Το ύψος προσθέτει κυρίως στην αξία του άντρα γιατί δεν θα βρεις γυναίκα που να σου πει ότι προτιμάει τους κοντούς. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν πολλοί άντρες που προτιμάνε τις κοντές. Αφού ένας άντρας θα φλερτάρει πιο εύκολα μια κοντή από μια ψηλή, στατιστικά οι κοντές πρέπει να ρίχνουν περισσότερες χυλόπιτες από τις ψηλές.Giorgos έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 20:17 Τα κορίτσια χωρίζονται σε κατηγορίες.Η ανώτερη κατηγορία περιλαμβάνει τα κορίτσια που είναι ψηλά και λεπτά (και έχουν και ωραίο σώμα). Τα κορίτσια αυτής της ανώτερης κατηγορίας αυτό που απολαμβάνουν είναι να μοιράζουν χυλοπιτες ενώ είναι εξαιρετικαυ δύσκολο να τις φλερτάρεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ελεύθερη
Re: Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ελεύθερη
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Στο Instagram,Messanger/Facebook και στα dating sites τα κορίτσια ανώτερης κατηγορίας που λέω είναι εκεί συνήθως για να μαζέψουν followers και να επιβεβαιώσουν το ψώνιο τους.Τους αρέσει να προκαλούν το αντρικό φύλο αλλά χωρίς να τους κάθονται.Είναι ψωνισμένες.Οι κοντές και οι μέτριες είναι πιο εύκολα προσβάσιμες.Γάταρος έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 20:42Το ύψος προσθέτει κυρίως στην αξία του άντρα γιατί δεν θα βρεις γυναίκα που να σου πει ότι προτιμάει τους κοντούς. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν πολλοί άντρες που προτιμάνε τις κοντές. Αφού ένας άντρας θα φλερτάρει πιο εύκολα μια κοντή από μια ψηλή, στατιστικά οι κοντές πρέπει να ρίχνουν περισσότερες χυλόπιτες από τις ψηλές.Giorgos έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 20:17 Τα κορίτσια χωρίζονται σε κατηγορίες.Η ανώτερη κατηγορία περιλαμβάνει τα κορίτσια που είναι ψηλά και λεπτά (και έχουν και ωραίο σώμα). Τα κορίτσια αυτής της ανώτερης κατηγορίας αυτό που απολαμβάνουν είναι να μοιράζουν χυλοπιτες ενώ είναι εξαιρετικαυ δύσκολο να τις φλερτάρεις.
Ε καλά κι αυτές της ανώτερης κατηγορίας δε νομίζω να μένουν αγάμητες, απλώς έχουν υψηλότερα στάνταρντς. Πέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως, που εκεί εντάξει ορμάνε όλα τα λιγούρια χωρίς καμία συστολή, έξω στον κόσμο πόσοι είναι αυτοί που θα την πέσουν σε μια όμορφη ψηλή και πόσοι αυτοί που θα την πέσουν σε μια όμορφη κοντή; Στατιστικά θεωρώ ότι αυτοί που θα την πέσουν σε μια όμορφη κοντή είναι περισσότεροι, άρα λογικά η κοντή θα ρίχνει και περισσότερες χυλόπιτες.Giorgos έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 20:47 Στο Instagram,Messanger/Facebook και στα dating sites τα κορίτσια ανώτερης κατηγορίας που λέω είναι εκεί συνήθως για να μαζέψουν followers και να επιβεβαιώσουν το ψώνιο τους.Τους αρέσει να προκαλούν το αντρικό φύλο αλλά χωρίς να τους κάθονται.Είναι ψωνισμένες.Οι κοντές και οι μέτριες είναι πιο εύκολα προσβάσιμες.
Σιγά την κορασίδα 
- Obi Wan Iakobi
Ειναι και φιλελευθερη?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Αυτή και αν είναι Μεταχειρισμένη, όσο δε παει, οι μόνοι που δε την έχουν πάρει παίζει να ειμαι εγώ, εσύ και ο ΕΤ ο εξωγηινος. Παρτουζες με ποδοσφαιριστές στα παταρια των κλαμπ. Για καιρό την έπαιρνε νουμεραδα ο Κονέ και η παρέα του.
Η πλάκα είναι ότι έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια και το έμαθα τυχαία γιατί τα γιορτάσαμε στο ίδιο μαγαζι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι αλλά οι ψηλές ωραίες (η ανώτερη κατηγορία κοριτσιών) έχουν πολύ υψηλά στάνταρ που είναι σπάνιο να βρεθεί αρσενικό που να τα πληρεί. Οι κοντές δεν έχουν τόσο πολύ υψηλά στάνταρ.Γάταρος έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 20:55Ε καλά κι αυτές της ανώτερης κατηγορίας δε νομίζω να μένουν αγάμητες, απλώς έχουν υψηλότερα στάνταρντς. Πέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως, που εκεί εντάξει ορμάνε όλα τα λιγούρια χωρίς καμία συστολή, έξω στον κόσμο πόσοι είναι αυτοί που θα την πέσουν σε μια όμορφη ψηλή και πόσοι αυτοί που θα την πέσουν σε μια όμορφη κοντή; Στατιστικά θεωρώ ότι αυτοί που θα την πέσουν σε μια όμορφη κοντή είναι περισσότεροι, άρα λογικά η κοντή θα ρίχνει και περισσότερες χυλόπιτες.Giorgos έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 20:47 Στο Instagram,Messanger/Facebook και στα dating sites τα κορίτσια ανώτερης κατηγορίας που λέω είναι εκεί συνήθως για να μαζέψουν followers και να επιβεβαιώσουν το ψώνιο τους.Τους αρέσει να προκαλούν το αντρικό φύλο αλλά χωρίς να τους κάθονται.Είναι ψωνισμένες.Οι κοντές και οι μέτριες είναι πιο εύκολα προσβάσιμες.
Δηλαδή λες ότι η ανώτερη κατηγορία γυναικών μένουν αγάμητες;Giorgos έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:10 Ναι αλλά οι ψηλές ωραίες (η ανώτερη κατηγορία κοριτσιών) έχουν πολύ υψηλά στάνταρ που είναι σπάνιο να βρεθεί αρσενικό που να τα πληρεί. Οι κοντές δεν έχουν τόσο πολύ υψηλά στάνταρ.
Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.Ξέρω μόνο ότι δεν είναι καθόλου έυκολο να βρεθεί αρσενικό που να πληρεί τα υψηλά στάνταρ τους.Γάταρος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:57Δηλαδή λες ότι η ανώτερη κατηγορία γυναικών μένουν αγάμητες;Giorgos έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:10 Ναι αλλά οι ψηλές ωραίες (η ανώτερη κατηγορία κοριτσιών) έχουν πολύ υψηλά στάνταρ που είναι σπάνιο να βρεθεί αρσενικό που να τα πληρεί. Οι κοντές δεν έχουν τόσο πολύ υψηλά στάνταρ.
- Eθνικοκοινωνιστης
ισως γιατι το επιζητουν?Γάταρος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:57Δηλαδή λες ότι η ανώτερη κατηγορία γυναικών μένουν αγάμητες;Giorgos έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:10 Ναι αλλά οι ψηλές ωραίες (η ανώτερη κατηγορία κοριτσιών) έχουν πολύ υψηλά στάνταρ που είναι σπάνιο να βρεθεί αρσενικό που να τα πληρεί. Οι κοντές δεν έχουν τόσο πολύ υψηλά στάνταρ.
δες Δικασπολο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ΔΕΝ θελουν αρσενικο ποσο μαλλον μεγαλυτερης αξιας (sic) απο την δικη τουςGiorgos έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 10:04Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.Ξέρω μόνο ότι δεν είναι καθόλου έυκολο να βρεθεί αρσενικό που να πληρεί τα υψηλά στάνταρ τους.Γάταρος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:57Δηλαδή λες ότι η ανώτερη κατηγορία γυναικών μένουν αγάμητες;Giorgos έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:10 Ναι αλλά οι ψηλές ωραίες (η ανώτερη κατηγορία κοριτσιών) έχουν πολύ υψηλά στάνταρ που είναι σπάνιο να βρεθεί αρσενικό που να τα πληρεί. Οι κοντές δεν έχουν τόσο πολύ υψηλά στάνταρ.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Ερμής έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:23Αυτή και αν είναι Μεταχειρισμένη, όσο δε παει, οι μόνοι που δε την έχουν πάρει παίζει να ειμαι εγώ, εσύ και ο ΕΤ ο εξωγηινος. Παρτουζες με ποδοσφαιριστές στα παταρια των κλαμπ. Για καιρό την έπαιρνε νουμεραδα ο Κονέ και η παρέα του.
Η πλάκα είναι ότι έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια και το έμαθα τυχαία γιατί τα γιορτάσαμε στο ίδιο μαγαζι
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από avideditor