Σωστή διευκρίνηση. Γιατί γενικά μια χαρά νορμάλ είναι.Αρχέλαος έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:48 Ωστόσο δεν είναι για μένα νορμάλ να γουστάρει ένας 50αρης μία 17αρα.
Λόγω της μίας επαγγελματικής μου πτυχής είχα πολλές συναναστροφές με 15-18 ετών μαθήτριες από τα 25 μου ακόμα που ήμασταν και κοντά.
Ποτέ δεν μπόρεσα να δω ερωτικά κάποια, εννοώ έστω ως μία μύχια σκέψη, μία φαντασίωση κλπ.
Έτσι λοιπόν για μένα είναι προβληματικό το ζήτημα ευρύτερα, ανεξάρτητα από το ηθικό και το νομικό σκέλος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Άρθρο 349 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Μαστροπεία
1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματική ποινή.
2. Με κάθειρξη και χρηματική ποινή τιμωρείται ο υπαίτιος αν το έγκλημα τελέστηκε: α) εναντίον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, β) με απατηλά μέσα, γ) από τον ανιόντα συγγενή εξ αίματος ή εξ αγχιστείας ή από θετό γονέα, σύζυγο, επίτροπο ή από άλλον στον οποίο έχουν εμπιστευθεί τον ανήλικο για ανατροφή, διδασκαλία επίβλεψη ή φύλαξη, έστω και προσωρινή, δ) από υπάλληλο ο οποίος κατά την άσκηση της υπηρεσίας του ή επωφελούμενος από την ιδιότητά του αυτή διαπράττει ή συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στην πράξη, ε) με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, στ) με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε άλλου ανταλλάγματος.
Άμα βάλετε ίντερνετ στους υπολογιστές σας, θα βελτιώσετε και την αντιληπτική σας ικανότητα. Ίσως.
1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματική ποινή.
2. Με κάθειρξη και χρηματική ποινή τιμωρείται ο υπαίτιος αν το έγκλημα τελέστηκε: α) εναντίον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, β) με απατηλά μέσα, γ) από τον ανιόντα συγγενή εξ αίματος ή εξ αγχιστείας ή από θετό γονέα, σύζυγο, επίτροπο ή από άλλον στον οποίο έχουν εμπιστευθεί τον ανήλικο για ανατροφή, διδασκαλία επίβλεψη ή φύλαξη, έστω και προσωρινή, δ) από υπάλληλο ο οποίος κατά την άσκηση της υπηρεσίας του ή επωφελούμενος από την ιδιότητά του αυτή διαπράττει ή συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στην πράξη, ε) με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, στ) με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε άλλου ανταλλάγματος.
Άμα βάλετε ίντερνετ στους υπολογιστές σας, θα βελτιώσετε και την αντιληπτική σας ικανότητα. Ίσως.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Το ότι οι συνομιλίες του παιδεραστή υπουργού της ΝΔ έγιναν το 2016 αλλά βγαίνουν τώρα στην δημοσιότητα μου θυμίζει εκείνο το "δεν μιλάμε όταν τρώμε" και τους νόμους Ομερτά ενός σάπιου συστήματος ανταλλαγής κάλυψης.
Hang on sloopy 
Η άβολη στιγμή που οι "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" δεν έχουν πρόβλημα με τα 17χρονα, που εκδίδονται και με τους πενηντάρηδες υπουργούς επιβήτορες.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Εμπεδοκλής
Γιατί δεν δημοσιεύεται το όνομα και η φάτσα του υπουργού;
Αυτό επιβάλλουν οι συνθήκες. Πώς θα προστατέψουμε τα παιδιά μας; Πώς θα εμφανιστούν και άλλα θύματα να καταθέσουν.
Μήπως η σαπίλα της δικαστικής εξουσίας είναι τεράστια;
Αυτό επιβάλλουν οι συνθήκες. Πώς θα προστατέψουμε τα παιδιά μας; Πώς θα εμφανιστούν και άλλα θύματα να καταθέσουν.
Μήπως η σαπίλα της δικαστικής εξουσίας είναι τεράστια;
Εδώ σου λέει πληρώνουν δικαστήρια. Μπανανία κανονική.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αν ήτανε κανένας ζαίος που τα είχε κάνει αυτά, οι ίδιοι θα σκίζανε τα στριγκάκια τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 13:36 Η άβολη στιγμή που οι "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" δεν έχουν πρόβλημα με τα 17χρονα, που εκδίδονται και με τους πενηντάρηδες υπουργούς επιβήτορες.
Καλά, αν ήταν ΧΑτης, θα τα σκίζανε και αυτοί και οι ζαίοι.
Κομματόσκυλα, με εξαιρετικά χαλαρή ηθική.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ήταν πολλοί αυτοί που μπέρδεψαν την Ελλάδα με την Ταϊλάνδη και νόμιζαν ότι είναι οκ οι δεκαπεντάχρονες ιερόδουλες, ένας ήταν.vatraxos έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 12:21 Άρθρο 349 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Μαστροπεία
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- like here nowhere
φύτε πειράζει που σε φαντάζομαι πιο κοντά στο δεύτερο;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Καθόλου. Γιατί να με πειράζει; Εκεί είμαι άλλωστε.like here nowhere έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:11φύτε πειράζει που σε φαντάζομαι πιο κοντά στο δεύτερο;![]()
- like here nowhere
δεν εννοω την ηλικία φύτεΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:32Καθόλου. Γιατί να με πειράζει; Εκεί είμαι άλλωστε.like here nowhere έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:11φύτε πειράζει που σε φαντάζομαι πιο κοντά στο δεύτερο;![]()
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Otto Weininger, έχεις σχέση με Μανιάτικα;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Συγγνώμη, αλλά το είχα δημοσιεύσει σε ένα παρεμφερές νήμα, αλλά θεωρώ ότι αρμόζει ακόμα περισσότερο σε αυτό.
50 αποχρώσεις του πράσινου

50 αποχρώσεις του πράσινου
ελ πολιτικός και δημοσιογραφικός λόγος

Non est ad astra mollis e terris via
- Otto Weininger
Ναι, αλλά δεν κάνω κουμάντο
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έβγαλα τις 4 πρώτες τάξεις Γυμνασίου/Λυκείου στο 4ο Αρρενων στην Δερβενακίων. Υπάρχει ακόμα;
Nandros έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 16:38 Πρωτοπήγα Γυμνάσιο στο τότε 4ο Πειραιώς, κοντά στα Μανιάτικα και εκεί πρωτοείδα "συμμορία".
Μια ομάδα από 6-8 κ@λομανιατάκια, ντυμένα όλα με δερμάτινα μπουφάν, πλάκωναν στις καρπαζιές (το λεγόμενο σύννεφο) τα πρωτάκια, χωρίς λόγο γιατί έτσι!
Και οι γμμν καθηγητές, δεν έβγαινε ούτε ένας στο μπαλκόνι, που η παρουσία του και μόνο θα ήταν αρκετή για να μαζευτούν τα θρασύδειλα τσογλάνια.
Αργότερα έμαθα ότι τα δερμάτινα μπουφάν προέρχονταν από τους πατεράδες τους, που δούλευαν στα τρόλλεϊ διορισμένοι της Δεξιάς, και τους τα παρείχε η υπηρεσία, επειδή δούλευαν κοντά σε ισχυρό ηλ.ρεύμα.
Σε σύγκριση στο 5ο Πειραιώς τα παιδιά ήταν παναγίες.
Καυγάδες γίνονταν βέβαια παντού αλλά όχι το χάλι του 4ου.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
-
- 0 Απαντήσεις