Βρε παιδί μου δες όλο το βιντςοτεν τεν έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 18:28Μόνο το απόσπασμα είδα. Αλλά σε αυτό παραδέχεται ότι κάποιος πρώην υπουργός έκανε κάτι, μπορεί παράνομο, αλλά ανήκει στο ιδιωτικό χώρο τους πρώην υπουργού.Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 18:20Δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο δες όλη τη συζήτηση με τον χατζη. Επίσης ποιον να πετάξουν από το κόμμα, έμαθες εσύ κανένα όνομα;τεν τεν έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 18:15 Βασικά η είδηση είναι ότι ο Άδωνις παραδέχεται εμμέσως ότι ισχύει η είδηση.
Το ότι δεν τον έχουν πετάξει από το κόμμα και δεν του έχουν άρει την ασυλία είναι μεγάλο φάουλ την κυβέρνησης.
Αν δεν αναφέρονται στην υπόθεση με την παρτουζιτσα τότε έπεσα στο λακο του μπουμπη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Ιδιωτικά θέματα, έστω και παράνομα" είναι για τον Άδωνι Γεωργιάδη το να παραγγέλνει ανήλικα ένας πρώην υπουργός της ΝΔ
-
Δημοκράτης
Re: "Ιδιωτικά θέματα, έστω και παράνομα" είναι για τον Άδωνι Γεωργιάδη το να παραγγέλνει ανήλικα ένας πρώην υπουργός της
-
Δημοκράτης
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Re: "Ιδιωτικά θέματα, έστω και παράνομα" είναι για τον Άδωνι Γεωργιάδη το να παραγγέλνει ανήλικα ένας πρώην υπουργός της
Δεν είδα αυτή τη συνέντευξη αλλά είδα συνεντεύξεις προηγούμενων ημερών του Άδωνι και πραγματικά αυτό λέει.
-
Δημοκράτης
Έχει πλάκα που νομίζεις ότι το χουντικό είναι λιγότερο κακό από το νεοναζίAprilianos έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 18:24Είσαι ο χρήστης που βρίζει περισσότερο από κάθε άλλον εδώ μέσα. Είσαι ένα καταπτυστο μποτ του 0,60. Εγώ δεν είμαι νεοναζί ούτε έχω γράψει κάτι νεοναζιστικό. Είμαι ακροδεξιός, εθνικιστής και απριλιανοςΔημοκράτης έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 18:19Εγώ δεν είμαι ακροδεξιός νεοναζί για να έχω επίπεδο οπότε επιτρεπεται
δεν νομίζω ότι του ζήτησε να κάνει σύγκριση σκανδαλων ο δημοσιογράφος.αν είπε μαλακία πάνω στην τρίπλα ο άδωνης αυτό είναι δικό του πρόβλημα,ότι ειπώθηκε ειπώθηκε
-
Δημοκράτης
Έβαλα όλο το βίντεο. Δείτε το βίντεο και σταματήστε να λέτε ότι να ναι
φεηκνιουζαδικο απο τους αριστερους. παλι. αυτο το πραμα,αυτο ακριβώς είναι η αριστερά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τι ζητάνε οι συριζαίοι βέβαια. Μάλλον όχι, δε ζητάνε καν σύγκριση: βάζουν μπροστά ένα βουλευτή που μπορεί ή μπορεί να μην πήγε με 17χρονο για να καλύψουν τις πολιτικές βρομιές τους.nowhere έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:02 δεν νομίζω ότι του ζήτησε να κάνει σύγκριση σκανδαλων ο δημοσιογράφος.αν είπε μαλακία πάνω στην τρίπλα ο άδωνης αυτό είναι δικό του πρόβλημα,ότι ειπώθηκε ειπώθηκε
Η λίστα Πέτσα, μπορεί να συγκριθεί με τις βρομιές του Παππά(μπορεί), το σεξυοαλικό σκάνδαλο του πρώην υπουργού/νυν βουλευτή, δεν μπορεί
