ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2018, 19:29
Ρίξε μια ματιά στο χάρτη (αριστερά ο Ιανουάριος και δεξιά ο Σεπτέμβριος του 2015) και θα αντιληφθείς ότι όσο πιο αναξιόπιστος γίνεται τόσο περισσότερο τον γουστάρουν, αυτοί που αναφέρεις.
Για τον λόγο πως ο Γκοτζίλα και η Βενεζουελα επηρέαζε κάποιο αφελή κόσμο, όμως τελικά απλά έμειναν οι τσιρίδες του Μπουμπούκου. Ο λαός από τον Τσίπρα ήθελε να υπάρξει ομαλοποίηση, να σταματήσει η μάσα των άριστων, να γυρίσουμε στην ανάπτυξη, χωρίς να τα σπάσουμε με την Ευρώπη. Αν δούμε την μεγάλη εικόνα, όλα έγιναν.
Chainis έγραψε: 28 Ιουν 2018, 21:27
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 27 Ιουν 2018, 09:29
Τσίπρας χαλάρα, αν καταφέρει να κάνει και το χωρισμό κράτους εκκλησίας, θα χτυπήσει 40αρι.
Μετά την επιτυχία με το Μακεδονικό που "εξασφάλισε" την Βόρεια Ελλάδα, άμα καταφέρει να στήσει απέναντι και την εκκλησία, το πάνω από 15% θα είναι τεράστια επιτυχία.
Οφέλη από το Μακεδονικό μόνο ο Λεβέντης μπορεί να καρπωθει. Οι δικοί σου να μας πουν τι;Σύνθετη ονομασία δεν έλεγαν,από τις αρχές του 90; Το Μακεδονία(Σκόπια) δεν είχαν προτείνει το 08 και οι άλλοι το απέρριψαν; Μισόλογα δεν λένε ακόμα και σήμερα; Αντικειμενικά η συμφωνία Τσίπρα ήταν η λιγότερο κακή,αλλάζουν όνομα οι δίπλα(το βόρεια δεν μου αρέσει), αναγνωρίζουν πως είναι σλάβοι και ο Μέγας Αλέξανδρος όλος δικός μας.
Σαν Ανδρεοπαπανδρεικός ε/σ, φυσικά διαφωνώ, το ονομά μας είναι η ψυχή μας. Αλλά μια και είμαι αντικειμενικός και μετριοπαθής θα πρέπει να αναγνωρίσω πως το η ιστορία μας είναι η ψυχή μας, που λέει ο π/θ, είναι κατιτις καλύτερο από το σε δεκα χρόνια θα το έχετε ξεχάσει. Γνώμη μου είναι πως δεν θα υπάρξει καμιά συμφωνία και ο Αλέξης θα βγει πάλι μάγκας.
Τον χωρισμό κράτους εκκλησίας, τον θέλει ο κόσμος, νομίζω η μεγάλη πλειοψηφία , είναι υπερ του να σταματήσει η μάσα στους παπάδες με κρατικά λεφτά και να φορολογηθούν όπως πρέπει. Και ως αίτημα μπορεί να συσπειρώσει μια ομάδα ψηφοφόρων.
Για ολά αυτά που είπα, ο Τσίπρας τσιμπάει μονοκούκι,από όσους παίρνουν τα κ.ε.α. για να μην πεθάνουν της πείνας και κάνουν κάνενα 8 μηνο με σύμβαση, την μισή Ελλάδα δηλαδή, τους εργαζόμενους που θα πάρουν μια μικρή αύξηση, τους τρύπιους που στις ηλικίες κάτω τον 30 είναι πάρα πολλοι, τους κεντρογενείς.
Ο Κούλης ταργκετ γκρουπ, περα από κομματόσκυλα ,Μαρινάκιδες,Θέμους και κάτι εσχατόγερους δεν έχει. Αν το είχε γυρίσει στο Πατρις-Θρησκεια-Οικογένεια κάτι θα είχε κάνει, τώρα χάνει λαικοδεξιους, χάνει ακροδεξιους, μόνο σε βλάκες και απατεώνες μπορεί να απευθυνθεί.
Το ξαναγράφω το 19 θα τον ρουφήξετε πιο ηχηρά από ποτέ, χρονοντούλαπο. Αν τελικά δεν κοπούν οι συντάξεις,μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ και πέσει ένα γερό μέρισμα τον Δεκέμβρη, θα πάμε για καταστάσεις 1981.