Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:43 Εγώ δεν ασχολούμαι βέβαια, γιατί αν και βρήκα την ανάλογη,(με καμπύλες καρντασιαν κιόλας), συρθηκα ως όφις έξω από τα σύρματα του παραδείσου, προς την κατεύθυνση της μειτσουρκολασης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μου στέλνουν συνεχώς 25άρηδες να βγούμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- like here nowhere
Re: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μου στέλνουν συνεχώς 25άρηδες να βγούμε
- like here nowhere
να σου πω πολυ επιθετικα μιλαςsys3x έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:35Κι αυτή σαλονικιά ρε μιόλες, γαμώ το Πειραιά σας και το πασαλιμάνι.
δεν ερχεσαι ενα ταξιδακι αθηνα να την εκτιμησεις?
Δε προλαβαίνω η αλήθεια είναι.like here nowhere έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:59να σου πω πολυ επιθετικα μιλαςsys3x έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:35Κι αυτή σαλονικιά ρε μιόλες, γαμώ το Πειραιά σας και το πασαλιμάνι.
Αλλά μάντεψε που θα πάω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- like here nowhere
sys3x έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:21Δε προλαβαίνω η αλήθεια είναι.like here nowhere έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:59να σου πω πολυ επιθετικα μιλαςsys3x έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:35
Κι αυτή σαλονικιά ρε μιόλες, γαμώ το Πειραιά σας και το πασαλιμάνι.
Αλλά μάντεψε που θα πάω.
Μυκονο;
Όχι, όχι, στο πρώτο.like here nowhere έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:22sys3x έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:21Δε προλαβαίνω η αλήθεια είναι.like here nowhere έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:59
να σου πω πολυ επιθετικα μιλας
Αλλά μάντεψε που θα πάω.
Μυκονο;
.
.
- like here nowhere
αν εννοεις χαλκιδικη και γω για εκει εχω κανονισειsys3x έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:23Όχι, όχι, στο πρώτο.
like here nowhere έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:24αν εννοεις χαλκιδικη και γω για εκει εχω κανονισει![]()
.
.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Σε αυτό το σημείο, να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο πως η εν λόγω ηθοποιός τυγχάνει ΚΑΙ μέταλλο.Ερμής έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:27Μπα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:12έτσιvantono έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:00 έμπαινα Παλαιολόγου με τα καρούλια μιλάμε!!! Τη γάζωνα ασυστολα,την ξεπατωκαλάθιαζα,την πριονοκορδέλιαζα! Βλαντή και Μπότση, οι άλλες χιλιοαγαπημένες μουΤριάδα φωτιά!
πρόσθεσε και τουμασάτου
Το έχω πει ότι από τις νέες δεν υπάρχει το βλέμμα της Γερονικολου. Δεν υπάρχει. Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι
Πηγή:
Το ringtone του κινητού της σε κάποια σειρά ήταν το “If I could fly” των Helloween από το “The dark ride” που κυκλοφόρησε το 2000 και σηματοδότησε έναν ας το πούμε εκμοντερνισμό του συγκροτήματος, μια μετακίνηση σε πιο απλές φόρμες (γενικά υπολείπεται σε σχέση με τα προηγούμενα albums με τον Andi Deris στα φωνητικά - για την εποχή Kiske, ούτε λόγος)
Από όσες έχουν αναφερθεί στο νήμα, η Παναγιώτα Βλαντή είναι μακράν η κορυφαία MILF (πρόσωπο, σώμα, φωνή, τα πάνταόλα)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Ναι, ρε φίλε.Gordian Knot έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 02:34 Από όσες έχουν αναφερθεί στο νήμα, η Παναγιώτα Βλαντή είναι μακράν η κορυφαία MILF (πρόσωπο, σώμα, φωνή, τα πάνταόλα)
Ναι.
- like here nowhere
μπορώ να κάνω εγώ τον ορέσταρο32 και εσυ τον σισμικsys3x έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:25![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος like here nowhere την 07 Ιούλ 2020, 03:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- like here nowhere
φύτε μπορεί να ήταν για τις ανάγκες του ρόλουGordian Knot έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 02:34
Σε αυτό το σημείο, να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο πως η εν λόγω ηθοποιός τυγχάνει ΚΑΙ μέταλλο.![]()
Πηγή:
Το ringtone του κινητού της σε κάποια σειρά ήταν το “If I could fly” των Helloween
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πανέμορφη αλλά εκτός του ότι είναι ολίγον τάπα, σου βγάζει κάτι το κυρατσίστικο, όχι το σέξυ. Ειδικά τωρα που εχει μεγαλώσει. Οταν ηταν μικρότερη, άνετα πετσόκοβα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:12έτσιvantono έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:00 έμπαινα Παλαιολόγου με τα καρούλια μιλάμε!!! Τη γάζωνα ασυστολα,την ξεπατωκαλάθιαζα,την πριονοκορδέλιαζα! Βλαντή και Μπότση, οι άλλες χιλιοαγαπημένες μουΤριάδα φωτιά!
πρόσθεσε και τουμασάτου
-
Gouerino 4
Παντως σαν την βινα ασικη ουτε γεννηθηκε ουτε θα ξαναγεννηθεί αλληvantono έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 09:49Πανέμορφη αλλά εκτός του ότι είναι ολίγον τάπα, σου βγάζει κάτι το κυρατσίστικο, όχι το σέξυ. Ειδικά τωρα που εχει μεγαλώσει. Οταν ηταν μικρότερη, άνετα πετσόκοβα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:12έτσιvantono έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:00 έμπαινα Παλαιολόγου με τα καρούλια μιλάμε!!! Τη γάζωνα ασυστολα,την ξεπατωκαλάθιαζα,την πριονοκορδέλιαζα! Βλαντή και Μπότση, οι άλλες χιλιοαγαπημένες μουΤριάδα φωτιά!
πρόσθεσε και τουμασάτου
- Eθνικοκοινωνιστης
πανεμορφη,εχει περαση

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Gouerino 4
Την ασικη ειρωνευεσαι;
Λιγο σεβας ρε εθνι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση