!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορνοιος και διαδηλωσης

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Κορνοιος και διαδηλωσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σταθαρας »

Μου κανει εντηπωση που ταυτοχρονα με τη παδημια ξεσπα παγκοσμιος ενα κημα διαδυλωσεον.

Μαυρες ζωνες στηναμερικη
Εναντια στο βουτσιτσ στη κροατια που παρεπιπτοντος καποια κρουσματα ειχαμε και εδω απο τουριστε2.
Στο χονκκονκ παλι διαδηλωσης.

Δηλαδη τρεις ηπηροι εν μεσο κορονιοιυ εχουν μαζικες διαδηλωσης.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Κορνοιος και διαδηλωσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

τι ιτσπουρο προτιμααας;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

Πραγματικά, δεν βαριέσαι να το κάνεις αυτό το πράγμα; Είναι ζωή τώρα αυτή;
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

ζιτανιτα έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 15:28 Πραγματικά, δεν βαριέσαι να το κάνεις αυτό το πράγμα; Είναι ζωή τώρα αυτή;
δεν έχεις δει τίποτα. Σε παρακμιακό live chat του twitch έχω πετύχει γαύρο που εδώ και 6 μήνες κάνει τον Παοκτσή και γράφει έτσι ανορθόγραφα, και καλά για να δείξει ότι τα μπαόκια είναι ορκ. Έξι μήνες μαλάκα μου.

ουπς, αυτό το έκανε (χωρίς τα ορθογραφικά) και ο Κλεγεών στο παλιό πχώρουμ. :lol:
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Jolly Roger έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 15:32
ζιτανιτα έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 15:28 Πραγματικά, δεν βαριέσαι να το κάνεις αυτό το πράγμα; Είναι ζωή τώρα αυτή;
δεν έχεις δει τίποτα. Σε παρακμιακό live chat του twitch έχω πετύχει γαύρο που εδώ και 6 μήνες κάνει τον Παοκτσή και γράφει έτσι ανορθόγραφα, και καλά για να δείξει ότι τα μπαόκια είναι ορκ. Έξι μήνες μαλάκα μου.

ουπς, αυτό το έκανε (χωρίς τα ορθογραφικά) και ο Κλεγεών στο παλιό πχώρουμ. :lol:
είναι εύκολο να κάνεις τον ζμπαουργκτζή, μιλάς μόνο όσο πιο πρωτόγονα και χαζά μπορείς, όταν σου μιλάνε ακούς μόνο ένα ανεπαίσθητο βουητό, και όλα παίρνουν τον δρόμο τους
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Λεγεών έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 15:59
Jolly Roger έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 15:32

είναι εύκολο να κάνεις τον ζμπαουργκτζή, μιλάς μόνο όσο πιο πρωτόγονα και χαζά μπορείς, όταν σου μιλάνε ακούς μόνο ένα ανεπαίσθητο βουητό, και όλα παίρνουν τον δρόμο τους
ο μαζοχισμός του συγκεκριμένου έγκειται στο ότι ενώ τον πήρε πρέφα όλο το τσατ από την πρώτη βδομάδα ότι τρολλέρνει ηλιθίως, αυτός το συνεχίζει επί εξάμηνο, τρώει μπαν, επανέρχεται με άλλο ψευδώνυμο και το ίδιο στυλ, ξανά μπαν, ξανά άλλο ψευδώνυμο αλλά δεν του 'χει κόψει (ή απλά δεν μπορεί) να γράψει με άλλο στυλ.

σαν να έχεις δηλαδή το Γιώργη αλλά στο ανορθόγραφο και στο 50k φορές πιο ηλίθιο, αλλά αντί για τον ανθέλληνα να παριστάνει τον παοκτσή. Τύπος που θα γράψει "παωκ ημε αλα αν δαιν παραδαιχτουμαι ωτη ω τσυμυκας μας γαμυσαι και ω υνταιγαι τοιν αιχη τρηαντα πωντους δαιν ημαστε σοστει ωπαδυ" και θα περιμένει να τον πάρουν στα σοβαρά.

Τουλάχιστον όταν το έκανες εσύ στο παλιό, το έκανες με το σωστό τρόπο και για 2 χρόνια τους είχες πείσει όλους ότι είσαι μπαόκι.
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Την γλοσα του Ι τερνετ δετηπιανω αλλά δημοσιεβω τοπαρακρωκαι οποοςι καταλαβεκαταλαβε

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το βράδυ μπροστά από το κτίριο της Βουλής στην Σερβία, διαμαρτυρόμενοι για την επιβολή μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Μετά την ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο πρόεδρος της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, προχώρησε σε νέα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίαςΧιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το βράδυ μπροστά από το κτίριο της Βουλής στην Σερβία, διαμαρτυρόμενοι για την επιβολή μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Μετά την ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο πρόεδρος της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, προχώρησε σε νέα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας Βούτσιτς, προχώρησε σε νέα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά και των συναθροίσεων άνω των 5 ατόμων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την οργή των πολιτών που άρχισαν να μαζεύονται έξω από την Βουλή, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Σέρβου προέδρου και κρατώντας σημαίες. Αγνωστο είναι προς το παρόν εάν πίσω από αυτήν την διαμαρτυρία Βούτσιτς, προχώρησε σε νέα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά και των συναθροίσεων άνω των 5 ατόμων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την οργή των πολιτών που άρχισαν να μαζεύονται έξω από την Βουλή, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Σέρβου προέδρου και κρατώντας σημαίες. Αγνωστο είναι προς το παρόν εάν πίσω από αυτήν την διαμαρτυρία Βούτσιτς, προχώρησε σε νέα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά και των συναθροίσεων άνω των 5 ατόμων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την οργή των πολιτών που άρχισαν να μαζεύονται έξω από την Βουλή, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Σέρβου προέδρου και κρατώντας σημαίες. Αγνωστο είναι προς το παρόν εάν πίσω από αυτήν την διαμαρτυρία ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο πρόεδρος της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, προχώρησε σε νέα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά και των συναθροίσεων άνω των 5 ατόμων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την οργή των πολιτών που άρχισαν να μαζεύονται έξω από την Βουλή, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Σέρβου προέδρου και κρατώντας σημαίες. Αγνωστο είναι προς το πα
Βελιγράδι, ξεκίνησε οργανωμένα πορεία εκατοντάδων φοιτητών που κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης για να συμμετάσχουν στην διαδήλωση. Στα σκαλοπάτια μπροστά από την είσοδο της Βουλής επικρατεί ένταση και οι διαδηλωτές προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Αρθρο απρο τηεν ιεφημεριδα. Ψομ
https://www.iefimerida.gr/kosmos/serbia ... ykloforias
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Σερβια ακηρο
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Κροατια
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Θελω ναπω ο βουτσιτσς ειναι οπορεδρος τηεδημοκρατιας
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Της σερβιας
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Οχι τηςκροατις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”