ammophila έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 21:51 Προς ενημέρωση , μπα και ξεστραβωθείτε. Όλες οι φυτό προστατευτικές Ουσίες και όλα τα λιπάσματα συσσωρεύονται από σχεδιασμού τους όταν μεταβολιστουν στο ενδοκάρπιο στη σάρκα . Αυτό που σαπουνίζεις είναι η ιδέα που έχεις για τη βρωμια, και το σύνολο της χρήσιμης χλωρίδας που προστατεύει τον καρπό από την ζύμες και μύκητες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 17:44 Τώρα που λέτε για την καραντίνα άκυρο αλλά ειχα ρίξει γέλιο. Είμαι σε σουπερ μάρκετ με τον δικό μου και βλέπω εκεί που βάζανε αντισηπτικό ειχανε βάλει στη θέση κρεμοσαπουνο. Του λέω να σου βάλω λίγο να απολυμανεις τα χέρια σου που πιάνεις τα πράγματα. Και πατάω μια γερή.
Λέει πολύ πηχτό είναι για αντισηπτικό. Μετά το κατάλαβε και δεν είχε τι να κάνει τα χέρια του και εγώ να κλαιω απο τα γέλια. Τελικά τα σκουπισε στα μαλλιά μου αλλά άξιζε ο κόπος![]()
Φαντάζομαι πόσοι θα την πάτησαν εκείνη τη μέρα και γελάω![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εν μέσω καραντινας να τον αφήσω να πάει τουαλετα σε σουπερ μαρκετ; οκ αλλα μετα θα τον πέρναγα απο κλιβανο.Thor έγραψε: 03 Ιούλ 2020, 12:46Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 17:44 Τώρα που λέτε για την καραντίνα άκυρο αλλά ειχα ρίξει γέλιο. Είμαι σε σουπερ μάρκετ με τον δικό μου και βλέπω εκεί που βάζανε αντισηπτικό ειχανε βάλει στη θέση κρεμοσαπουνο. Του λέω να σου βάλω λίγο να απολυμανεις τα χέρια σου που πιάνεις τα πράγματα. Και πατάω μια γερή.
Λέει πολύ πηχτό είναι για αντισηπτικό. Μετά το κατάλαβε και δεν είχε τι να κάνει τα χέρια του και εγώ να κλαιω απο τα γέλια. Τελικά τα σκουπισε στα μαλλιά μου αλλά άξιζε ο κόπος![]()
εχουν τουαλετα τα καταστηματα,απλα το λεω για την επομενη φορα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2020, 12:50Εν μέσω καραντινας να τον αφήσω να πάει τουαλετα σε σουπερ μαρκετ; οκ αλλα μετα θα τον πέρναγα απο κλιβανο.Thor έγραψε: 03 Ιούλ 2020, 12:46Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 17:44 Τώρα που λέτε για την καραντίνα άκυρο αλλά ειχα ρίξει γέλιο. Είμαι σε σουπερ μάρκετ με τον δικό μου και βλέπω εκεί που βάζανε αντισηπτικό ειχανε βάλει στη θέση κρεμοσαπουνο. Του λέω να σου βάλω λίγο να απολυμανεις τα χέρια σου που πιάνεις τα πράγματα. Και πατάω μια γερή.
εχουν τουαλετα τα καταστηματα,απλα το λεω για την επομενη φορα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
καλά και το κεφάλι στο βαρέλι με την φέτα να σου βούταγε πάλι χαριτωμένο θα σου φαινόταν.δεν μου κάνει τίποτα εντυπωση
Πομολα, βρύσες κτλ;Thor έγραψε: 03 Ιούλ 2020, 12:58δεν θα εμπαινε για κατουρημα,να ξεπλυνει τα χερια του απ'εξω στο νιπτηρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μόνο άμα ήταν Δωδώνη.nowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2020, 13:04 καλά και το κεφάλι στο βαρέλι με την φέτα να σου βούταγε πάλι χαριτωμένο θα σου φαινόταν.δεν μου κάνει τίποτα εντυπωση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- like here nowhere
Που;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εσύ τι είσαι μεταφραστής?πλάκα στα όρια του δουλέματος κάνω,τις ροχάλες μου τις έχω για εκεί που πρέπει
Αυτός το αρνείται, αλλά ο συγκεκριμένος είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή την έπεσε αγρίως στη naida, έφαγε άκυρο και δεν το ξεπέρασε ποτέ. Μη δίνεις σημασίαnowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2020, 13:32 εσύ τι είσαι μεταφραστής?πλάκα στα όρια του δουλέματος κάνω,τις ροχάλες μου τις έχω για εκεί που πρέπει
ο μένιος παίζει να την έχει πέσει και στον αινειαν δεν αφήνει τίποτα
το χω προσέξει. Καμιά επιτυχία δε βλέπω βέβαιαnowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2020, 13:39 ο μένιος παίζει να την έχει πέσει και στον αινειαν δεν αφήνει τίποτα
Το ήξερα μ' αγαπάς κατά βάθοςnowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2020, 13:32 εσύ τι είσαι μεταφραστής?πλάκα στα όρια του δουλέματος κάνω,τις ροχάλες μου τις έχω για εκεί που πρέπει

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-