Ο μπλάκι δεν είχε οίστρο για να πει μία πιο δυνατή ιστορία και προσπαθεί να μειώσει τον συνομιλητή του.John Brown Gun Club έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 17:03δύο λάθροenterprise-psi έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:50Έχω σακούλα με πορτοκάλια ή ότι παίζει ανά εποχή , για όποιον δεν κάθεται φρόνιμα και θέλει να μάθει βαλλιστική.Yochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 14:56 επισης εδω να κανω θετικη μνεια στην αντιδραση του πχωρουμιτη. σε ενα πχωρουμ που οι μισοι θα κατεβαιναν να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και οι αλλοι μισοι να σπασουνε στο ξυλο το καθικι με το ενα χερι δεμενο και μετα να πανε για τριο με την κοπελα ο Λ εκανε το λογικο και πηρε πινακιδες και αστυνομια.
Έχω γίνει πολύ καλός
Αθήνα 2004 δύο λάθρο ουρλιάζουν σε ένα καρτοτηλέφωνο και το βαρανε , έφαγαν πεπόνι από τον 5ο![]()
Στην λαϊκή με χαιρετούν όλοι![]()
που το ξερεις ρε μεγαλε, τους ζητησες αδεια παραμονης και ειδες πως δεν ειχαν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κραυγές με ξύπνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κραυγές με ξύπνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εγινε η κατάλληλη ενέργεια για το εν λόγω σενάριο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όλους τους τουρίστες στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας τους έλεγα λάθρο , ειδικα και στο παλιό φόρουμ , γιατί έχω φετίχ με τους κομπλέξες , τι να κάνουμε ; Ουδείς άσφαλτος 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γιατί φέλε μου όταν βλέπω να χτυπούν γυναίκες με πιάνει μανία. Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και σε εσένα.Papa John έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 17:12Γιατί θα τον αποτελείωνες σκληρέ άντρα ; Τόσο πολύ σ'ενδιαφέρουν οι ξένες υποθέσεις ; Η κουτσομπόλα της γειτονιάς είσαι ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:02 Εγώ θα καλούσα ασθενοφόρο γιατί μετά το γαμήσι που θα του ριχνα θα ήταν δύσκολο να φύγει με ταξί.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ΗΒ δεν είναι μόνο η Αγγλία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αιμομίκτες;Λεγεών έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:29 Που λέτε λοιπόν, με παίρνει τηλέφωνο ο αστυνομικός χτες, και μου λέει ότι βρήκαν και τα δύο άτομα από το σκηνικό αυτό.
Μου λέει ότι είναι αδέρφια, ότι η κοπέλα αρνείται ότι έγινε κάτι βίαιο και ότι απλά ο νεαρός, ο αδελφός της, προσπαθούσε να την καθαρίσει και να την ετοιμάσει για να μπουν στο ταξί ("there was nothing violent and he was just getting her clean and ready for the taxi", επί λέξει), και ότι η κοπέλα δεν είναι τραυματισμένη, αλλά καλά στην υγεία της. Οπότε, "all is well that ends well".
Του απάντησα ότι αν είναι καλά, όλα ΟΚ, με ευχαρίστησε που τους κάλεσα, και η κουβέντα μας τελείωσε εκεί.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- John Brown Gun Club
α κ α λ αenterprise-psi έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:07 Όλους τους τουρίστες στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας τους έλεγα λάθρο , ειδικα και στο παλιό φόρουμ , γιατί έχω φετίχ με τους κομπλέξες , τι να κάνουμε ; Ουδείς άσφαλτος![]()
μια παραλλαγη του
εΓω ΔεΝ εΙμΑι ΡαΤσΙσΤηΣ, μΙσΩ οΛεΣ τΙς ΦυΛεΣ τΟ ιΔιο
οπως θα λεγε καποιο edgy δωδεκαχρονο
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γιατί να τους μισώ ; Κανέναν δεν μισώ . Πως έφτασες σε τέτοιο αντανακλαστικό συμπέρασμα;
The business man whose master plan controls the world each day,
ο σναιπερ ο σωστος χρησιμοποιει ανεμομετρο και...
νταξ, το παραγαμησα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μονο γυναικες; αλλους ανθρωπους δεν εχεις θεμα να βαρανε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:14Γιατί φέλε μου όταν βλέπω να χτυπούν γυναίκες με πιάνει μανία. Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και σε εσένα.Papa John έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 17:12Γιατί θα τον αποτελείωνες σκληρέ άντρα ; Τόσο πολύ σ'ενδιαφέρουν οι ξένες υποθέσεις ; Η κουτσομπόλα της γειτονιάς είσαι ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:02 Εγώ θα καλούσα ασθενοφόρο γιατί μετά το γαμήσι που θα του ριχνα θα ήταν δύσκολο να φύγει με ταξί.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι. Μόνο γυναίκες καθυστερημένους και παιδιά.Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:09μονο γυναικες; αλλους ανθρωπους δεν εχεις θεμα να βαρανε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:14Γιατί φέλε μου όταν βλέπω να χτυπούν γυναίκες με πιάνει μανία. Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και σε εσένα.Papa John έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 17:12
Γιατί θα τον αποτελείωνες σκληρέ άντρα ; Τόσο πολύ σ'ενδιαφέρουν οι ξένες υποθέσεις ; Η κουτσομπόλα της γειτονιάς είσαι ;
γιατι αυτο; οι υπολοιποι τους αξιζει να τρωνε ξυλο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:11Όχι. Μόνο γυναίκες καθυστερημένους και παιδιά.Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:09μονο γυναικες; αλλους ανθρωπους δεν εχεις θεμα να βαρανε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:14
Γιατί φέλε μου όταν βλέπω να χτυπούν γυναίκες με πιάνει μανία. Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και σε εσένα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να μπορούν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους.Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:14γιατι αυτο; οι υπολοιποι τους αξιζει να τρωνε ξυλο;
Ομολογώ πως δεν είμαι τόσο αρσενικό όπως εσύ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:14Γιατί φέλε μου όταν βλέπω να χτυπούν γυναίκες με πιάνει μανία. Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και σε εσένα.Papa John έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 17:12Γιατί θα τον αποτελείωνες σκληρέ άντρα ; Τόσο πολύ σ'ενδιαφέρουν οι ξένες υποθέσεις ; Η κουτσομπόλα της γειτονιάς είσαι ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:02 Εγώ θα καλούσα ασθενοφόρο γιατί μετά το γαμήσι που θα του ριχνα θα ήταν δύσκολο να φύγει με ταξί.
Όταν βλέπω να πλακώνονται άτομα που μου είναι παντελώς άγνωστα,είτε άντρες,είτε γυναίκες,είτε και τα δυο μαζί,απλά κοιτάζω για πέντε δευτερόλεπτα και μετά φεύγω.
εκει που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μονο οι υπολοιποι. οι γυναικες δεν πρεπει να μπορουν να υπερασπιστουν τον εαυτο τους; η, ενας αντρας που δεν μπορει, γιατι εχει ας πουμε απεναντι του εναν διπλασιο, δεν χρειαζεται τη βοηθεια σου;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:18Οι υπόλοιποι θα πρέπει να μπορούν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους.
συμφωνω μαζι σου για παιδια και καθυστερημενους, επειδη εχουν μειωμενο καταλογισμο, και δεν τους αξιζει να τρωνε ξυλο για κατι που δεν καταλαβαινουν.
αλλα αντρες-γυναικες τους βλεπω ισους. το αν θα βοηθησω καποιον η οχι, δεν εξαρταται απο το φυλο, αλλα απο τις συνθηκες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 140 Απαντήσεις