Antigeist έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:07
Τι proof μωρέ; Πόσες κακομοίρες ανέχονται πανάχρηστους μεθύστακες; Θέλει τιτάνια αντοχή αυτό.
Θες να σου πω πόσους κερατάδες με φέσι ξέρω; Κάνει και για νικνέιμ για κάνα zoo.gr αυτό.
Antigeist έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:07
Τι proof μωρέ; Πόσες κακομοίρες ανέχονται πανάχρηστους μεθύστακες; Θέλει τιτάνια αντοχή αυτό.
Η εξοικείωση με τον πολιτισμό θέλει τον χρόνο του. Είναι παράλογο να απαιτείς από ανθρώπους που μέχρι πριν από μια γενιά κυλιόντουσαν ξυπόλητοι σαν τα ζούδια στις λάσπες με τα ρύζια να ξέρουν να ντύνονται αξιοπρεπώς. Όσο και να βλαχοφέρνει κάποιος που μόλις απέκτησε λεφτά είναι χίλιες φορές καλύτερος από έναν σκατοχωριάτη.klg έγραψε: 29 Ιουν 2020, 14:24Βασικά αυτό μαλάκες το βλέπω στην Κίνα στον υπερθετικό βαθμό όποτε πάω. Ο Κινέζος να φοράει την πιο κακούγουστη LV μπλούζα, η οποία είναι κακόγουστη γιατί έχει απλά ένα τεράστιο λογκο πάνω της, μην και δεν καταλαβαίνουν οι άλλες πλέμπες ότι βγάζουμε λεφτά. Οι τύποι είναι ο ορισμός του λέτσου με λεφτά.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιουν 2020, 09:36Antigeist έγραψε: 27 Ιουν 2020, 23:29
Όταν ένα ρούχο δεν είναι φιρμάτο και ακριβό είναι για να το φοράνε λέτσοι/φτωχοί/τσιγκούνηδες.
και τα φιρματα για λετσους/φτωχους/ψωνια.
γιατι μια χαρα λετσος μπορεις να εισαι ξοδευοντας πολλα, και μια χαρα ακριβα ρουχα μπορεις να φορας οντας φτωχος αλλα ψωνιο.
Μα και στους κερατάδες τεράστια χάρη τους κάνουνε που "είναι" μαζί τους. Αφού είναι χαζούληδες.Cecily Anne έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:09Antigeist έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:07
Τι proof μωρέ; Πόσες κακομοίρες ανέχονται πανάχρηστους μεθύστακες; Θέλει τιτάνια αντοχή αυτό.![]()
Θες να σου πω πόσους κερατάδες με φέσι ξέρω; Κάνει και για νικνέιμ για κάνα zoo.gr αυτό.
Και εγω για μια ζακέτα, αλλά η Nike μου πέφτει μακρυάCecily Anne έγραψε: 29 Ιουν 2020, 15:51Πόσες φορές έχω σκεφτεί να πάω στη μοδίστρα να μου κοπιάρει πέντε ίδιες.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιουν 2020, 15:50
Κι εγώ αλλά επειδή είναι αρχαία, τη φοράω μια φορά τον μήνα, το πολύ. Τις υπόλοιπες μέρες φοράω τις όχι και τόσο αγαπημένες μου μπλούζες, ή κανένα φόρεμα. Φοράω κι άλλα βέβαια.![]()
enterprise-psi έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:26 Εμένα το αγαπημένο μου πουκάμισο δεν με αφήνει να το φοράω![]()
Από το ράφτη δε μετράει.Yochanan έγραψε: 29 Ιουν 2020, 15:48#Friends_Joey_Tailorsys3x έγραψε: 29 Ιουν 2020, 14:27Όλοι οι Άντρες έτσι κάνουμε.klg έγραψε: 29 Ιουν 2020, 14:22 Εγώ δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα ότι οι γυναίκες επειδή ασχολούνται με τη μόδα (ό,τι σημαίνει αυτό τέλοσπάντων) θα έχουν και αυτόματα καλύτερη άποψη στο τι θα πρέπει να φοράει ο άντρας. Εγώ προσωπικά φοράω αυτά που μου αρέσουν, πάω στο ράφτη που θέλω και παίρνω τα κλασικά παπούτσια που γουστάρω, χωρίς να κάνω cross-check αν το vogue εγκρίνει τις ενδυματολογικές μου επιλογές για φέτος.
*είναι ψιλοαναγκαία σύμβαση ο ράφτης να τονμπαίρνει που και πω δο.
Εσυ ποσους αντρες ξερεις που ανέχονται κακοποιητικα αφεντικα στη δουλειά τους; δεν τους ανέχονται οι γυναίκες τους μεθυστακες, απλα ειναι εγκλωβισμενες σε αυτές τις καταστάσεις, οπως ενας αντρας (ή γυναικα) ανεχεται το αφεντικό γιατι πρεπει να πληρώσει το ενοικιοAntigeist έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:07
https://www.healthline.com/health/kegel-exercisessys3x έγραψε: 29 Ιουν 2020, 17:12
#Friends_Joey_Tailor
Από το ράφτη δε μετράει.
![]()
Spoiler
δε ξέρω, είδα την Ανιστοπούλου με μίνι και ξαφνικά άρχισα να αισθάνομαι βρώμικος, ίσως πρέπει να μπω στο ντους για τρεισήμισι λεπτάκιαSpoiler
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν έχεις κάτσει να μιλήσεις ποτέ με γυναίκα από το ανατολικό μπλοκ ε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιουν 2020, 17:35Εσυ ποσους αντρες ξερεις που ανέχονται κακοποιητικα αφεντικα στη δουλειά τους; δεν τους ανέχονται οι γυναίκες τους μεθυστακες, απλα ειναι εγκλωβισμενες σε αυτές τις καταστάσεις, οπως ενας αντρας (ή γυναικα) ανεχεται το αφεντικό γιατι πρεπει να πληρώσει το ενοικιοAntigeist έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:07
Όχι απλά έχει έντονα διαφορετικά χρώματα, που θυμίζουν συγκεκριμένο νησιωτικό σύμπλεγμα
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιουν 2020, 15:47Παπάρια. Σε αυτή τη ζωή κάποιοι μόνο δίνουν και κάποιοι μόνο παίρνουν. Όσο νωρίτερα το συνειδητοποιεί κανείς, τόσο λιγότερο κορόιδο πιάνεται.
Ή βλακεία και ανασφάλεια. Εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς.Antigeist έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:07 Τι proof μωρέ; Πόσες κακομοίρες ανέχονται πανάχρηστους μεθύστακες; Θέλει τιτάνια αντοχή αυτό.