!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτέλους, δειγμα υγείας της Ελλάδας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Επιτέλους, δειγμα υγείας της Ελλάδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

talaipwros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 13:15 ξανα και ξανα λεμε οτι το 2008 και 2009 ο πλανητης ειχε παγκοσμια κριση και ολοι μοιρασαν λεφτα ( οπως μοιραζουν και τωρα)
Δε νομίζω ο υπολοιπος πολιτισμένος κόσμος να διόρισε τους ψηφοφόρους του στα σταζ. Αλλο το μοιράζω χρημα για να βγω απο κριση (που δεν ειχε ακομα η Ελλαδα οταν γινόντουσαν αυτα αλλα εστω) κ αλλο το τακτοποιω τους δικούς μου. Η ιστορία έχει καταγράψει ότι ο κουρασμενος ηταν πραγματι απο τους πιο άχρηστους πρωθυπουργούς που είδε η χωρα. Βεβαια μακραν δευτερος σε σχεση με τον αλητηριο καταληψια και τον περιφερομενο βλακα κληρονομο του ονοματος απο Π.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:33
talaipwros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 13:15 ξανα και ξανα λεμε οτι το 2008 και 2009 ο πλανητης ειχε παγκοσμια κριση και ολοι μοιρασαν λεφτα ( οπως μοιραζουν και τωρα)
Δε νομίζω ο υπολοιπος πολιτισμένος κόσμος να διόρισε τους ψηφοφόρους του στα σταζ. Αλλο το μοιράζω χρημα για να βγω απο κριση (που δεν ειχε ακομα η Ελλαδα οταν γινόντουσαν αυτα αλλα εστω) κ αλλο το τακτοποιω τους δικούς μου. Η ιστορία έχει καταγράψει ότι ο κουρασμενος ηταν πραγματι απο τους πιο άχρηστους πρωθυπουργούς που είδε η χωρα. Βεβαια μακραν δευτερος σε σχεση με τον αλητηριο καταληψια και τον περιφερομενο βλακα κληρονομο του ονοματος απο Π.
Αυτό με το σταζ είναι το λιγότερο.
Η χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος υπερέβη τα εσκαμμένα όπως έγραψα.
Δεν ήταν κάτι στιγμιαίο που σε τέτοια περίπτωση θα αφορούσε κάποιο επίδομα ή μη επεστρεπτέα προκαταβολή-ενίσχυση επιχειρήσεων.
Δομικά ο Καραμανλής αύξανε μισθούς, συντάξεις, παροχές ακόμα και κατά 20 δις ευρώ το χρόνο, έτσι με δανεικά παρουσιαζόταν και υψηλή ανάπτυξη.
Μοίρασμα δανεικών χρημάτων που μπροστά του ο Ανδρέας Παπανδρέου που σε τελική ανάλυση δανειζόταν σε μεγάλο βαθμό από το εσωτερικό, θα ένιωθε αμήχανος καθώς δεν μπορούσε να ξεφύγει πολύ ακόμα και αν το ήθελε.
Επίσης υπήρχε μείωση φορολογικών εσόδων.
Πραγματικά επικ φειλ.

Επιπλέον δες το εξής:

Εικόνα

Και τελικώς έχουμε την απόλυτη παράνοια:
Ή ο Καραμανλής από ευαισθησία αύξησε τις φαρμακευτικές δαπάνες εκεί που έπρεπε για την περίθαλψη όλων οπότε ο Σαμαράς ήταν ανάλγητος ή ο Σαμαράς ορθώς τις μείωσε χωρίς να βλάπτεται η περίθαλψη όλων οπότε ο Καραμανλής ήταν σπάταλος.
Εκεινοι στηρίζουν και τους δύο αλλά το ένα τσακώνεται με το άλλο.
Του κόσμου το περίγελο να εγκαλούν ορθώς τον σπάταλο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ όταν ο δικός τους αρχηγός το τερμάτισε.
Αυτό δείχνει πως τους αρέσει ο κρατισμός, η σπατάλη, αρκεί να είναι γαλάζιος.
Είναι σαν να βρίζεις κάποιον ως τζογαδόρο που έχασε 100 ευρώ στο στοίχημα και να επικροτείς τον άλλον που έχασε 10000 ευρώ στο καζίνο.
Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση αλλά με τεκμήρια που αφορούν βάθος ετών η αλήθεια πάντα θα λέγεται και ας ενοχλεί έναντι αμπελοφιλοσοφιών.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

Αρχέλαος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:13
oldjedi έγραψε: 24 Ιουν 2020, 13:45

Ο ΚΚ δεν δανειζοταν , επιπλεον απο τα οσα ειχε δανειστει το ΠΑ(τ)ΣΟΚ ... Δανειζοταν για να ξεπληρωνει τα δανεικα του ΠΑ(τ)ΣΟΚ , το οποιο καταστρεφοντας καθε βιομηχανικη και αγροτικη παραγωγη , ειχε μετατρεψει την Ελλαδα σε χωρα υπηρεσιων , οπως η εστιαση και ο τουρισμος ...
Οι κυβερνησεις εχουν συνεχεια ...
Απαντήθηκαν αυτά με ακλόνητα στοιχεία.
Οι συντάξεις, οι μισθοί, οι παροχές εκτινάχθηκαν.

Οι παρακάτω πίνακες εξηγούν πως δεν ήταν τα βερεσέδια του ΠΑΣΟΚ.
Δεν τα βάζω για εσένα γιατί ξέρω πως ποτέ δεν αλλάζεις άποψη για αυτό έχεις τσακωθεί και με νεοδημοκράτες παλαιότερα.
Ας τα διαβάσει κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης.

Εικόνα

Εικόνα
:)

Δεν συμπεριλαμβανεται στους πινακες η κατασταση απο το 1981 μεχρι το 2001 , οποτε το εξωτερικο χρεος της Ελλαδας επταπλασιαστηκε μεταξυ 81 και 89...
Αναφερομαι στο ΠΑ(τ)ΣΟΚ σαν συνολο χρονικης διακυβερνησης ...
Ναι εχουν απαντηθει αυτα με το βιβλιο του Παπαθανασιου το οποιο περιλαμβανει ολα τα επισημα στοιχεια του κρατους ...

Ναι , εχω την ταση να υπερασπιζομαι την εμπειρια που αποκτησα μεσα στα χρονια και τα συμπερασματα στα οποια εχω καταληξει ... Δεν αφηνω στο απυροβλητο την ΝΔ. Εχει κανει και αυτη τρομερα λαθη .

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

1993

Εικόνα

Εικόνα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:33
Μεταξύ μας τώρα και ο ¨πολιτισμένος κόσμος" στους ευνοούμενους του εκάστοτε γκούβερνου μοίρασε χρήμα με πρόφαση την έξοδο από τη κρίση.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Μηχανικός έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:23 Μην βάζετε αριθμητικά στοιχεία γιατί τα πράγματα είναι απλά.
Το ΠΑΣΟΚ μόλυνε την Ελλάδα και όλα τα κόμματα.
Όλα τα κόμματα που ακολούθησαν ήταν ΠΑΣΟΚ, γιατί έτσι είχαν μάθει οι πολίτες να ψηφίζουν.
Καλή δικαιολογία :lol:

Δεν πιάνει μετά από 30 χρόνια, πάει, σάπισε. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από φαντάσματα του παρελθόντος.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

oldjedi έγραψε: 25 Ιουν 2020, 03:34
οποτε το εξωτερικο χρεος της Ελλαδας επταπλασιαστηκε
Να δούμε σε τι ηλικία θα μάθεις να μετράς σωστά.

Χρωστάω 1 ευρώ, εφταπλασίαζετε το χρέος μου, χρωστάω 7 ευρώ.
Αυξήθηκε το χρέος 6 ευρώ.

Χρωστάω 1.000 ευρώ, εφταπλασιάζετε το χρέος μου, χρωστάω 7.000 ευρώ.
Αυξήθηκε το χρέος 6.000 ευρώ.

Συγκρίνετε η πρώτη αύξηση με τη δεύτερη αύξηση;
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Μηχανικός έγραψε: 28 Ιουν 2020, 08:55
oldjedi έγραψε: 25 Ιουν 2020, 03:34
οποτε το εξωτερικο χρεος της Ελλαδας επταπλασιαστηκε
Να δούμε σε τι ηλικία θα μάθεις να μετράς σωστά.

Χρωστάω 1 ευρώ, εφταπλασίαζετε το χρέος μου, χρωστάω 7 ευρώ.
Αυξήθηκε το χρέος 6 ευρώ.

Χρωστάω 1.000 ευρώ, εφταπλασιάζετε το χρέος μου, χρωστάω 7.000 ευρώ.
Αυξήθηκε το χρέος 6.000 ευρώ.

Συγκρίνετε η πρώτη αύξηση με τη δεύτερη αύξηση;

Ναι ... αυτο ειναι ενα προβλημα ...
Χρωστας 15 δις σε διαφορους ... επταπλασιαζεις το χρεος χρωστας 105 δις ...
Αν εγω εχω προβλημα με τους αριθμους , εσυ , μαλλον εχεις προβλημα με την αναγνωση ...διαβαζε προσεκτικα ...
ΔΕΝ εγραψα ΠΟΣΑ επιπλεον χρωστουσε η Ελλαδα ... εγραψα οτι επταπλασιαστηκε το χρεος ... και ετσι ειναι ...

Άβαταρ μέλους
oldjedi

Το περιεργο ( ;; ) με τον Αρχελαο , ειναι οτι εχει ετοιμα ολα τα στοιχεια που αφορουν την ΝΔ , αλλα στοιχεια που να αφορουν το ΠΑ(τ)ΣΟΚ απο το 81 και μετα , δεν τα εχει προχειρα ...

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”