Πρώτα μου δάγκωσε το (εκπαιδευμένο) πιτ μπουλ το μωρό –αλλά μίλησα…
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -pit-boul/
Πρώτα μου δάγκωσε το (εκπαιδευμένο) πιτ μπουλ το μωρό –αλλά μίλησα…
Μην τα ξαναλέμε 1) τα πιτ μπουλ είναι το σκυλί του μαλάκα. Περιβάλλεται πάντα από μαλάκες. Είναι σα να λες "είσαι ρατσιστής απέναντι στα παπάκια με κομμένη εξάτμιση" 2) η ράτσα παίζει ρόλο πρώτον γιατί έχει δημιουργηθεί με τεχνητή επιλογή για συγκεκριμένα φυσικά και συμπεριφορικά χαρακτηριστικά (στην περίπτωση των πιτ μπουλ: κυνομαχίες) και δεύτερον γιατί δεν έχουν όλες οι ράτσες σαγόνια ικανά να κλειδώσουν στο σβέρκο ενός λυκόσκυλου και να μην ξεκλειδώνουν με τίποταΓάταρος έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 10:38 Σε αυτό το νήμα έχουν γραφτεί πολλά ρατσιστικά σχόλια ενάντια στα πιτ μπουλς ενώ όλοι ξέρουμε ότι η συμπεριφορά του σκυλιού εξαρτάται από το περιβάλλον του και η ράτσα του δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο.
Ναι. Ή τέλος πάντων με την ομάδα του αλλά δε νομίζω ότι η ομάδα του περιέχει και κανέναν άλλον.vantono έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 10:41ώπα, ποιον εννοείς? Στον ιδιοκτητη του σκύλου αναφέρεσαι ετσι? Γιατί τατουαζένιος Παναγιώταρος των ζωόφιλων ένας ειναι ο ορίτζιναλ!foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 10:20Ακόμα και αν σας βάλω το διάλογο μου με τον τατουαζενιο ψευτοπαναγιωταρο των ζωοφιλων πέρυσι που αυτόν τον σκύλο δεν τον έβγαλαν βόλτα έξι μήνες και ήταν μέσα στις κουραδες που τις καθάριζαν μια φορά την εβδομάδα, εκτός που δε θα αποδειχτεί τίποτα καινούριο (ξέρουμε ότι οι ζωοφιλοι είναι ψυχοπαθεις) το μόνο που θα κερδίσω είναι ποινική δίωξη για παραβίαση απορρήτου επικοινωνιών.
Μη μου πεις οτι ειχες διάλογο μαζί του![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.gassim έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:46 Πάντως η γειτονιά του φόσιλις, με τα πιτ μπουλ και τα αδέσποτα ροντβάιλερ, που πάντα ορμάνε στα παιδάκια είναι ιδανική στο να βγάζει ιστορίες που να κάνουν τρίγκερ στους ζωόφιλους.
Δηλαδή αν (λέμε αν) υπήρχε κάποιος που ήθελε να τρολάρει με ιστορίες για πνιγμένα σκυλιά, σιδηρολοστούς κτλ η γειτονιά του φόσιλις θα ήταν η γη της επαγγελίας.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πηδήξει τα κάγκελα για να αρπάξει τον οποιοσδήποτε. Και το γεγονός ότι είναι επιθετικό με τα παιδιά, κάνει το πράγμα πολύ πιο επικίνδυνο. Οπότε, ή πρέπει να βάλουν πιο ψηλά και ασφαλή κάγκελα ή να τους απειλήσεις σοβαρά.foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 21:22 μόλις πήδηξε τα κάγκελα και άρπαξε το λυκόσκυλο που πέρναγε απέξω (βόλτα με το αφεντικό του, με λουρί) από το λαιμό.
Δεν το άφηνε παρά τις κλωτσιές, μέχρι που βγήκε η χοντρή και τον μάζεψε.
ίσως να το έφερνες αντιμέτωπο με το αδέσποτο ροντβάιλερ της γειτονιάς που έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά να γλίτωνες απο το ενα απο τα δυο χωρις να χρειαστείς σιδηρολοστούς, καραμπίνες κτλ.foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:50ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.gassim έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:46 Πάντως η γειτονιά του φόσιλις, με τα πιτ μπουλ και τα αδέσποτα ροντβάιλερ, που πάντα ορμάνε στα παιδάκια είναι ιδανική στο να βγάζει ιστορίες που να κάνουν τρίγκερ στους ζωόφιλους.
Δηλαδή αν (λέμε αν) υπήρχε κάποιος που ήθελε να τρολάρει με ιστορίες για πνιγμένα σκυλιά, σιδηρολοστούς κτλ η γειτονιά του φόσιλις θα ήταν η γη της επαγγελίας.
ΝΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ
Το έχεις χαϊδέψει/ταΐσει ποτέ;
Αυτός τελικα ειναι πιο επικίνδυνος μαλάκας κι απο τους ιδιους τους ιδιοκτητες του πιτμπουλ.Ερμής έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:57 Κάντε τίποτα μη βουτήξει κανένα παιδί.
Καλα ο άλλος δέχτηκε επίθεση και δεν είπε τίποτα;
του εύχομαι να το ξαναπάθει απο πρέσα κανάριο τότε.