!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποιο κόμμα θα μετακινηθούν οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Σε ποιο κόμμα θα μετακινηθούν οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ;

ΣΥΡΙΖΑ
2
7%
ΝΔ
6
21%
Χρυσή Αυγή
8
29%
Κίνημα Αλλαγής
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΚΕ
2
7%
ΛΑ.Ο.Σ. / Ελληνική Λύση / Νέο κόμμα Μπαλτάκου / Νέα Δεξιά
8
29%
Ένωση Κεντρώων
1
4%
Λαφαζάνης / Κωνσταντοπούλου / Βαρουφάκης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Re: Σε ποιο κόμμα θα μετακινηθούν οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 21 Ιουν 2018, 11:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 01:40 Οι περισσότεροι Ανελίτες ψήφισαν σύριζα στις δεύτερες εκλογές του 2015, οπότε θεωρούνται συριζαίοι.
Πιστεύω ότι από αυτούς δεν θα φύγει κανείς.
Αυτοί την πούλεψαν από τον Σεπτεμβρη του 15. Όσοι έμειναν, κάτι το Μακεδονικό και λιφοτερο το Τζεησον Αντιγόνη τους έστειλαν μακριά. Εξακολουθούν όμως να ανήκουν στο target group του ΠτΘ.
Μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι Έλληνες είναι γενικά ξενερωμενοι. Η προσεχή συμμετοχή θα είναι κοντα στο 50%, στις ευρωεκλογες και δημοτικές δε, θα δούμε ποσοστά Εσθονίας.
Είτε ξενερωμενοι, είτε δεν ενδιαφέρονται γενικότερα για τα κοινά.
Αυτό πάντως δεν αποτελεί δικαιολογία, πας και ψηφίζεις ό,τι είναι πιο κοντά στις απόψεις σου, έστω κι αν δεν τις εκφράζει πλήρως.
Η τακτική της αποχής είναι λανθασμένη.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

wooded glade έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:38 Εγώ ήξερα έναν σανελόβιο παλιά που δήλωνε θαυμαστής και της Χρυσής Αυγής.
Ένας άλλος που ήξερα δεν δήλωνε αλλά δήλωνε καραμανλικός αγανακτισμένος από την ΝΔ.
Σαν κόμμα πάντως εγώ τους βλέπω να εκφράζονται από τον Λεβέντη τώρα. Δευτερευόντως από πιλαφέρος και τριτευόντως από ΧΑ - Μπαλτάκ.
Για να πάει κανείς από ΑΝΕΛ προς ΝΔ - Σύριζα - Κινάλ, θα πρέπει να το αποφασίσει αυτό για άλλους λόγους. Δεν αποκλείεται τίποτα βέβαια, ο καθένας κάνει ότι θέλει, αλλά και δεν είναι το προφίλ τους.
πιλαφερος δεν το νομίζω τουλάχιστον από δικούς μου γνωστούς.
Όλη την ακροαριστερά αναρχοαριστερά αντεθνικιστική αριστερά του συριζα αυτοί την έχουν μαζέψει, δεν κολλάνε με ανελ.

Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι στους ΑΝΕΛ είχαν πάει και πολλοί απογοητευμένοι καρατζαφερικοί, είναι λανθασμένο αυτό που λέγεται ότι η χ.α. πήρε αυτούσιο το επτάρι του λα.ο.ς.

Από τους λαοσίτες (το ξέρω γιατί και εγώ ήμουν και όλες οι παρέες και συγγενείς μου) άλλοι ακολούθησαν άδωνι βορίδη, άλλοι πήγαν ανελ, και πολλοί ψήφισαν χ.α. Η Χ.Α. πάντως έχει αλιεύσει και από αλλού ποσοστά (από πού ακριβώς δεν ξέρω, μάλλον από παντού).
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:50
wooded glade έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:38 Εγώ ήξερα έναν σανελόβιο παλιά που δήλωνε θαυμαστής και της Χρυσής Αυγής.
Ένας άλλος που ήξερα δεν δήλωνε αλλά δήλωνε καραμανλικός αγανακτισμένος από την ΝΔ.
Σαν κόμμα πάντως εγώ τους βλέπω να εκφράζονται από τον Λεβέντη τώρα. Δευτερευόντως από πιλαφέρος και τριτευόντως από ΧΑ - Μπαλτάκ.
Για να πάει κανείς από ΑΝΕΛ προς ΝΔ - Σύριζα - Κινάλ, θα πρέπει να το αποφασίσει αυτό για άλλους λόγους. Δεν αποκλείεται τίποτα βέβαια, ο καθένας κάνει ότι θέλει, αλλά και δεν είναι το προφίλ τους.
Όλη την ακροαριστερά αναρχοαριστερά αντεθνικιστική αριστερά του συριζα αυτοί την έχουν μαζέψει, δεν κολλάνε με ανελ.

Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι στους ΑΝΕΛ είχαν πάει και πολλοί απογοητευμένοι καρατζαφερικοί, είναι λανθασμένο αυτό που λέγεται ότι η χ.α. πήρε αυτούσιο το επτάρι του λα.ο.ς.

Από τους λαοσίτες (το ξέρω γιατί και εγώ ήμουν και όλες οι παρέες και συγγενείς μου) άλλοι ακολούθησαν άδωνι βορίδη, άλλοι πήγαν ανελ, και πολλοί ψήφισαν χ.α. Η Χ.Α. πάντως έχει αλιεύσει και από αλλού ποσοστά (από πού ακριβώς δεν ξέρω, μάλλον από παντού).
Οι πιλαφέρος είναι ο ορίτζιναλ Σύριζα του 2014.
Οι σανελικοί είναι θαυμαστές αλλά δεν ξέρω βέβαια και αν και κατά πόσο θα τους ψήφιζαν.
Το κόμμα αυτό είναι 95% πρώην ΝΔ.
Αλλά και η ΧΑ είναι 95% πρώην ΝΔ και ΛΑΟΣ.
Αν προσθέσεις ΝΔ + μέχρι πρότινος ποσοστό ΑΝΕΛ + ΧΑ βγαίνει περίπου το ποσοστό του Καραμανλή του 2004.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:35
Ίακχος έγραψε: 21 Ιουν 2018, 09:53 ΑΡΔΗΝ του Καραμπελιά...
ΕΠΑΜ
Βλακείες και αερολογίες.
Οχι δε συμφωνώ περί βλακείας και αερολογιών.
Το ΑΡΔΗΝ έχει γερό ιδεολογικό-πατριωτικό υπόβαθρο με κοινωνικές ευαισθησίες.
Είναι κρίμα που δε βρήκε τρόπο να κατέβει στον κόσμο και να διεκδικήσει ποσοστά εισόδου στη βουλή.
Ναι πιστεύω ότι χρειάζεται μια πατριωτική-αντιμνημονιακή συμμαχία που δε θα περιλαμβάνει ακροδεξιά τύπου χρυσής αυγής και να κατέβει στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

wooded glade έγραψε: 21 Ιουν 2018, 15:21
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:50

Οι πιλαφέρος είναι ο ορίτζιναλ Σύριζα του 2014.
Οι σανελικοί είναι θαυμαστές αλλά δεν ξέρω βέβαια και αν και κατά πόσο θα τους ψήφιζαν.
Το κόμμα αυτό είναι 95% πρώην ΝΔ.
Αλλά και η ΧΑ είναι 95% πρώην ΝΔ και ΛΑΟΣ.
Αν προσθέσεις ΝΔ + μέχρι πρότινος ποσοστό ΑΝΕΛ + ΧΑ βγαίνει περίπου το ποσοστό του Καραμανλή του 2004.
Οι ανελ ήθελαν αντιμνη, αλλά νομίζω ότι δεν τους άρεσαν και δεν τους αρέσουν καθόλου τα αντεθνικά πγοοδευτικά αναρχοακροαριστερά παραληρήματα.
Οι ΑΝΕΛ είναι ΝΔ+ΛΑ.Ο.Σ.
Η Χ.Α. δε θα έλεγα ότι είναι μόνο από ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., έχει προσελκύσει και αρκετούς που δεν κινούνταν στον δεξιό πολιτικό χώρο, αλλά είδαν κάποια γεγονότα όπως η οικονομική κρίση και η λαθρομετανάστευση που τους έκαναν να αναθεωρήσουν. Επίσης, έχει κερδίσει μεγάλο ποσοστό νέων ψηφοφόρων και των μικρών ηλικιών. Θετικότατο, αν σκεφτείς ότι πριν μία δεκαπενταετία οι μικρές ηλικίες ριζοσπαστικοποιούνταν αποκλειστικά προς τα αριστερά.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Ίακχος έγραψε: 21 Ιουν 2018, 15:26
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:35
Ίακχος έγραψε: 21 Ιουν 2018, 09:53 ΑΡΔΗΝ του Καραμπελιά...
ΕΠΑΜ
Βλακείες και αερολογίες.
Οχι δε συμφωνώ περί βλακείας και αερολογιών.
Το ΑΡΔΗΝ έχει γερό ιδεολογικό-πατριωτικό υπόβαθρο με κοινωνικές ευαισθησίες.
Είναι κρίμα που δε βρήκε τρόπο να κατέβει στον κόσμο και να διεκδικήσει ποσοστά εισόδου στη βουλή.
Ναι πιστεύω ότι χρειάζεται μια πατριωτική-αντιμνημονιακή συμμαχία που δε θα περιλαμβάνει ακροδεξιά τύπου χρυσής αυγής και να κατέβει στον κόσμο.
Αυτά τα εναλλακτικά αριστεροδεξιά ''πατριωτικά'' αντιμνη κόμματα τα καταλάβαμε τί είναι.
Δε θα πάρουμε.

Ακροδεξιά χρειαζόμαστε, πατριωτική χριστιανική συντηρητική στα κοινωνικά θέματα που θα βασίζεται στον κόσμο του συλλαλητηρίου και που να μην έχει το παρελθόν της χ.α.
Προς το παρόν η χ.α. είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι να παρουσιαστεί ένας τέτοιος σχηματισμός.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Οι πιο πολλοί που ήξερα ΑΝΕΛ ήταν πρακτικά μη αριστεροί ΔΥ. αρκετά έως πολύ καβατζωμένοι και φυσικά η βασική ανάγκη που εξυπηρετούσε ήταν να μην τους θεωρoύν(καλύτερα έτσι να θέλουν οι ίδιοι να πιστεύουν) φασίστες οι υπόλοιποι αριστεροί ΔΥ που είναι και η τεράστια μάζα. Τελικά έφτασαν σε τέτοιο σημείο γλυψήματος όπου έγιναν τα πουτανάκια της αριστεράς. Όσοι δεν είναι ΔΥ θα πάνε λογικά ΧΑ οι άλλοι τρέχα γύρευε.
Και πριν το 15 υπήρχαν σοβαρότατες ενδείξεις πως ο Καμμένος δεν θα έπαιζε ρόλο ρυθμιστή ανάλογο με αυτό του ΠΑΣΟΚ στην συγκυβέρνηση Σαμαρά που έβαζε βέτο και κόκκινες γραμμές. Αυτή τη στιγμή δεν με βοηθάει η μνήμη μου είχα ανοίξει πριν το 15 νήμα στο σχωρεμένο με τις ενδείξεις.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Dorian έγραψε: 21 Ιουν 2018, 15:51 Οι πιο πολλοί που ήξερα ΑΝΕΛ ήταν πρακτικά μη αριστεροί ΔΥ. αρκετά έως πολύ καβατζωμένοι και φυσικά η βασική ανάγκη που εξυπηρετούσε ήταν να μην τους θεωρoύν(καλύτερα έτσι να θέλουν οι ίδιοι να πιστεύουν) φασίστες οι υπόλοιποι αριστεροί ΔΥ που είναι και η τεράστια μάζα.
Άμα δε θέλουν να στοχοποιούνται στο επαγγελματικό τους περιβάλλον, θα μπορούσαν απλώς να μη δηλώνουν τις πολιτικές τους προτιμήσεις
Ακατανόητος τρόπος σκέψης
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αρκετοί θα μείνουν στον καμμένο, όχι όμως αρκετοί για να του δώσουν το 3%. Οι υπόλοιποι θα κινηθούν από Χ.Α. μέχρι σύριζα. Και η Ν.Δ. θα πάρει κάποιους, κυρίως στην επαρχία όπου παίζουν ρόλο και οι προσωπικές σχέσεις/γνωριμίες με πολιτευτές κλπ. Σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη, οι ΑνΈλ έχουν διαφορετικό προφίλ, στην επαρχία είναι πιο κοντά στο πρότυπο του κλασικού συντηρητικού δεξιού.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 14:41
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 21 Ιουν 2018, 11:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 01:40 Οι περισσότεροι Ανελίτες ψήφισαν σύριζα στις δεύτερες εκλογές του 2015, οπότε θεωρούνται συριζαίοι.
Πιστεύω ότι από αυτούς δεν θα φύγει κανείς.
Αυτοί την πούλεψαν από τον Σεπτεμβρη του 15. Όσοι έμειναν, κάτι το Μακεδονικό και λιφοτερο το Τζεησον Αντιγόνη τους έστειλαν μακριά. Εξακολουθούν όμως να ανήκουν στο target group του ΠτΘ.
Μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι Έλληνες είναι γενικά ξενερωμενοι. Η προσεχή συμμετοχή θα είναι κοντα στο 50%, στις ευρωεκλογες και δημοτικές δε, θα δούμε ποσοστά Εσθονίας.
Είτε ξενερωμενοι, είτε δεν ενδιαφέρονται γενικότερα για τα κοινά.
Αυτό πάντως δεν αποτελεί δικαιολογία, πας και ψηφίζεις ό,τι είναι πιο κοντά στις απόψεις σου, έστω κι αν δεν τις εκφράζει πλήρως.
Η τακτική της αποχής είναι λανθασμένη.
Δεν διαφωνώ,αλλά δεν είμαι και πολύ ζεστός πλέον για συμμετοχή. Οι υπαρχοντες είναι όλοι καθάρματα,απλά μερικούς τους ξεβρασε η κόλαση. Είναι δύσκολο να γίνει κάτι καλό στην Ελλάδα σήμερα. Περισσότερο παρακολουθώ τα διεθνή,αφου οι εξω τάσεις έρχονται εδώ με καθυστερηση. Εξω πάμε καλα.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

