ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:17 νομιζω εχει γυριστει και ταινια η απαγωγη.
που μπορω να την βρω;
εδώ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΙΠΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ 3ou ΡΑΙΧ
ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:17 νομιζω εχει γυριστει και ταινια η απαγωγη.
που μπορω να την βρω;
μερικές ταινίες και μετά από χρόνια να τις δεις παραμένουν καλέςYochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:14ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:17 νομιζω εχει γυριστει και ταινια η απαγωγη.
που μπορω να την βρω;
εδώ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΙΠΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ 3ou ΡΑΙΧ
Πραγματι. Δεν εχει αλλοιωθεί το μήνυμα. Μετά την κυριαρχία της αριστερης ιδεολογιας στην Ελλαδα της μεταπολιτευσης σταματησαν να γυριζουνε πια τέτοια εργα. Η μουσική επένδυση ειδικα ειναι καταπληκτική.nowhere έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:21μερικές ταινίες και μετά από χρόνια να τις δεις παραμένουν καλέςYochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:14ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:17 νομιζω εχει γυριστει και ταινια η απαγωγη.
που μπορω να την βρω;
εδώ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΙΠΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ 3ou ΡΑΙΧ![]()
πολυ καλη εκπομπη ηταν.την θυμαμαι πολυ καλα.Τι λεει η αριστεριλα δεν μας ενδιαφερει ετσι κι αλλοιως κοπρια στο κρανιο τους εχουν αυτοι.Beria έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:26 Ο Μαστοράκης κάηκε με την εκπομπή των συλληφθέντων του Πολυτεχνείου.
Ήταν εντελώς χυδαία εκείνη η εκπομπή.
Τον ξέπλυνε ο ΑΝΤ1
δεν το εγραψα εγω αυτο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Έχει μποθανει χρόνια τώρα στην Κρήτη δεν ξαναπάτησε από το πενήντα ζούσε καρδαμυλη, να το βάζεις να δουλέψει να ξεσκουριάσειJohn Brown Gun Club έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:15 O Βρεττανος αξιωματικος που οργανωσε την επιχειρηση ονομαζοταν Πατρικ Λι Φερμορ, και ειναι μορφη στην Κρητη. Νομιζω πως ζει ακομα, σε καποιο αλλο ελληνικο νησι. Εχει γραψει διαφορα βιβλια, εχω διαβασει την Εποχη της Δωρεας, οπου περιγραφει το ταξιδι που εκανε πεζος απο το Λονδινο στην Κωνσταντινουπολη το 1935, οταν εγινε 18 ετων. Αξιζει.
σφαγέας ΕλληνωνJohn Brown Gun Club έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:15 O Βρεττανος αξιωματικος που οργανωσε την επιχειρηση ονομαζοταν Πατρικ Λι Φερμορ, και ειναι μορφη στην Κρητη. Νομιζω πως ζει ακομα, σε καποιο αλλο ελληνικο νησι. Εχει γραψει διαφορα βιβλια, εχω διαβασει την Εποχη της Δωρεας, οπου περιγραφει το ταξιδι που εκανε πεζος απο το Λονδινο στην Κωνσταντινουπολη το 1935, οταν εγινε 18 ετων. Αξιζει.
σ ευχαριστω γι αυτη την διευκρινηση, αλλα σε βρισκω πολυ αγενη και επισης πολυ ανωμαλο. Αμμοφιλια ρε φιλε; Τι βιτσια ειναι αυτα;ammophila έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:18Έχει μποθανει χρόνια τώρα στην Κρήτη δεν ξαναπάτησε από το πενήντα ζούσε καρδαμυλη, να το βάζεις να δουλέψει να ξεσκουριάσειJohn Brown Gun Club έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:15 O Βρεττανος αξιωματικος που οργανωσε την επιχειρηση ονομαζοταν Πατρικ Λι Φερμορ, και ειναι μορφη στην Κρητη. Νομιζω πως ζει ακομα, σε καποιο αλλο ελληνικο νησι. Εχει γραψει διαφορα βιβλια, εχω διαβασει την Εποχη της Δωρεας, οπου περιγραφει το ταξιδι που εκανε πεζος απο το Λονδινο στην Κωνσταντινουπολη το 1935, οταν εγινε 18 ετων. Αξιζει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
για πεςMaspoli έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:19σφαγέας ΕλληνωνJohn Brown Gun Club έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 19:15 O Βρεττανος αξιωματικος που οργανωσε την επιχειρηση ονομαζοταν Πατρικ Λι Φερμορ, και ειναι μορφη στην Κρητη. Νομιζω πως ζει ακομα, σε καποιο αλλο ελληνικο νησι. Εχει γραψει διαφορα βιβλια, εχω διαβασει την Εποχη της Δωρεας, οπου περιγραφει το ταξιδι που εκανε πεζος απο το Λονδινο στην Κωνσταντινουπολη το 1935, οταν εγινε 18 ετων. Αξιζει.