!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κραυγές με ξύπνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Von Mackensen

Re: Κραυγές με ξύπνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:54
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:44
Φυσικά κάνεις λάθος για τις γυναίκες και δε νομίζω ότι αξίζει να σου εξηγώ τα αυτονόητα.
Προσωπικά τα έχω βάλει με τύπους διπλάσιους από μένα. Πρόσφατα πλακώθηκα με ένα τετράπαχο πρεζόνι και τον φίλο του επειδή παρενοχλούσαν έναν γέρο. Έφαγα ξύλο κι ο γέρος στο τέλος, αφού γλίτωσε το πορτοφόλι του, μου είπε να μη φυτρώνω εκεί που δε με σπέρνουν και να μην είμαι οξύθυμος. Δεν έχω πρόβλημα. Θα το ξανάκανα. Έτσι έμαθα από τον πατέρα μου και αυτό διδάσκω και στο γιο μου. Ίσως φταίει που μεγάλωσα σε χωριό.
κατσε να σου φκιασω ενα σεναριο, βγαλμενο απο τη ζωη.

γυναικα κερατωνει τον αντρα της. την πιανει στα πρασσα, και πεφτει γονατιστη και τον παρακαλα να μη χωρισουν, γιατι τι θα γινουν τα παιδια και λοιπα δακρυβρεχτα. δεν τη δερνει καθολου, τη συγχωρει, αλλα με την εξηγηση και τη συμφωνια, οτι αμα την ξαναπιασει θα πεσει μπερνταχι.
την ξαναπιανει, την αρχιζει στις γρηγορες, και εμφανιζεσαι εσυ. τι κανεις;
Που να ξέρεις όλο αυτό το σενάριο όταν θα εμφανιστείς;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:30
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:57 Τον πλακώνω στις φάπες.
Και εγώ αυτό θα έκανα.
αν δεν κανω λαθος καπου εχεις γραψει οτι θα πλακωνες στις φαπες το συντροφο σου αν σε απατουσε. δεν δικαιουται να κανει και αυτος το ιδιο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Von Mackensen έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 07:46
Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:54
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:44
Φυσικά κάνεις λάθος για τις γυναίκες και δε νομίζω ότι αξίζει να σου εξηγώ τα αυτονόητα.
Προσωπικά τα έχω βάλει με τύπους διπλάσιους από μένα. Πρόσφατα πλακώθηκα με ένα τετράπαχο πρεζόνι και τον φίλο του επειδή παρενοχλούσαν έναν γέρο. Έφαγα ξύλο κι ο γέρος στο τέλος, αφού γλίτωσε το πορτοφόλι του, μου είπε να μη φυτρώνω εκεί που δε με σπέρνουν και να μην είμαι οξύθυμος. Δεν έχω πρόβλημα. Θα το ξανάκανα. Έτσι έμαθα από τον πατέρα μου και αυτό διδάσκω και στο γιο μου. Ίσως φταίει που μεγάλωσα σε χωριό.
κατσε να σου φκιασω ενα σεναριο, βγαλμενο απο τη ζωη.

γυναικα κερατωνει τον αντρα της. την πιανει στα πρασσα, και πεφτει γονατιστη και τον παρακαλα να μη χωρισουν, γιατι τι θα γινουν τα παιδια και λοιπα δακρυβρεχτα. δεν τη δερνει καθολου, τη συγχωρει, αλλα με την εξηγηση και τη συμφωνια, οτι αμα την ξαναπιασει θα πεσει μπερνταχι.
την ξαναπιανει, την αρχιζει στις γρηγορες, και εμφανιζεσαι εσυ. τι κανεις;
Που να ξέρεις όλο αυτό το σενάριο όταν θα εμφανιστείς;
μα επειδη δεν ξερεις, καλο ειναι να μαθαινεις πριν σηκωσεις χερι. αλλο να χωρισεις τον καβγα, και αλλο να δειρεις τον αντρα χωρις να ξερεις τιποτα για το λογο που πεφτει ξυλο.

