!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιασαν έναν διαρρήκτη και πηραν το νόμο στα χέρια τους !! Εικόνες αυτοδικίας σαν απ τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου!

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Επιασαν έναν διαρρήκτη και πηραν το νόμο στα χέρια τους !! Εικόνες αυτοδικίας σαν απ τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Chainis έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 00:12
stavmanr έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 22:43
Green Dragon έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 22:42

Σκότωσε τον κατσαβιδάκια μέσα σου!

:smt005:
:wink :003:

Πέρα από την πλάκα, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι σας τρομάζει περισσότερο ο κατσαβιδάκιας από τον εκάστοτε τραπεζίτη ή κομπογιαννίτη ή απατεώνα που σας έχουν πάρει κατά κεφαλήν περίπου 10.000 την τελευταία δεκαετία...
Άσε που αν μπουκάρει στο σπίτι μου τώρα ο τραπεζίτης θα κουβαλάει και σύνεργα βασανισμού μαζί του!
Συνήθως όταν μπουκάρει ο τραπεζίτης στο σπίτι σου δεν έχεις πια σπίτι.
Εν τω μεταξύ, ο συγκεκριμένος κατσαβιδάκιας που έπιασαν πόσους βασάνισε;
Πόσα έχασαν οι τραπεζίτες αυτή την δεκαετία έχεις καμιά εκτίμηση;
0
Οι τράπεζες ήταν να πτωχεύσουν και τις πληρώσαμε εμείς.

Γιατί όμως εμμένεις μόνο στους τραπεζίτες;
Όλοι οι συμπολίτες σου που δεν κόβουν αποδείξεις ή κάνουν παράλληλες δραστηριότητες που δεν δηλώνονται δεν είναι "κατσαβιδάκηδες"; Επειδή κλέβουν το Δημόσιο κι όχι τον συμπολίτη τους απευθείας;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Επιασαν έναν διαρρήκτη και πηραν το νόμο στα χέρια τους !! Εικόνες αυτοδικίας σαν απ τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλο

nowhere έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 23:28
stavmanr έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 22:43 Πέρα από την πλάκα, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι σας τρομάζει περισσότερο ο κατσαβιδάκιας από τον εκάστοτε τραπεζίτη ή κομπογιαννίτη ή απατεώνα που σας έχουν πάρει κατά κεφαλήν περίπου 10.000 την τελευταία δεκαετία...
δεν είμαστε όλοι σκληροί καριόληδες που ζουν στην κόψη όπως εσύ σταβρμρ.η πιθανότητα του θανάτου ή κάποιας σοβαρής μόνιμης βλάβης μας τρομάζει περισσότερο από έναν τραπεζίτη.κυρ παντελήδες βλέπεις
Ποια μόνιμη βλάβη προκάλεσε ο "κατσαβιδάκιας" τελικά;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Green Dragon έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 00:06 Στην Κίνα τους εμπόρους νακρωτικών τους κρεμούσαν στην πλατεία.

Συνέχισε να πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις τάξη χωρίς καταστολή.
:smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

mao mao έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 02:44
EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 02:31 Έφαγε 2 3 κλωτσιδια κ κάτι τρέχει στα γυφτικα. Κανονικά απο τη στιγμή που εισέβαλε σε σπιτι μαλιστα με αντικείμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φονικο οπλο θα επρεπε να ειναι σε θεση να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Προσωπικά κ μαχαιριές να ετρωγε στα παπαρια μου. Αν έμπαινε σε κανα σπιτι καμιας αβοήθητης γιαγιας ο αλλοδαπός εγκληματίας ποιος ξερει τι θα μπορούσε να είχε κανει.

Μου αρέσουν κ αυτοί που έλεγαν "δηλαδη αυτοι που τον έδειραν είναι παντα νόμιμοι;". Ναι ρε μλκες να βγαλουμε κ τους βιαστες κ τους δολοφόνους απο τη φυλακη γιατι ο κυρ Παντελής δεν εκοψε απόδειξη στο μαγαζί ή μιλαγε στο κινητό την ωρα που οδηγούσε
αυτός που τον κλωτσάει ενώ ο ληστής είναι ακινητοποιημένος, αύριο θα ξυλοφορτώσει εσένα γιατί του έκλεισες το πάρκινγκ. Δώστε θάρρος και επιβράβευση σε τέτοια άτομα και θα τα βρείτε μπροστά σας.
δεν το θεωρω αδικο να φαει κανεις καναδυο ψιλες οταν κλεινει παρκινκ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Βλήμα έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 15:53
Nandros έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 15:49 Υπέρ των κακοποιών.
Υπέρ των αναρχοάπλυτων.
Υπέρ δεν ξέρω τί άλλο.

Τα ψυχολογικά που βλέπεις στους άλλους είναι μάλλον από τον καθρέπτη σου. Είναι σοβαρό και να το ψάξεις.
.
Δεν είμαι υπέρ των κακοποιών, είμαι κατά της ξυλοκόπησής τους. Δεν υποστηρίζω να αθωωθούν ούτε θέλω να την γλυτώσει.
Κι όπως πολλές φορές εδώ μέσα, εγώ είμαι αυτός που υποστηρίζει το να γίνει ό,τι λέει ο νόμος κι οι διάφοροι κυρ- Παντελήδες είναι που θέλουν να καταπατηθεί γιατί... καταπατήθηκε κι από τον κλέφτη.
Δεν πάει έτσι.
για να γινει οτι προβλεπει ο νομος, πρεπει να μην αφεθει να φυγει. αν κατσει ακινητος περιμενοντας την αστυνομια, φυσικα κανενας λογος να φαει ξυλο. αν θελει να φυγει, ξυλο. τοσο οσο χρειαζεται για να μη φυγει, απο μιση σφαλιαρα μεχρι σπασμενα ποδαρια. αυτος επιλεγει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

stavmanr έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 09:05
stavmanr έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 22:43

:wink :003:

Πέρα από την πλάκα, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι σας τρομάζει περισσότερο ο κατσαβιδάκιας από τον εκάστοτε τραπεζίτη ή κομπογιαννίτη ή απατεώνα που σας έχουν πάρει κατά κεφαλήν περίπου 10.000 την τελευταία δεκαετία...
Άσε που αν μπουκάρει στο σπίτι μου τώρα ο τραπεζίτης θα κουβαλάει και σύνεργα βασανισμού μαζί του!
0

Όλοι οι συμπολίτες σου που δεν κόβουν αποδείξεις ή κάνουν παράλληλες δραστηριότητες που δεν δηλώνονται δεν είναι "κατσαβιδάκηδες"; Επειδή κλέβουν το Δημόσιο κι όχι τον συμπολίτη τους απευθείας;
Εσύ ανέφερες τους τραπεζίτες εγώ δεν επιμένω καθόλου.

Όλοι οι άλλοι κάνουν οικονομικές παραβάσεις και πρέπει να τιμωρούνται γι αυτές αλλά δεν μπουκάρουν στο σπίτι μου να βάλουν σε κίνδυνο την ζωή μου η της οικογένειας μου.

Πάντως καλά το πας, στο ξέπλυμα των λούμπεν συμμάχων του σύριζα και της αριστεράς γενικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας κάποιος για να λέει ότι η φοροδιαφυγή είναι κλοπή συμπολιτών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

John Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 02:24
Green Dragon έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 00:06 Στην Κίνα τους εμπόρους νακρωτικών τους κρεμούσαν στην πλατεία.

Συνέχισε να πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις τάξη χωρίς καταστολή.
Γιατι ομως η Κινα ειχε προβλημα με το οπιο ιν δε φιρστ πλεις; Ποιος εκανε τους κινεζους οπιοποτες;
Και γιατι η ΕΣΣΔ, ενω δεν ειχε ποτε προβλημα με τα ναρκωτικα, ειχε τεραστιο προβλημα με τον αλκοολισμο; Ποιος εκανε τους Ρωσσους αλκοολικους;

Βλεπεις οι αφορισμοι, οπως και οι κατασταλτικες ονειρωξεις ειναι πανευκολα πραγματα.
Όλοι οι βόρειοι λαοί έχουν πρόβλημα αλκοολισμού. Επίσης ο Στάλιν πχ ποτέ δεν ασχολήθηκε να το σταματήσει αυτό (που θα ήταν δύσκολο ακόμα και γι' αυτόν αφού το αλκοόλ παράγεται πολύ εύκολα, άσε που ένα καθεστώς (οποιοδήποτε) θέλει συνήθως να υπάρχει και κάποια διέξοδος για τους φουκαράδες.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

stavmanr έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 09:16
nowhere έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 23:28 δεν είμαστε όλοι σκληροί καριόληδες που ζουν στην κόψη όπως εσύ σταβρμρ.η πιθανότητα του θανάτου ή κάποιας σοβαρής μόνιμης βλάβης μας τρομάζει περισσότερο από έναν τραπεζίτη.κυρ παντελήδες βλέπεις
Ποια μόνιμη βλάβη προκάλεσε ο "κατσαβιδάκιας" τελικά;
γιατί δεν ρωτάς "ποιο θάνατο" και ρωτάς "ποια μόνιμη βλάβη"?γιατί μόνιμα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις?γιατί βάζεις το κατσαβιδάκιας σε εισαγωγικά?από που κλάνει το μπαρμπούνι?
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

...βεβαια ο διαρρηκτης δεν πεθανε, γιατι αραγε....
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 16:36 Μάντεψε τι κοινό υπάρχει ανάμεσα σ’ αυτές και στην Ελλάδα
Για πες, τι κοινό έχει η Ελλάδα με αυτές τις χώρες;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 13:27 Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας κάποιος για να λέει ότι η φοροδιαφυγή είναι κλοπή συμπολιτών.
Άντε και διαφωνείς. Και βρίζεις αυτόν με τον οποίο διαφωνείς.
Τί είναι η φοροδιαφυγή για εσένα αν όχι κλοπή των συμπολιτών σου;
Πού πηγαίνουν οι φόροι και ποιος πληρώνει τους φόρους που δεν εισπράττονται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 06 Ιούλ 2020, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Chainis έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 12:33
stavmanr έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 09:05

0

Εσύ ανέφερες τους τραπεζίτες εγώ δεν επιμένω καθόλου.
Ξέχασες όλους όσους ανέφερα μαζί με τους τραπεζίτες και κόλλησες αποκλειστικά σε εκείνους λες κι έγραψα μόνο για εκείνους.
Μην κάνεις πάλι τον χαζό.
Όλοι οι άλλοι κάνουν οικονομικές παραβάσεις και πρέπει να τιμωρούνται γι αυτές αλλά δεν μπουκάρουν στο σπίτι μου να βάλουν σε κίνδυνο την ζωή μου η της οικογένειας μου.
Πόσες φορές κινδύνεψε η ζωή σου και την οικογένειάς σου από κάποιον που μπούκαρε μέσα, και πώς είστε ακόμα ζωντανοί αφού ο κίνδυνος είναι τόσο μεγάλος και τρομακτικός;
Πάντως καλά το πας, στο ξέπλυμα των λούμπεν συμμάχων του σύριζα και της αριστεράς γενικά.
Στις τελείως άσχετες κι ασυνάρτητες παρεμβάσεις έχεις πάντως τα πρωτεία.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

runner έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 16:18
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 16:36 Μάντεψε τι κοινό υπάρχει ανάμεσα σ’ αυτές και στην Ελλάδα
Για πες, τι κοινό έχει η Ελλάδα με αυτές τις χώρες;
την έλλειψη κράτους να επιβάλει τους νόμους
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 01:44
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 23:54 Στον κομμουνισμο φιλε μου, ολοι ειχαν δουλεια και σπιτι και με εξαιρεση τα πολυ υψηλα στελεχη, ολοι ειχαν πανω κατω τα ιδια. Δεν ηταν η σκληρη αστυνομια που φαντασιωνεσαι που επεβαλε την ταξη.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”