Συμφωνω,Εδω περηφανευονταν μεσω των τραγουδιων τους.Sweet little sixteen(Chuck Berry 30 χρονων οταν το εβγαλε),Sweet Sixteen(Billy Idol,32 χρονων) ¨Ειμαι ερωτευμενος με μια δεκαεξαρα"(Zιγκ Ζαγκ)..Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:13 Γενικά μου φαίνεται παλιά δε τραβούσαν πολύ ζόρι. Πήγαινε ο άλλος τον γιο του στο μπουρδελο 12 χρόνων να γαμησει, ο ιγγι ποπ είχε 13χρονη γκόμενά και κυκλοφορούσε, όλοι οι ροκ σταρ γάμουσαν 13χρονα αβέρτα και κάνεις δεν μπήκε μέσα. Με το διαδίκτυο γενικώς και τις πληροφορίες που διαχέονται παγκόσμια και την ανάλογη αντίδραση, έχουμε πλέον ευαισθησία ιδιαίτερη στο θέμα, και με το πολικαλ κορεκτ.. Εδώ έκραζαν έναν χιπχοπα επειδή φίλησε μια 17χρονη on stage και τον λέγανε όλοι παιδεραστή. Που να είχαμε δηλαδή διαδίκτυο στα 80ς επί glam metal.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι NYT σε προπαγάνδα υπέρ της παιδοφιλίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- NewModelArmy
Re: Οι NYT σε προπαγάνδα υπέρ της παιδοφιλίας
ελα ρε. γιατί
-
talaipwros
αρρωστια;foscilis έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 12:40
Το να ελκεσαι σεξουαλικά από μωρά και παιδιά είναι όντως αρρώστια.
αν και συμφωνω εκπληττομαι που χρησιμοποιεις αυτο τον χαρακτηρισμο
πως οριζεις την αρρωστια σε αυτη την περιπτωση;
ST48410 έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:24
ΟΚ. Έτσι όπως το διάβασα υπέθεσα πως με κάποια σειρά κάνουν κάποιου είδους προπαγάνδα στην παιδοφιλία και μου φάνηκε πολύ χοντρό για δίκτυο που απευθύνεται σε παγκόσμιο κοινό.

'Big Mouth' λέγεται το σόου και είναι σειρά 'ενηλικίωσης'
https://www.netflix.com/gr-en/title/80117038
- Μαυροβασίλης
για Nancy Leong τπτ;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Obi Wan Iakobi
Και οι Kiss με το Christine SixteenNewModelArmy έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:25
Συμφωνω,Εδω περηφανευονταν μεσω των τραγουδιων τους.Sweet little sixteen(Chuck Berry 30 χρονων οταν το εβγαλε),Sweet Sixteen(Billy Idol,32 χρονων) ¨Ειμαι ερωτευμενος με μια δεκαεξαρα"(Zιγκ Ζαγκ)..
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
δες παντως και το Ertugrul καθώς και την επικειμενη σπιν-οφφ Osman. Δυνατες σειρες στο νετφλι. Με καλους τουρκους μουσουλμανους και κακους χριστιανους βυζαντινους. Ωραια πραματα. Κανουνε θραυση στο ΠακιστανST48410 έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:24ΟΚ. Έτσι όπως το διάβασα υπέθεσα πως με κάποια σειρά κάνουν κάποιου είδους προπαγάνδα στην παιδοφιλία και μου φάνηκε πολύ χοντρό για δίκτυο που απευθύνεται σε παγκόσμιο κοινό.Σενέκας έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:20 Βάζει γκέι σε σειρές και έχει μια σειρά για τον Γκε βάρα και κάτι τέτοια. Αυτά, για το κοινό του Μπογδάνου είναι στοιχεία "πολιτισμικού μαρξισμού", δηλαδή μέρος του σχεδίου των εβραίων της σχολής της Φρανκφούρτης να επιβάλλουν τον μαρξισμό στα κρυφά, απο την πίσω πόρτα, και να αλώσουν τον πολιτισμό μας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- NewModelArmy
Παρα πολλα και ο Ρινγκο Σταρ ειχε ενα you're beautiful you're sixteen and you're mine"..Obi Wan Iakobi έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:33Και οι Kiss με το Christine SixteenNewModelArmy έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:25
Συμφωνω,Εδω περηφανευονταν μεσω των τραγουδιων τους.Sweet little sixteen(Chuck Berry 30 χρονων οταν το εβγαλε),Sweet Sixteen(Billy Idol,32 χρονων) ¨Ειμαι ερωτευμενος με μια δεκαεξαρα"(Zιγκ Ζαγκ)..