υπαρχουν καταστασεις (σπανιες, λιγες) που το ξυλο ειναι δικαιο. ασχετα αν τις μαζευει αντρας η γυναικα.

ενα αλλο ωραιο ηθικο διλλημα, εφοσον ειπαμε δε δερνουμε γυναικες παιδια και καθυστερημενους, ειναι τι κανουμε αν αυτοι δερνονται μεταξυ τους. δηλαδη μια γυναικα χτυπαει ενα παιδι. τη δερνουμε τοτε τη γυναικα;

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:22
sys3x έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:17
Είπε όχι Αγγλία αφού.
Καλά έκανε. Δεν πέθανε άδικα ο Wallace
Και 'γω έτσι σκέφθηκα.
Αγγλία και να απειλεί να αυτοκτονίσει ο τύπος, δεν νομίζω Τάκη. Τίποτα οπισθοδρομικοί φιλο€παίοι μελό σίγουρα, Σκωτσέζοι ή Ιρλανδοί.

Αν κάλυψε ο αδερφός, τότε ακόμα περισότερο. Δεν κάνουν οι Αγγλοι τέτοια Κελτικα ρεζιλίκια.

Κάνουν άλλα. :)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 08:40
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:57 Τον πλακώνω στις φάπες.
Και εγώ αυτό θα έκανα.
αν δεν κανω λαθος καπου εχεις γραψει οτι θα πλακωνες στις φαπες το συντροφο σου αν σε απατουσε. δεν δικαιουται να κανει και αυτος το ιδιο;
Δεν νομίζω να έχω πει ότι θα πλάκωνα στις φάπες τον σύντροφο μου αν με απατούσε. Υπάρχουν χειρότεροι τρόποι :lol: αλλά και στις φάπες να τον άρχιζα όπως λες δεν θα είχε δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να χωθεί να με σταματήσει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Εγω μια φορα πηγα σε τετοια κατασταση και λεει η γκόμενα που τις ετρωγε -τι σας νοιάζει εσας τι ανακατευστε?
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 09:42

Και εγώ αυτό θα έκανα.
Δεν νομίζω να έχω πει ότι θα πλάκωνα στις φάπες τον σύντροφο μου αν με απατούσε. Υπάρχουν χειρότεροι τρόποι :lol: αλλά και στις φάπες να τον άρχιζα όπως λες δεν θα είχε δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να χωθεί να με σταματήσει;
ξαναδιαβασε. δε μιλαμε για να σταματησεις τον καβγα, μιλαμε για να πλακωσεις στις φαπες αυτον που (νομιζεις πως) φταιει.

ο οποιος για καποιον περιεργο λογο, μονο αντρας μπορει να ειναι. :102: γυναικα και να φταιει; που ακουστηκε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 09:56
Naida έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 09:42
ξαναδιαβασε. δε μιλαμε για να σταματησεις τον καβγα, μιλαμε για να πλακωσεις στις φαπες αυτον που (νομιζεις πως) φταιει.

ο οποιος για καποιον περιεργο λογο, μονο αντρας μπορει να ειναι. :102: γυναικα και να φταιει; που ακουστηκε.
Ε άμα του πεις σταματα και δεν σταματήσει, δεν θα τον πλακώσεις να σταματησει; τι σημασία έχει ποιος φταιει βρε;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 09:58
Ε άμα του πεις σταματα και δεν σταματήσει, δεν θα τον πλακώσεις να σταματησει; τι σημασία έχει ποιος φταιει βρε;
μονο αν ειναι αντρας.