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το σκάνδαλο του πρώην υπουργού, στο βαθμό που είναι όπως παρουσιάζεται, συνδέεται και με ανίερες διασυνδέσεις πολιτικής-υποκόσμου.Σενέκας έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:11Τι ζητάνε οι συριζαίοι βέβαια. Μάλλον όχι, δε ζητάνε καν σύγκριση: βάζουν μπροστά ένα βουλευτή που μπορεί ή μπορεί να μην πήγε με 17χρονο για να καλύψουν τις πολιτικές βρομιές τους.nowhere έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:02 δεν νομίζω ότι του ζήτησε να κάνει σύγκριση σκανδαλων ο δημοσιογράφος.αν είπε μαλακία πάνω στην τρίπλα ο άδωνης αυτό είναι δικό του πρόβλημα,ότι ειπώθηκε ειπώθηκε
Η λίστα Πέτσα, μπορεί να συγκριθεί με τις βρομιές του Παππά(μπορεί), το σεξυοαλικό σκάνδαλο του πρώην υπουργού/νυν βουλευτή, δεν μπορεί
Δεν είναι μόνο η πιθανότητα σεξουαλικής συναναστροφής με κάποια ανήλικη αλλά και οι "δουλειές" που φέρεται να κλείνουν με τη μεσολάβηση
βουλευτών. Τέλος πάντων, δε θέλω να επεκταθώ στο θέμα, προσωπικά έχω ακούσει και το όνομα του βουλευτή, αλλά δε θέλω να πάρω στο λαιμό
μου κανένα.
Από το 11.56 και μετά του συγκεκριμένου βίντεο, ο Γεωργιάδης λέει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στη ΝΔ. Τα "ιδιωτικά θέματα κλπ" τα αναφέρει σε γενικότερο πλαίσιο και όχι για κάλυψη του συγκεκριμένου τύπου.
Στο μικρό απόσπασμα, που ανέβασε ο μπούμπης δίνεται όντως η εντύπωση ότι επιχειρεί εξωραϊσμό του θέματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 08 Ιούλ 2020, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χιουμοριστικο ε ;Στύγιος έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 18:40Χιουμοριστικό ήταν ,βέβαια έφαγα 40 μέρες μπαν γι' αυτό .Έχεις πει πολύ χειρότερα και μπινελίκια σε χρήστες ,αλλά δεν έχεις φάει ποτέ μπαν. Βύσμα είσαι ή ο Χαιλάντερ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μπουμπη έχεις σκεφτεί να ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα;Σενέκας έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 17:17ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 17:15 Αυτο το σιχαμένο θατσερικο δίποδο υπερασπίζεται τον παιδεραστή υπουργό και ο εισαγγελέας χειροκροτεί.
Πεφτω απο τα συννεφα.
https://twitter.com/redbug76/status/1280844355809562629
γιατί δεν το κόπιαρες όλο το τουιτ?
Όλο σου κλέβουν τις αναρτήσεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Την ανεβασε ο Δημοκρατης οπως ειδα.
Συμβουλη : οταν βλεπεις τετοιους τιτλους απο αριστερους γενικα και ειδικοτερα απο συγκεκριμενους χρηστες,9/10 φορες (για να μην πω παντα) ειναι πιπες και ψεματα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ξέρει κανείς σε ποια έρευνα της ΕΥΠ (εννοώ με ποια αφορμή) προέκυψαν αυτά περί νταβατζηδων και πολιτικών;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
θα του πάρει λίγη ώρα να σου απαντήσει τώρα. Πρέπει να ψάξει να βρει ένα τουιτ που να ταιριάζει για να το κοπιάρει ως απάντηση σ'αυτό που τον ρώτησεςBeria έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:23Μπουμπη έχεις σκεφτεί να ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα;Σενέκας έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 17:17ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 17:15 Αυτο το σιχαμένο θατσερικο δίποδο υπερασπίζεται τον παιδεραστή υπουργό και ο εισαγγελέας χειροκροτεί.
Πεφτω απο τα συννεφα.
https://twitter.com/redbug76/status/1280844355809562629
γιατί δεν το κόπιαρες όλο το τουιτ?
Όλο σου κλέβουν τις αναρτήσεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές