Έχει δίκιο. Να έχεις τρελή ποικιλία. Να μην δίνεις την εντύπωση ότι είσαι φτωχός ούτε για μισό κλάσμα του δευτερολέπτου. Η φτώχεια δεν είναι σέξιNamrail έγραψε: 27 Ιουν 2020, 22:25Γμσ τα και εμένα μου έχει τύχει. Και δεν φορούσα καν το ίδιο ρούχο.Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιουν 2020, 08:48ναι. στην ψυχολογια πρεπει να ονομαζεται "γυναικειο μυαλο"hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2020, 08:24 Το θέμα της δεν ήταν το γούστο των ρούχων μου, αλλά ότι είχα ξαναφορέσει την ίδια μπλούζα σε προηγούμενη έξοδο και δεν ήθελε να με περνάνε για φτωχό που δεν έχω άλλα ρούχα. Κάπως λέγεται αυτό στην ψυχολογία, αλλά δεν θυμάμαι.![]()
Απλά είχα πολλές μπλούζες μιας συγκεκριμένης μάρκας του ίδιου χρωματος. Και με μαλωνε γιατί "έδινα την εντύπωση ότι δεν διαθέτω ποικιλία".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
-
Antigeist
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Ούτε η εστίαση σε επιφανειακά πράγματα είναι σέξι. Τουλάχιστον για μένα.Antigeist έγραψε: 27 Ιουν 2020, 22:38
Έχει δίκιο. Να έχεις τρελή ποικιλία. Να μην δίνεις την εντύπωση ότι είσαι φτωχός ούτε για μισό κλάσμα του δευτερολέπτου. Η φτώχεια δεν είναι σέξι![]()
-
Antigeist
Η πολιτισμένη ζωή επιβάλει κάποιους ρητούς και άρρητους κανόνες που πρέπει να τηρούνται αυστηρά. Αλλιώς να βρουν οι τζοπάνηδες να ταιριάξουν με καμιά βοσκοπούλα αν υπάρχει ή αλλιώς καμιά γυφτούλα αν της επιτρέψει ο γύφτος. Έχουν δίκιο να απαιτούν οι γυναίκες από τους άντρες επίπεδο εμφάνισης και συμπεριφοράς. Άλλωστε γιατί φύγαμε από τα χωριά; Για να γλιτώσουμε από τη φτώχεια, τους λέτσους και τους καραγκιόζηδες φύγαμε.
Εμένα μου αρέσει να είναι απλός ο άντρας. Να είναι καθαρα τα ρούχα του, μονόχρωμα μπλουζάκια, τζιν και φόρμες. Και όχι τίποτα μαλακίες και γενικά να μην ασχολείται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό ξαναπεστο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρισκω πολύ σέξι, γκόμενα να μεριμνά για την εμφάνιση μου.
Τώρα γιατί δημιουργηθηκε ενας τέτοιος ατέρμονος διάλογος, ε, χελιγκρούτα υφίσταται στους πρωταγωνιστες αφού.
Τώρα γιατί δημιουργηθηκε ενας τέτοιος ατέρμονος διάλογος, ε, χελιγκρούτα υφίσταται στους πρωταγωνιστες αφού.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Αυτό είναι λίγο βαρύ. Ή πραγματικά ντύθηκες σαν το λέτσο ή απλά βγάζεις την μπλούζα και λες πάμε, αφού δεν σου αρέσει αυτή δεν φοράω τίποτα.hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2020, 03:51 -Έλα, δεν θέλω να λένε ότι κυκλοφορώ με λέτσο.
-Πας καλά; Μια χαρά μπλούζα είναι.
-
Antigeist
Ελπίζω πάντως όχι από τα lidlNaida έγραψε: 27 Ιουν 2020, 22:56 Εμένα μου αρέσει να είναι απλός ο άντρας. Να είναι καθαρα τα ρούχα του, μονόχρωμα μπλουζάκια, τζιν και φόρμες. Και όχι τίποτα μαλακίες και γενικά να μην ασχολείται.
- omg kai 3 lol
stella έγραψε: 27 Ιουν 2020, 22:52Ευτυχισμένοι όσοι τσακώνονται μόνο για μπλουζάκια, πάντως. Μακάριοι.
fixed
η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι κανεις δε τσακωνεται μονο για μπλουζακια
και η πιο χαζη γυναικα εχει ξεφυλισει τονους περιοδικα μοδας σε σχεση με τον εξυπνοτερο αντρα οποτε η γνωμης της επ' αυτου μετραει,
οχι μονο για να αρεσεις σαυτην αλλα και στις επομενες
ο/η εκαστοτε συντροφος σου ειναι τα ματια στη πλατη σου, αν δε σου κανει 2-3 παρατηρησεις για να βελτιωσεις την εικονα σου ποιον περιμενεις να στο κανει ο γειτονας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 27 Ιουν 2020, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω πάρει ποτέ από λιντλ να δω ποιότητα αλλά αν εννοείς να είναι φιρματα, μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν φταίει η μάρκα αν ο άλλος είναι γύφτος. Τι θα πει ο έμπορος; Δεν πουλάω σ' αυτόν γιατί τον κόβω να μην έχει επίπεδο;Naida έγραψε: 27 Ιουν 2020, 22:26Τι να σου πω, εγώ αυτή τη μαρκα αυτοκίνητου τη θεωρώ κάπως ούτως ή άλλως.Gherschaagk έγραψε: 27 Ιουν 2020, 22:12Εννοείται πως όχι. Απλά μου έκανε εντύπωση που ήξερε από Μερτσέντες, αυτή την οδηγούσε, αλλά στο πατούμενο την είχε δει Τζακ Σπάροου.
Και σου λέει η άλλη, είναι επιλογή μου να κυκλοφορώ σαν το καρναβάλι. Οκ αλλά μην περιμένεις να σε δω και να μη μου σηκωθεί η τρίχα στον σβέρκο.
Δλδ πόσο μυαλό θέλει να μη μείνεις με το μαλλί άβαφο για 4+ μήνες; Δεν δείχνει ωραίο το τρικολόρε στο μαλλί. Και δε λέω να δίνεις κανένα 80αρι τη φορά. Πόσο δύσκολο είναι να περνάς τη ρίζα μια φορά τον μήνα με χρώμα βάσης αντί να βάζεις εκεί 3-4 χρώματα που θ' αρχίσουν να ξεθωριάζουν στο 6ο λούσιμο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλά σε αυτό ναι έτσι είναι. Κι εγώ έχω το μαλλί άβαφο κάτι μήνες αλλά δεν έχω και μερτσέντεςGherschaagk έγραψε: 27 Ιουν 2020, 23:10Δεν φταίει η μάρκα αν ο άλλος είναι γύφτος. Τι θα πει ο έμπορος; Δεν πουλάω σ' αυτόν γιατί τον κόβω να μην έχει επίπεδο;Naida έγραψε: 27 Ιουν 2020, 22:26Τι να σου πω, εγώ αυτή τη μαρκα αυτοκίνητου τη θεωρώ κάπως ούτως ή άλλως.Gherschaagk έγραψε: 27 Ιουν 2020, 22:12
Εννοείται πως όχι. Απλά μου έκανε εντύπωση που ήξερε από Μερτσέντες, αυτή την οδηγούσε, αλλά στο πατούμενο την είχε δει Τζακ Σπάροου.
Και σου λέει η άλλη, είναι επιλογή μου να κυκλοφορώ σαν το καρναβάλι. Οκ αλλά μην περιμένεις να σε δω και να μη μου σηκωθεί η τρίχα στον σβέρκο.
Δλδ πόσο μυαλό θέλει να μη μείνεις με το μαλλί άβαφο για 4+ μήνες; Δεν δείχνει ωραίο το τρικολόρε στο μαλλί. Και δε λέω να δίνεις κανένα 80αρι τη φορά. Πόσο δύσκολο είναι να περνάς τη ρίζα μια φορά τον μήνα με χρώμα βάσης αντί να βάζεις εκεί 3-4 χρώματα που θ' αρχίσουν να ξεθωριάζουν στο 6ο λούσιμο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού ζείτε;
Έχετε δει ρούχο απ' τα κινέζικα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Μας γάμησες.Naida έγραψε: 27 Ιουν 2020, 22:56 Εμένα μου αρέσει να είναι απλός ο άντρας. Να είναι καθαρα τα ρούχα του, μονόχρωμα μπλουζάκια, τζιν και φόρμες. Και όχι τίποτα μαλακίες και γενικά να μην ασχολείται.
Έχεις βάλει πολύ ψηλά το πήχη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές