!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μουντιάλ Ρωσίας 2018

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιά ομάδα θα κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Αργεντινή
13
15%
Βραζιλία
9
10%
Γερμανία
17
19%
Ισπανία
11
12%
Αγγλία
11
12%
Βέλγιο
5
6%
Πορτογαλία
3
3%
Ουρουγουαη
6
7%
Γαλλία
14
16%

Σύνολο ψήφων: 89

zteo

Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Daje έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:25
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 00:38
Δεν δικαιωθηκα με την Ιαπωνια για το 1?
Mε κιτρινη αμφισβητουμενη.
Ναι αλλα εαν δεν περνουσε η Ιαπωνια σαν ασιατικη ομαδα θα περνουσε η Σενεγαλη που ειναι αφρικανικη ομαδα,οποτε παλι μεσα θα επεφτα.Γενικα οι αφρικανικες ομαδες πλην της Αιγυπτου θεωρω οτι σταθηκαν καλα.Εχουν κλεισει την ψαλιδα οι Ασιατες και οι Αφρικανοι και στο μονο που υστερουν ειναι στο ειδικο βαρος φανελας που δεν το εχουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

καλα αυτο με τους αφρικανους το ακουμε κατι αιωνες
ολο την ψαλιδα κλεινουνε και δεν εχουνε ομαδα στους 16 μετα απο ποσα χρονια

ασιατες μια ζωη αμπαλιαση μονο καμια κορεα η' ιαπωνια να περασει μια στο τοσο τον ομιλο
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Rocco Siffredi έγραψε: 29 Ιουν 2018, 11:05 καλα αυτο με τους αφρικανους το ακουμε κατι αιωνες

ασιατες μια ζωη αμπαλιαση μονο καμια κορεα η' ιαπωνια να περασει μια στο τοσο τον ομιλο
Απο την Νιγηρία του Γεκινι και το Καμερουν του Ροζε Μιλα τα ακουμε αυτα. Ισως και πιο πίσω, αλλα δεν θυμαμαι.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Στην Ευρώπη έχουν παίξει και παίζουν μεγάλα ονόματα από την Αφρική, Ντρογκμπά, Εσσιέν, Γουεά, Ετό και άλλοι.
Οι ομάδες τους όμως είναι συγκρίσιμες με τις Ευρωπαϊκές και Νοτιοαμερικάνικες δευτεροκλασάτες.
Οι Ασιάτες τίποτα απολύτως, πλην λίγο Νότιος Κορέα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:32
Daje έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:25
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 00:38
Δεν δικαιωθηκα με την Ιαπωνια για το 1?
Mε κιτρινη αμφισβητουμενη.
Ναι αλλα εαν δεν περνουσε η Ιαπωνια σαν ασιατικη ομαδα θα περνουσε η Σενεγαλη που ειναι αφρικανικη ομαδα,οποτε παλι μεσα θα επεφτα.Γενικα οι αφρικανικες ομαδες πλην της Αιγυπτου θεωρω οτι σταθηκαν καλα.Εχουν κλεισει την ψαλιδα οι Ασιατες και οι Αφρικανοι και στο μονο που υστερουν ειναι στο ειδικο βαρος φανελας που δεν το εχουν.
Kανονικα επρεπε να κερδισει η Πολωνια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Πάμε για πρώϊμο τελικό Βραζιλία - Βέλγιο, στους 8.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ας γραψω κι εγω 2 πραγματακια για καθε ματς

France - Argentina 2.45 - 3.00 - 3.50
αν το ματς ηταν γαλλια-ιαπωνια η γαλλια-σουηδια θα ψαχναμε αν οι γαλλοι θα σταματησουν στα 2 η 3 γκολ
επειδη ομως η αργεντινη εχει τις μοναδες που εχει το ματς φαινεται ντερμπι,αν και οι αργεντινοι μεχρι στιγμης δεν βλεπονται
το προβλημα ειναι οτι οι γαλλοι ειναι χεστες εκ παραδοσεως και αν με καποιο τροπο βρεθουν πισω στο σκορ μπορει να αποκλειστουν μονοι τους
επειδη ομως στο κεντρο που θα κριθει το ματς η διαφορα μου μοιαζει χαωδης νομιζω οτι οι γαλλοι θα κερδισουν και το 2,45 μοιαζει να εχει μεγαλη αξια

Uruguay - Portugal 2.80 - 3.00 - 3.00
μακραν το πιο θολο ματς των 16
μου μοιαζει για καθαρο 50-50 και καθαρο ματς του 1-0
θα πω με το θυμικο πορτογαλια λιγω σαντος αλλα δεν θα επαιζα σημειο σε αυτο το ματς

Spain - Russia 1.57 - 4.00 - 7.00
οι ισπανοι ειναι φαβορι αλλα οχι του 1,45
η αμυνα της κανει νερα και οι χαφ της μου μοιαζουν ακεφοι
οι ρωσοι στα πρωτα ματς που τους ειχα δει πιεζαν πολυ στον αξονα και ειχαν και κανα δυο παιχτακια που στο ξεφωτο ηταν επικινδυνοι, αλλα η αμυνα τους ειναι για κλαματα
παρολα αυτα αν μπουν μπροστα στο σκορ μπορει να προβληματισουν τους ισπανους, οι οποιοι λογικα θα περασουν

Croatia - Denmark 1.90 - 3.30 - 5.20

οι κροατες εχουν παιξει ωραια μπαλα στο μουντιαλ μεχρι στιγμης
το μονο προβλημα ειναι οτι δεν τους εχω δει απεναντι σε κλειστη αμυνα και αν και το κεντρο τους ειναι ισως το καλυτερο της διοργανωσης μεχρι στιγμης, οι μπροστινοι τους δεν προκαλουν φοβο και αν οι δανοι κατσουν πισω μπορει να τους ζορισουν
παρολα αυτα οι δανοι ειναι αχρωμοι, ανοστοι, αγευστοι και το 1,90 μοιαζει αρκετα ψηλα

Brazil - Mexico 1.55 - 4.00 - 7.50
οι βραζιλιανοι εχουν παιξει το πιο κυνικο ποδοσφαιρο μεχρι στιγμης, πιθανως παιρνοντας μαθηματα απο την 7αρα του 2014
ενα επιπλεον προβλημα ειναι ο τραυματισμος του μαρσελο, που για μενα ηταν ο καλυτερος παικτης τους μαζι ε τον κουτινιο μεχρι στιγμης
το καλο για αυτους ειναι οτι οι μεξικανοι ειναι σε καθε ματς και χειροτεροι,αν και θεωρητικα το ματς ειναι απο αυτα που τους πανε(περιμενουμε πισω και χτυπαμε στην κοντρα)
βραζιλια λεω αλλα το 1.55 δεν αξιζει τον κοπο

Belgium - Japan 1.40 - 5.00 - 9.00
οι βελγοι εχουν το μειονεκτημα οτι πραγματικα ανταγωνιστικο ματς δεν εχουν παιξει μεχρι τωρα
το καλο για αυτους ειναι οτι εχουν τον φορ που μπορει να ξεκλειδωσει μια κλειστη αμυνα, αλλα αν με καποιο τροπο οι ιαπωνες μπουν μπροστα στο σκορ δεν ξερω κατα ποσον μπορουν να το γυρισουν
οι ιαπωνες μου ειχαν κανει πολυ καλη εντυπωση με την τακτικη τους προσηλωση, αλλα στο τελευταιο ματς με τους πολωνους ηταν αθλιοι και εχασαν και επιπλεον ποντους με τις πασουλες στο τελος
παρολα αυτα, θα το παλεψουν το ματσακι, για το οποιο λεω βελγιο αλλα no bet

Sweden - Switzerland 3.10 - 3.00 - 2.70
το πιο αδιαφορο ματς αυτης της φασης
οι σουηδοι εχουν πιο συμπαθητικοι ομαδα και αν το ματς δεν εχει γρηγορο ρυθμο θα περασουν

Colombia - England 4.00 - 3.30 - 2.10

αλλο ενα θολο ματς
οι αγγλοι εχουν ενδιαφερουσα ομαδα φετος αλλα απο την μεση και μπροστα εκτος του κειν ειναι γεματοι γατια και η κολομβια ειναι σκληρη ομαδα
το προβλημα ειναι οτι ο χαμες μαλλον δεν παιζει και ο φαλκαο δεν ειναι σε κατασταση να τρομαζει
στηριζω αγγλια αλλα δεν θα μου κανει εντυπωση να περασουν οι κολομβιανοι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

alekhine έγραψε: 29 Ιουν 2018, 11:37 ας γραψω κι εγω 2 πραγματακια για καθε ματς

France - Argentina 2.45 - 3.00 - 3.50
αν το ματς ηταν γαλλια-ιαπωνια η γαλλια-σουηδια θα ψαχναμε αν οι γαλλοι θα σταματησουν στα 2 η 3 γκολ
επειδη ομως η αργεντινη εχει τις μοναδες που εχει το ματς φαινεται ντερμπι,αν και οι αργεντινοι μεχρι στιγμης δεν βλεπονται
το προβλημα ειναι οτι οι γαλλοι ειναι χεστες εκ παραδοσεως και αν με καποιο τροπο βρεθουν πισω στο σκορ μπορει να αποκλειστουν μονοι τους
επειδη ομως στο κεντρο που θα κριθει το ματς η διαφορα μου μοιαζει χαωδης νομιζω οτι οι γαλλοι θα κερδισουν και το 2,45 μοιαζει να εχει μεγαλη αξια

Uruguay - Portugal 2.80 - 3.00 - 3.00
μακραν το πιο θολο ματς των 16
μου μοιαζει για καθαρο 50-50 και καθαρο ματς του 1-0
θα πω με το θυμικο πορτογαλια λιγω σαντος αλλα δεν θα επαιζα σημειο σε αυτο το ματς

Spain - Russia 1.57 - 4.00 - 7.00
οι ισπανοι ειναι φαβορι αλλα οχι του 1,45
η αμυνα της κανει νερα και οι χαφ της μου μοιαζουν ακεφοι
οι ρωσοι στα πρωτα ματς που τους ειχα δει πιεζαν πολυ στον αξονα και ειχαν και κανα δυο παιχτακια που στο ξεφωτο ηταν επικινδυνοι, αλλα η αμυνα τους ειναι για κλαματα
παρολα αυτα αν μπουν μπροστα στο σκορ μπορει να προβληματισουν τους ισπανους, οι οποιοι λογικα θα περασουν

Croatia - Denmark 1.90 - 3.30 - 5.20

οι κροατες εχουν παιξει ωραια μπαλα στο μουντιαλ μεχρι στιγμης
το μονο προβλημα ειναι οτι δεν τους εχω δει απεναντι σε κλειστη αμυνα και αν και το κεντρο τους ειναι ισως το καλυτερο της διοργανωσης μεχρι στιγμης, οι μπροστινοι τους δεν προκαλουν φοβο και αν οι δανοι κατσουν πισω μπορει να τους ζορισουν
παρολα αυτα οι δανοι ειναι αχρωμοι, ανοστοι, αγευστοι και το 1,90 μοιαζει αρκετα ψηλα

Brazil - Mexico 1.55 - 4.00 - 7.50
οι βραζιλιανοι εχουν παιξει το πιο κυνικο ποδοσφαιρο μεχρι στιγμης, πιθανως παιρνοντας μαθηματα απο την 7αρα του 2014
ενα επιπλεον προβλημα ειναι ο τραυματισμος του μαρσελο, που για μενα ηταν ο καλυτερος παικτης τους μαζι ε τον κουτινιο μεχρι στιγμης
το καλο για αυτους ειναι οτι οι μεξικανοι ειναι σε καθε ματς και χειροτεροι,αν και θεωρητικα το ματς ειναι απο αυτα που τους πανε(περιμενουμε πισω και χτυπαμε στην κοντρα)
βραζιλια λεω αλλα το 1.55 δεν αξιζει τον κοπο

Belgium - Japan 1.40 - 5.00 - 9.00
οι βελγοι εχουν το μειονεκτημα οτι πραγματικα ανταγωνιστικο ματς δεν εχουν παιξει μεχρι τωρα
το καλο για αυτους ειναι οτι εχουν τον φορ που μπορει να ξεκλειδωσει μια κλειστη αμυνα, αλλα αν με καποιο τροπο οι ιαπωνες μπουν μπροστα στο σκορ δεν ξερω κατα ποσον μπορουν να το γυρισουν
οι ιαπωνες μου ειχαν κανει πολυ καλη εντυπωση με την τακτικη τους προσηλωση, αλλα στο τελευταιο ματς με τους πολωνους ηταν αθλιοι και εχασαν και επιπλεον ποντους με τις πασουλες στο τελος
παρολα αυτα, θα το παλεψουν το ματσακι, για το οποιο λεω βελγιο αλλα no bet

Sweden - Switzerland 3.10 - 3.00 - 2.70
το πιο αδιαφορο ματς αυτης της φασης
οι σουηδοι εχουν πιο συμπαθητικοι ομαδα και αν το ματς δεν εχει γρηγορο ρυθμο θα περασουν

Colombia - England 4.00 - 3.30 - 2.10

αλλο ενα θολο ματς
οι αγγλοι εχουν ενδιαφερουσα ομαδα φετος αλλα απο την μεση και μπροστα εκτος του κειν ειναι γεματοι γατια και η κολομβια ειναι σκληρη ομαδα
το προβλημα ειναι οτι ο χαμες μαλλον δεν παιζει και ο φαλκαο δεν ειναι σε κατασταση να τρομαζει
στηριζω αγγλια αλλα δεν θα μου κανει εντυπωση να περασουν οι κολομβιανοι
Γενικώς συμφωνώ, αν και η Κολομβία θα περάσει αέρα.
Υπάρχουν όμως πολλές πεναλτιές εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Chilloutbuddy έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:05Vig?
4-5% ειναι.Στο λαιβ ανεβαινει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Namrail έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:31
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:28 Aν δίνει 0% θα χάνουν λεφτά
Ρε τσιλ εννοείται πως δεν δίνει όλα τα ματς 0%. Σαν κράχτη το έχει, δίνει πχ 1 ματς υψηλού ενδιαφέροντος τη μέρα. Τώρα στο μουντιάλ έχει το γαλλία αργεντινή με 0% γκανιότα.
Δεν ειναι 0 η γκανιοτα ρε μαλακες ουτε σε αυτα.Ειναι εως 0,99%.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

ωραια η ανάλυση του alekhine
το σουηδια-ελβετια θα πάει πέναλτι, και οι 2 χεστες είναι
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

GoBack έγραψε: 29 Ιουν 2018, 12:04
Namrail έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:31
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:28 Aν δίνει 0% θα χάνουν λεφτά
Ρε τσιλ εννοείται πως δεν δίνει όλα τα ματς 0%. Σαν κράχτη το έχει, δίνει πχ 1 ματς υψηλού ενδιαφέροντος τη μέρα. Τώρα στο μουντιάλ έχει το γαλλία αργεντινή με 0% γκανιότα.
Δεν ειναι 0 η γκανιοτα ρε μαλακες ουτε σε αυτα.Ειναι εως 0,99%.
Ρε μαλάκα έδωσα συγκεκριμένο παράδειγμα. Οι αποδόσεις είναι 2.52-3.07-3.57.

Άμα πάρεις τον τύπο θα βγάλεις γκανιότα 0.0026 δηλαδή ουσιαστικά 0.2%. Ε ουσιαστικά είναι πολύ κοντά στο μηδέν.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

GoBack έγραψε: 29 Ιουν 2018, 12:01
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:05Vig?
4-5% ειναι.Στο λαιβ ανεβαινει.
Ανεβαίνει στα λάιβ για λόγους ασφάλειας του μπουκ. Αυτό δείχνει ότι στα λάιβ (και όχι στα πρι γκέιμ), βρίσκεται η μεγαλύτερη πιθανότητα του παίκτη να κερδίσει.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Στα ασιατικα χαντικαπ πως υπολογιζουμε τη γκανιοτα; :8)
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Rocco Siffredi έγραψε: 29 Ιουν 2018, 11:05 καλα αυτο με τους αφρικανους το ακουμε κατι αιωνες

Εγραψα οτι τους λειπει το βαρος της φανελας και αυτο δεν το αποκτας απο την μια μερα την αλλη.Θελουν δουλεια ακομα στην νοοτροπια,στην ψυχολογια και στην πειθαρχια.Δεν τους λειπουν οι ποδοσφαιρικες ικανοτητες και το ταλεντο.Παντως ειναι σε καλο δρομο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”