!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μογγόλοι και αρπακτικότητα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Μογγόλοι και αρπακτικότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Μπίστης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:51
John Brown Gun Club έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 17:20
δυστυχως δεν εχω παει στη Μογγολια για να μεταφερω εμπειριες απο κει, αλλα και παλι δεν θα με πιστευατε
:smt018
Αν είσαι ο βλάκπέη με τίποτα !
Αφενος δεν το κρυψα και ποτε, αφετερου σ αυτο το φορουμ ειστε ετοιμοι να πιστεψετε καθε τρολλια του 4τσαν και της ρωσσικης υπηρεσιας προπαγανδας, οποτε ....
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Antigeist έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:55
Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:25
Yochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 17:10 Εγω πιστευω οτι αναφεροταν στους Τούρκους αλλα μου αρέσει η τροπή που πήρε το νημα.
Ίδια καταγωγή, ίδια νοοτροπία.
Οι ηλίθιοι Τούρκοι κουβαλάνε τώρα τη νοοτροπία των Μογγόλων του τότε (αρπακτικότητα, ανικανότητα να δημιουργήσουν).
Φυσικά και οι σημερινοί Μογγόλοι δεν είναι όπως η πρόγονοί τους επί Τσέγκις Χάν, αφού το μοναδικό επίτευγμά τους, το μογγολικό τόξο είνι πλέον ξεπερασμένο σαν όπλο.
Οι σημερινοί Τούρκοι, ωστόσο, έχουν αρκετά σύγχρονο οπλισμό, και (νομίζουν) οτι κατασκευάζουν και μόνοι τους.
Στην πραγματικότητα οι Μογγόλοι ήταν εχθροί των Τούρκων. Και των Σελτζούκων, και των Οθωμανών και των Μαμελούκων. Οι Τούρκοι και οι Μογγόλοι δεν έχουν ούτε ίδια καταγωγή ούτε ίδια γλώσσα. Οι σημερινοί Τούρκοι θέλουν μερικές φορές να φαντάζονται ότι είναι Μογγόλοι για να οικειοποιηθούν την δόξα του ονόματος αυτού και εσύ φαίνεται τους κάνεις αυτή τη χάρη. Όμως οι Μογγόλοι γελάνε με αυτές τις βλακείες των Τούρκων.
Εθνοπολιτισμικά ήταν ουσιαστικά το ίδιο, άλλωστε μιλάμε για τουρκομογγολικό "πολιτισμό".
Η νοοτροπία των Μογγόλων ήταν "θα πάμε ν' αρπάξουμε ο,τι έχουν, αφού πρώτα τους σκοτώσουμε, και ακούσουμε τους θρήνους των γυναικών τους" (κάπως έτσι). Τώρα πλέον δεν τους παίρνει να κάνουν τέτοια, αλλά όταν και όσο τους έπαιρνε τα κάνανε. Οι Τούρκοι πλέον είναι οι φορείς αυτής της νοοτροπίας.
Σε τί οφείλεται? Στο μέρος που ζούσανε? Πιθανόν.
Σενέκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:28 Τελικά μόνο οι προσωπικές προσβολές και η προσβολή συντονιστή τιμωρούνται σ'αυτό το πχορουμ. Οτιδήποτε άλλο δεκτό :roll:
Αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις. Κι εμένα δε μου αρέσει που κάποια κωλόπαιδα βρίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά δεν λέω κάτι.
Άλλωστε υπήρχε κι ένας άλλος σαν και 'σενα, που έφυγε, Νέρο τον έλεγαν.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ρε Κωλντρον, τραβα αλλου να κανεις κηρυγμα μισους, αυτο ειναι ενα νημα για το ποσο ασφαλης τουριστικος προορισμος ειναι η Μογγολια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ποσο ασφαλης τουριστικος προορισμος ειναι η Μογγολια.
Ποιός λέει όχι?

Τονίζω πόσο κλέφτες, αληταράδες και τσογλάνια είναι οι φέροντες τη νοοτροπία των Μογγόλων του Τσέγκις Χαν.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:16 Αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις. Κι εμένα δε μου αρέσει που κάποια κωλόπαιδα βρίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά δεν λέω κάτι.
Τι "δε λεω κάτι" μωρή κουτσουλιά? Εσύ παλιότερα είχες ζητήσει όχι μόνο μπαν απο το πχορουμ, αλλά ότι έπρεπε να πάω φυλακή γιατί "προσέβαλα τον Κωλοκοτρόνη"

δεν ντρέπεσαι λίγο ρε?
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Σενέκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:03
Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:16 Αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις. Κι εμένα δε μου αρέσει που κάποια κωλόπαιδα βρίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά δεν λέω κάτι.
Τι "δε λεω κάτι" μωρή κουτσουλιά? Εσύ παλιότερα είχες ζητήσει όχι μόνο μπαν απο το πχορουμ, αλλά ότι έπρεπε να πάω φυλακή γιατί "προσέβαλα τον Κωλοκοτρόνη"

δεν ντρέπεσαι λίγο ρε?
Κουτσουλιά να σε πεί ο Πακιστανός φίλος σου. Απ' τη στιγμή που θαυμάζεις τόσο τους Τούρκους, και τους αγαπάς τόσο πολύ, γιατί να μην πάρεις και μια γεύση απ' το σύστημα που έχουν εκεί? Αν προσβάλεις σημαντικό πρόσωπο της ιστορίας τους (ή τον Ερντο) εκεί, πηγαίνεις αυτομάτως φυλακή.
Αντί λοιπόν να είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος, κοίτα να γίνεις εθνικιστής, να γίνεις άνθρωπος.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

