

His journal of punishments executed by him has survived and contains accounts of 361 executions and 345 minor punishments (floggings and ear or finger amputations). The individual entries contain date, place, and method of execution, name, origin, and station in life of the condemned and – in later years more verbose than in the earlier ones – details of the crimes on which the sentence was based.

Schmidt executed criminals by rope, sword, breaking wheel, burning, and drowning. The wheel was reserved for severely violent criminals. Burnings (for homosexual intercourse and counterfeiting money) occurred only twice in his whole career, and drowning – prescribed by the Carolina for a woman committing infanticide – was commuted regularly in the Nuremberg of Schmidt’s time into execution by sword, partly upon the intervention of Schmidt and some clergy.

Schmidt's journal is unique as a source of social history and history of law. The autograph no longer exists, but – according to the preface of a modern edition – libraries at Nuremberg and Bamberg owned, as late as 1913, four handwritten copies made between the 17th and the start of the 19th century. The first printed edition appeared in 1801.

https://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Sch ... ecutioner)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Είμαι σίγουρα αντίθετη με τις δημόσιες εκτελέσεις.

Επίσης είμαι κατά της θανατικής ποινής αλλά όχι λόγω παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του δράστη. Απλώς γιατί στα ειδεχθή εγκλήματα, τα ανθρώπινα δικαιώματα του θύτη, με παραπέμπουν σε ανέκδοτο. Ο ισόβιος αποκλεισμός τους από την κοινωνία, νομίζω λύνει τόσο τα θεωρητικά όσο και τα πρακτικά θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Λειπει η επιλογη 'ειμαι υπερ της θανατικης ποινης, κατα της δημοσιας εκτελεσης'.

Προσωπικα ειμαι υπερ της θανατικης ποινης στα ιδιαιτερως ειδεχθη εγκληματα, διοτι ενας τετοιος ανθρωπος δεν ειναι σωστο να διαβιωνει με δικα μας εξοδα.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

axilmar έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 13:29 Λειπει η επιλογη 'ειμαι υπερ της θανατικης ποινης, κατα της δημοσιας εκτελεσης'.
Είναι η δεύτερη επιλογή.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Parrot έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 13:30
axilmar έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 13:29 Λειπει η επιλογη 'ειμαι υπερ της θανατικης ποινης, κατα της δημοσιας εκτελεσης'.
Είναι η δεύτερη επιλογή.
ωπ σωστος, my bad.

Πως εγινε και το διαβασα ως 'κατα των εκτελεσεων'...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Είμαι κατά της δημόσιας εκτέλεσης, υπερ της θανατικής ποινής σε περιπτώσεις 1000% αποδεδειγμενων στυγερων εγκλημάτων (βλ εγκλημα στη Ροδο, το αλλο σκουπίδι ο Πακιστανός με τη Μυρτω, παιδεραστες κλπ). Επισης υπερ της οπλοκατοχης και της νόμιμης αυτοαμυνας εντος της οικίας. Μπαίνεις σε σπιτι να κλέψεις; ο ιδιοκτήτης δικαιούται να στη φυτέψει. Δε θα εχω εγω το παιδι μου να κοιμαται στο διπλα δωματιο να ρισκαρω τον καθε ψυχανωμαλο αλβανό με καλασνικοφ. Σφαίρα αναμεσα στα ματια σε τέτοιες περιπτώσεις
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Πρώτα πρώτα πρέπει να λειτουργεί η δικαιοσύνη που ήδη έχουμε και η οποία έχει μεγάλα ποσοστά διαφθοράς. Αλλιώς πρέπει να αρχίσουμε από την κορυφή. Γουδί και βάλε.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Antares έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 13:59 Πρώτα πρώτα πρέπει να λειτουργεί η δικαιοσύνη που ήδη έχουμε και η οποία έχει μεγάλα ποσοστά διαφθοράς. Αλλιώς πρέπει να αρχίσουμε από την κορυφή. Γουδί και βάλε.
Στο Γουδί όμως εκτελέστηκαν 6 άτομα ως εξιλαστήρια θύματα ,όπως απέδειξε η Ιστορία.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Υπέρ της θανατικής ποινής με συνοπτικές διαδικασίες. Κατά της κρεμάλας με γερανούς. Είναι αντιαισθητικό. Το σχοινί πρέπει να περνιέται από χοντρά κλαδιά δέντρων σε μέρη όμορφα και βουκολικά όπως αυτά που ζωγράφιζαν κάποτε αναπαριστώντας την Αρκαδία. Τα σώματα πρέπει να αφήνονται να σαπίσουν ή να τα τρώνε τα όρνια.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Είμαι κατά της δημόσιας εκτέλεσης αλλά υπέρ της θανατικής ποινής για βαριά και ειδεχθή εγκλήματα που επαναλαμβάνονται μετά από πρώτη καταδίκη και έκτιση της ποινής.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Στύγιος έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 14:04
Antares έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 13:59 Πρώτα πρώτα πρέπει να λειτουργεί η δικαιοσύνη που ήδη έχουμε και η οποία έχει μεγάλα ποσοστά διαφθοράς. Αλλιώς πρέπει να αρχίσουμε από την κορυφή. Γουδί και βάλε.
Στο Γουδί όμως εκτελέστηκαν 6 άτομα ως εξιλαστήρια θύματα ,όπως απέδειξε η Ιστορία.
Τρόπος του λέγειν. Εξάλλου όπου γίνονται εκτελέσεις ή δημόσιες εκτελέσεις στις περισσότερες περιπτώσεις τέτοια θύματα είναι.
Ας πούμε αυτή την στιγμή θέλω και εγώ να εκτελέσω άτομα που βλάπτουν, σκοτώνουν, κλέβουν, με έχουν βλάψει προσωπικά και δεν τα πιάνει η δικαιοσύνη, μας κουνιούνται και από πάνω. Όταν έχεις τέτοια λειτουργία της δικαιοσύνης αν επιλέξεις και θανατική ποινή ή δημόσιες εκτελέσεις οι περισσότεροι κατηγορούμενοι θα είναι εξιλαστήρια θύματα.
Δηλαδή όπως είμαστε σήμερα ένοχοι εγκλημάτων όπως με το Noor1 θα αλωνίζουν και οι "φασίστες" θα εκτελούνται δημοσίως.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Υπερ. Πρέπει να υπάρχει αίσθημα δικαιοσύνης στην κοινωνία.
άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός »

Το νήμα κι ο νηματοθέτης είναι εμετός. Κυρίως γιατί ανεβάζει και εικόνες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”