Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:08
Γενικά ο λαός ήθελε λαικιστικο πραξικόπημα πατριωτων αξιωματικών, νουδοπασοκους φυλακή, διάλυση των κομμάτων τους, δραχμή, και μόλις η κατάσταση εξομαλυνοταν, εκλογές με νέα κομματα και αυστηρό έλεγχο στις δραστηριότητες τους. Αφού δεν έγιναν όλα αυτά, πήγε εκεί ο σύριζα να κάνεις μια παρωδία όπως σε όλα, και έφαγε τα μούτρα του παντού, επειδή δεν τα κατάφερε, και όχι επειδή προσπάθησε όπως θεωρούν τα νουδοπασοκικα δουλικα.
ασφαλώς, γι'αυτό άλλωστε ο αδούλωτος Ελ επιβράβευσε τους ασυμβίβαστους αγωνιστές που πήγαν κόντρα στο διεφθαρμένο συστημικό ποκοπίκο μόλις τους έκανε το γενναίο ΟΧΙ κλύσμα
τεσπα, σόρρυ για την ειρωνεία, τουλ. έγραψες δυο γραμμές τι σκέφτεσαι αντί για το βλάκα αυγενάκη ή τους γέρους του σκαι
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:08
Γενικά ο λαός ήθελε λαικιστικο πραξικόπημα πατριωτων αξιωματικών, νουδοπασοκους φυλακή, διάλυση των κομμάτων τους, δραχμή, και μόλις η κατάσταση εξομαλυνοταν, εκλογές με νέα κομματα και αυστηρό έλεγχο στις δραστηριότητες τους. Αφού δεν έγιναν όλα αυτά, πήγε εκεί ο σύριζα να κάνεις μια παρωδία όπως σε όλα, και έφαγε τα μούτρα του παντού, επειδή δεν τα κατάφερε, και όχι επειδή προσπάθησε όπως θεωρούν τα νουδοπασοκικα δουλικα.
ε ναι, ο λαός διψουσε για μια χούντα αλλά δυστυχώς ο Αλέξης δεν κατάφερε να την κάνει
Όχι χούντα ακριβώς. Η χούντα είναι αλλα χαρακτηριστικά. Ένα πραξικόπημα περονικο με αριστερό πρόσημο θα λέγαμε.
το ότι αυτά δεν τα ζητούσε ο λαός αλλά κάτι αρρωστάκια σαν και του λόγου σου, το έχεις σκεφτεί;
kameron έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:12
εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Aυτό μοιάζει με κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα στην Τουλουπάκη για τα εμβόλια του Αβραμόπουλου που παρήγγειλε αφού παρέσυρε τον Καραμανλή εν αγνοία του.
kameron έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:12
εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Aυτό μοιάζει με κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα στην Τουλουπάκη για τα εμβόλια του Αβραμόπουλου που παρήγγειλε αφού παρέσυρε τον Καραμανλή εν αγνοία του.
Αναμενόμενο αυτό.
Δεδομένου όμως ότι η συζήτηση που μεταφέρει ο Ρασπούτιν έγινε παρουσία του νταουλιέρη, είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα αντιδράσει ο Παπαγγελόπουλος. Τον Τσίπρα θα τον αφήσει σίγουρα στο απυρόβλητο, αλλά για τον Καμμένο θα έχει σίγουρα πολλά να πει αν σηκώσει το γάντι όπως έκανε με τον Αγγελή και τη Ραϊκου.
ε ναι, ο λαός διψουσε για μια χούντα αλλά δυστυχώς ο Αλέξης δεν κατάφερε να την κάνει
Όχι χούντα ακριβώς. Η χούντα είναι αλλα χαρακτηριστικά. Ένα πραξικόπημα περονικο με αριστερό πρόσημο θα λέγαμε.
το ότι αυτά δεν τα ζητούσε ο λαός αλλά κάτι αρρωστάκια σαν και του λόγου σου, το έχεις σκεφτεί;
Καλά. Ξεχνάς πως όσο ο σύριζα ήταν αντιμνημονιακος, χτυπούσε σε ένα σημείο 50αρια. Λες και γεννηθήκατε χτες κάνετε, ξεχνάτε πως ειδικά 10-12 γινόταν της κολάσεως. Εγώ βέβαια είμαι δημοκρατικό στοιχείο και μέσω εκλογών και δημοψήφισμα των έπρεπε να αντισταθούμε στην μνημονιακη καταστροφή σύμφωνα με την λαϊκή εντολή. Το κλίμα αναφέρω της εποχής γιατί εδώ μπαίνω για συζήτηση κι όχι για προπαγάνδα όπως εσείς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:15
Καλά. Ξεχνάς πως όσο ο σύριζα ήταν αντιμνημονιακος, χτυπούσε σε ένα σημείο 50αρια. Λες και γεννηθήκατε χτες κάνετε, ξεχνάτε πως ειδικά 10-12 γινόταν της κολάσεως. Εγώ βέβαια είμαι δημοκρατικό στοιχείο και μέσω εκλογών και δημοψήφισμα των έπρεπε να αντισταθούμε στην μνημονιακη καταστροφή σύμφωνα με την λαϊκή εντολή. Το κλίμα αναφέρω της εποχής γιατί εδώ μπαίνω για συζήτηση κι όχι για προπαγάνδα όπως εσείς.
ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και όταν βγήκε κυβέρνηση το 14 με 34% βγήκε, χωρίς να λέει μαλακίες για χούντες και κυρίως με ένα εκλογικό σώμα σαν εμένα που λέγαμε τότε "έλα μωρέ ενα 2ο πασόκ έιναι". ΓΙατί αν ξέρμαε το 14 με τι ζώα έχουμε να κάνουμε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε βγει ποτέ κυβέρνηση
Ξεχνάμε άλλωστε τον σαμαρά που έβαλε τη δικαιοσύνη να κυνηγάει τα ναζιδια με κάτι γελοίες κατηγορίες; χου Γκις ε φακ, η δουλειά έγινε, τα ναζιδια πατωσαν γενικώς, και η ζωή συνεχίζεται. Έτσι όπως μόνο η χρυσή αυγή νοιαζοταν αν ήταν δημοκρατικό η όχι, έτσι και τώρα μόνο οι νέοδημοκράτες νοιάζονται αν έμπαινε η όχι κάνα λαμογιο βουλευτής τους μέσα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:27
Ο οποιοσδήποτε υποσχόταν επιστροφή στην ευημερία θα έπιανε πλειοψηφία εάν φυσικά τον πίστευαν.Και αυτό είναι το προσόν της δημοκρατίας.Δεν χρειάζεται πραξικόπημα,τελικά θα έλθει με εκλογές ο σωτήρ.
Μπορεί όμως να κάνει αυτά που υποσχέθηκε;αυτό είναι το ερώτημα.Εάν ο συριζα μπορούσε να καταργήσει το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο δεν θα χρειαζόταν να κυνηγάει κανένα για να ξανακερδίσει τις εκλογές.
Θα τις κέρδιζε και έτσι.
ποιος είναι αυτός και γιατί γράφει με πολυτονικό το 2020;
Δεν είναι ισαποστάκιας.Καραμανλικός διευθυντής της "Εστίας" και της "Δημοκρατίας" που ανήκουν στον Φιλιππάκη, ο οποίος είναι αυτός που είχε διαφορές με τον Μιωνή.
Το συγκρότημα αυτό εμφανίζεται σούπερ δεξιό και προωθεί τη συμμαχία με τον συριζα όλων όσων ακολούθησαν την τάση Παυλόπουλου - Καμμένου.Είναι η δημοσιογραφική φωνή του κυκλώματος Θάνου - Παπαγγελόπουλου - Τουλουπάκη.
Η "Εστία" βέβαια ως παραδοσιακή εφημερίδα έχει στις εγκαταστάσεις της πολυτονικό.
Ο οποιοσδήποτε υποσχόταν επιστροφή στην ευημερία θα έπιανε πλειοψηφία εάν φυσικά τον πίστευαν.Και αυτό είναι το προσόν της δημοκρατίας.Δεν χρειάζεται πραξικόπημα,τελικά θα έλθει με εκλογές ο σωτήρ.
Μπορεί όμως να κάνει αυτά που υποσχέθηκε;αυτό είναι το ερώτημα.Εάν ο συριζα μπορούσε να καταργήσει το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο δεν θα χρειαζόταν να κυνηγάει κανένα για να ξανακερδίσει τις εκλογές.
Θα τις κέρδιζε και έτσι.
Το βρήκες πιο ήταν το θέμα του 15. Η ευημερία του παρελθόντος. Όχι πως είχες βουλιάξει μια ολόκληρη χώρα με πολεμικού επιπέδου εσωτερική υποτίμηση απλά για να την τιμωρήσεις, όπως οι ίδιοι Ευρωπαίοι που συμμετείχαν στα προγράμματα λένε πλέον. Απλά ο σύριζα τα έκανε σκατα, γι αυτό ακόμα λέτε τέτοιες ελιτιστικες σαχλαμάρες.
Θα τις κέρδιζε και έτσι.
Το βρήκες πιο ήταν το θέμα του 15. Η ευημερία του παρελθόντος. Όχι πως είχες βουλιάξει μια ολόκληρη χώρα με πολεμικού επιπέδου εσωτερική υποτίμηση απλά για να την τιμωρήσεις, όπως οι ίδιοι Ευρωπαίοι που συμμετείχαν στα προγράμματα λένε πλέον. Απλά ο σύριζα τα έκανε σκατα, γι αυτό ακόμα λέτε τέτοιες ελιτιστικες σαχλαμάρες.
Ρε μεγάλε θα μας τρελάνεις; ο τσιπρας είχε μέσα του το μισό πασοκ και συγκυβέρνησε 2 φορές με τον καμένο από την νδ. Για ποια απαιτήση να φύγει το πασοκ μας λες; οι πασοκοι που έβγαλαν Συριζα στην κυβέρνηση το έκαναν με βουλευτές τον κουρουπλη, την τζαγκρη, τον σπιρτζη κτλ Μη μας πουλάτε σανο., δεν είμαστε ζαιοι