Ρέ φίλε μου Σκέψη, αυτά τα ξέρω πολύ καλά, ότι οι Έλληνες είμαστε σε όλα πρώτοι. Σε αυτούς που είναι πρώτοι, εμένα γιατί με αφίσες έξω ?ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:18.relativer777 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 00:44Πιάστηκες εν αρλούμπα !!!ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2018, 21:21 Σκακο η αντιμετωπιση του ερωτηματος
μου εφερε στο μυαλο ενα ωραιο ανεκδοτο :
Ενας παππας λεει καποτε διηγοταν θαυματα του Ιησου...
Και τους χορτασε λεει 2 ανθρωπους με 5.000 ψωμια....
οχι ρε παππα πεταγεται ενας...
ηταν 5.000 ανθρωποι και 2 ψωμια....
οχι του ξαναλεει....
ηταν 2 ανθρωποι και 5.000 ψωμια....
ρε παππα με τοσα ψωμια θσχανε σκασει...
Ε αυτο ειναι το Θαυμα......λεει
Η αθανασια ειναι ο σιγουρος δρομος για το θανατο......γραφεις...
Ο θανατος δεν ειναι ο σιγουρος δρομος για το θανατο ;
Τελος να σε πληροφορησω αν θυμαμαι καλα
ο Οδυσσεας ηταν εν πλω 40 μερονυχτα μονο....
Και μαλλον αυτο ανατρεπει τις θεωριες περι επισκεψης στην Αμερικη και αλλαχου.....
Ξανά διάβασε Οδύσσεια, τα μπέρδεψες. Τα 40 μερόνυχτα δεν είναι του Ομήρου, αλλά του σκεπτικού.![]()
Προφανώς, λάδωσες τα περίστρφα αλλά οχι το μυαλό.
Ο Όμηρος αναφέρει 10 έτη ναυσιπλοΐας και περιπετειών του Οδυσσέα.
Μετά τα 10 έτη επέστρεψε στην Ιθάκη.
Ή άποψη που επικρατεί σε ιστορικούς και αρχαιολόγους είναι ότι, Ο Οδυσσέας δεν ήταν ποτέ υπαρκτό πρόσωπο, αλλά φανταστικό δημιούργημα του τυφλού ποιητή. Άλλωστε Αυτό δικαιολογεί και η αρχαιολογική σκαπάνη, που δεν έχει βρεί απόλυτος τίποτα στην Ιθάκη. Ουδεν αρχαίο εύρημα εν Ιθάκην .
Ο Οδυσσέας δεν πήγε ποτέ στην Αμέρικα, διότι δεν γνώριζε ο Όμηρος την ύπαρξή της.
Άλλωστε λίγο λογική σκέψη και η αλήθεια αποκαλύπτεται μόνη της.
Για να ξέρει Ο Όμηρος όλα αυτά που περιγράφει, θα έπρεπε να είναι παρών και να τα βίωνε και έβλεπε με τα μάτια του. Ποιά μάτια του όμως, που ήταν
τυφλός ?![]()
Λοιπόν Τρελλόγερε.....
Πάγενε στό νήμα ..... Τρελλοι πιλότοι σε F 16.....σελ.10....
Σε πόστ τού Μηχανικού.....
Καί δές τό βίντεο τού Σ. Παπαμαρινόπουλου.....
Ενα από τα καλύτερα βίντεο της ζωής μου.....
Μετά ξαναέλα καί κατέβασε το κυλοτάκι.....γιατί θέλεις να στόν κοκκινίσω...![]()
.
Re: Στραβοι πιλοτοι σε F-16
Δημοσίευση από Μηχανικός » 04 Μάιος 2020, 21:18
Εδώ ο καθηγητής που μιλάει γενικά για τους άριστους Έλληνες και τις παγκόσμιες πρωτιές τους, λέει και για τους αεροπόρους μας.
Το 2009 σε ασκήσεις του Νάτο στην Ισπανία οι Έλληνες ήρθαν πρώτοι.
Οι Αμερικανοί δυσαρεστήθηκαν και ξανάκαναν την άσκηση φέρνοντας τους καλύτερους πιλότους τους.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ.
Κλάψε Γιαννόπουλε.
Επίσης λέει ότι τα ΟΥΚ σε ασκήσεις του Νάτο έρχονται ΠΑΝΤΑ πρώτα.
Ξέσκισε τα ρούχα σου Γιανόπουλε.
Στο 5:10 του βίντεο
.
Κλάψ και σνίφ !!!
Και εγώ στους κορυφαίους συγκαταλέγομε, ο πρώτος πράκτορ, Παγκοσμίου φήμης Και εμβέλειας !!!
Ρίξε μιά ματιά στο βίντεο, που οι κορυφαίοι επιστήμονες της ΝΑΣΑ Ειρθαν στην Ελλάδα, ξόδεψαν
Κάποια εκατομμύρια για να υμνήσουν και να δοξάσουν Όχι τον Εβραίο Χριστό, αλλά το δικό μας τον Δία.
Το γιατί προτίμησαν τον Έλληνα Θεό και όχι το Θεό των Εβραίων να υμνήσουν, Αυτό το αφήνω σε σένα ως τροφή για σκέψη.
Δέν χρειάζεται να κάνεις μαθήματα στον
ΕΛΛΗΝΑΡΑ, ο γέροντας είναι δίκοπη Ρομφαία σε ότι έχει να κάνει με ελληνισμό, ιστορία και Αρχαιολογία στο χωριό μου την Νεμέα έχουμε 67 αρχαιολογικούς χώρους σε διαφορετικά σημεία αυτό μιλάει από μόνο του για εμένα.
Άνοιξε οφθαλμούς και όρα Ελληνάκο μου.