!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νησί των Ξηρών - χαράτσι από την Aegean

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Νησί των Ξηρών - χαράτσι από την Aegean

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Κάποιος άλλος μου έκοψε τα εισιτήρια με το αεροπλάνο χτες, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.
Πάω στο check in, βγάζω το εισιτήριο να μου δώσουν boarding pass και το εισιτήριο έλεγε "όνομα επιβάτου" llkkl lklllj !
Λέω "tinafto ;", το βλέπει και η υπάλληλος και μου λέει πηγαίνετε στο ταμείο να διορθωθεί.
Πάω εκεί μου λένε "κάνατε λάθον, τώρα ή κόβετε καινούριο εισιτήριο ή δεν μπαίνετε στο αεροπλάνο !".
Ηπειλήθη επεισόδιο αλλά δεν το διόρθωναν και μου έφαγαν το κατοστάρι για νέο εισιτήριο.
Τι γίνεται τώρα ;
Μπορεί το πχόρουμ να κάνει κάτι ;
Είναι κλέφτες αλλά ο άλλος ο θείος πιθανόν πάταγε πλήκτρα να δει πως δουλεύει η πλατφόρμα και στο τέλος έκανε υποβολή με το "llkkl lklllj" !
Γιατί δεν αλλάζει το όνομα ;
Ωραία, να μου πάρουν τα στοιχεία και να κληθεί η αντιτρομοκρατική της αεροπορίας να κάνει βασανιστήρια σε όποιον κάνει αυτό το λάθος. Καμία αντίρρησις, αλλά γιατί δεν αλλάζει επί του εισιτηρίου ;
Δεν υφίσταται η λογική ότι με τον δήθεν mr. "llkkl lklllj" χάσανε μία θέση και άρα μπήκανε μέσα, αφού ο ίδιος ήμουνα.
Θα τους πάω στα δικαστήρια εγώ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Νησί των Ξηρών - χαράτσι από την Aegean

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Απατεωνες πως αναγνώρισαν ονομα με τετοιους χαρακτηρες.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

perseus έγραψε: 29 Ιουν 2020, 09:32 Απατεωνες πως αναγνώρισαν ονομα με τετοιους χαρακτηρες.
Εγώ την πατάω με τα συνθηματικά σε κάποια site επειδή δεν είναι visible και μπερδεύει. Το πχόρουμ μας δίνει σαν recommended password ένα ολόκληρο ιερογλυφικό.
Το γράφω αυτό συνήθως μετά το username που είναι ορατό και μετά κάνω copy paste από κάτω.
Έτσι έγραψα σε κάποιο από όλα αυτά τα site ΧΥΖΤΑΒΓΔΕΖΗΘΙ, όπου θα ήμουνα ο user ΧΥΖΤ με password ΑΒΓΔΕΖΗΘΙ υποτίθεται.
Αλλά ξέχασα να κάνω ντελί τα ΑΒΓΔΕΖΗΘΙ από πάνω και έτσι είμαι ο ΧΥΖΤΑΒΓΔΕΖΗΘΙ με password ΑΒΓΔΕΖΗΘΙ.
Δεν είναι όμως σπουδαίο site αυτό, δεν πειράζει.
Αυτός η αυτή λοιπόν με τα εισιτήρια έκανε λακασμία και το όνομα llk... έγινε δεκτό. Δεν χρειάζεται να αντιστοιχεί στο όνομα της κάρτας από την οποία πληρώθηκε, αφού εξ άλλου κόπηκαν τρία εισιτιτήρια (τα άλλα δύο σωστά !).
Αλλά και τι έγινε ;
Σίγουρα υπάρχει θέμα αντιτρομοκρατικής ασφάλειας αεροδρομίων, δεν έχω αντίρρηση ως προς αυτό, δεν είμαι βουλευτής του Σύριζα ή του όκιου να παρεμποδίζω την αντιτρομοκρατική ασφάλεια αεροδρομίων στο έργο της.
Αλλά το κατοστάρι με ποιό δικαίωμα το βουτήξανε ;
Πάω στον συνήγορο του καταναλωτή τώρα. Εγώ είμαι δικομανής, θα τους στείλω απέναντι.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

wooded glade έγραψε: 29 Ιουν 2020, 09:12 Κάποιος άλλος μου έκοψε τα εισιτήρια με το αεροπλάνο χτες, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.
...
Να τους πας στα δικαστήρια επειδή κάνουν τη δουλειά τους; Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και δεν αλλάζουν / μεταβιβαζονται..
Για αυτό το λόγο όλοι εφιστουν πολύ μεγάλη προσοχή όταν γίνεται η αγορά απευθείας από ίντερνετ ώστε τα στοιχεία να διπλοτσεκαρονται και το όνομα να είναι με λατινικούς χαρακτήρες ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αναγράφεται στην ταυτότητα /διαβατήριο.
Τα ρέστα να τα ζητήσεις από αυτόν που σε 'βοήθησε' με την κράτηση.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ελπίζω να δικαιωθείς Γούντυ.

Αν η φάτσα σου είναι τι ίδιο αγνή με τον χαρακτήρα σου θα έπρεπε να σε περάσουν.

Φαντάζομαι ότι κάνεις τρεις μήνες διακοπές και βρίσκεις εκεί μαγαζί να παίξεις άλογα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Japetus έγραψε: 29 Ιουν 2020, 09:59
wooded glade έγραψε: 29 Ιουν 2020, 09:12 Κάποιος άλλος μου έκοψε τα εισιτήρια με το αεροπλάνο χτες, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.
...
Να τους πας στα δικαστήρια επειδή κάνουν τη δουλειά τους; Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και δεν αλλάζουν / μεταβιβαζονται..
Για αυτό το λόγο όλοι εφιστουν πολύ μεγάλη προσοχή όταν γίνεται η αγορά απευθείας από ίντερνετ ώστε τα στοιχεία να διπλοτσεκαρονται και το όνομα να είναι με λατινικούς χαρακτήρες ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αναγράφεται στην ταυτότητα /διαβατήριο.
Δεν επρεπε καν να εκδοθει εισιτηριο με τετοιο ονομα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Japetus έγραψε: 29 Ιουν 2020, 09:59
...
τι λες ρε νούμερο ;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μπίστης έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:04 Ελπίζω να δικαιωθείς Γούντυ.

Αν η φάτσα σου είναι τι ίδιο αγνή με τον χαρακτήρα σου θα έπρεπε να σε περάσουν.

Φαντάζομαι ότι κάνεις τρεις μήνες διακοπές και βρίσκεις εκεί μαγαζί να παίξεις άλογα
Γω πάλι νομίζω ότι του την είχαν στημένη τα αυγά, δε μπορεί δηλαδή να έπαιξε κάτι άλλο, είπε αφού, τρία εισιτήρια, οι άλλοι δύο πετάξανε οι γάιδαροι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”