οι τοτε τουρκις ηταν πρωτα ξαδερφια με τους μογγολους στις δοξες τους οι μογγολοι τους ειχαν υποταγμένους

οι τουρκις αναπτυχθηκαν όταν παρηκμασαν οι μογγολοι,αλλα οι χαγανοι τους ηθελαν να εχουν σχεση με την παλια δοξα των μογγολων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:06
Σενέκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:03

δεν ντρέπεσαι λίγο ρε?
Κουτσουλιά να σε πεί ο Πακιστανός φίλος σου. Απ' τη στιγμή που θαυμάζεις τόσο τους Τούρκους, και τους αγαπάς τόσο πολύ, γιατί να μην πάρεις και μια γεύση απ' το σύστημα που έχουν εκεί? Αν προσβάλεις σημαντικό πρόσωπο της ιστορίας τους (ή τον Ερντο) εκεί, πηγαίνεις αυτομάτως φυλακή.
Αντί λοιπόν να είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος, κοίτα να γίνεις εθνικιστής, να γίνεις άνθρωπος.
α δεν προτείθεσαι καν να υπερασπιστείς το ψέμα σου, μολογάς χωρίς ξύλο. Ωραίος
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Gouerino 4 έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 17:31 Δεν ειναι θεμα μογγολων.

Ολοι οι ασιατες ειχαν περιεργα εθιμα

Οπως εγραψε και ο πλουταρχος,προσπαθουσαν οι ελληνες να τους μαθουν οτι δεν πρεπει να γαμανε την μανα τους και να τρωνε τους φιλους τους
Δεν ξέρω τι ακριβώς έγραψε ο Πλούταρχος για τους Ασιάτες, αλλά ο Στράβωνας έγραψε ότι οι Βρετανοί που κατοικούσαν στην Ιέρνη (Ιρλανδία;) πηδούσαν τις μάνες τους κι έτρωγαν τους γονείς τους όταν πέθαιναν ("Οι την Ιέρνην νήσον κατοικούντες Βρετανοί άγριοι εισίν και ανθρωποφάγοι και ποηφάγοι, και τους γονείς τελευτήσαντας εσθίουσιν , και φανερώς μίγνυνται γυναιξί τε άλλαις και μητράσιν").
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Νταρνάκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:55

Οπως εγραψε και ο πλουταρχος,προσπαθουσαν οι ελληνες να τους μαθουν οτι δεν πρεπει να γαμανε την μανα τους και να τρωνε τους φιλους τους
Δεν ξέρω τι ακριβώς έγραψε ο Πλούταρχος για τους Ασιάτες, αλλά ο Στράβωνας έγραψε ότι οι Βρετανοί που κατοικούσαν στην Ιέρνη (Ιρλανδία;) πηδούσαν τις μάνες τους κι έτρωγαν τους γονείς τους όταν πέθαιναν ("Οι την Ιέρνην νήσον κατοικούντες Βρετανοί άγριοι εισίν και ανθρωποφάγοι και ποηφάγοι, και τους γονείς τελευτήσαντας εσθίουσιν , και φανερώς μίγνυνται γυναιξί τε άλλαις και μητράσιν").
αυτος πρεπει να ειχε φαει βρωμοξυλο σε παμπ κρολ στο δουβλινο απο καναν κοκκινοτριχι παηκι και το κράτησε μανιάτικο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Φήμες λένε ότι πάνε από Scalp τα 2-3 MIM-23 HAWK των μογγόλων :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Στύγιος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:59 Φήμες λένε ότι πάνε από Scalp τα 2-3 MIM-23 HAWK των μογγόλων :lol: :lol:
:lol:
Τους πήρανε το σκάλπ. Έτσι? Το 'πιασες το υπονοούμενο μεγάλε-μεγάλε? :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Yochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:59
Νταρνάκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:55

αυτος πρεπει να ειχε φαει βρωμοξυλο σε παμπ κρολ στο δουβλινο απο καναν κοκκινοτριχι παηκι και το κράτησε μανιάτικο
Nα σου πω, κι εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να το πιστέψω και σκέφτηκα μήπως είχε τίποτα προηγούμενα μαζί τους. Εντάξει, είναι αρκετά υπερβολικά όλα αυτά. Σιγά μην περίμεναν πότε θα πεθάνουν οι γέροι για να τους φάνε!
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Νταρνάκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:08 Nα σου πω, κι εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να το πιστέψω και σκέφτηκα μήπως είχε τίποτα προηγούμενα μαζί τους. Εντάξει, είναι αρκετά υπερβολικά όλα αυτά. Σιγά μην περίμεναν πότε θα πεθάνουν οι γέροι για να τους φάνε!
Οι Ανδροφάγοι πάλι έχουν τα πιο άγρια συνήθεια απ᾽ όλους τους λαούς· ούτε το δίκιο λογαριάζουν ούτε σέβονται κανένα νόμο· κι είναι νομάδες, η φορεσιά τους είναι παρόμοια με τη σκυθική· μιλάνε δική τους γλώσσα, κι απ᾽ όλους αυτούς τους λαούς μονάχα αυτοί είναι ανθρωποφάγοι.
http://www.greek-language.gr/digitalRes ... 0&page=112
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:06
Στύγιος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:59 Φήμες λένε ότι πάνε από Scalp τα 2-3 MIM-23 HAWK των μογγόλων :lol: :lol:
:lol:
Τους πήρανε το σκάλπ. Έτσι? Το 'πιασες το υπονοούμενο μεγάλε-μεγάλε? :003:

:smt023
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”