- Μαυροβασίλης
και το πατριαρχικό αντιμνή κτήνος Ματθαίο Γιαννούλη με το αγαπώ αγαπώ μια πιτσιρίκαObi Wan Iakobi έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:33Και οι Kiss με το Christine SixteenNewModelArmy έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:25
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Ναι παιδιά δεν προωθούν οι νεομαρξιστες την παιδοφιλία, μαλακίες του Μπογδάνου μωρέ. Για γκουγκλάρετε μία "apprenons l'amour a nos enfants" να δείτε εξωφυλλάρα της ιστορικότερης ακροαριστερής/νεομαρξιστικής εφημερίδας και πείτε μου.
- Obi Wan Iakobi
Kαι το ειδωλο Ντουνιας αφησε υπονοουμενα με το Κυκλοφορω με ενα ΜωροΜαυροβασίλης έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:36
και το πατριαρχικό αντιμνή κτήνος Ματθαίο Γιαννούλη με το αγαπώ αγαπώ μια πιτσιρίκα
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Οι κορυφαίοι ψυχαναλυτές πάντως έχουν αποφανθεί ότι το άτομο από την βρεφική του ηλικία έχει σεξουαλικότητα. Ενδεχομένως να το αντιμετοπίζουμε πολύ επιφανειακά σαν κοινωνία το θέμα, κουβαλώντας ασυνείδητα θρησκευτικά στερεότυπα αιώνων.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Και οι κορυφαίοι αστρολόγοι ότι έχει Ωροσκόπο.esu έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:50 Οι κορυφαίοι ψυχαναλυτές πάντως έχουν αποφανθεί ότι το άτομο από την βρεφική του ηλικία έχει σεξουαλικότητα.
Μπορεί. Από την άλλη πλευρά έχεις κάποια πράγματα που είναι δεδομένα:esu έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 14:50 Οι κορυφαίοι ψυχαναλυτές πάντως έχουν αποφανθεί ότι το άτομο από την βρεφική του ηλικία έχει σεξουαλικότητα. Ενδεχομένως να το αντιμετοπίζουμε πολύ επιφανειακά σαν κοινωνία το θέμα, κουβαλώντας ασυνείδητα θρησκευτικά στερεότυπα αιώνων.
Ένα παιδί δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως συναισθηματικά και ένα τραύμα σε μικρή ηλικία μοιάζει να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά.
Ένα παιδί μπορεί να ξεγελαστεί ή να αποπλανηθεί πολύ πιο εύκολα.
Δεν μπορείς λοιπόν να μη λάβεις μέτρα ως κοινωνία για να προστατέψεις τα παιδιά. Και έχω την εντύπωση ότι όταν μιλάμε για παιδοφιλία, ανεξαρτήτως του πως περιγράφεται νομικά, δεν μιλάμε κυρίως για το κοριτσάκι που παντρεύουν οι γύφτοι ή οι μουσουλμάνοι με ενήλικα ούτε για τον καθηγητή που κάνει σχέση με μαθήτρια γ' λυκείου.
Μιλάμε κυρίως για τον μεσήλικα που κυνηγάει παιδάκια και μάλλον όχι απλώς ανήλικα αλλά και ιδιαιτέρως μικρά. Εκεί δεν βλέπω τι σημασία μπορεί να έχει η όποια σεξουαλικότητα μπορεί να έχει το παιδί. Αυτή η "σχέση" δεν έχει κανενός είδους αμοιβαιότητα. Γίνεται με πρωτοβουλία και πίεση από τον ενήλικο.
Με την εξίσωση της επιστήμης της ψυχολογίας/ψυχιατρικής με την ψευδοεπιστήμη της αστρολογίας, φαντάζομαι ότι θέλεις να ειρωνευτείς και να υποτιμήσεις την αξία αυτού του επιχειρήματος. Αν πείθεις τον εαυτό σου τόσο εύκολα, εγώ δεν έχω θέμα.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 4735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-