kameron έγραψε: 21 Ιουν 2018, 17:29 Σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη, οι ΑνΈλ έχουν διαφορετικό προφίλ, στην επαρχία είναι πιο κοντά στο πρότυπο του κλασικού συντηρητικού δεξιού.
Αυτό που λες ισχύει (πάρα πολύ) για τη ΝΔ. Για τους ΑΝΕΛ δε μου έχει δημιουργηθεί τέτοια εντύπωση.

π.χ. Οι Κατσίκης και Δ. Καμμένος είναι από αττική και πειραιά
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

kameron έγραψε: 21 Ιουν 2018, 17:29 Προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αρκετοί θα μείνουν στον καμμένο, όχι όμως αρκετοί για να του δώσουν το 3%. Οι υπόλοιποι θα κινηθούν από Χ.Α. μέχρι σύριζα. Και η Ν.Δ. θα πάρει κάποιους, κυρίως στην επαρχία όπου παίζουν ρόλο και οι προσωπικές σχέσεις/γνωριμίες με πολιτευτές κλπ. Σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη, οι ΑνΈλ έχουν διαφορετικό προφίλ, στην επαρχία είναι πιο κοντά στο πρότυπο του κλασικού συντηρητικού δεξιού.
Ισχύει αυτό που λες για την επαρχία αλλά αφ' ενός ισχύει για έναν μικρό αριθμό ψηφοφόρων σε σχέση με Αθήνα/Θεσσαλονίκη.

Και το μπολνταρισμένο δεν υφίσταται πλέον ως σαφής προσδιορισμός. Εκτός αν μπορείς να προσδιορίσεις το αντίθετο του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2018, 16:04
Dorian έγραψε: 21 Ιουν 2018, 15:51 Οι πιο πολλοί που ήξερα ΑΝΕΛ ήταν πρακτικά μη αριστεροί ΔΥ. αρκετά έως πολύ καβατζωμένοι και φυσικά η βασική ανάγκη που εξυπηρετούσε ήταν να μην τους θεωρoύν(καλύτερα έτσι να θέλουν οι ίδιοι να πιστεύουν) φασίστες οι υπόλοιποι αριστεροί ΔΥ που είναι και η τεράστια μάζα.
Άμα δε θέλουν να στοχοποιούνται στο επαγγελματικό τους περιβάλλον, θα μπορούσαν απλώς να μη δηλώνουν τις πολιτικές τους προτιμήσεις
Ακατανόητος τρόπος σκέψης
σε συζητήσεις για επιμέρους θέματα αναπόφευκτα βγαίνουν θέσεις. Το δημόσιο έχει καταληφθεί από αριστερούς. Στην εκπαίδευση το να μην λές ενεργητικά ότι είσαι υπερ των προσφύγων της (υποχρεωτικής) συνύπαρξης μουσουλμάνων Ελλήνων, κατά των στερεοτυπικών ρόλων των φύλων ήδη θεωρείσαι ύποπτος για το καθεστώς.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

για την ώρα προέχει που θα βρουν στέγη άσυλο οι βουλευτές των

Εικόνα

υγ: δεν είναι χοαξ, μου λένε
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Μαυροβασίλης έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:04 για την ώρα προέχει που θα βρουν στέγη άσυλο οι βουλευτές των

Εικόνα

υγ: δεν είναι χοαξ, μου λένε
:smt005: :smt005:

ΓΙα να απαντήσω στο ερώτημα του νήματος: στα μοναστήρια.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”