!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σφουγγάρισμα κάτω απο το κρεβάτι.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Σφουγγάρισμα κάτω απο το κρεβάτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Κορίτσια έχω μία απορία, πολλές δηλαδή έχω αλλά μία σχετική με το θέμα.

Έχω ένα μικρό δώμα που το έχω κάνει κάστρο όπως ο τσιλ, αλλά αρέσει στις γάτες και το έχουν κάνει μαιευτήριο. Τώρα που έχει μικρά πολλά που κάνουν βόλτες, κάθε 1-2 μέρες πρέπει να σφουγγαρίσω κάτω από το κρεβάτι που έχει εκεί, τους αρέσει να τα κάνουν στις καθαρές γωνίες. Είναι σχετικά απλό γιατί έχω κάνει το στρώμα με τα ξύλα του να σηκώνεται και να κάθεται κάθετα οπότε μπορώ να περπατήσω μέσα του, αλλά κάθε φορά αναρωτιέμαι τί θα έκανα αν δεν το είχα φτιάξει έτσι.

Οπότε ουσιαστικά η ερώτηση είναι, όσοι έχουν ζωάκια αλλά και ας μην έχουν, πώς σφουγγαρίζετε κάτω απο τα κρεβάτια; :D
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Σφουγγάρισμα κάτω απο το κρεβάτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

enaon έγραψε: 27 Ιουν 2018, 16:34Κορίτσια έχω μία απορία, πολλές δηλαδή έχω αλλά μία σχετική με το θέμα.

Έχω ένα μικρό δώμα που το έχω κάνει κάστρο όπως ο τσιλ, αλλά αρέσει στις γάτες και το έχουν κάνει μαιευτήριο. Τώρα που έχει μικρά πολλά που κάνουν βόλτες, κάθε 1-2 μέρες πρέπει να σφουγγαρίσω κάτω από το κρεβάτι που έχει εκεί, τους αρέσει να τα κάνουν στις καθαρές γωνίες. Είναι σχετικά απλό γιατί έχω κάνει το στρώμα με τα ξύλα του να σηκώνεται και να κάθεται κάθετα οπότε μπορώ να περπατήσω μέσα του, αλλά κάθε φορά αναρωτιέμαι τί θα έκανα αν δεν το είχα φτιάξει έτσι.

Οπότε ουσιαστικά η ερώτηση είναι, όσοι έχουν ζωάκια αλλά και ας μην έχουν, πώς σφουγγαρίζετε κάτω απο τα κρεβάτια; :D
Είτε αγοράζεις κρεβάτι με ψηλά πόδια όπως τα παλιά ή φωνάζεις μαραγκό να το σηκώσει, προσθέτοντας 4 πόδια.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
enaon

έχω φτιάξει το σύνθετο του κρεβατιού μόνος μου και το έχω λύσει, άλλο ρωτάω, στην πράξη πώς το κάνουμε όσοι έχουμε κανονικά κρεβάτια;
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Oπως το κανουν οι Συριζανελ.
Στα 4.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Ή αφήνεις χώρο να χωράει η σκούπα-σφουγγαρίστρα
Spoiler
Εικόνα
ή εχεις κρεββάτι που πατάει κάτω εντελώς
Spoiler
Εικόνα
ή αυτο
Spoiler
Εικόνα
ή σε τρώει η βρώμα και η δυσωδία :102:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Καλά ρε, είναι δυνατόν; δεν έχεις βάλει γατοάμμο; εμένα η μικρή έμαθε να πηγαίνει μόνη της σε δύο (2) μέρες και δεν είναι ούτε μηνός. Επίσης γυναίκα δεν έχεις στο σπίτι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ »

sys3x έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:08Επίσης γυναίκα δεν έχεις στο σπίτι;
με 42,5 δημ./ημέρα, δύσκολο... :003:
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Άβαταρ μέλους
enaon

κατάλαβα, ανεπρόκοπες.
ό,τι δεν βλέπουμε δεν το σφουγγαρίζουμε. :e040:
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

πολυ απλα κοβεις την προσβαση απο κατω αποθηκευοντας αντικειμενα που καταλαμβανουν το εμβαδο του κρεβατιου, πχ διπλωμενα χαλια, ή κουτες κλπ. πχ. στα Leroy Μerlin εχει κουτες σε διαφορα μεγεθη με ροδακια και πολυ χαμηλο υψος ιδανικα για τετοιες περιπτωσεις
εφοσον πιανουν τα χερια σου μπορεις να το τελαρωσεις -οχι αναγκαστικα μονιμα- διακοσμωντας το με διαφορους τροπους αφηνοντας ενα μικρο περιθωριο γυρω-γυρω
Άβαταρ μέλους
enaon

ρε παιδιά, δεν ρωτάω τί θα κάναμε αν κλπ κλπ, τί κάνουμε ρωτάω, πώς σφουγγαρίζουμε; :003:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

enaon έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:31 ρε παιδιά, δεν ρωτάω τί θα κάναμε αν κλπ κλπ, τί κάνουμε ρωτάω, πώς σφουγγαρίζουμε; :003:
Στα 4
ρώτα τον Καμμένο να σου πει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
enaon

argouen έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:04
sys3x έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:08
πάντως η ερώτηση έχει παρεξηγηθεί :)
Δεν ρωτάω να μου πείτε πώς να το κάνω, ρωτάω πώς το κάνετε εσείς. Βάζω 3 φώτο απο το κραβατάκι, η μί αειναι κανονικό, η άλλη ειναι στο ενδιάμεσο στάδιο που βολέυει να το στρώνεις, και η τρίτη ειναι σηκωμένο για να καθαρίσεις απο κάτω.

Οπότε το θέμα μου σίγουρα δεν ειναι πώς να το κάνω, αλλά πώς το κάνουμε οι υπόλοιποι. Πώς; :)

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

δηλαδη το θεμα σου ειναι πως να σφουγγαριζεις πιο αποτελεσματικα τα κατουρα των ψιψινιων,
δε σενοχλει ουτε η μυρωδια που αιωρειται μεχρι να καθαρισεις ουτε οτι βρισκουν να τα κανουν μονιμως κατω απτο κρεβατι σου...

με αυτη τη λογικη μαλλον το εχεις κατασκευασει πιο βολικα για τις ψιψινες σου να κανουν εκει την αναγκη τους παρα για εσενα για να το καθαριζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 28 Ιουν 2018, 14:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

omg kai 3 lol έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:53 δηλαδη το θεμα σου ειναι πως να σφουγγαριζεις πιο αποτελεσματικα τα κατουρα των ψιψινιων,
δε σενοχλει ουτε η μυρωδια που αιωρειται μεχρι να καθαρισεις ουτε οτι βρισκουν να τα κανουν μονιμως κατω απτο κρεβατι σου...
αστα αυτά, ειναι η αφορμή, σε λίγο θα πάνε κήπο και θα ησυχάσω για κανένα 3μηνο. Με την ευκαιρία της αφορμής όμως, ρωτάω όσους έχουν πιάσει σφουγγαρίστρα στο χέρι τους, όχι γενικά, τί κάνουν. :003:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:46
argouen έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:04
sys3x έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:08
πάντως η ερώτηση έχει παρεξηγηθεί :)
Δεν ρωτάω να μου πείτε πώς να το κάνω, ρωτάω πώς το κάνετε εσείς. Βάζω 3 φώτο απο το κραβατάκι, η μί αειναι κανονικό, η άλλη ειναι στο ενδιάμεσο στάδιο που βολέυει να το στρώνεις, και η τρίτη ειναι σηκωμένο για να καθαρίσεις απο κάτω.

Οπότε το θέμα μου σίγουρα δεν ειναι πώς να το κάνω, αλλά πώς το κάνουμε οι υπόλοιποι. Πώς; :)

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εγώ την έχω στο μπαλκόνι την μικρή και την έβαλα γατοάμμο, το δεξιά μοιάζει πολύ με την δικιά μου.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”