Nandros έγραψε: 28 Ιουν 2018, 19:10
Για να γυρίσουμε στην αρχή του νήματος. Τον Κοκτώ τον έμαθα σήμερα. Αντιλαμβάνομαι ότι κάπου/κάποτε δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Πού και πότε
προσπάθησε να γίνει γνωστός βασισμένος στα γαμήσια του και να ασχολείται ο κόσμος μαζί του;
Έχει κάνει περιγραφές για το τί κάνει στο κρεβάτι του;
Επειδή μίλησε για τον 'άντρα' του, όπως διάβασα εδώ
http://www.topontiki.gr/article/267071/ ... -aygoystoy;
Μα για ποιον θα μιλούσε; Για την γυναίκα του που δεν έχει;
Πώς και γιατί δικαιολογείται η επίθεση του Βερύκιου;
.
επειδη κι εγω δεν ειχα καμμια πρεμουρα να τον παρακολουθω, και δεν εχω το βιογραφικο του, μπορει να κανω και λαθος, αλλα η εικονα που εχω, ειναι οτι ειναι ενας πουστης. τιποτε αλλο. συγγραφεας που γραφει για πουστρηλικια, μπλογγερ, φεισμπουκογραφτης και λοιπα που ολο για το πουσρτηλικι του γραφει, και τηλεμαιντανος που παλι μονο με πουστηρλικια ασχολειται.
δεν εχω καμμια αλλη γνωση, για οτιδηποτε που να τον αφορα και να μην εχει να κανει με το οτι ειναι πουστης. για καποια επιστημη που ασχοληθηκε, για καποιο αλλο κοινωνικο ζητημα, τιποτα. ισως να ασχολειται, και απλως να μην εχει φτασει στα αυτια μου, γιατι δεν γινεται γνωστο.
με τις προσλαμβανουσες που εχω για το ατομο του λοιπον, που βασικα ειναι οτι εχω δει να σπαμαρεται στο νετ, στο φβ, σε διαφορες ειδησεις που τον αφορουν, κρινω οτι ασχολειται μονο, κι αν οχι "μονο" τουλαχιστον υπερβολικα, με το πουστρηλικι του. δεν ηταν μια τυχαια φραση που ειπε για τον αντρα του, ηταν στοχευμενη για να προκαλεσει αντιδραση. και προκαλεσε. τι γκρινιαζει μετα;
ξαναλεω, δε με κοφτει το τι κανει στο κρεβατι του. ουτε με πολυενοχλει οτι ασχολειται μονο με αυτο. το καραγκιοζιλικι που βλεπω, ειναι οτι ενω παει γυρευοντας για δουλεμα, προκαλει να τον κοροιδεψουν, ξερει οτι με αυτα που κανει ειναι φυσικο επακολουθο, μετα παραπονιεται που συνεβει.
καταλαβαινω οτι αυτο ειναι ακτιβισμος, οτι το κανει επιτηδες, και οτι βγαινει κερδισμενος απο αυτο το καραγκιοζιλικι, αλλα δεν μπορω να μην πω οτι ειναι καραγκιοζιλικι.