!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, για το σπίτι, τον κήπο, το ερασιτεχνικό εργαστήριο.
Re: Εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, για το σπίτι, τον κήπο, το ερασιτεχνικό εργαστήριο.
δεν θυμάμαι και τι δικαιολογία διάλεξα ρε γαμώτο, νόμιζα οτι απαντούσα, μετά το κατάλαβα 
- Cecily Anne
Re: Εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, για το σπίτι, τον κήπο, το ερασιτεχνικό εργαστήριο.
Για τα ποδαράκια έλεγες.enaon έγραψε: 29 Ιουν 2018, 17:50 δεν θυμάμαι και τι δικαιολογία διάλεξα ρε γαμώτο, νόμιζα οτι απαντούσα, μετά το κατάλαβα![]()
Έλα πραγματικά κορυφαίο.
Ρισπεκτ.
Πάω να φάω καλή συνέχεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Υποψιάζομαι ότι εννοείς το ντεκαπέ, αλλά δεν είναι μόνο θέμα υλικών. Θέλει και συγκεκριμένη διαδικασία να γίνει.enaon έγραψε: 29 Ιουν 2018, 17:36 παιδιά θυμάται κανείς πώς λέμε ατό το υλικό που περνάμε τα ξύλα αν θέλουμε να κάνουμε να νερά να διαγράψουν έντονα;
έχω κολλήσει.![]()
πες μου κι εμένα να γελάσω, το έχω τόσο ανάγκηenaon έγραψε: 29 Ιουν 2018, 17:50 δεν θυμάμαι και τι δικαιολογία διάλεξα ρε γαμώτο, νόμιζα οτι απαντούσα, μετά το κατάλαβα![]()
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
οκ
παλλετες. τσαμπα.
ταβλες, φτηνες, σε οποιονδηποτε πουλαει ξυλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ντεκαπέ είναι η τεχνοτροπία, περνάς ένα υλικό στην αρχή για να σηκώσει τα νερά, το έχει και η μποντεξ μέσα, θυμάται κανείς πώς το λένε γιατί θα σκάσω;shrike έγραψε: 29 Ιουν 2018, 17:54Υποψιάζομαι ότι εννοείς το ντεκαπέ, αλλά δεν είναι μόνο θέμα υλικών. Θέλει και συγκεκριμένη διαδικασία να γίνει.enaon έγραψε: 29 Ιουν 2018, 17:36 παιδιά θυμάται κανείς πώς λέμε ατό το υλικό που περνάμε τα ξύλα αν θέλουμε να κάνουμε να νερά να διαγράψουν έντονα;
έχω κολλήσει.![]()
πολλες εργασιες, παρα πολλες, αλλα μικρες. τρυπαει, τριβει, τροχιζει, κοβει, και τετοια.Σουβλίτσα έγραψε: 29 Ιουν 2018, 17:41 Πες μωρέ και για το ντέξτερ, τί εργασίες επιτελεί με τα εξαρτηματάκια του?
Θα πάω να πάρω!
χρησιμοτατο, να παρεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Eίναι πολλά τα υλικά στη διαδικασία - μάλλον λινέλαιο θα λες.enaon έγραψε: 29 Ιουν 2018, 17:36 παιδιά θυμάται κανείς πώς λέμε ατό το υλικό που περνάμε τα ξύλα αν θέλουμε να κάνουμε να νερά να διαγράψουν έντονα;
έχω κολλήσει.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
όχι ρε γαμώτο, υπάρχει ένα υλικό συγκεκριμένο, χημικό, το έχει και η uhu που έβαλα και η βοντεξ, προκαλεί διόγκωση, νομίζω αρχίζει απο αλφα αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Τα παλετοξυλα αν τα επεξεργαστεις και τους περασεις ενα-δυο χερια βερνικι εμποτισμου στο χρωμα που θελεις ,ειναι μια χαρα και πρωτη υλη τζαμπα.
Νερό και (μ)πιστολάκι για διογκωση.
Χημικά δεν χρειάζονται.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν διαφωνώ σε αυτό, αυτό που είπαμε με τον Μπερια για τα συγκεκριμένα ξύλα της φωτογραφίας είναι πως δεν μοιάζουν με παλετόξυλα
όχι βρε άγη, το νερό σηκώνει και τις ίνες και κάνει την ροή των νερών πιο αφύσικη, και γενικά δεν έχει και νόημα, βάψε μία σανίδα βρεμένη με μπογιά εμποτισμού νερού, όταν στεγνώσει και την τρίψεις λίγο, θα χαθούν τα νερά.
Προσοχή τα ξύλα της παλέτας είναι συχνά περασμένα με ισχυρά δηλητήρια για να μην σαπίζουν.
Που σημαίνει ότι όταν τα επεξεργάζεσαι είναι επικίνδυνο να αναπνέεις το πριονίδι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 1298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 5 Απαντήσεις