Το στρώμα το βλέπω ελαφρύ και η γωνία λήψης της φωτογραφίας δείχνει κακή τοποθέτηση του αρμού
Και τα γατιά σας μοιάζουν;
Έλεος.
Είναι γερά αυτά τα φτηνά σιδερένια κρεβάτια;
δεν έχουν τέτοιο θέμα, έχουν άπειρη ταράτσα, με πολύ άμμο και κήπο, αλλά δεν τα νοιάζει ακόμα, σε λίγο μάλλον, να βγουν τα τζιτζίκιαsys3x έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:00 Εγώ την έχω στο μπαλκόνι την μικρή και την έβαλα γατοάμμο, το δεξιά μοιάζει πολύ με την δικιά μου.
![]()

ήταν η πρώτη μου προσπάθεια
Εγώ βγάζω τα πόδια του κρεββατιού, οπότε δεν έχω τέτοια προβλήματα. Τα ζώα κυκλοφορούν σε μέρη που μπορούν να καθαριστούν εύκολα και γρήγορα. Και γενικώς, νομίζω ότι η άμμος ακόμη και για τα μωρά, λειτουργεί.enaon έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:31 ρε παιδιά, δεν ρωτάω τί θα κάναμε αν κλπ κλπ, τί κάνουμε ρωτάω, πώς σφουγγαρίζουμε;![]()
H σύντροφος και οι βοηθητικές της τι θα κάνουν ;Μηχανικός έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:25 Και κάτω-πίσω από την κουζίνα πρέπει να σκουπίζουμε
και κάτω-πίσω από το ψυγείο πρέπει να σκουπίζουμε.
Οκ, μοιάζουν πάρα πολύ αλλά η δικιά μου είναι πιο όμορφη αντικειμενικά.enaon έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:17δεν έχουν τέτοιο θέμα, έχουν άπειρη ταράτσα, με πολύ άμμο και κήπο, αλλά δεν τα νοιάζει ακόμα, σε λίγο μάλλον, να βγουν τα τζιτζίκιαsys3x έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:00 Εγώ την έχω στο μπαλκόνι την μικρή και την έβαλα γατοάμμο, το δεξιά μοιάζει πολύ με την δικιά μου.
![]()
Πάντως οκ, δεν σφουγγαρίζουμε κάτω απο τα κρεβάτια, ε;Spoiler
![]()
Τρου ντατ.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:22Εγώ βγάζω τα πόδια του κρεββατιού, οπότε δεν έχω τέτοια προβλήματα. Τα ζώα κυκλοφορούν σε μέρη που μπορούν να καθαριστούν εύκολα και γρήγορα. Και γενικώς, νομίζω ότι η άμμος ακόμη και για τα μωρά, λειτουργεί.enaon έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:31 ρε παιδιά, δεν ρωτάω τί θα κάναμε αν κλπ κλπ, τί κάνουμε ρωτάω, πώς σφουγγαρίζουμε;![]()
ναι καλή ειναι η άμμος, αλλά εχθές κλπ έβρεχε, δεν ήθελαν να βγούν έξω.sys3x έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:41Τρου ντατ.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:22Εγώ βγάζω τα πόδια του κρεββατιού, οπότε δεν έχω τέτοια προβλήματα. Τα ζώα κυκλοφορούν σε μέρη που μπορούν να καθαριστούν εύκολα και γρήγορα. Και γενικώς, νομίζω ότι η άμμος ακόμη και για τα μωρά, λειτουργεί.enaon έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:31 ρε παιδιά, δεν ρωτάω τί θα κάναμε αν κλπ κλπ, τί κάνουμε ρωτάω, πώς σφουγγαρίζουμε;![]()

Κάνεις και κάτω σκύλο ρε;Custom_F έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:46 Συχνότερα απλώς σφουγγαριζουμε τεντωνοντας το χερι. Λιγότερο συχνά τραβάμε το κρεβάτι.
sys3x έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:40Οκ, μοιάζουν πάρα πολύ αλλά η δικιά μου είναι πιο όμορφη αντικειμενικά.enaon έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:17δεν έχουν τέτοιο θέμα, έχουν άπειρη ταράτσα, με πολύ άμμο και κήπο, αλλά δεν τα νοιάζει ακόμα, σε λίγο μάλλον, να βγουν τα τζιτζίκιαsys3x έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:00 Εγώ την έχω στο μπαλκόνι την μικρή και την έβαλα γατοάμμο, το δεξιά μοιάζει πολύ με την δικιά μου.
![]()
Πάντως οκ, δεν σφουγγαρίζουμε κάτω απο τα κρεβάτια, ε;Spoiler
![]()
Το δικό μου το κρεβάτι δεν έχει κενό από κάτω.
![]()
εννοείς σκλάβα με τον μήνα, ή αυτό που εννοεί ο ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ;