Εμένα ένας φίλος μου μου είπε ότι έβλεπε να βγαίνουν κάτι πολύ μικροί νάνοι μέσα από τις μπρίζες και να κάνουν τσουλήθρα στα καλώδια και μετά κάτι ελέφαντες όχι ακριβώς ελέφαντες όμως που τον κυνηγούσαν για πολλά χιλιόμετρα χωρίς να τρέχουνε όμως, τελικά δεν τον πιάσανε αλλά πέθανε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχετε δοκιμασει ναρκωτικα?
Re: Εχετε δοκιμασει ναρκωτικα?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Ελβετός Τραπεζίτης
σε κάποια φάση είδα τα δακτυλα του χεριού μου να πάλλονται σαν να ρίχνουν ηλεκτρική εκκένωση και κατόπιν άρχισαν να μεγαλώνουν και να γίνονται μακροστενα σαν του ΕΤ. Μου φάνηκε πολύ αστείο και άρχισα να γελάω, μετα με κατάπληξη κατάλαβα, οτι όπως κοίταγα την απλωμένη παλάμη, οτι μπορώ με το βλέμμα να διαπερνώ την παλάμη και να βλέπω τι βρίσκεται πίσω απο την παλάμη μου - σαν να απόκτησα ξαφνικά βλέμα σαν ακτίνες Χ που όλα τα διαπερνά .
Τιποτα δεν ηταν πλέον όρθιο, ευθύ και σταθερό, Τα πάντα απέκτησαν καμπύλες γραμμές, οι γωνίες εξαφανίστηκαν, και ο χώρος γύρω πάλεται και αποκτα μεταβαλόμενη μορφή. Ηταν πολύ διασκεδαστικό. Ηταν μαύρο σκοτάδι και το μονο φως ηταν το φωτορυθμικό αλλά «υπήρχαν χρώματα» παντού. Χρώματα σε έντονο μπλε που ξαφνικά άλλαζαν σαν ηλεκτρικό ρεύμα ή σαν κεραυνός.
Σε καταπληκτική διάθεση πίναμε και χορεύαμε.
Τιποτα δεν ηταν πλέον όρθιο, ευθύ και σταθερό, Τα πάντα απέκτησαν καμπύλες γραμμές, οι γωνίες εξαφανίστηκαν, και ο χώρος γύρω πάλεται και αποκτα μεταβαλόμενη μορφή. Ηταν πολύ διασκεδαστικό. Ηταν μαύρο σκοτάδι και το μονο φως ηταν το φωτορυθμικό αλλά «υπήρχαν χρώματα» παντού. Χρώματα σε έντονο μπλε που ξαφνικά άλλαζαν σαν ηλεκτρικό ρεύμα ή σαν κεραυνός.
Σε καταπληκτική διάθεση πίναμε και χορεύαμε.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
κι εγω απο φίλους και περιγραφέςblackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 01:44εγω οχι, αλλα ενας πολυ καλος μου φιλος εχει παρει και μου χει πει πως ειναι![]()
Επίσης έχω ακούσει φοβερά πράγματα για την salvia divinorum.
Ειναι παραισθησιογόνο φυτό ελάχιστα γνωστό στην χώρα μας και ως εκ τούτου παίζει να είναι και νόμιμο. Εχω ακούσει για άτομο με 2 τζούρες να το χάνει εντελώς και να νομίζει οτι είναι ξέρω γω ήχος. Η επίδραση διαρκεί 15 λεπτά μάξιμουμ και μετά είσαι απόλυτα σένιος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Ειναι παραισθησιογόνο φυτό ελάχιστα γνωστό στην χώρα μας και ως εκ τούτου παίζει να είναι και νόμιμο. Εχω ακούσει για άτομο με 2 τζούρες να το χάνει εντελώς και να νομίζει οτι είναι ξέρω γω ήχος. Η επίδραση διαρκεί 15 λεπτά μάξιμουμ και μετά είσαι απόλυτα σένιος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
- Bill Hicks
ναρκωτικά ποτέ, μόνο ψυχοτροπικά 
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
gassim έγραψε: 25 Ιουν 2018, 01:29
ναι....και πάλι καμιά σχέση με τα ναρκωτικά. Το ένα είναι χημικές ουσίες και το άλλο είναι χημικές ουσίες που επιδρούν στον οργανισμό.
κάτι σε τσίμπησε εσένα
για πες, πόσο καιρό μπορείς χωρίς;
Οχι μωρέ δεν με τσίμπησε τίποτα, κουβέντα κάνουμε.
Εντάξει υποθέτω οτι χρησιμοποίησες το ίντερνετ σαν παράδειγμα μιας συνήθειας που δεν κόβεται εύκολα και την παρομοίασες με τα ναρκωτικά. Υποθέτω οτι δεν πιστεύεις κι εσυ οτι το ίντερνετ είναι όντως ναρκωτικό.
gassim έγραψε: 28 Ιουν 2018, 10:23 Υποθέτω οτι δεν πιστεύεις κι εσυ οτι το ίντερνετ είναι όντως ναρκωτικό.
Όχι δεν πιστεύω πως το ίντερνετ είναι ναρκωτικό. Πιστεύω πως είναι χειρότερο
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΥΤΙΚΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
(εναλλακτικά: ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Πες "ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ" γρήγορα! Θα σε πρήξει ο πρήχτης!Χαοτικός έγραψε: 29 Ιουν 2018, 13:42 ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΥΤΙΚΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
Στην Καλαμαριά (ανατολικά) έχει λιγότερα πάντως από τις Δυτικές συνοικίες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Πώς έλεγε εκείνο το παλιό ανέκδοτο με τους γορίλες;....sys3x έγραψε: 29 Ιουν 2018, 19:41Στην Καλαμαριά (ανατολικά) έχει λιγότερα πάντως από τις Δυτικές συνοικίες.
... τώρα τη γάμησες!
Πιο αναλυτικά ρε. Ανατολικά τι ακριβως ναρκψτικά πίνουν και τι ψηφίζουν. Το ίδιο και για τους δυτικούς. Να αξιοιοποιήσουμε τα στοιχεία.sys3x έγραψε: 29 Ιουν 2018, 19:41Στην Καλαμαριά (ανατολικά) έχει λιγότερα πάντως από τις Δυτικές συνοικίες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις