Συγνώμη αλλά δεν σκέφτεσαι καθαρά. Είσαι σε νήμα όπου ακριβώς αποδεικνύεται ότι πλέον δεν μπορείς να πεις ότι θέλεις και να υποστηρίξεις αυτά που θες.Σουβλίτσα έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:01 Δεν έχετε καταλάβει οτι κανένα πρόβλημα πολιτικής διαχείρισης και κανένα κομματόσκυλο που κυνηγά ψηφαλάκια δεν μπορει να αποτελέσει εμπόδιο να πούμε οι πολίτες αυτό που θέλουμε να πούμε και να υποστηρίξουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταδικάστηκε ο Βερύκιος για ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του Αύγουστου Κορτώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καταδικάστηκε ο Βερύκιος για ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του Αύγουστου Κορτώ
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Κανείς δεν μπορεί να με αναγκάσει να κάνω κάτι που δεν θέλω.Dorian έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:03Συγνώμη αλλά δεν σκέφτεσαι καθαρά. Είσαι σε νήμα όπου ακριβώς αποδεικνύεται ότι πλέον δεν μπορείς να πεις ότι θέλεις και να υποστηρίξεις αυτά που θες.Σουβλίτσα έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:01 Δεν έχετε καταλάβει οτι κανένα πρόβλημα πολιτικής διαχείρισης και κανένα κομματόσκυλο που κυνηγά ψηφαλάκια δεν μπορει να αποτελέσει εμπόδιο να πούμε οι πολίτες αυτό που θέλουμε να πούμε και να υποστηρίξουμε.
Βέβαια, αυτό έχει και το κόστος του.
Αμ..! Εγώ δεν είπα ποτέ ούτε πίστεψα ποτέ οτι ζω σε έναν κόσμο με προοπτική και δυνατότητα να γίνει η Γη της Επαγγελίας..
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Για να μην πάθει αυτό που έπαθε ο Βερύκιος;Dorian έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:03Συγνώμη αλλά δεν σκέφτεσαι καθαρά. Είσαι σε νήμα όπου ακριβώς αποδεικνύεται ότι πλέον δεν μπορείς να πεις ότι θέλεις και να υποστηρίξεις αυτά που θες.Σουβλίτσα έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:01 Δεν έχετε καταλάβει οτι κανένα πρόβλημα πολιτικής διαχείρισης και κανένα κομματόσκυλο που κυνηγά ψηφαλάκια δεν μπορει να αποτελέσει εμπόδιο να πούμε οι πολίτες αυτό που θέλουμε να πούμε και να υποστηρίξουμε.
Είμαστε σε νήμα όπου αναφέρεται ότι ο Βερύκιος καταδικάστηκε πρωτόδικα.
Όταν θα τελεσιδικήσει η υπόθεση, θα ξέρουμε και την ποινή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάντως, μλκς, μόνο το βίντεο με το συνάφι να δείτε που ανέβηκε παραπάνω θα καταλάβετε και σεις γιατί είναι σωστό να πιάσει από ένα μετερίζι ο καθένας και να κάνει ανταρτοπόλεμο, δηλαδή εντάξει, μπουκώνει ο εγκέφαλός μου και τί να πρωτογράψω, είναι τόσο amberalert η κατάσταση που δεν περισσεύει να σχολιάζεις και πολλά, όπου φύγει φύγει
ναι έχει ένα γαμωκόμμα μετά το φωνήσαι (όχι λαλήσαι)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σιγά μην κάνεις ανταρτοπόλεμο με τα βλαμμένα.Σουβλίτσα έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:09 Πάντως, μλκς, μόνο το βίντεο με το συνάφι να δείτε που ανέβηκε παραπάνω θα καταλάβετε και σεις γιατί είναι σωστό να πιάσει από ένα μετερίζι ο καθένας και να κάνει ανταρτοπόλεμο, δηλαδή εντάξει, μπουκώνει ο εγκέφαλός μου και τί να πρωτογράψω, είναι τόσο amberalert η κατάσταση που δεν περισσεύει να σχολιάζεις και πολλά, όπου φύγει φύγει
Πλάκα ναι, θα κάνεις.
Το πράγμα αντιμετωπίζεται θεσμικώς.
Δεν παραβίασε τον αντιρατσιστικό νόμο η Σώτη Τριανταφύλλου, σύμφωνα με το δικαστήριο
Αθώα έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τη συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλλου, που δικάστηκε για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου έπειτα από αναφορά που είχε καταθέσει το Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι.
https://left.gr/news/den-paraviase-to ... dikastirio
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σώτη εναντίον Δημητρά!ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:17 Αθώα έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τη συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλλου, που δικάστηκε για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου έπειτα από αναφορά που είχε καταθέσει το Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι.
Εδώ είναι που έπαθε το επάρατο λαλά ο εθνοσυρφετός;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γαλή μην γελάς γιατί εσύ σωστά βλέπεις κάποια πράγματα αλλά μάλλον δεν βλέπεις και άλλες παραμέτρους, μάλλον λέω δεν ξέρω.
Δεν είναι καλά τα πράγματα, δηλαδή δεν ξέρω πώς να το πω, δεν μπορώ τώρα να το αναλύσω, από όποια πλευρά και αν το δεις, και ΧΟ να μην είσαι, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα στο μέλλον..
Δεν είναι καλά τα πράγματα, δηλαδή δεν ξέρω πώς να το πω, δεν μπορώ τώρα να το αναλύσω, από όποια πλευρά και αν το δεις, και ΧΟ να μην είσαι, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα στο μέλλον..
Εδώ είναι που μάζεψε τις μπάλες απ' το τέρμα του ο Παναής, ο έτερος καμμένος.Beria έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:19Σώτη εναντίον Δημητρά!ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:17 Αθώα έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τη συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλλου, που δικάστηκε για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου έπειτα από αναφορά που είχε καταθέσει το Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι.
Εδώ είναι που έπαθε το επάρατο λαλά ο εθνοσυρφετός;
Και δεν είναι η πρώτη φορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι, αλλα αν τον ξεφωνιζουμε "πουστη" επειδη ειναι πουστης, και επειδη δηλωνει με καθε ευκαιρια οτι ειναι πουστης, ακομη και χωρις να τον ρωτησει κανεις;
δηλαδη να ξυρισω το κεφαλι μου, να κουβεντιαζω ολη μερα για αυτο, να με ρωτανε "τι ωρα ειναι" και να απαντω "εχω ξυρισει το κεφαλι μου" και μετα να στραβωνω αν καποιος με πει "καραφλα";
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Προφανώς ρεΑσέβαστος έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:34 οχι, αλλα αν τον ξεφωνιζουμε "πουστη" επειδη ειναι πουστης, και επειδη δηλωνει με καθε ευκαιρια οτι ειναι πουστης, ακομη και χωρις να τον ρωτησει κανεις;
δηλαδη να ξυρισω το κεφαλι μου, να κουβεντιαζω ολη μερα για αυτο, να με ρωτανε "τι ωρα ειναι" και να απαντω "εχω ξυρισει το κεφαλι μου" και μετα να στραβωνω αν καποιος με πει "καραφλα";
Αν χάσεις το χέρι σου και μιλάς όλη μέρα γι αυτό και σε πει κάποιος σακάτη δεν θα στραβώσεις;
- Βινόσαυρος
ΤΟ έχουμε πει για την χυδαιότητα του λαζόπουλου τουλάχισττον σε μια ειδική περίπτωση, αυτή του σόιμπλε. Τα πρόστιμα σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει ναναι δρακόντεια.Maspoli έγραψε: 28 Ιουν 2018, 10:31Μάλιστα. Δηλαδή ο Λαζόπουλος ή ο μακαρίτης ο Πανούσης θα έπρεπε να είχαν φάει πόσες καταδίκες και κάποιοι να πανηγυρίζατε;gassim έγραψε: 28 Ιουν 2018, 10:26 όπως είπα αρχικά, όταν θα σε διαπομπεύουν στην τηλεόραση εσένα, να πας να φτύνεις. Και φυσικά η δικαιοσύνη οφείλει να κάνει όσα προβλέπονται για τους φτύστες.
Διαπόμπευση δεν είναι το κυρα Αυγουστίνα, να έχουμε και κάποιο μέτρο.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
οχι, μια απλη προσοχοπουτανιτσα ειναι, που βρηκε μια ακομη ευκαιρια να γινει ντορος με την παρτη της.Gherschaagk έγραψε: 28 Ιουν 2018, 13:32
θες να πεις πως ο Κύριος Κορτώ είναι μια κακιασμένη παλιαδέρφω και για αυτό και μόνο ασχολήθηκε με τον ευπατρίδη κόπανο;; ειδάλλως δεν θα του έδινε καμία σημασία;;
ο τυπος δεν "επαθε" η "εχασε" κατι. εκανε μια επιλογη ζωης και με γεια του με χαρα του, μεχρι τη στιγμη που αποφασισε να μας τα κανει τσουρεκια με αυτη του την επιλογη. ε, να κατσει να δεχτει, μαζι με τα μπραβο που βγηκε απο τη ντουλαπα κλπ, και την οποια χλευη απο την αλλη μερια.Beria έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:36Προφανώς ρεΑσέβαστος έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:34 οχι, αλλα αν τον ξεφωνιζουμε "πουστη" επειδη ειναι πουστης, και επειδη δηλωνει με καθε ευκαιρια οτι ειναι πουστης, ακομη και χωρις να τον ρωτησει κανεις;
Αν χάσεις το χέρι σου και μιλάς όλη μέρα γι αυτό και σε πει κάποιος σακάτη δεν θα στραβώσεις;
σαν αντρας, θα ελεγα.
- Βινόσαυρος
κύκνειο άσμα, σαν και του ιουλιανου για τον παλιό κόσμο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Ιουν 2018, 10:49Α μπα, αυτή η ακρότητα φαίνεται να ξηλώνεται πολύ γρηγορότερα από όσο φανταζόμουν. Πίστευα ας πούμε πως στον 21αιώνα, μπορεί να δούμε πρόγευμα στα λιοντάρια ανθρώπους,γιατί κόρναραν στο πρασινο φανάρι,ενα γκευ ζευγος που γλωσσοφιλιοταν και αντι να ξεκινήσει,είχε καβαλήσει το χειρόφρενο.Yochanan έγραψε: 28 Ιουν 2018, 10:32 Political correctness gone mad λενε τα αβγα στη βρεταννια. Αλλα κι εδώ; Παντού; Ή μήπως κατι αλλο ειναι; Μηπως απλως σκουζνι τα μαυρουλια ρωσοκουνημένα γιατι βλέπουν τα προνομια τους να γινονται σιγα σιγα eroded? Μηπως απλως ειναι τοσο πρόβειοι που μονο η ιδεα οτι δε θα μπορουν να βριζουνε ελευθερα πλεον οποιον θελουν ειναι ιδια στο μυαλο τους με τον υποχρεωτικο σοδομισμο*;
*ερχεται κι αυτο - μη χαιρεστε - απλώς το πάμε λάου λαου. Να αρχισετε να πλένεστε πρώτα οι πρόβειοι και βλέπουμε.
Ο κόσμος ξαναλλάζει, Τραμπ, μπρεξιτ,Σαβινι, Βλάδίμιρος, Ερντογαν και μια βιομηχανική Κίνα ο οικονομικός πρωταγωνιστης. Το παρασιτικό σοσιαλφιλελε κεφάλαιο, που στήριξε αυτές τις παπατζες στα πλαίσια του κοινωνικού αυτοματισμού, μπαίνει στο περιθώριο. Η Ελλάδα ήταν μια χώρα που τα έπαιρνε πάντα αργα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique