Αρίστος έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 19:01
Εγω βλεπω πως η Συριζαια (οπως την αποκαλεις) Ξενη Δημητριου, "ανέφερε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής την ύπαρξη αυτού του κυκλώματος και την ανησυχία της για την έρευνα που δεν έχει προχωρήσει, αλλά η ΝΔ, αντί να ρωτήσει την Εισαγγελέα για τους επίορκους του παρακράτους που σχετίζονται με το χώρο της, προτίμησε να κάνει φέιγ βολάν τις παράνομες μαγνητοφωνήσεις του κ. Μιωνή".
Αρα δεν το ειχε αναλαβει αυτη.
.
Ηταν ο επικεφαλης εισαγγελικος λειτουργος.Η ανωτερη στην ιεραρχια.Μπορουσε να διαταξει ο,τι ερευνα γουσταρε.Εσεις την βαλατε.
Και μου λες οτι δεν ειχε αναλαβει αυτη το σκανδαλο του κυκλωματος οταν επι των ημερων της διαβιβαστηκε στον εισαγγελεα ;
Καλυψατε το σκανδαλο ρε λαμογια αριστεροι ; Καλυψατε τον μαστροπο νεοδημοκρατη ;
Ενημερωτικά πάντα, ο κάθε δικαστικός λειτουργός είναι παντελώς ανεξάρτητος κατά την άσκηση των καθηκόντων του, όχι από την διοικητική αλλά και την δικαστική ιεραρχία. Συνεπώς, η Δημητρίου μπορεί να αναθέσει την υπόθεση σε κάποιον, μπορεί να ελέγξει την πρόοδο του αλλά δεν μπορεί να τον υποκαταστήσει.
Εδώ η Τσατάνη έκανε αβαβά όλη την περίπτωση της Μαρφίν (πήρε την δικογραφία για συσχέτιση και την "αρχειοθέτησε") και αν δεν είχαν λυσσάξει οι τζύμπριοι (που έκαναν αίτηση μέσω του ΥπΔικ για έλεγχο της) θα είχε κλείσει εκεί το θέμα.
Η τελευταια φαση που ειχαμε διαβασει για κακοποιηση γυναικων ηταν απο τους Βουλγαρους στις ιεροδουλες. Σε μαφιοζικα κυκλωματα υγιεις σχεσεις δεν υπαρχουν.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 19:20
Ο τελευταθ´ος νδκράτης πρέπει να κρεμαστεί με τα άντερ-α του τελευταίου πασόκου. Μόνο έτσι η χώρα μας θα ορθοποδήσει. Λαικά δικαστήρια και κρεμάλες.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Φυλάττε θερμοπύλες φίλοι μου. Η ανωμαλία της παιδεραστίας έχει διαβρώσει την κοινωνία μας. Βλέπω κάτι ξέκωλα 15χρονα στις παραλίες και απορώ με τπυς έλληνες. Αλήθεια; Εκεί έχουμε φτάσει; Να εκπορνεύουμε τα παιδιά μας; brazilian for thought.
Δεν ειναι μονο η παιδεραστια φιλτατε. Οι κασετες της ΕΥΠ περιγραφουν μια κατασταση που ενα μαφιοζικο κυκλωμα ελυνε και εδενε με πολιτικους, δικαστικους και μεγαλοστελεχη του δημοσιου.
aljawn έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 19:15
Συνεπώς, η Δημητρίου μπορεί να αναθέσει την υπόθεση σε κάποιον, μπορεί να ελέγξει την πρόοδο του αλλά δεν μπορεί να τον υποκαταστήσει.
Εδώ η Τσατάνη έκανε αβαβά όλη την περίπτωση της Μαρφίν (πήρε την δικογραφία για συσχέτιση και την "αρχειοθέτησε") και αν δεν είχαν λυσσάξει οι τζύμπριοι (που έκαναν αίτηση μέσω του ΥπΔικ για έλεγχο της) θα είχε κλείσει εκεί το θέμα.
Απο την Τσατανη ειχε αφαιρεθει η δικογραφια.Και οπως λες η Δημητριου μπορουσε να ελεγξει την προοδο της υποθεσης.
Τι εγινε ; Τιποτα.
Εποχη συριζα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 19:42
Απο την Τσατανη ειχε αφαιρεθει η δικογραφια.Και οπως λες η Δημητριου μπορουσε να ελεγξει την προοδο της υποθεσης.
Τι εγινε ; Τιποτα.
Εποχη συριζα.
