!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
ενω το φυσιολογικο ειναι ηγυναικα να θελει να ειναι ομορφη πρωτα απ'ολα στα ματια του συντοφου της Ωχ θεουλημ μου τι να να του εξηγείς τώρα,,, τα λάχανα τους πελαργούς; Τα ωραρια τα ωραρεια, τα σπερματοζωάρια το ζεβαιδαιο,Την κότα Γαμα τα με κεφαλαια γραμματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ammophila την 27 Ιουν 2020, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάντως έχω δεχτεί ειρωνικά σχόλια καθ' έξιν από άτομο που ήταν και παραμένει λέσι γιατί θεωρεί πως υπερβάλλω και στο ντύσιμο (σε κοινωνική εκδήλωση τώρα) και στην περιποίηση. Όταν αντίστοιχα ανέφερα πως το ίδιο άτομο πρέπει να σουλουπωθεί κάπως γιατί είναι το χάλι του το μαύρο, άκουσα τα σχολιανά μου.Daje έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:04Οχι, αναφερομαι κυριως σε θεμα χαρακτηρα.Gherschaagk έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:00Αυτός που δέχεται κριτική, συνήθως ντύνεται καλά, πιστεύω εγώ. Αυτός που δεν δέχεται κριτική ντύνεται συνήθως σα να βγήκε από τη στάνη το 1875.Daje έγραψε: 27 Ιουν 2020, 15:56 Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι δεκτικοι στο να τους κανεις κριτικη για την εμφανιση και το ντυσιμο τους.
Υπαρχουν αλλοι ανθρωποι για τους οποιους η παραπανω πραξη ειναι casus belli.
Καποτε ημουν με μια κοπελα η οποια δεν δεχοταν υπ ουδενι λογο να της πεις τι να φορεσει, ενω το φυσιολογικο ειναι ηγυναικα να θελει να ειναι ομορφη πρωτα απ'ολα στα ματια του συντοφου της.
Δεν ειναι οτι το εκανε απο ελλειψη ενδιαφεροντος. Απλα ηταν ετσι ο χαρακτηρας της. Ηταν πολυ εγωιστρια και αυτοματως θεωρουσε οτι η οποιαδηποτε κριτικη ηταν καμουφλαρισμενο αρνητικο σχολιο για την εμφανιση της.....
Ε δε γαμιεται, μετα απο λιγο δεν ελεγα τιποτα. (αντιστοιχως βεβαια ουτε εκεινη εκανε κριτικη)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Α τωρα θυμηθηκα και εναν αλλο λογο που δεν ηθελε τι να της λεω να φοραει.Gherschaagk έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:10Εγώ πάντως έχω δεχτεί ειρωνικά σχόλια καθ' έξιν από άτομο που ήταν και παραμένει λέσι γιατί θεωρεί πως υπερβάλλω και στο ντύσιμο (σε κοινωνική εκδήλωση τώρα) και στην περιποίηση. Όταν αντίστοιχα ανέφερα πως το ίδιο άτομο πρέπει να σουλουπωθεί κάπως γιατί είναι το χάλι του το μαύρο, άκουσα τα σχολικά μου.Daje έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:04Οχι, αναφερομαι κυριως σε θεμα χαρακτηρα.Gherschaagk έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:00
Αυτός που δέχεται κριτική, συνήθως ντύνεται καλά, πιστεύω εγώ. Αυτός που δεν δέχεται κριτική ντύνεται συνήθως σα να βγήκε από τη στάνη το 1875.
Καποτε ημουν με μια κοπελα η οποια δεν δεχοταν υπ ουδενι λογο να της πεις τι να φορεσει, ενω το φυσιολογικο ειναι ηγυναικα να θελει να ειναι ομορφη πρωτα απ'ολα στα ματια του συντοφου της.
Δεν ειναι οτι το εκανε απο ελλειψη ενδιαφεροντος. Απλα ηταν ετσι ο χαρακτηρας της. Ηταν πολυ εγωιστρια και αυτοματως θεωρουσε οτι η οποιαδηποτε κριτικη ηταν καμουφλαρισμενο αρνητικο σχολιο για την εμφανιση της.....
Ε δε γαμιεται, μετα απο λιγο δεν ελεγα τιποτα. (αντιστοιχως βεβαια ουτε εκεινη εκανε κριτικη)
Θεωρουσε οτι απο τη στιγμη που δεν δεχομουν αδιαμαρτυρητα τις επιλογες της, αυτο σημαινε οτι δεν μου αρεσε πολυ εκεινη εμφανισιακα και επισης θεωρουσε οτι ημουν αρκετα επιφανειακος που ασχολουμουν μονο με την εμφανιση της.
Γι'αυτο σας λεω παιδια, δεν ειναι τυχαιο οτι τελικα οι σχεσεις ανδρα-γυναικα πρεπει ν'απλοποιουνται στο μπες κρεας, βγες κρεας, μπες κρεας, βγες κρεας.
Οτιδηποτε αλλο ειναι χαμενη υποθεση για μας τους ανδρες.
Αλλα θελει χρονο μεχρι να το καταλαβεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάντως λέω πως μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό μας απ' το να γίνουμε η καλύτερή του βερσιόν, δεν υπάρχει.Daje έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:16 ......
Γι'αυτο σας λεω παιδια, δεν ειναι τυχαιο οτι τελικα οι σχεσεις ανδρα-γυναικα πρεπει ν'απλοποιουνται στο μπες κρεας, βγες κρεας, μπες κρεας, βγες κρεας.
Οτιδηποτε αλλο ειναι χαμενη υποθεση για μας τους ανδρες.
Αλλα θελει χρονο μεχρι να το καταλαβεις.
Haters gonna hate though.
Συγκεντρωθείτε που θα μας λένε οι γυναίκες τι θα φοράμε, λες και είμαστε ο προσωπικός τους Κεν.
Οφείλουμε να είμαστε ευπαρουσιαστοι και στυλιστικά οκ από μόνοι μας και να το υποστηρίζουμε, χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης
Και σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η γυναίκα έχει πάντα δίκιο σε τέτοια θέματα, αν έχετε τη Σούλα από το Αγρίνιο (feels bad man
) να σας λέει να ντυθείτε σαν τον Ταμτάκο στον Ηλεκτρονικό Γύφτο, θα το κάνετε;
Οφείλουμε να είμαστε ευπαρουσιαστοι και στυλιστικά οκ από μόνοι μας και να το υποστηρίζουμε, χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης
Και σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η γυναίκα έχει πάντα δίκιο σε τέτοια θέματα, αν έχετε τη Σούλα από το Αγρίνιο (feels bad man
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Για μενα το ιδανικο ειναι και οι 2 να ικανοποιουν ταυτοχρονα και το προσωπικο τους γουστο και την επιθυμια του/της συντροφου.
Αυτο ειναι το υγιες.
Αρα, πρεπει και οι 2 να ειναι δεκτικοι σε ενδυματολογικες συμβουλες. Ολα παιζονται φυσικα στον τροπο με τον οποιο δινονται αυτες οι συμβουλες.
Οταν δινονται καλοπροαιρετικα και διχως να επιβαλλονται, τοτε η εμπειρια διδασκει οτι οι επιθυμιες ικανοποιουνται.
Αυτο ειναι το υγιες.
Αρα, πρεπει και οι 2 να ειναι δεκτικοι σε ενδυματολογικες συμβουλες. Ολα παιζονται φυσικα στον τροπο με τον οποιο δινονται αυτες οι συμβουλες.
Οταν δινονται καλοπροαιρετικα και διχως να επιβαλλονται, τοτε η εμπειρια διδασκει οτι οι επιθυμιες ικανοποιουνται.
hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2020, 08:24 Το θέμα της δεν ήταν το γούστο των ρούχων μου, αλλά ότι είχα ξαναφορέσει την ίδια μπλούζα σε προηγούμενη έξοδο και δεν ήθελε να με περνάνε για φτωχό που δεν έχω άλλα ρούχα. Κάπως λέγεται αυτό στην ψυχολογία, αλλά δεν θυμάμαι.
Εγώ την χώρισα, αλλά όχι στην συγκεκριμένη φάση, εννοείται. Αυτό δεν είναι τίποτα.MasterofDope έγραψε: 27 Ιουν 2020, 05:45 Ρε φιλαράκι πες μου ειλικρινα την χώρισες η σε χώρισε
Ποντάρω στο δεύτερο σενάριο!!!Δεν ξέρω αλλα κάτι μου το λέει![]()
![]()
τυχερος εισαι ... αν εισασταν μαζι θα ειχες στο παντοπωλειο γενικο διευθυντη την πεθερα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Σαλονικιές μλκ μου, σκάνε γάϊδαρο
Άστες στους Σαλονικιούς που είναι εκπαιδευμένοι και κάνουν τσάκιση και τα μπλουτζην
αντέχουν αυτοί
Άστες στους Σαλονικιούς που είναι εκπαιδευμένοι και κάνουν τσάκιση και τα μπλουτζην
αντέχουν αυτοί
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Του μαη ντιφενς, δεν κάνω τσάκιση στα τζηνς αν και με έχουν ρωτήσει γιατί δεν τα σιδερώνω "σωστά".
Chilloutbuddy έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:30 Σαλονικιές μλκ μου, σκάνε γάϊδαρο
αντέχουν αυτοί
Οντως ρε φιλε. Αυτο με την τσακιση στα μπλουτζην ειναι αληθεια!
Οι τυποι εχουν μεινει 20-30 χρονια πισω. Απορω πως γαμανε.
Μαλλον συμβαινει κατι αναλογο με τους ανδρες Ρωσους και τις ρωσιδες. Οτι βρει δηλαδη ο καθενας, παιρνει.
φροντιζουνε για τα συμφεροντα του γαμπρου ... μεχρι και μηνα μελιτος με τα πεθερικα μπορει να εκαναν μαζι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Α, και το βερνίκι δεν το λέω όζα.
- hellegennes
Αυτό θα ίσχυε αν τα αρσενικά ήταν περισσότερα από τα θηλυκά ή αν ήμασταν είδος που τα αρσενικά έχουν χαρέμι και τα υπόλοιπα αρσενικά απλώς δεν αναπαράγονται. Στο ανθρώπινο είδος η αντιστοιχία είναι 1 προς 1.omg kai 3 lol έγραψε: 27 Ιουν 2020, 15:02
η γυναικα υπαρχει για να τη προσεγγισει ο αντρας απο τους χιλιαδες διαθεσιμους,
αρα ειναι δικη του δουλεια να ξεχωρισει απο το πληθος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
το σκρινιο πως το λες ...? την καριολα ...?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-