αν ειναι γυναικα και δερνει τον αντρα της (η το παιδι της) δεν επεμβαινουμε, γιατι ως γυναικα εχει παντα δικιο, χωρια που δεν επιτρεπεται να σηκωσουμε χερι σε γυναικα. :102:

αυτη τη "λογικη" κοροιδευω. οτι τα δυο φυλα δεν ειναι ισα, στο ενα μονο αξιζει ξυλο.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 10:06
Naida έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 09:58
μονο αν ειναι αντρας.

αν ειναι γυναικα και δερνει τον αντρα της (η το παιδι της) δεν επεμβαινουμε, γιατι ως γυναικα εχει παντα δικιο, χωρια που δεν επιτρεπεται να σηκωσουμε χερι σε γυναικα. :102:

αυτη τη "λογικη" κοροιδευω. οτι τα δυο φυλα δεν ειναι ισα, στο ενα μονο αξιζει ξυλο.
Ποιος το λέει αυτό; εγώ οποιοσδήποτε και να ήταν θα του μίλαγα. Άντρας ή γυναίκα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

perseus έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 09:46 Εγω μια φορα πηγα σε τετοια κατασταση και λεει η γκόμενα που τις ετρωγε -τι σας νοιάζει εσας τι ανακατευστε?
παρομοίως. Και μάλλον ειναι και η πιθανότερη απάντηση οταν πας να βοηθήσεις. Υπάρχουν ζευγάρια που τη βρίσκουν με τον τσακωμό.
Εκτός και μιλάμε για περιστατικά πραγματικής και επαναλαμβανόμενης ψυχοσωματικής βίας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Στη μόνη φάση που δεν θα ανακατεύουν είναι αν έχουν πιαστεί πολλοί άντρες μεταξύ τους.

Que Sera, Sera...
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 10:25
perseus έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 09:46 Εγω μια φορα πηγα σε τετοια κατασταση και λεει η γκόμενα που τις ετρωγε -τι σας νοιάζει εσας τι ανακατευστε?
παρομοίως. Και μάλλον ειναι και η πιθανότερη απάντηση οταν πας να βοηθήσεις. Υπάρχουν ζευγάρια που τη βρίσκουν με τον τσακωμό.
Εκτός και μιλάμε για περιστατικά πραγματικής και επαναλαμβανόμενης ψυχοσωματικής βίας.
Το έχω γράψει και στο παλιό ότι σε αντίστοιχη περίπτωση που μου έτυχε, η τυπα(υπό την επήρεια πιθανόν) δεν έμεινε στο τι σε νοιάζει εσένα αλλά ορμησε.Δεν έχει σημασία. Κάνουμε ότι νομίζουμε σωστό εκείνη τη στιγμή και αν μας ορμησουν μας ορμησαν τι να κάνουμε....
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Von Mackensen έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 10:42
Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 10:25
Το έχω γράψει και στο παλιό ότι σε αντίστοιχη περίπτωση που μου έτυχε, η τυπα(υπό την επήρεια πιθανόν) δεν έμεινε στο τι σε νοιάζει εσένα αλλά ορμησε.Δεν έχει σημασία.
Έτσι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Όταν χτυπιέται γυναίκα από άνδρα λέγεται "αν ήταν άνδρας δεν θα κάνατε τίποτα".
Όταν χτυπιέται άνδρας από γυναίκα λέγεται "γυναίκες χτυπιούνται κάθε μέρα από τους άνδρες, τώρα που χτυπιέται άνδρας ιδρώσατε χρυσούλια μου".

Αυτές οι αποκρίσεις ρίχνουν την μπάλα στην εξέδρα, δεν βοηθούν καθόλου κι εκφράζουν μισογυνισμό και μισανδρία αντίστοιχα, αυτή η κούφια διαμαρτυρία για τις άλλες υποθέσεις που μένουν στην αφάνεια μεταμφιέζει την ερώτηση: "γιατί δεν άφησες την καργιόλα/ τον καργιόλη να τις φάει;" λες και θα εξισορροπούνταν η κακοποίηση του ενός φύλλου με την κακοποίηση του άλλου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”