Η δικογραφία αφαιρέθηκε από την Τσατάνη για άλλους λόγους, αφού ήδη είχε καεί με τον Ξιφομάχο. Και από την Ράικου που αφαιρέθηκε, καλά έκαναν, αφού πλέον ο σύζυγος της έχει λάβει την ιδιότητα του κατηγορούμενου για την υπόθεση που εξέταζε. Η ίδια έπρεπε να είχε μόνη της παραιτηθεί της υποθέσεως, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Δεν είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ή έχεις αντιληφθεί τι υπονοείται με τον όρο πρόοδος της υποθέσεως επί δικαστικών λειτουργών.
Τι εγινε ; Τιποτα.
Εποχη συριζα.
Η δικογραφία αφαιρέθηκε από την Τσατάνη για άλλους λόγους, αφού ήδη είχε καεί με τον Ξιφομάχο. Και από την Ράικου που αφαιρέθηκε, καλά έκαναν, αφού πλέον ο σύζυγος της έχει λάβει την ιδιότητα του κατηγορούμενου για την υπόθεση που εξέταζε. Η ίδια έπρεπε να είχε μόνη της παραιτηθεί της υποθέσεως, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Δεν είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ή έχεις αντιληφθεί τι υπονοείται με τον όρο πρόοδος της υποθέσεως επί δικαστικών λειτουργών.
Εγω ειμαι απολυτως σιγουρος οτι κανεις το κοροιδο.
Απο τη μια μας λες οτι καλα εκαναν και αφαιρεσαν τη δικοκραφια απο εναν εισαγγελεα,απο την αλλη μας λες οτι η Δημητριου δεν μπορουσε να κανει κατι.Να ρωτησει βρε παιδια μου,τι γινεται με τον μαστροπο νεοδημοκρατη.Να ξερουμε τωρα για ποιο πραγμα μιλαμε.
Θα ξεραμε περισσοτερα βεβαια αν δινατε και το ονοματακι.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 19:20
Ο τελευταθ´ος νδκράτης πρέπει να κρεμαστεί με τα άντερ-α του τελευταίου πασόκου. Μόνο έτσι η χώρα μας θα ορθοποδήσει. Λαικά δικαστήρια και κρεμάλες.
Όχι άλλο λαϊκή αίσθηση δικαίου.
Πάθαμε οβερντόουζ από τον οργισμένο λαό και το ακατάβλητο σθένος του.
Τι εγινε ; Τιποτα.
Εποχη συριζα.
Εγω ειμαι απολυτως σιγουρος οτι κανεις το κοροιδο.
Απο τη μια μας λες οτι καλα εκαναν και αφαιρεσαν τη δικοκραφια απο εναν εισαγγελεα,απο την αλλη μας λες οτι η Δημητριου δεν μπορουσε να κανει κατι.Να ρωτησει βρε παιδια μου,τι γινεται με τον μαστροπο νεοδημοκρατη.Να ξερουμε τωρα για ποιο πραγμα μιλαμε.
Θα ξεραμε περισσοτερα βεβαια αν δινατε και το ονοματακι.
Μα ξεκάθαρα ανέφερα γιατί αφαιρέθηκαν οι δικογραφίες, οι οποίες δεν είχαν να κάνουν με την πορεία της υποθέσεως αλλά με τις ίδιες τις δικαστικές λειτουργούς.
Ναι, αλλά τη γραμμή τη χαράζουν οι μητσοτακικοι, βουλευτές και μη.
Αυτό είναι αλήθεια.Όμως προσπαθεί να ξεγελά την συντηρητική δεξιά κατα πλειοψηφία εκλογική βάση του κόμματος της ΝΔ γιατί χωρίς αυτήν σήμερα θα ήταν στο 15% και πρωθυπουργία δεν θα έβλεπε.
Πολιτική γραμμή δε χαράζουν οι λούμπεν της επαρχίας και των αμόρφωτων συντηρητικών στρωμάτων και είναι λογικό.
Σωστά χαράζουν οι παιδεραστές,βιτσιόζοι και ανώμαλοι υψηλόβαθμοι νεοδημοκράτες που το παίζουν συντηρητικοί για τα ψηφαλάκια των δεξιών που στην ΝΔ είναι πάρα πολλά.Αυτό βέβαια γινόταν και επι Καραμνλή δεν είνια κάτι νέο.
aljawn έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 20:01
Μα ξεκάθαρα ανέφερα γιατί αφαιρέθηκαν οι δικογραφίες, οι οποίες δεν είχαν να κάνουν με την πορεία της υποθέσεως αλλά με τις ίδιες τις δικαστικές λειτουργούς.
Επι της ουσιας λοιπον η δυνατοτητα παρεμβασης (αφαιρεσης,ενημερωσης,πιεσης) υπηρχε.Ευχαριστουμε.
Βγαλτε το ονοματακι για να μαθουμε περισσοτερα.