Well, απ' ότι φαίνεται το δικαστήριο έκρινε μη επαρκές το στοιχείο του DNA εν τέλει. Δε ξέρω αν θα μάθουμε το σκεπτικό κι αν θα είναι αυτό που είπες (η πιθανότητα να είναι η μία από τις άλλες 7 του πλανήτη).hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:38Απολύτως με τίποτα, γιατί για να πεις «το Χ δείγμα αποκλείεται να ανήκει στον Υ», πρέπει να το ταυτοποιήσεις.Uppercut έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:10Το ότι αποκλείεται να προέρχεται από την Β.Λ. με βάση τι το αιτολογεί;Ο ίδιος κρούει κώδωνα κινδύνου πως ο τρόπος που μεταχειρίστηκε το εργαστήριο της αστυνομίας το DNA «τορπιλίζει την αξιοπιστία της ανάλυσης DNA στη δικανική της χρήση» και καταλήγει ως εξής: «Επομένως, ο μερικός γενετικός τύπος Αγνώστου Γυναίκας Α που προέρχεται από το Εργαστηριακό Πειστήριο […] ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να προέρχεται από την Ηριάννα Β.Λ.» (τα κεφαλαία στο πρωτότυπο).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηριάννα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Uppercut
Re: Ηριάννα
Μπορούμε να ξαναπάμε στη Βαρκελώνη δηλαδή χωρίς κίνδυνο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Τι έγινε; Τώρα το δικαστικό σύστημα λειτουργεί; Δεν είναι διεφθαρμένο;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:33 Τωρα οσοι προσπαθησαν με κατασκευασμενα στοιχεια να την καταδικασουν να βαλουν το χερι βαθεια στην τσεπη να πληρωσουν και τις αποζημειωσεις που πρεπει επιδικαστουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
Χαιρόμαστε αλλά δεν ξεχνάμε τι έγινε κ πώς ανατράπηκε η ζωή αθώων ανθρώπων απο το αστικο κρατος των πολυεθνικων,των τραπεζων και των επιχειρηματιων
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- hellegennes
Το δικαστήριο μπορεί να έκρινε οτιδήποτε, από το ότι η ύπαρξη DNA από μόνη της δεν την συνδέει με παράνομες δράσεις, μέχρι το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον το δείγμα για να γίνει επανέλεγχος. Είναι στην κρίση του δικαστηρίου αν ένα στοιχείο επαρκεί για την σύνδεση με παράνομη δράση και μάλλον κρίθηκε ότι θα έπρεπε να βρούνε τουλάχιστον άλλο ένα ενοχοποιητικό στοιχείο, οπότε κηρύσσονται αθώοι λόγω αμφιβολιών. Να δούμε τι λέει και η απόφαση.Uppercut έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:39 Well, απ' ότι φαίνεται το δικαστήριο έκρινε μη επαρκές το στοιχείο του DNA εν τέλει. Δε ξέρω αν θα μάθουμε το σκεπτικό κι αν θα είναι αυτό που είπες (η πιθανότητα να είναι η μία από τις άλλες 7 του πλανήτη).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτη ειναι καλη ερωτηση και για τους απεναντιhellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:41Τι έγινε; Τώρα το δικαστικό σύστημα λειτουργεί; Δεν είναι διεφθαρμένο;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:33 Τωρα οσοι προσπαθησαν με κατασκευασμενα στοιχεια να την καταδικασουν να βαλουν το χερι βαθεια στην τσεπη να πληρωσουν και τις αποζημειωσεις που πρεπει επιδικαστουν.
που απο την μια πανηγυριζουν για τις καταδικες του πολακη και τωρα ανακαλυψαν την αριστερη τρομοκροτια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Golden Age
Και γιατί όχι, να κάνετε ότι έκανε και ο Πολάκης εκεί.
-
Uppercut
hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:44Το δικαστήριο μπορεί να έκρινε οτιδήποτε, από το ότι η ύπαρξη DNA από μόνη της δεν την συνδέει με παράνομες δράσεις, μέχρι το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον το δείγμα για να γίνει επανέλεγχος. Είναι στην κρίση του δικαστηρίου αν ένα στοιχείο επαρκεί για την σύνδεση με παράνομη δράση και μάλλον κρίθηκε ότι θα έπρεπε να βρούνε τουλάχιστον άλλο ένα ενοχοποιητικό στοιχείο, οπότε κηρύσσονται αθώοι λόγω αμφιβολιών. Να δούμε τι λέει και η απόφαση.Uppercut έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:39 Well, απ' ότι φαίνεται το δικαστήριο έκρινε μη επαρκές το στοιχείο του DNA εν τέλει. Δε ξέρω αν θα μάθουμε το σκεπτικό κι αν θα είναι αυτό που είπες (η πιθανότητα να είναι η μία από τις άλλες 7 του πλανήτη).
Μιλάει για τη ποιότητα του ίδιου του ευρήματος.σχετίζονται με το γεγονός ότι το δείγμα DNA της Ηριάννας ήταν χαμηλής ποιότητας και ποσότητας και εντόνως αμφισβητούμενο
Τύπος και υπογραμμός θα είναι η νεομάρτυς.
Ως επαναστάτρια έκλεισε τον κύκλο της.
Αν υπολογίσεις την αναγνωρισιμότητα της και την ανταπόδοση που οφείλει στα αθώα και συκοφαντημένα θύματα της η πολιτεία, πέρα από την επαγγελματική προώθηση, μπορεί να είναι και η νέα πρόεδρος της δημοκρατίας. Μιλάμε για το απόλυτο σύμβολο όχι αστεία.
Ως επαναστάτρια έκλεισε τον κύκλο της.
Αν υπολογίσεις την αναγνωρισιμότητα της και την ανταπόδοση που οφείλει στα αθώα και συκοφαντημένα θύματα της η πολιτεία, πέρα από την επαγγελματική προώθηση, μπορεί να είναι και η νέα πρόεδρος της δημοκρατίας. Μιλάμε για το απόλυτο σύμβολο όχι αστεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Και, να, τι θέλω τώρα να σας πω :
Μες στις Ινδίες, μέσα στην πόλη της Καλκούτας
Φράξαν το δρόμο ενός ανθρώπου
Αλυσοδέσαν έναν άνθρωπο που βάδιζε.
Να το λοιπόν
γιατί δεν καταδέχουμαι
να υψώσω το κεφάλι στ΄αστροφώτιστα διαστήματα.
Θα πείτε: τ΄άστρα είναι μακριά
κι η γη μας τόσο δα μικρή.
Έ, το λοιπόν ό,τι κι αν είναι τ΄άστρα
εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω.
Για μένα το λοιπόν πιό εκπληχτικό
και πιο επιβλητικό
και πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο
είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει
είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουν.
Παίξε και το "Κεμάλ" του Χατζηδάκι και του Γκάτσου.
Μορφές σαν την Ηριάννα τους είχαν εμπνεύσει.
Μορφές σαν την Ηριάννα τους είχαν εμπνεύσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Α-χα! Να το σκεπτικό:
Η κατάθεση Παπαλάμπρου ελέγχεται σοβαρά για την αξιοπιστία της. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου και οι κατ' οίκον έρευνες καθώς και οι έρευνες των αυτοκινήτων δεν έδειξαν εμπλοκή. Δεν χρησιμοποίησαν κωδικοποιημένη φρασεολογία κώδικα και ακατανόητες εκφράσεις, δεν αποδείχθηκε ότι μίσθωση της κατοικίας λειτούργησε ως προκάλυμμα παράνομων δραστηριοτήτων.
Η ιδεολογία και κοινωνικές συναναστροφές δεν πολιτικοποιούνται. Το DNA είναι πληροφοριακό εργαλείο. Είναι ένα εντόνως αμφισβητούμενο δείγμα το οποίο εξαντλήθηκε και δεν δόθηκε η δυνατότητα να εξεταστεί περεταίρω. Άρα δεν μπορεί να προκύψει από αυτό επαφή των κατηγορουμένων με τα όπλα. Ακόμα και αν αποδειχθεί όμως δείχνει την επαφή με το αντικείμενο αλλά όχι ότι διέπραξαν εγκλήματα
Άρα είχα δίκιο. Το δικαστήριο έκρινε ότι εφόσον δεν βρέθηκαν άλλα στοιχεία κι αφού το δείγμα εξαντλήθηκε και το αμφισβήτησαν αρθρογράφοι στα ΜΜΕ, δεν επαρκεί ως στοιχείο σύνδεσής της με παράνομες δραστηριότητες. Το λέει άλλωστε καθαρά στην τελευταία πρόταση. Είναι κι αυτό μια αντίληψη του τι θεωρείται ενοχή. Θεωρητικά, μπορεί η Ηριάννα να άγγιξε το όπλο αλλά να μην ήξερε ούτε σε ποιον ανήκει ούτε να είχε άλλες σχέσεις με την οργάνωση. Εντελώς θεωρητικά, πάντα, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πειστικό σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Για το δικαστήριο είναι ένα πιθανό σενάριο και άρα δεν δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Ηριάννα σχετίζεται με την οργάνωση.
Την δικαστίνα Τζούντι έπρεπε να βάλουν στην έδρα, να πει "I don't believe in serendipity".
Η κατάθεση Παπαλάμπρου ελέγχεται σοβαρά για την αξιοπιστία της. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου και οι κατ' οίκον έρευνες καθώς και οι έρευνες των αυτοκινήτων δεν έδειξαν εμπλοκή. Δεν χρησιμοποίησαν κωδικοποιημένη φρασεολογία κώδικα και ακατανόητες εκφράσεις, δεν αποδείχθηκε ότι μίσθωση της κατοικίας λειτούργησε ως προκάλυμμα παράνομων δραστηριοτήτων.
Η ιδεολογία και κοινωνικές συναναστροφές δεν πολιτικοποιούνται. Το DNA είναι πληροφοριακό εργαλείο. Είναι ένα εντόνως αμφισβητούμενο δείγμα το οποίο εξαντλήθηκε και δεν δόθηκε η δυνατότητα να εξεταστεί περεταίρω. Άρα δεν μπορεί να προκύψει από αυτό επαφή των κατηγορουμένων με τα όπλα. Ακόμα και αν αποδειχθεί όμως δείχνει την επαφή με το αντικείμενο αλλά όχι ότι διέπραξαν εγκλήματα
Άρα είχα δίκιο. Το δικαστήριο έκρινε ότι εφόσον δεν βρέθηκαν άλλα στοιχεία κι αφού το δείγμα εξαντλήθηκε και το αμφισβήτησαν αρθρογράφοι στα ΜΜΕ, δεν επαρκεί ως στοιχείο σύνδεσής της με παράνομες δραστηριότητες. Το λέει άλλωστε καθαρά στην τελευταία πρόταση. Είναι κι αυτό μια αντίληψη του τι θεωρείται ενοχή. Θεωρητικά, μπορεί η Ηριάννα να άγγιξε το όπλο αλλά να μην ήξερε ούτε σε ποιον ανήκει ούτε να είχε άλλες σχέσεις με την οργάνωση. Εντελώς θεωρητικά, πάντα, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πειστικό σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Για το δικαστήριο είναι ένα πιθανό σενάριο και άρα δεν δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Ηριάννα σχετίζεται με την οργάνωση.
Την δικαστίνα Τζούντι έπρεπε να βάλουν στην έδρα, να πει "I don't believe in serendipity".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να υποθέσω ότι η απλή κατοχή όπλου -με ή άνευ τσαχπίνικου dna- δεν συνιστά αδίκημα;hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:54 Α-χα! Να το σκεπτικό:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Μεχρι και στο Twitter εφτασε το αστικο κρατος για να κρυψει την αληθεια για την αθωωτητα των παιδιων.
Ελευθερια και δημοκρατια σου λενε μετα.
Ελευθερια και δημοκρατια σου λενε μετα.